با سلام خدمت همه توپچی های عزیز
::::
بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2012/13
حرفهای خودمونی هواداران آرسنال و بحث و تبادل نظر درمورد دیدارهای این تیم در این تاپیک قرار می گیرد.
با سلام خدمت همه توپچی های عزیز
::::
بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2012/13
حرفهای خودمونی هواداران آرسنال و بحث و تبادل نظر درمورد دیدارهای این تیم در این تاپیک قرار می گیرد.
ویرایش توسط GOLL : 06-04-2012 در ساعت 15:25
بابا یه کم واقع بین باشین
کدوم خرید بزرگ ؟ الان چند ساله که ستاره به تیم اضافه نشده که هیچ ستاره هامون هم از تیم میرن
این سیاستیه که باشگاه داره تا صد سال دیگه هم همینه ! مگر سرنوشتمون مثل سیتی و چلسی و پاری سن ژرمن عوض بشه
الان 7 ساله یه سیکل تکراری داریم : خرید بازیکن درجه 2 و3 --------> تبدیل به ستاره ---------> فروش
بزرگترین اجهاف رو تیم نسبت به بازیکنان قدیمش داره : " قرارداد بازیکنان بالای 30 سال , سال به سال تمدید خواهد شد "
برگکمپ رو به یاد بیارین با اینکه هنوز خیلی خوب میتونست بازی کنه مجبور به خداحافظی شد . بازیکنی که روز های اوج فوتبالش رو تو این تیم سپری کرده و بهترین پیشنهاد ها رو از تیم های بزرگ رد کرده مورد بی مهری قرار میگیره و سال آخر با فشار هواداران یکسال قراردادش تمدید میشه ! این خودش بزرگترین دلیل میتونه باشه واسه رفتن ستاره هایی که دارن به مرز 30 سال میرسن . من کاملا حق رو به رابین میدم . ایا بازیکن با ارزشی که جزء بهترین بازیکنان حال حاضر اروپاست لیاقت بالا بردن حتی یک جام رو در دوران حرفه ای خودش نداره ؟
در مورد ونگر هم ترجیح میدم اظهار نظر نکنم !
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
الان واقع بین بودی دیگه این چیزارو گفتی دیگه
ناراحت نشی در حدی نیستی که در مورد ونگر نظر بدی منم مثل خودت عبدله .مرتضی همه در حدی نیستیم زحمتشو کشیده.. دیگه مثل سابق نیس اوضاع ونگر بگه اون بیاد اون بره.. اون موقع پول نفت نبود برا خرید بازیکن پول زحمت باشگاه بود.. یک مشت شیخ حروم زاده نبودن برن بالا بشینن بگن رابین رو تو آب نمک نگه داریم هرکی بیشتر بده بدیم بره سود کنیم بریم یه سولاخ وسط دریا بکنیم نفتی که ایران داره از خلیج فارس برمیداره ما دولوپی برداریم(این مثالش بود) ونگر دیگه قدرت نداره مثل قبل الان اون یارو که پارچه میبنده با یه شیلنگ دوره سرش قدرت داره ونگر نمادین هست فقط بگن هست و همه حروم خوریاشونو و نتیجه نگرفتن تیم رو به گردن ونگر بندازن
فان پرسی هیچ حقی نداره جام ببره بالا.. جام میخواد بمونه تو حاشیه نبره تیمو یه سالو بمونه زحمت بکشه جام ببره بالا.. اون یارو نیماره کیه کجا داره بازی میکنه؟؟ ارزش قائله میگه موندم اینجا تا 100 سال دیگه میمونم جام میبرم بالا چون اینا منو معروف کردن که میان پیشنهاد بودجه یه سال کشورو بهش میدن رابین بمونه جام بگیره
ودر آخر هم ونگر بهترین هارو معرفی کرده به جهان و باید دستشم بوسید که امثال سیمن.دنیس.پیرس.ویرا.هنری رو معرفی کرده تا فوتبال واقعی و حرفه ای رو نشون بدن
اینجا هرکی بخواد در مورد ونگر نظر منفی بده یعنی یه قرون تعصب نداره![]()
ویرایش توسط pooyan_wenger : 07-29-2012 در ساعت 03:58
قبلنا يه پست بلند بالا در رابطه با سياست ونگر و كلا آرسنال فعلي تو تايپيك قبلي دادم ولي ديدم الان روش بحث شده گفته نظرمو كوتاه بگم .
اول از همه بايد بگم ونگر مربي بزرگ و دوست داشتني هست كه ديد بسيار خوبي نسبت به فوتبال داره ، همه فوتبال رو تو قهرماني و كسب جامها نميبينه و سعي ميكنه به ارزش ها هم پايبند باشه ، بسياري از هوادارن آرسنال به اين افتخار ميكنند حتي اگه جامي كسب نكنند.
