کریر مد FIFA Career Mode ( مدیریت تیم و باشگاه داری فیفا 12 )
بعد از تابیک "ویرایش و پچ های فیفا 12" که باعث رفع مشکل و آموزش شد , در این تاپیک به بحث و تبادل نظر در مورد بخش هیجان انگیز و متنوع " کریر مُد " میپردازیم .
کریر مد FIFA Career Mode ( مدیریت تیم و باشگاه داری فیفا 12 )
بعد از تابیک "ویرایش و پچ های فیفا 12" که باعث رفع مشکل و آموزش شد , در این تاپیک به بحث و تبادل نظر در مورد بخش هیجان انگیز و متنوع " کریر مُد " میپردازیم .
ویرایش توسط sina acm : 08-22-2012 در ساعت 22:42
سلام من آخرین ترکیبمو میفرستم که مال فصل 2022 و بارسلوناست
دروازه بان: نویر(Ter Stegen)
دفاع(از چپ به راست): van der will - pique(fontas) - Ogbonna(Rannocia) - Bale(Alba)
هافبک: Fabregas(Thiago) - Gotze -Lucas(Ericsen)o
مهاجم: Pato(Sanchez) - Lukako(Balloteli) - Neymar(Hazard
بازيكن ميخوام كه خوب اُوِرالِش زياد شه
لطفا اگه كسي رو ميشناسيد معرفي كنيد![]()
ویرایش توسط Shayan1990 : 07-29-2012 در ساعت 21:38
سلام
اگه منظورت دروازه بانه که Neuer رو واست نوشتم اون بالا , Lloris دروازه بان لیون هم عالیه و قدرتشم خوبه
حالا که رفتی منچستر سیتی و 117میلیون اگه اشتباه نکنم بهت بودجه میده حتما یه مهاجم خوب بخر مثل مسی چون حملت که خوب باشه و خوب حمله کنی طبیعتا حریفات هم میترسن و کمتر حمله میکنن
دوستان کسی میشه منو راهنمایی کنه که توی Arena چجوری میشه نوع تمرین رو انتخاب کرد؟ من هرچی میزنم فقط تمرین آزاد میشه انجام داد یا برگشت به منوی اصلی بازی![]()
میشه لطف کنید زودتر جواب بدید؟!!! |:
نيمار رو خريدم 70.500.000£ پوند واقعا بازيكن فوق العاده ايه فقط خيلي زود خسته ميشه ممنون بهم معرفيش كردي
الان 34.500.000تا پول دارم
ميشه راهنماييم كني كي رو بخرم كي رو بفروشم
چند تا بازيكن جوان كه اوِرالِش پايينه رو loan(short دادم برن تجربه كسب كنن
اونجا به بازي ميگيردشون تا به اوِرالِش اضافه شه يا ضعيف تر ميشن برميگردن؟![]()
ویرایش توسط Shayan1990 : 07-30-2012 در ساعت 16:07
آره نیمار خوبه ولی خودتم گفتی یخورده زود به زود خسته میشه , مسی رو میخریدی بهتر بود ولی نیمار هم عالیه و دیرتر بازنشسته میشه.
متاسفانه فیفا هنوز نتونسته این مشکلو حل کنه البته امیدوارم تو 13 برطرف بشه , اینکه بازیکن رو چه میفرستی قرضی بلند مدت چه کوتاه مدت چه تیم خوب چه بد اصلا پیشرفتی نمیکنه مگه خودت کلی باهاش بازی کنی ||| پس پیشنهاد میکنم که کلا بازیکنایی که اورالشون پایینه و ازشون استفاده نمیکنی بفروشی . ولی حواست باشه دچار کمبود بازیکن وقتی بقیه خسته ان نشی.
بگو کدوم سالی تا بهت بگم کیو بخری
پستی رو هم که میخوای بگو
سلام بچه ها این پست من به اینجا ربطی نداره تقریباً ولی میگم
به نظرتون تنظیم دسته فیفا که دانلود میکنیم(اون که مال خود بازی هست رو نمیگما اونی که اسمش هست x360 رو میگم) دسته xbox رو با مبدل میشناسه؟
LEGENDARY
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)