به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.
با تشــــکر
به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.
با تشــــکر
!!! No Totti No Party
ویرایش توسط AlexDelpiero : 06-18-2012 در ساعت 18:26
هافبک مهاجم تیم پرسپولیس گفت: فکرش را می کردیم در ابتدای فصل به خاطر ناهماهنگی ها کمی مشکل بخوریم اما از دست دادن 5 امتیاز در دو بازی سنگین بود. با این وجود ناامید نیستیم و زندگی ادامه دارد و پیروزی ها را از این بازی آغاز می کنیم.
جواد کاظمیان افزود: هر چند برای شروع فصل با توجه به تغییرات زیاد، پیش بینی می شد که شرایط سختی داشته باشیم ولی متاسفانه در دو بازی مقابل فجر و گهر 5 امتیاز مهم را از دست دادیم.
البته اعتقاد دارم با گذشت زمان مشکلات حل می شود و قطعا در بازی های بعدی شرایط خیلی بهتر خواهد بود.
وی ادامه داد: برای بازی با گهر خیلی روی مسائل داوری و گل آنها مانور شد اما فراموش نکنیم که یک پنالتی هم برای ما گرفته نشد و در آن بازی پرسپولیس تیم برتر میدان بود.
کاظمیان تاکید کرد: احساس می کنم از فردا پیروزی های پرسپولیس شروع می شود و بعد از بازی با صبا هم 12 روز فرصت داریم تا خودمان را آماده تر کنیم. بسیاری تصور می کنند پرسپولیس چون بازیکنان خوبی گرفته است حتما باید قهرمان شود ولی کار بسیار سخت و سنگین است.
کاظمیان با اشاره به بازی قبلی برابر صبا تصریح کرد: بازی تدارکاتی را در شرایطی انجام دادیم که تیم در اوج بدنسازی بود و کار با توپ نکرده بودیم. آن روز صبا بهتر بود ولی ما این بازی را می بریم تا اقتدار خودمان را نشان بدهیم. البته صبا هم تیم خوب و با انگیزه ای است که مربی جوان و لایقی مثل یحیی گل محمدی دارد.
هافبک مهاجم پرسپولیس در ادامه با اشاره به عملکرد خود در این فصل گفت: تلاش می کنم تا جایگاه ثابتی داشته باشم. مقابل فولاد اهواز که بازی دوستانه بود به زمین آمدم و گل زدم. در اولین بازی فصل هم 6، 7 دقیقه بازی کردم که توانستم گلزنی کنم. در بازی دوم، نیم ساعت در زمین حضور داشتم و به نظرم عملکرد نسبتا خوبی داشتم. برابر گهر هم شاید اگر تعویض اجباری سوسا پیش نمی آمد، می توانستم بازی کنم ولی به هر حال شرایط فراهم نشد.
کاظمیان در پایان خاطر نشان کرد: مثل هر بازیکن دیگری برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی تلاش می کنم. در بدنسازی تیم حاضر بودم و در آمادگی خوبی به سر می برم و کاملا به آینده امیدوارم. در تیم ملی هم با کی روش کار کرده بودم و تقریبا با سبک مربیان پرتغالی آشنا شده ام. ژوزه هم مربی بزرگی است و تلاش می کنم خودم را با افکار او وفق دهم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Just Real Madrid & Man Utdl
هافبک پرسپولیس گفت: به ترکیب اصلی بر می گردم اما هنوز از نظر بدنی به شرایطی که می خواهم نرسیده ام. رسیدن به آمادگی دلخواه خیلی زمان نمی برد.
ممد نوریگفت: بعد از بازی با صبا فرصت خوبی دارم و سعی می کنم تا بازی بعد خودم را از نظر بدنی به فرمی که می خواهم برسانم.
تمرینات خوب و فشرده ای داریم و شک ندارم که پرسپولیس به زودی همان بازی هایی که همه انتظار دارند را از خود نشان می دهد.
نوری با اشاره به نگرانی های هواداران گفت: این نگرانی ها را درک می کنیم ولی اصلا قرار نیست شرایط تیم آنطور که در بازی های قبلی شاهد بودیم ادامه پیدا کند. بازیکنان و مربیان جدید آمدند و تیم در حال شکل گرفتن است. وقتی این اتفاق بیفتد، یک پرسپولیس متفاوت را در بازی ها شاهد خواهیم بود. به اعتقاد بنده مطمئن باشید پرسپولیس جام را بالای سر می برد.
