با سلام خدمت همه توپچی های عزیز
::::
بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2012/13
حرفهای خودمونی هواداران آرسنال و بحث و تبادل نظر درمورد دیدارهای این تیم در این تاپیک قرار می گیرد.
با سلام خدمت همه توپچی های عزیز
::::
بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2012/13
حرفهای خودمونی هواداران آرسنال و بحث و تبادل نظر درمورد دیدارهای این تیم در این تاپیک قرار می گیرد.
ویرایش توسط GOLL : 06-04-2012 در ساعت 15:25
ابتدا خیلی خوشحالم که ژسنی به حقش رسید و شماره 1 رو از آن خودش کرد و این فصل با شماره 1 بازی میکنه و به نظرم دیگه نیازی به دروازه بان جدید نداریم و این رو هم بگم که المونیا هم از ارسنال رفت
المونیا دروازه بان خوبی بود اما بعضی وقتا اشتباهات بزرگی میکرد که با توجه به سنش انتظار این اشتباهت رو ازش نداشتم
در کل المونیا برامون خوب بد و خدا پشت و پناهش و خدا کنه همیشه موفق باشه .
-----------------
ونگر در این مورد میگوید:"ممکن است آماده شدن پودولسکی و ژیرو بیش از آنچیزی که ما انتظارش را داریم طول بکشد.من نتوانستم از آنها در بازیهای پیش فصل استفاده کنم بنابراین در بازیهای لیگ به آنها فشار نمی آورم."
بنابه نظر ونگر ویلشر تا قبل از اوکتبر به میادین باز نخواهد گشت و او در مورد سانیا و روزیسکی میگوید:"سانیا مدت کوتاهی از آغاز فصل را از دست خواهد داد و روزیسکی تا ماه سپتامبر با ما نخواهد بود. روزیسکی در پایان فصل گذشته بازیهای خوبی برای ما انجام داد بنابراین از دست دادن او ضربه بزرگی است.آسیب دیدگی او به بازیهای یورو بر میگردد."
خب به مصدومیت ویلشر که عادت کردیم اما روسیچکی و سانیا هم نمیتونن اولای فصل برامون بازی کنن که این یعنی باید یک هافبک و یک دفاع بخریم.
تو هافبک رمزی و سانگ و دیابی به تنهایی نمیتونن برامون کار کنن . یوسی بنایون هم که رفت چلسی . پس چرا یه چند تا هافبک نمیخریم؟
بله دیگه به پودولسکی و جیرود تو تور اسیایی بازی نداده و الان اماده نیستن و این خیلی بد شد اما ونگر گفته این تور اسیایی برامون تجربه ای خوبی بود و امیدوارم که اینطور باشه و ونگر تونسته باشه با این تور به جوونها تجربه خوبی رو انتقال داده باشه .
اینم از سایت ارسنال کپی زدم . مال دیروزه
دو تا از خبرنگار ها و کارشناسای فوتبال در مورد انتقال کازورلا و شاهین با شبکه ESPN مصاحبه کردن.
- آقای Raphael Honigstein گفته انتقال شاهین به آرسنال خیلی نزدیک شده. همچنین گفته اگه آرسنال بتونه این دو بازیکن رو بخره، تفاوت زیادی براشون ایجاد میکنه. به قدم رو به جلوی بزرگه.
- آقای Sid Lowe هم فرموده کازورلا در 48 ساعت آینده رسما آرسنالی میشه. بعد از توانایی هاش گفته که خیلی عالیه و جفت پا بازی میکنه و ضربه آزاد زن خوبی هم هست.
- اسکای اسپورت به نقل از منابع داخلی در مالاگا خبر داده که امروز کازورلا و مدیربرنامه هاش از این باشگاه درخواست انتقال به آرسنال رو میکنن.
