ببخشید در این سایت چرا فقط گل های بازی پرسپولیس و استقلال به موقع آپدیت میشه و حتی در بعضی هفته ها گل های بازی های دیگه به کلی آپلود نمیشه؟
ببخشید در این سایت چرا فقط گل های بازی پرسپولیس و استقلال به موقع آپدیت میشه و حتی در بعضی هفته ها گل های بازی های دیگه به کلی آپلود نمیشه؟
بی دلیل نیست که گلهای سایر بازی ها گذاشته نمیشه :
1- تیم های استقلال و پرسپولیس معمولا زمان برگزاری بازیشون با سایر تیم ها همزمانه و نمیشه 2 بازی رو همزمان پوشش داد
2- بازیهای استقلال و پرسپولیس از شبکه های اصلی صداوسیما پخش میشه (شبکه 3 . جام جم2 . ورزش) به همین دلیل پوشش دادنشون راحته . چون بعضی از شبکه های استانی هنگام پخش توشون پارازیت میوفته
3 - کیفیت بالا و طرفداران بیشتر نسبت به سایر تیم ها که البته طرفداران زیاد برای ما مهم نیست وگرنه کلا خلاصه بازیهای سایر تیم ها هم گذاشته نمیشد
موفق باشید![]()
سوالی که دارم چرا اینقدر گل ها رو دیر میزارید؟
بین همه تیم های دنیاعشق است استقلال
چرا اینقدر حجم کم و بی کیفیت میزارین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هفته دوم اونقدر با کیفیت گذاشتین آدم کیف میکرد حالا چشم خوردین ؟؟؟ :(
هفته پیشم که فایل ورزش 3 رو گذاشتین !!!! خب اینطور باشه خودمون میریم از همون سایت میگیریم دیگگه چرا این همه زحمت میکشین !
من دربی رو با کیفیت خوب میشناختم .............
اما انگاری قرار از این به بعد با کیفیت خیلی پایین کار کنین .. باشه ...
داداش توی یه اطلاعیه هم تو هفته سوم گفته بودم که برای چند هفته ای بدلیل مشکلاتی که برام پیش اومده نمیتونم بازیهای لیگ ایرانو بزارم . به همین دلیل اقا نیما که واقعا ازش ممنونم که به هرحال زحمت خودشو کشید وگلها رو هرطوری که بود سعی کرد بابهترین شکل ممکن بزاره و چون دسترسی به ظبط بازیها نداشت مجبور شد از سایت و فروم های ایرانی بازیها رو بزاره ولی مطمئا باشید بزودی لیگ ایران هم به روال عادی خودش برمیگرده![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)