نوری با اشاره به بازی با صبا تصریح کرد: بازی تدارکاتی ما با صبا در فصل آماده سازی ملاک نیست، آنجا شرایط فرق می کرد. بچه ها تحت فشار بدنسازی بودند و زمان زیادی بود که پایشان به توپ نخورده بود البته صبا تیم خوبی است و سعی می کند با تدابیر ویژه ما را از کار بیندازد ولی به امید خدا و با تلاش بچه ها و حمایت هواداران می رویم تا از این بازی به پیروزی برسیم.
عملكرد شهاب گردان از زمان پيوستنش به پرسپوليس با نظرات موافق و مخالف بسياري از سوي كارشناسان و پيشكسوتان پرسپوليس مواجه شده است. دروازهبان مازندراني پرسپوليس در ديدار سرخها برابر گهر دورود روي صحنه گل حريف مرتكب يك اشتباه شد.
داوود فنايي كه خود سالها از قفس توري سرخپوشان همزمان با احمدرضا عابدزاده حراست كرده است در صحبتهاي خود از شماره يك اين فصل پرسپوليس دفاع كرد.
ميخواهيم راجع به عملكرد شهاب گردان نظر شما را بدانيم؟
ببينيد من چند بار با دنيل گاسپر درباره شرايط دروازهبانهاي ايراني صحبت كردم. او ميگفت خروج از دروازه و تايمينگ مناسب روي ارسالهاي از كنار مشكلي است كه حتي مهدي رحمتي هم با آن مواجه است. بدن گردان در آن صحنه با توپ مماس نبود، تايمينگ مناسبي هم نداشت و آن اتفاق افتاد.
گردان بازيكن ملي است. انتظارات بالطبع از او بالاست؟
شايد به خاطر اين كه سال و روزهاي اول حضورش در پرسپوليس را ميگذراند. بنابراين با دو، سه بازي نبايد راجع به او قضاوت كنيم. من احساس ميكنم شهاب نياز به زمان بيشتري دارد تا در فضاي پرسپوليس جا بيفتد. به هر حال در پرسپوليس حتي بيشتر از تيم ملي زير ذرهبين هستيد.
شرايط روزهاي ابتدايي حضور خودتان در پرسپوليس را به ياد داريد؟
بله، در اولين بازي كه براي پرسپوليس به ميدان رفتم، در تالش برابر چوكا 3 گل خوردم. اما به كمك تيم، احمدرضا عابدزاده و كادر فني خيلي زود با شرايط وفق پيدا كردم.
وقتي دروازهبان مليپوش به پرسپوليس ميآيد مردم حق دارند توقع بالايي از او داشته باشند.
بايد ديد احمد ناجي به عنوان مربي دروازهبانها تا چه حد موفق شده با گلرهاي پرسپوليس از لحاظ روحي و رواني ارتباط برقرار كرده باشد. شهاب گردان نياز به حمايت دارد. الان اگر كسي ميآيد از اين بازيكن ايراد ميگيرد، بايد راهكار مناسب براي بهتر شدن هم ارايه بدهد. چون تنها با بزرگنمايي اشتباهات، كسي پيشرفت نميكند.
فصل قبل ميثاق معمارزاده در گيرودار حاشيههاي پرسپوليس گرفتار شد، اما كسي كمكي به او نكرد و تنها تا توانستند تخريبش كردند.
دقيقا همين طور است. ميثاق از هر لحاظ شرايط تبديل شدن به يك دروازهبان ششدانگ را دارد. او يك فصل خوب را در فولاد داشت و به تيمملي دعوت شد. اما در پرسپوليس فقط از او ايراد گرفتند و كسي كمكش نكرد از آن شرايط خارج شود. حالا اگر بخواهند همين رفتار را با گردان بكنند نتيجهاش هماني خواهد شد كه سر ميثاق آمد.