(( به نظرم نهایتا تا چهارشنبه خبر رسمی انتقال کازورلا بیاد ... حداکثر ! ))
(( مشکلی که با قرارداد شاهین هست ، اینه که آرسنال در صورتی همه حقوق این بازیکن رو میده که بند خرید دائمی هم در قرارداد باشه. در غیر این صورت درخواست کرده که رئال نصف حقوق رو بده. به خاطر همین فعلا انتقال معلق شده اما دو باشگاه هنوز دارن مذاکره میکنن و امکان داره به توافق هم برسن. )) ونگر در مورد فروش ارشاوین گفته که ما باید با ارشا حرف بزنیم ، اون هنوز میتونه تو تیم بمونه.همشو از یه سایت دیگه کپی کرم دیگه ببخشید
خب ظاهرا مشکل هافبک هم داره حل میشه و کازورلا و نوری شاهین میان ارسنال . پیشاپیش تبریک![]()
یه روز خوب میاد ...
این همون خبر خوشی بود که مدت ها منتظرش بودم و از 1 ماه قبل شایعه های شنیده شد و هر چند هنوزم قطعی نیس اما داشتن سانتی و شاهین در کنار هم یه فرصت فوق العاده و خبری است عالی
در خصوص شاهین باید بگم رئال برای اینطور بازیکنا برنامه کامل داره و محاله با انتقالش موافقت کنه
حتی بند خرید هم خیلی بعیده قبول کنه به قرارداد اضافه بشه
نباید دست دست کرد و باید همین پیشنهاد رو هم رو هوا زد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نظر ميرسه انتقال سانتياگو كازورلا ستاره اسپانيايي از مالاگا به آرسنال با قراردادي 22.8 ميليون يورويي به زودي انجام ميشه كه اين خبر رو هم سايت گل بهش اشاره كرده -
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مسافر خسته من بار سفر رو بسته بود
تو خلوت آیینه ها به انتظار نشسته بود
میخواست که از اینجا بره اما نمیدونست کجا
دلش پر از گلایه بود ولی نمیدونست چرا
(شادمهر عقیلی
)
یه خبر بد :
سایت ورزش 3 نوشته رابین فن پرسی با یوونتوس قرارداد امضا کرد
جالبه ! درست وقتی که یونتوس و منسیتی و یونایتد از خرید فن پرسی منصرف میشن باشگاه هیچ اقدامی برای حفظ رابین انجام نمیده که این خودش دوباره باعث شد که یوونتوس دست به کار بشه و با رابین قرارداد امضا کنه
فن پرسی تک ستاره فصل پیشمون رو نباید به همین سادگی از دست میدادیم و حتما با یک قیمت ارزون هم فروختنش . اون سالی که سسک رو با قیمت خوبی فروختیم باهاش هیچ بازیکنی نخریدیم حالا امسالم که رابین رو با یک قیمت کم فروختیم دیگه فک نکنم چیزی بخریم
داره حالم از سران باشگاه بهم میخوره که فقط به فکر پولن و هیچی خرج نمیکنن .
البته برگ برنده ی ما نسبت به پارسال که ستارگانمون رو از دست دادیم اینه که الان برای رابین دو تا جانشین گردن کلفت داریم که هر کدومشون میتونن برامون مفید باشن
کازورلا هم که داره میاد تا 48 ساعت دیگه رسما ارسنالی میشه
فقط مونده نوری شاهین که بیاد بهمون اضافه بشه .
خدایا چرا هر وقت یک چن تا بازیکن به تیم اضافه میشن باید یک ستاره از تیم خارج بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
یه روز خوب میاد ...
هنوز هیچ یک از دو باشگاه آرسنال و یوونتوس این خبر را تایید نکرده اند
سایت گل- به گزارش سایت ساکرنت، مدیر برنامه های رابین فن پرسی مدعی شد که قرارداد این بازیکن با باشگاه یوونتوس نهایی شده است.
مهاجم تیم ملی هلند ماه گذشته به باشگاه آرسنال اعلام کرد که علاقه ای به تمدید قرارداد جدید ندارد. و همین مسئله موجب شد تا باشگاه یوونتوس، منچستر سیتی و منچستریونایتد تلاش شان را برای به خدمت گرفتن او آغاز کنند.
