اول اينكه هميشه اينجا همه احترام همديگر رو حفظ ميكنن و واقعا فوتبال ارزش نداره به خاطرش يه نفره ديگه رو ناراحت كنيد به نظر ها هم با منطق جواب بديدو سعي كنيد در راستاي احترام به همديگه جواب بديد
من تا اونجايي كه لازم نباشه نه پستي رو پاك ميكنم نه ويرايش فقط ناراحتي بعدش براخودتون ميمونه!پس رعايت كنيد
اينطور كه معلومه ونگر تو فصل نقل و انتقالات شاخص ترين چهره بوده....
درسته ستاره ها به 30 نرسيده فروخته ميشن و يا برا تامين هزينه ها و يا در اوج از باشگاه ميرن الان تقربيا نزديك به يه دهه اس آرسنالي ها شاهد اين ماجراها هستن
اما اين كه ستاره ها ميرن و ونگر ميفروشتشون رو زياد قبول ندارم چون سر قضيه ي تك تكه ستارهايي كه رفتن ونگر با باشگاه موافق نبود !
همين ون پرسي اگه ونگر ميخواست بفروشتش كه دو روزه رفته بود!اين اصرار ها ونگره كه باشگاه رو ميخواهد منصرف كنه شما هم مصاحبه ي ديروز ونگر رو بخونيد ميفهميد چند ماهه ميگه رابين جايي نميره اما بعدش باشگاه اعلام ميكنه قيمت هاي پشنهادي بايد بيشتر باشه تا بفروشيمش !!!
يووه كه منصرف شد منچستر و من سيتي هم همينطور...
البته امروز!اين باشگاها گفتن شايعه اس!به هرحال هيچكدوم پيشنهاده رسمي حتي با همون مبالغ پاييني كه خودش گفتن رو به باشاه ارائه نكردن...!!!
حالا كي راست ميهونگر!
شما سياستهاي باشگاه رو با ونگر يكي ميگيريد ،باشگاه امثال رابين رو قبل از 30 ميفروشه كه هم از سودش استفاده كنن و هم اينكه قبل از اينكه كارايي ش رو از دست بده بفروشنش،به نظر اونا رابين فوقش تا دوساله ديگه بتونه بازي كنه اما تشخيص ونگر اين نيست و ميدونه هر بازيكني دست مربيشه سرنوشتش چي بشه
از طرف ديه ونگر هم با كسي تعارف نداره رابين هم خوب بازي نكنه ميفرشتش!آرشاوين رو كه ديديد چقد بهش فرصت داد اما نتونست !
كلا بهشون فرصت ميده اما بازم همه چيز دست بازيكنهاست...
قضيه سسك هم كه ونگر تا چند يه هفته قبل از رفتنش به هوادارا گفت ميمونه چون يه ساله ديگه قرارداد داره اما فروشه سسك يه پروسه مالي بود براي باشگاه كه تمام حسابهاشون رو رفتن اين بازيكن بسته شده بود و از نظر باشگاه داران آرسنال راه ديگه اي وجود نداشت!كلي هم نمودار كشيدن كه به فروشش سسك احتياج داريم...
در كل من ميگم در آمد زايي باشگاه از طريق فروش بهترين بازيكنهاي تيم درست نيست (اينجاس كه همه فكر ميكنن ونگر مقصره اين فروشها بوده ) اونها ميتونن با سرمايه گذاري هاي مختلف به سودهاي همسان برسن اونا راحتترين راه رو انتخاب كردن !
الان رئال با خريد رونالدو كلي هزينه كرد بعدش با تبليغاتي كه با رونالدو به راه انداختن هم پوله خريدش برگشته و هم سوده وحشتناكي داشتن......
آرسنال كي مياد از بازيكنهاش تو تبليغات استفاده كنه؟(به صورت قراردادي نه گذري)اگه سسك مونده بود ده برابره پوله فروشش سود كرده بودن!!!!اما همين مسئولان باشگاه به اين فكرها نيستن
درمورد استخر روتورهايي كه باشگاه ميفرسته:
معمولا اينتورنومنت ها هيچ هزينه اي براي تيم هاي شركت كننده ندارهچون ميزبان يه كشوره ديگه اس كه اونها رو دعوت ميكنه:
با يه بازي تداركاتي پولي كه هزينه كردن يه باشگاهه مهم رو دعوت كردن +سود حاصل از بازي كه تو اين كشور برگزار ميشه به دست مياد
الان خيلي از كشورهاي شرق آسيا الخصوص چين هرسال اين بازي ها رو انجام ميده،آرسنال هيچ هزينه اي براي اين تورها نميكنه البته اگه خودشون بخوان اردو بزنن و بازي تداركاتي هم داشته باشن اين سودها تو جيب باشگاه خودمون ميره
الان خيلي از تيم ها به اين نوع تورها ميرن حتي با هزينه خودشون چون تو آسيا خوب ميتونن پول به جيب بزنن البته من دقيقا نميدونم اين اردوهايي كه آرسنال رفته چيه اما هر چي هم سودش خوبه و خرجي هم نداره و در برابر خرجهايي كه برا برگزاري مسابقات جزيره ميشه اين هيچي نسيت...
پس خوب شد نديدمخب دیگه حرص خوردن نداره البته همچین عالی هم نبودیم سیتی موقیعیت زیادتری داشت
خوبیش اینجاس که هم نقاط ضعفو اشکار میکنه هم مسولان از جمله ونگرو مجبور میکنه برای این خلا ها دوتا خرید خوب بکنه
وای که اگه کازورلا و شاهین بیان ارسنال چی میشهاصلا اصل بازي ليگه
اين بازيها تاركاتي خيلي از تيم ها تو اين بازيها ميبازن اما برده اصلي خودشون هستن :
الان من سيتي كه باتركيب اصلي رفته بيشتر به نفع اش شده يا ما كه بازيكنهامون يه آمادگي كسب كردن و هماهنگ ميشن؟تا تو ليگ اين تيم رو به رگباره گل ببندن؟