به مانوئل خوزه هم خيلي انتقادات ميشود. بيشتر از همه هم پيشكسوتان اين كار را ميكنند؟
متاسفانه بعضي از پيشكسوتان فقط تخريب ميكنند. خوزه تيم را نبسته و زمان كافي براي هماهنگ كردن بازيكنان نداشته است. شايد اگر خودش تيم را ميبست، بازيكنان ديگري را جذب ميكرد.
خب پيشكسوت پرسپوليس هم دلش براي تيمش ميسوزد. بعضي از آنها هم ميتوانند به تيم كمك كنند؟
بله، اگر پيشكسوتان عزيز يك مقدار دلشان بيشتر به حال پرسپوليس بسوزد. يكي مثل مايليكهن هم انتقاد ميكند و هم راهكار ميدهد. اما آنهايي كه مثل بلبل فقط حرف ميزنند، براي پرسپوليس چه كردهاند؟ آنهايي كه هر چه دارند از پرسپوليس دارند.
يعني پيشكسوت پرسپوليس وقتي شكست تيمش را ميبيند حق ندارد انتقاد كند؟
منظور من اين نيست. چرا علي آقا (پروين) بايد در عصبانيت مصاحبه كند؟! يا محمد پنجعلي و ديگران چرا نبايد دلشان براي پرسپوليس بيشتر بسوزد. به بعضي از اين آقايان به اندازه كافي فرصت داده شد كه براي پرسپوليس قدمي بردارند كه حاصل كارشان هم مشخص است.
مديريت پرسپوليس را چگونه ديدهاي؟
من تا به حال آقاي رويانيان را از نزديك نديدهام. با اين حال از ايشان ميخواهم به خاطر تمام تلاشهايشان براي بستن تيمي قدرتمند تشكر كنم. چند وقت پيش ورزشگاه شهيد درفشيفر و امكاناتش را كه ديدم حسابي لذت بردم. سالها در پرسپوليس بودم، اما بايد بگويم مديرعامل مثل محمد رويانيان نديدهام.
تمرین امروز پرسپولیس یک روز قبل از بازی مقابل صبای قم پشت درب های بسته و بدون حضور تماشاچیان و خبرنگاران برگزار شد.
به دستور مانوئل ژوزه سرمربی تیم تمرین امشب پرسپولیس بدون حضور تماشاچیان و خبرنگاران برگزار شد.
* حدود 20 تا 30 نفر هوادار پشت درب های بسته حضور دارند.
* بازیکنان دویدن دور زمین را شروع کردند.
* سوسا بازیکن خارجی تیم پرسپولیس که به علت مصدومیت در تمرینات تیم حضور نداشت امروز به همراه مدیر برنامه هایش در تمرین حاضر شده است.
* بازیکنان مشغول انجام بازی آقا وسط وسط هستند.
* یکی از نکات قابل توجه این است که مسولان تیم دور تا دور زمین و تمام منافذی را که به درون زمین دید دارد با بنرهای بزرگ تبلیغاتی پوشانده اند تا کوچکترین دیدی به زمین تمرینی وجود نداشته باشد و اینگونه به نظر می رسد که این موضوع فقط مربوط به تمرین امروز نخواهد بود.
آخرین تمرین تیم فوتبال پرسپولیس قبل از دیدار با صبای قم برگزار شد.
آخرین تمرین پرسپولیس قبل از دیدار مقابل صبا از ساعت 18:50 در ورزشگاه درفشی فرد برگزار شد بازیکنان ابتدا بدنهای خود را گرم کردند و سپس به فوتبال در نیمه زمین با 4 دروازه کوچک پرداختند.
در این فوتبال غلامرضا رضایی با توجه به غیبت پولادی به دلیل اخراج در بازی با گهر و مصدومیت سوسا، به ترکیب اصلی اضافه شد.
* دو هوادار از چابهار در تمرین امروز حضور داشتند و به دنبال گرفتن عکس یادگاری با علی کریمی بودند. این دو هوادار پلاکاردی در حمایت از کریمی با خود به ورزشگاه آورده بودند.
