کریر مد FIFA Career Mode ( مدیریت تیم و باشگاه داری فیفا 12 )
بعد از تابیک "ویرایش و پچ های فیفا 12" که باعث رفع مشکل و آموزش شد , در این تاپیک به بحث و تبادل نظر در مورد بخش هیجان انگیز و متنوع " کریر مُد " میپردازیم .
کریر مد FIFA Career Mode ( مدیریت تیم و باشگاه داری فیفا 12 )
بعد از تابیک "ویرایش و پچ های فیفا 12" که باعث رفع مشکل و آموزش شد , در این تاپیک به بحث و تبادل نظر در مورد بخش هیجان انگیز و متنوع " کریر مُد " میپردازیم .
ویرایش توسط sina acm : 08-22-2012 در ساعت 22:42
من اونو خیلی بیشتر بردم.البته آخرین باری که pes بازی کردیم اون منو برد ولی pes هست دیگه توپ با چسب دو قلو به پای مسی و بازیکنای سرعتی دیگه چسبیده ولی فیفا اینطوری نیست و هر کی pes باز باشه تو فیفا کم میاره واسه همین من اونو تو فیفا بیشتر بردم. تو یه بازی 4 تا بهش زدم دو تا هم تیرک زدم. میبینین بدشانسی رو؟
LEGENDARY
منم بهترین نتیجم تو فیفا06 بود(البته بخش منیجرش )من تیم ترویسیو رو برداشتم(فکر کنم الان تو سریcباشه)میلان بازی اخرشو کرده بود و بابردی که بدست اورده بود 1امتیاز از من جلو بود یکی از بازیکنان میلان هم با اختلاف 1گل از نسبت یکی از بازیکنای من آقای گل شده بود تا دقیقه ی 90 من 2-1 عقب بودم تا بایکی از بازیکنام شوت کردم .توپ بلوکه شد و کمانه کرد دروازبان هم اود جلو توپ بگیره که همون بازیکنم 1گل از اقای گل کمتر داشت شوت کرد ودروازبان که اومده بود جلو توپ بگیره غافلگیر شد و گل شد ومن در عرض1دقیقه هم قهرمانی رو بدست اوردم هم آقای گلی رو بدترین نتیجه هم تو همین فیفا 12 بود که فصل اول من بازی اخر رو مساوی کردم و از ردهی اول به رده سوم سقوط کردم اونم تو هفته آخر(جالب اینجاست که امتیازم با تیم اول و دوم یکی بود و فقط بخاطر تفاظل گل سوم شدم اینم عکسش.![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ویرایش توسط Reza29.4 : 08-06-2012 در ساعت 19:04
سلام اگه اول فصليد اريكسون از اژاكس رو بخريد هم بازيكن خوبي هست و هم پايان فصل قيمتش 2 تا 3 برابر ميشه
من میخوام یه مهاجم بخرم ....
میشه کمک کنید بگید کدوم بهتره :
1- رونی
2 - مسی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اره مسی بهتره
اگه به فکر اینده تیمتون هستید من یه مهاجم 17 ساله رو بهتون معرفی میکنم فرانسویه و اسمش نیانگ هستش
با این که 17 سالشه ولی به همراه الشاراوی تو تیم من اقای گله
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
سلام وقتي ميخوايم از آكادمي بازيكن بگيريم از كجا بايد بفهميم بازيكن به درد بخوريه يا نه
forza milan
نکنه اول باید ببینی کی میتونی از بازیکنت استفاده کنی حداقل سن برای هر بازیکن 16سال میشه یعنی شما نمیتونی بازیکنی با کمتر این سن بازی بدی که تو همون مشخصات بازیکن سنش زده.
در ضمن توهمون مشخصات بازیکن قدرت حال و آخرین قدرتی که میتونه به اون دست پیدا کنه رو نوشته(مثلا89-65که65 قدرت حال و89 آخرین توانی که بازیکن به اون دست پیدا میکنه هستش اینجا باید دقت کنی چون بعضی از بازیکنا پیشرفت زیادی نمیکنن.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)