فابیو پاریسی در گفتگو با رسانه های ایتالیایی گفت:" فکر می کنم یوونتوس با فن پرسی قرارداد امضا کرده؛ البته این نظر من است اما فکر می کنم باید این انتقال را به احتمال 80 درصد انجام یافته دانست.
یوونتوس به دنبال قهرمانی است و به همین دلیل بهترین ها را به خدمت می گیرد."
تبريك ميگم سانتي كاسورلا به آرسنال پيوست
جدا بازيكن خوبيه و به نظرم آرسنال خيلي هوشمندانه اونو از چنگ مالاگا در آورد .
آرسنال بدون شك فصل بعد تيم خوبي خواهد بود ...
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
ممنونتبريك ميگم سانتي كاسورلا به آرسنال پيوست
جدا بازيكن خوبيه و به نظرم آرسنال خيلي هوشمندانه اونو از چنگ مالاگا در آورد .
آرسنال بدون شك فصل بعد تيم خوبي خواهد بود ...
آره بازيكنه خوبيه
ديگه بدون نگراني بايد منتظر شروع فصل باشيم...
ديروز ديدم ورزش 3 زده رابين با يووه قرارداد بسته واقعا گفتم چجوري اينقد محكم و بااطمينان اينو نوشتن چه خبرگزاري شد!!
ظاهرا يكي از ايجنتهاي فيفا همچين حرفي زده !
نه مدير برنامه هاي رابين و تا الان هم نه يونتوس و نه آرسنال اين خبر رو تاييد كردن كه جناب ورزش3 اينقد محكم اينو ميگه!!!
كازورلا هم با قيمت 18 فك نكنم بياد چون آخرين خبري كه درمورد رقمش شد (معتبر)اسكاي اسپورت بود كه گفت 12 يا 13
امروزم تو توئيرش گفته:تنها مي توانم بگويم که من بازيکن جديد آرسنال هستم....
نوري شاهين هم با رئال تو اردوه كه ظاهرا تا حدي با آرسنال كنار اومدن و شايد تا هفته ي ديگه اين موقع ها شاهين هم آرسنالي شده باشهو تويتر و اينا....
خريدهاي امسال داره تاريخي ميشه ديگه تو اين چند ساله سابقه نداشته !شايد شرط رابين عملي شده باشه و اونم بمونه
رابين بايد امسال رو بمونه چون شانسشو براي جام گرفتن از دست ميده..
برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.
بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان
سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.
در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت
خوب بدون مقدمه میرم سر اصل مطلب!
شندیم از اخبار کالیچو فان پرسی با قرار دادی حدود 32 میلیون به یوونتوس پیوست (البته من ظورم از اخبار کالیچو رسوله نمی دونم این خبر صلاحیت داره یا نه!)
خوب اگه این خبر صلاحیت داشته باشه باید بگم فن پرسی با رفتن به کالیچو بازیش افت میکنه البته این نظر منه هرچی تو فوتبال اتفاق می افته ولی بازیه پرسی تو پریمر لیگ پر بار بود البته میشه گفت یکمی مغرور شد چون باشگاه خیلی گردن انداخت براش برای همین مغرور شد حالا که رفت به یووه امیدوارم بازیش بهتر بشه البته آرسنال از نظر من میتونه برگرده بالاخره یه مربی خوب داریم به نام ونگر همون طوری که خرید های خیلی خوبی قبلا کرده بود منظورم فن پرسی و نصری و فابرگاس و بقیه...... میتونه با رفتن فن پرسی یه جابگزین خوب به جاش بیاره مطمئنم حالا نباید بعد از رفتن یه بازیکن مراسم عزا بگیریمالان چند تیم بزرگ اروپایی اینطوری هستن میلان و چلسی از جمله هستن ولی برای رو حیه اینو میگم:(آرسنال یه توپخانه ست ما هوادران هم توپچی هستیم و هر تیمی ما رو توپ بارون میکنه!)سرکاری بود!
![]()
♣ The King ♣
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)