* در ورزشگاه درفشیفر شایعه شده بود که شب گذشته بین کریمی و شیرینی سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس درگیری پیش آمده بود. گفته میشد شیرینی شب گذشته پس از تمرین نامهای را به قسمت اعلانات ورزشگاه درفشی فر میزند و به بازیکنان تذکر میدهد در صورتی که در مراسم بعدی باشگاه حضور کمرنگی داشته باشند 10 درصد جریمه خواهند شد. همین موضوع باعث شد علی کریمی به نمایندگی از بازیکنان به شدت به این موضوع اعتراض کند و با پا در میانی برخی از بازیکنان پرسپولیس این مشکل حل شد. هیچکدام از مسئولان پرسپولیس در این باره اظهار نظر نکرده و این موضوع را تایید یا تکذیب نکردند.
* در میان تمرین ناگهان صدای بوق عجیبی در ورزشگاه درفشی فر به گوش رسید. این بوق را مسئولان درفشی فر در ورزشگاه نصب کردند و زمانی که با ماموران حراست کار دارند آن را به صدا درمیآورند.
* سوسا هافبک پرسپولیس ابتدا در کلینک کار خود را دنبال کرد. وی سپس نظاره گر تمرین شد. سوسا قرار است روزنامه دو نوبت فیزیوتراپی را در دستور کار خود قرار دهد و در انتهای هفته از پای او ام آر ای گرفته شود.
* با وجود گذشت حدود 2 ماه از تغییر نام باشگاه پرسپولیس هنوز نام پیروزی روی سر در مجموعه درفشیفر دیده میشود.
* امیر عابدزاده و داستانی دو دروازهبان پرسپولیس اختصاصی دور زمین دویدند.
* فیلمبرداریهای دستیار ژوزه در تمرین امروز در نوع خود جالب بود.
* غلامرضا رضایی در تمرین امروز 28 ساله شد و قرار است امشب در هتل برای او جشنی گرفته شود.
* راننده ژوزه با مدیر ورزشگاه درفشی فر در تمرین امروز درگیر کوچکی پیدا کرد. با توجه به اینکه سرپرست پرسپولیس اعلام کرده هیچ حق ندارد کنار زمین بایستد به همین دلیل مدیر مجموعه ورزشی درفشی فر به راننده ژوزه تذکر داد و همین موضوع باعث شد راننده ژوزه با فریادهای بلند به او اعتراض کند و دقایقی تمرینات را تحت الشعاع خود قرار دهد.
* ژوزه در اواخر تمرین با پای چپ روی دروازه سانتر میکرد و کریم انصاریفرد، محمد قاضی و غلامرضا رضایی باید توپ را به سمت دروازه میزدند.
پرسپولیس ساعت 22:30 فردا در ورزشگاه آزادی به مصاف صبا میرود.
احمدرضا عابدزاده اخیرا گفتوگویی چند دقیقهای با کلینزمن داشته.
عابدزاده با جدیت كارش را در آمریكا دنبال میكند. فعلا كه آنجا سرگرم است و علاوه بر باشگاه لوسآنجلس بلوز، در یك آكادمی فوتبال هم مربیگری میكند. حالا او در آمریكاست و پسرش در تهران. تا چند ماه قبل شرایط برعكس بود.
پسرش آنجا بود و خودش اینجا. اما حالا پسرش را برای بازی به ایران فرستاده و خودش برای مربیگری به آمریكا رفته. او كه اخیرا گفتوگویی چند دقیقهای با كلینزمن داشته، در مصاحبهای، از آخرین وضعیتش صحبت میكند.
*وضعیت چطور است؟ چه كار میكنید؟
اینجا با تیم لوسآنجلس بلو هستم. چهار هفته مانده به پایان مسابقات كه اگر تیم به پلیآف برود، باید برویم به فلوریدا و اگر نرود، بازیها تمام میشود و مسابقه دیگری نداریم.
*تحت چه شرایطی لوسآنجلس بلوز به پلیآف میرود؟
الان ما تیم هفتم جدول هستیم. چهار تا بازی هم تا آخر فصل مانده كه اگر امتیازات لازم را در آنها بگیریم، چهارم یا پنجم میشویم و میرویم پلیآف. این چهار بازی آخر در خانه است. در این مدت بازیهای خارج از خانه زیادی داشتهایم. تیم ما مدتی است مسابقات خارج از خانه زیادی داشته و حالا باید در خانه بازی كنیم.
