خیلی وقته که نیومدم منو که یادتون نرفته خدمت بودم.چشم به هم زدیم یه ماه از خدمتمون گذشت حالا هرکی بگه چند ماه خدمتی لااقل میتونم سرمو ببرم بالا بگم یه ماه خدمتم دیگه نمیگم یه روز خدمتم.دیروز شهادت امام اول شیعیان امام علی (ع) بود کسی که هر وقت اسمشو میشنوم صلوات گفتنو بر خودم واجب میبینم کسی که اولین بار وقتی بچه بودم روی پای خودم ایستادم نامشو بر زبان آوردم و حالا که در زندگی روی پای خودم ایستادم باز هم ذکر گوی مولای اول شیعیان هستم کسی که هر وقت در موردش فکر میکنم اشک تو چشمام حلقه میزنه علی صلوات الله علیه مظهر مردانگی و رشادت و دلاوری و از همه مهم تر عدالت بود.کسی که بعضی ها اصلا قبولش ندارن و بعضی ها او را خدا میدانند و ما شیعیان او را آقای خودمان میدانیم او را پدر خود میدانیم. اما باید دانست که فرزند سوی پدر میرود و علی (ع) گناهان ما رو انجام نمیداد.او پاک بود کسی که پیامبر در موردش گفت: به خدا ی واحد قسم نگاه کردن به چهره ی علی صوابی بسیار دارد.در روایتی هم گفته شده شخصی در مسجد مکه بوده و خیره شده به چهره ی حضرت علی (ع) شخصی جلو آمد و گفت: ای مرد چه میکنی؟ در حالی که همه مشغول عبادتند چرا اینقدر به علی نگاه میکنی؟ شخص گفت من هم در حال عبادتم من از پیامبر امین شندیم نگاه کردن به چهره ی علی ثواب چند صد حج را دارد. پیامبر بزرگوار و محبوب اسلام حضرت محمد (ص) فرمودند: اگر شخصی عمر نوح داشته باشد و در عمر خویش فقط خدارا عبادت کند و اندازه ی کوه قاف جواهر داشته باشد و همه ی آن را برای رضایت خدا انفاق کند ولی اگر محبت علی(ع) را در دل نداشته باشد اعمال او مورد قبول درگاه حق تعالی قرار نخواهد گرفت.
و در نهایت یا علی گفتیم و عشق آغاز شد.
شهادت حضرت علی (ع) را به همه ی شما بزرگواران تسلیت عرض میکنم.
![]()