کریر مد FIFA Career Mode ( مدیریت تیم و باشگاه داری فیفا 12 )
بعد از تابیک "ویرایش و پچ های فیفا 12" که باعث رفع مشکل و آموزش شد , در این تاپیک به بحث و تبادل نظر در مورد بخش هیجان انگیز و متنوع " کریر مُد " میپردازیم .
کریر مد FIFA Career Mode ( مدیریت تیم و باشگاه داری فیفا 12 )
بعد از تابیک "ویرایش و پچ های فیفا 12" که باعث رفع مشکل و آموزش شد , در این تاپیک به بحث و تبادل نظر در مورد بخش هیجان انگیز و متنوع " کریر مُد " میپردازیم .
ویرایش توسط sina acm : 08-22-2012 در ساعت 22:42
سلام دوست عزیز
اگه اشتباه نکنم شما هم از دسته ی PS2 و هم XBox میتونی استفاده کنی به شرطی که تبدیلاشون رو بری از مغازه ها پیدا کنی , من که تبدیل دسته ی ps2 دیدم دوستم خریده بود با دوتا دسته ی اورجینال ps2 بعد سوکت دسته ها رو وصل کرده بود به مبدل و بعد هم به usb باهاشون pes12 بازی میکرد.
حال میکرد با اون دسته های خوش دست پلی استیشن لامصب!!!!
اگه pes میشه پس حتما به فیفا هم باید بخوره دیگه!!![]()
من 2 تا دسته ps2 با مبدل دارم یکسال هست فیفا بازی میکنم با این دسته ها میخوام ببینم مبدل دسته xbox رو هم این نرم افزار میشناسه
به نظرت اصلاً دسته ps2 بهتره یا xbox؟
LEGENDARY
اگه دسته رو سیستم بشناسه دیگه فرقی نمیکنه تو چجور دسته ای به سیستمت وصل کردی , اونم میشه یه دسته مثل بقیه ی دسته ها , پس واسه ی نرم افزار فکر نمیکنم فرقی کنه و میشناسه. حالا میخوای محض اطمینان با بقیه ی دوستان هم چک کن.
من که چون جهت ها و قسمت شوک مربوط به جهت های xbox با دسته های دیگه جاهاشون جابه جاست , و با شوک راحت نیستم جهت بگیرم , کلا با دسته های ایکس باکس راحت نیستم. ولی دسته هاش واقعا با کیفیت و مقاوم و خوش دسته!!!!
حالا انتخاب با خودته هرکدوم راحت تری
پاسخ داده شد******************************
تشکر یادت نره!!!!!!
این پست به اینجا ربطی نداره ولی تاریخی ترین نتیجه من تو فیفا هست
جلوی یکی از دوستام که بازیش خوبه و من رو 8-0 برده بود ( اون منچستر یونایتد من بارسلونا) بازی کردم
اون رئال مادرید من بارسلونا
با یک بازیکن کمتر بودم (پیکه اخراج شده بود) و از دقیقه 2 مسی مصتوم ( اگه اشتباهه ببخشید املایی مصتوم یا مستوم رو نمیدونم)
شده بود با دسته ای که یکم نقص فنی داشت نتیجه این شد
زمین سانتیاگو برنابئو
رئال مادرید 0 - بارسلونا 9
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خودم موندم چطوری اینهمه گل زدم با این شرایط .
راستی کسی ضربه آزاد بلده بزنه تو فیفا 12؟
LEGENDARY
دوست عزیز نه مستوم و نه مصتوم. مصدوم هست. چطوری 8 تا خوردی بعد 9 تا زدی فهمیدم چون رئال رو برداشته بود دیگه. من خودم یکی از دوستام رئالی هست منم بارسا بهترین نتیجه هم که جلوش گرفتم 5 بر 0 بوده.
پروردگارا به داده و نداده و گرفته ات شکر که داده ات نعمت است و نداده ات حکمت است و گرفته ات امتحان
داداش اون یه روز دیگه بود ازش 8 تا گل خوردم در ضمن احترام خودت و بارسا رو نگهدار و در مورد رئال حرف نزن
من خودم رئال بگیرم کسی جلودارم نیسته.بستگی داره کی با رئال بازی کنه که رئال قوی باشه یا ضعیف.قصد بر خود ستایی نباشه ولی من تو شهر از همه قویترم تو بازی فیفا البته هنوز من با یه نفر فیفا بازی کردم چون با هر کی میخوای فوتبال بازی کنی میگه بیا pes 12 بازی کنیم که بازم میبازه.فیفا یا پس فرقی نداره واسم به خاطر روش تیکی تاکا
LEGENDARY
پروردگارا به داده و نداده و گرفته ات شکر که داده ات نعمت است و نداده ات حکمت است و گرفته ات امتحان
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)