*شما برای مسابقات خارج از خانه، همراه تیم میروید؟
اگر مسیر نزدیك باشد میروم و اگر دور باشد نه.
*در تیم لوسآنجلس بلوز چه كاری انجام میدهید؟
گلرها را تمرین میدهم و با مدافعان هم كار دفاعی میكنم. در این مدت وضعیت دفاعی تیم بهتر شده و در مجموع نتایج تیم خوب بوده.
*فوتبال ایران را تعقیب میكنید؟
اینجا دوستان ایرانی هستند و به من میگویند چه اتفاقاتی افتاده. فوتبال ایران هم كه همیشه پر از جنجال و حاشیه است. چیزی كه در آن نیست، اصل فوتبال است.
*پزشكان اخیرا پای شما را معاینه كردهاند؟
بله. 45 دقیقه زیر دستگاه ام آر آی مخصوص بودم. پزشكان پایم را دیدند و تعجب كردند كه اینطوری است. گفتند باید جراحی بشوم.
*كی میخواهی جراحی كنی؟
فعلا چنین تصمیمی ندارم. دكترها میگفتند درد نداری؟ گفتم چرا، پایم درد میكند. میگفتند قرص میخوری؟ گفتم نه، من مربی فوتبال هستم. تعجب كرده بودند كه با این پا چطوری مربیگری میكنم.
*نمیخواهید كاری كنید كه كار امیر درست بشود؟ چرا با باشگاه لوسآنجلس بلوز صحبت نمیكنید؟
كارهای امیر ربطی به من ندارد و من دخالت نمیكنم. شاید باورتان نشود كه من با باشگاه لوسآنجلس بلوز صحبت نكردم. اگر سوالی در مورد امیر دارید از خودش بپرسید. از من نپرسید.
*جریان كلینزمن چیست؟
چه جریانی؟
*اینكه پسرش با شما تمرین كرده.
بله. پسرش سه چهار جلسه با من تمرین كرد.
*در لوسآنجلس بلوز؟
نه. یك آكادمی بزرگی در كالیفرنیا هست كه 1500 دانشآموز دارد. من با آنها به عنوان مربی همكاری میكنم. گفتند پسر كلینزمن هم بین دانشآموزان هست. او سه چهار جلسه با من كار كرد كه شرایطش را بررسی كردم و گزارش دادم.
*خود كلینزمن هم در تمرینات حضور داشت؟
یك جلسه آمد و سه چهار دقیقه با هم صحبت كردیم. البته الان رفتهاند اروپا و اینجا نیستند. هر وقت برگشتند، دوباره با آنها صحبت میكنم.
*كلینزمن بازی ایران و آلمان در جام جهانی 98 را به خاطر داشت؟
دوستان به او گفته بودند كه من دروازهبان ایران بودهام. كلینزمن هم من را شناخت. جلوی همدیگر بازی كرده بودیم و یادش بود. بیشتر خوش و بش كردیم و در مورد پسرش حرف زدیم. چیز خاصی نبود. گفت دوباره كه از اروپا برگشتم صحبت میكنیم.
ايمون زايد ميگويد براي قرار گرفتن در تركيب پرسپوليس عجله نميكند و منتظر فرصتي از سوي مانوئل ژوزه است تا خود را نشان دهد.
مهاجم ليبيايي پرسپوليس درباره شرايط خود پس از رفع مصدوميت، ارزيابياش از پرسپوليس اين فصل در مقايسه با فصل گذشته و وضعيت خود در ماه رمضان صحبت كرد.
ـ پرسپوليس از سه بازي ابتدايي خود چهارامتياز به دست آورده، عملكرد تيم را تاكنون چطور ديدي؟
اين نتايج براي ما ايدهآل نيست. امسال تيم جديدي داريم كه كادر فني هم به طور كامل عوض شده است. قطعا زمان ميبرد كه همه به شناخت از يكديگر دست پيدا كنند. وقتي ژانويه به پرسپوليس آمدم تيم بدي نداشتيم اما به نظر من تيم امسال از نظر فردي قويتر است و بازيكنان خيلي خوبي در اختيار دارد اما همانطور كه گفتم هماهنگي بازيكنان با هم زمان ميبرد. ما در سه هفته اول عالي كار نكرديم. ممكن است بعضي اوقات تيم شما در چند بخش خوب باشد و در قسمتهاي ديگر هنوز به آمادگي لازم نرسيده باشد، اما مربيان خودشان كنار تيم هستند و همه چيز را ميدانند.
ـ برخي معتقدند خط هافبك پرسپوليس در مقايسه با خط دفاع و حمله اين تيم آنچنان قدرتمند نيست؟
فصل گذشته ما دو هافبك بسيار خوب به نام علي كريمي و محمد نوري داشتيم كه امسال هم آنها را در تركيب داريم. كريمي و نوري دو بازيكن فوقالعاده هستند و سوسا هم كه به تيم اضافه شده به نظر من بازيكن خوبي است. ما در اين خط "سامان" (آقازماني) را هم داريم كه ميتواند به تيم كمك كند اما فكر نميكنم خط هافبك ما در اين فصل ضعيف باشد.
ـ بازي پرسپوليس مقابل گهر را چطور ديدي؟
بازي خوبي براي ما نبود. بايد بازي را ميبرديم چرا كه موقعيتهاي زيادي داشتيم. بدون شك ما تيم بهتري از گهر هستيم. 70 هزارنفر در ورزشگاه حضور داشتند و ما بايد در اينجور بازيها برنده باشيم. واقعا مساوي مقابل اين تعداد تماشاگر براي ما نااميدكننده بود. اگر گل دوم را زده بوديم قطعا برنده از زمين خارج ميشديم. آنقدر گل نزديم تا تيم حريف به ما گل زد. با اين حال فكر ميكنم همه ما داريم روز به روز بهتر ميشويم.
ـ مشخص بود كه منتظر حضور در ميدان هستي اما اين فرصت را پيدا نكردي.
براي بازي كردن عجله نميكنم. مطمئنا در بازي قبل شرايط بهتري داشتم كه توانستم روي نيمكت بنشينم و به تركيب 18نفره راه پيدا كنم. منتظر فرصت حضور در بازي ميمانم و ميدانم كه روز به روز بهتر ميشوم.
ـ به نظر ميرسد رقابت در پرسپوليس امسال بسيار نزديك است چراكه بازيكني مثل مهدي مهدويكيا در بازي قبل حتي روي نيمكت هم نبود.
فكر ميكنم رقابت خيلي خوبي در تيم وجود دارد. همانطور كه مهدويكيا در بازي قبل در فهرست 18 نفره نبود، من هم در دو بازي ابتداي فصل روي نيمكت حضور نداشتم. اين رقابت به تيم ما كمك ميكند. ما براي بازي بعد با صبا، پولادي را به دليل محروميت در اختيار نداريم و اين باعث ميشود كه بازيكنان ديگري مثل مهدويكيا وارد تركيب شوند. خود من رقابت را دوست دارم. در حال حاضر كريم انصاريفرد كه فصل گذشته آقاي گل شد و محمد قاضي كه ميدانم در تيم ملي هم حضور دارد، در تركيب ثابت هستند و اين موقعيت را دارند كه خودشان را نشان دهند. من منتظر حضور در ميدان هستم و اگر اين دو نفر خوب نباشند ميدانم كه مربي تيم به من فرصت خواهد داد. در فصل قبل رقابت چنداني در خط حمله وجود نداشت اما امسال خيلي بهتر است.
ـ براي بازي فردا مقابل صبا به آمادگي كامل رسيدهاي؟
در يكي، دو روز گذشته با آمادگي كامل تمرين كردم و آماده بازي در اين ديدار هستم. منتظرم كه به ميدان بروم و گل بزنم اما باز هم صبور خواهم بود و به نظر سرمربي احترام ميگذارم. در بازيهاي قبل ما در نيمه دوم موقعيتهاي زيادي در محوطه جريمه داشتيم كه از دست رفت. ميدانم كه اگر در زمين باشم اين توپها را گل ميكنم چرا كه بهترين بازيكن در محوطه جريمه هستم. با اين وجود باز هم منتظر فرصتي كه مربي به من ميدهد خواهم ماند.
ـ خيلي از هواداران هم منتظر حضور تو در ميدان هستند تا دوباره براي پرسپوليس گل بزني.
اين خيلي خوب است كه من هواداران زيادي دارم. خيلي ناراحت شدم كه در بازي قبل جلوي 70هزار نفر مساوي كرديم. واقعا دوست داشتم مقابل اين همه هوادار پرسپوليس به ميدان بروم. آنها بهترين هواداران دنيا هستند و خوشحال كردن آنها تنها دليل بازگشت من به پرسپوليس بود.
ـ داربي در هفته ششم برگزار ميشود. ايمون زايد چه پيشبينياي از اين بازي دارد؟
من براي داربي لحظهشماري ميكنم. شش ماه پيش بود كه در اين بازي هتتريك كردم. هنوز خاطرات آن بازي جلوي چشمانم است و آن شب را از ياد نخواهم برد، اما قرار نيست امسال همه چيز تكرار شود. هم تيم ما تغييرات زيادي داشته و هم استقلال تفاوت زيادي با فصل قبل دارد اما اميدوارم كه ما بازي را ببريم و من هم دوباره گلزني كنم.
ـ از وقتي كه به پرسپوليس آمدهاي درباره جايگاهت در تيم با ژوزه صحبت كردهاي؟
در مدت اخير صحبتي با او نداشتم اما در ابتداي آمدنم به تيم او به من گفت كه فيلم بازيهايم را ديده است. ژوزه به من گفت تو خوب گل ميزني و يكي از اركان مهم تيم هستي.
ـ در ماه رمضان روزه ميگيري؟
نه، من الان روزه نميگيرم اما وقتي نوجوان بودم روزه ميگرفتم. پدر و مادرم هر دو مسلمان هستند و من پيش از اينكه به طور حرفهاي وارد فوتبال شوم روزه ميگرفتم اما چندسالي است كه روزه گرفتن برايم سخت شده چرا كه نميتوانم هم تمرين كنم و هم روزه بگيرم. نميدانم بقيه بازيكنان هم روزه ميگيرند يا نه. ما معمولا ساعت 7 يا 10 شب تمرين ميكنيم. خبر ندارم كه برنامه بازيكنان چگونه است اما مطمئنم كه روزه ميگيرند. آنها مسلمان هستند.
هافبک تیم فوتبال پرسپولیس گفت: خوشحالم که محرومیت هواداران به حالت تعلیق درآمد و این موضوع به بازیکنان انگیزه مضاعفی می دهد.
محمد نوری درباره بازی فردا شب پرسپولیس مقابل صبای قم و بخشیده شدن محرومیت هواداران اظهارداشت: خیلی خوشحالیم که این محرومیت بخشیده شد. حالا بازیکنان پرسپولیس انگیزه مضاعفی برای شکست صبا به دست آورده اند.
مطمئنا پرسپولیس روز به روز بهتر می شود و فقط هواداران کمی صبر و تحمل داشته باشند.
وی افزود: به نظر من پرسپولیس روز به روز درحال بهتر شدن است و ان شاءالله در این فصل جواب محبت های هواداران را می دهیم. بازی قبل که هواداران زیادی به استادیوم آمدند و فکر می کنم مقابل صبا آنها رکورد را بشکنند. این هواداران هیچگاه ما را تنها نگذاشتند و امیدوارم فردا بازی درخور شانی برابر حریف انجام دهیم.
محمد نوری که در بازی هفته گذشته پرسپولیس برابر گهر زاگرس به ترکیب اصلی راه یافت، درخصوص تغییر پستش گفت: در بازی برابر گهر نیمه اول هافبک راست بودم و نیمه دوم سرجای خودم بازی کردم. البته مهم پیروزی تیم است و هر جایی که کادرفنی بخواهد سعی می کنم بهترین عملکرد و کارایی را داشته باشم. از لحاظ بدنی هم شرایط ایده آلی دارم.
با مصدومیت سوسا گفته می شود احتمال اینکه خوزه مانوئل از نوری در پست هافبک دفاعی بازی کند، زیاد است. نوری تاکید می کند که مشکلی با تصمیمات کادرفنی ندارد: خودم دوست دارم پشت سر مهاجمان بازی کنم و در این پست راحت ترم اما مهم نظر ژوزه است. من قبلا هم در پست هافبک دفاعی بازی کرده ام و مشکلی ندارم. در صبا، سپاهان و تیم ملی در مقاطعی هافبک دفاعی بوده ام و تجربه بازی در این پست را دارم.
وی در پایان درخصوص تیم فوتبال صبای قم اظهارداشت: صبا تیم خوبی است و امسال هم لیگ را با موفقیت آغاز کرده است. آنها سه،چهار هفته از تیم ما جلوتر هستند و برای همین از لحاظ بدنی سرحال هستند.
بنابر اعلام کمیته داوران فدراسیون فوتبال محسن ترکی قضاوت بازی فردا شب تیم های فوتبال پرسپولیس و صبای قم را که از ساعت 22:30 در ورزشگاه آزادی برگزار می شود، به عهده دارد.
به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، این دیدار یکشنبه شب ساعت 22:30 در ورزشگاه آزادی برگزار می شود.
محسن ترکی، حسن کامرانی فر، علام آموزگار و رضا کرمانشاهی داوران این دیدار هستند و سید رضا غیاثی ناظر داوری این دیدار خواهد بود.سایر مسابقات این هفته دوشنبه برگزار میشود.
يحيي گل محمدي ميگويد تيمش بازي سختي مقابل پرسپوليس دارد.
سرمربي تيم فوتبال صباي قم در نشست خبري پيش از بازي اين تيم مقابل پرسپوليس در هفته چهارم ليگ برتر اظهار كرد:
تصميم فدراسيون بر اين بود كه اين بازي با تماشاگر برگزار شود و ما هم از اين بابت خوشحاليم، چرا كه بازي بدون تماشاگر هيچ لطفي ندارد.
وي ادامه داد: بازي فردا (يكشنبه) از نظر كيفي در سطح بالايي خواهد بود، درست است كه پرسپوليس كمي دير كار خود را شروع كرد و مربياش دير به تيم اضافه شده و كمي ناهماهنگ هستند، اما بازيهاي قبلي براي آنها مثل ديدار دوستانه بوده كه نقاط ضعف و قوت خود را بشناسند.
گل محمدي با اشاره به اين كه صبا در بازي فردا چهار غايب دارد، گفت: مهمترين هدف ما در بازي با پرسپوليس بازگشت به جايگاه قبليمان در ليگ است و ما از بازيكنان ميخواهيم كه بتوانيم با نتيجه گرفتن مقابل پرسپوليس به جايگاه قبلي باز گرديم، در هفته گذشته حقمان نبود كه ببازيم و با اشتباهات داوري باز را واگذار كرديم. پرسپوليس بازيكنان خوبي دارد، اما هنوز تيمش جا نيفتاده است.
وي افزود: ما در چند روز گذشته تمرينهاي خوبي داشتيم و بر اساس ارنج پرسپوليس كه احتمال ميدهيم 2-4-4و هجومي بازي كنند، سعي ميكنيم كه در ابتدا جلوي حملههاي آنها را بگيريم و بعد در ضد حملات موفق باشيم. مطمئنا در بازي فردا كار سختي داريم، اما به بازيكنانمان اميدواريم، چرا كه بازي كردن مقابل تيمهاي مثل پرسپوليس و استقلال براي همه انگيزه ميآورد و بازيكنان ما هم انگيزه بالايي براي بازي دارند.
يحيي گل محمدي در ادامه با اشاره به اين كه پرسپوليس نسبت به ديدار تداركاتي كه پيش از فصل با صبا انجام داد، تفاوتهاي زيادي دارد، گفت: پرسپوليس در آن بازي در زمان بدنسازي بود و الان تغييرات زيادي داشته است، آنها شكل تيمي خود را پيدا كردهاند و ما فردا بازي سختي خواهيم داشت.
وي در مورد محروميت خود از حضور روي نيمكت در اين بازي هم گفت: هنوز وضعيت محروميت من مشخص نيست، اگر محروميت تماشاگران پرسپوليس بخشيده شده فكر ميكنم راهي وجود داشته باشد كه محروميت من هم بخشيده شود، اما هنوز اين كار انجام نشده است.
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)