چندين سال هست كه آرسنال در پي كسب جام تلاش ميكنه و ناموفق هست و دلايل زيادي داره ، درسته هواداري از يه تيم ربطي به قهرماني هاي اون تيم نداره ، مثلا اون هواداران نيوكسل كه تو ورزشگاهشون با غيرت و تعصب خاصي تشويق ميكنند حتما نيازي به كسب جام نميبينند و هدف هاي ويژه اي واسه هواداراي از تيمشون دارند كه وراي كسب جام هست ، اما آرسنال تيم خوب و با ريشه كه افتخارات و عنواوين مختلفي در طول تاريخ كسب كرده بايد كمي سياستهاشو تغيير بده و در جهت موفقيت گام برداره ، ونگر سالهاست كه استعدادهارو شناسايي ميكنه و اونهارو در بازيهاي مهم به كار ميگيره و از اونها بازيكنان خوبي ميسازه ولي در نهايت درست موقعي كه به اوج ميرسن اونهارو از دست ميده ، نكته مهم همين جا هست ، اينكه ونگر جوون هارو پرورش ميده كار بسيار پسنديده اي هست ولي فروش اين بازيكنان درست موقعي كه به اوج ميرسن مشكل آرسنال هست ، ضعف مديريتي و يه خرده سياست غلط ونگر در اين مورد باعث خروج ستاره ها از اين تيم ميشن ، بلاخره ونگر هم انسان هست و بي نقص نيست ، اشكالش هم همينه كه نميتونه از جوون گرايي خودش بهره اي ببره ، كار ونگر مثل اينه كه يه كشاورز فقط بكاره و بكاره و بكاره .... هيچ برداشتي هم در كار نباشه !!!!
در كل من آرسنال رو با مربي بزرگ و قابل احترامي مثل ونگر بهترين رقيب تو جزيره ميدونم و اعتقاد دارم كاري كه آرسنال ميكنه ارزشش از قهرماني بعضي تيمها مثل منستي خيلي بيشتره . ولي نظرم اينه كه سياستهاي آرسنال نياز به كمي تغيير داره ...
اميدوارم در فصل پيش و رو آرسنالي قدرتمند رو در ميادين ببينم ...
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
ویرایش شد به احترام دوستان
همین عربای به قول شما ... خیلی به تیم کمک کردن . شما میدونی هزینه سرسام آور ساخت ورزشگاه اشبرتون گراو ( به قول شما ورزشگاه امارات !!! ) که پت ویرا یکی از قربانیان ساخت این ورزشگاه بود چقدر بوده ؟ آرسنال با قراردادی که با شرکت هواپیماییه fly emiretes بست تونست تا حدودی هزینه هاش رو جبران کنه
البته اینا رو برا شما نگفتم برا کسی هست که تعصب افراطی !! چشماش رو نبسته
ونگر بیخود میکنه با این شرایط کنار میاد و به خواسته اشون تن میده ! بله اونم پولش رو میگیره و فکر هواداری نیست که بعد از باخت تو اروپا خودش رو دار میزنه همون شبی که بنتنر رو مست تو یکی از کلوب های شبانه جمعش کردن !ا ونگر دیگه قدرت نداره مثل قبل الان اون یارو که پارچه میبنده با یه شیلنگ دوره سرش قدرت داره ونگر نمادین هست فقط بگن هست و همه حروم خوریاشونو و نتیجه نگرفتن تیم رو به گردن ونگر بندازن
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ویرایش توسط Arsenal : 07-29-2012 در ساعت 21:37
این عکس نشان می دهد سریعترین فوتبالیست دنیا تئو والکات است:
فقط کاش میدونست چطور از سرعتش استفاده کنه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کاملا باتو موافقم حسن آرسنال فقط با قرار داد اماراتی ها تا الان پا برجاست وگرنه الان این همه سال هیچ جامی نگرفته و همه بازیکنای خوبش سال ببه سال دارن میرن(هانری-فان پرسی-آلونسو-فابرگاس-نصری.........)اگه کمک های اماراتی ها نبود الان باشگاه ورشکسته میشد! ونگر هیچ مربی محبوبی نیست اتفاقا تمام آرسنالی ها دنیا از ونگر بدشون میاد بازم به خاطر این سیاست غلطش بله!من بارها در پست های قبلی گفتم که والکات بازیکن خیلی خویبه و بااستعداده و میتونه در آینده باکسب کمی تجربه جای امثال فان پرسی و هانری رو بگیره و موقعی که بازیش خوب شد یکی از تیم ها جزیره مثل تاتنهام اون رو میخواد و تازمانی که ونگر هست این بازیکنان و امثال آنها فرروخته میشن نمیدونم کادر فنی و مسئلین باشگاه ازونگر چی دیدن که هی اصرار دارن ونگر تو باشگاه بمونه!همین دو روز پیش2-0از من سیتی باختیم!این تازه اولشه نمی دونم چیکار میخوان باباشگاه بکنن حتی احتمال داره برکمپ هم دو بیاد!من میدونم وصع باشگاه خیلی خرابه الان بهترین تیم های دنیا همین وضع رو دارن ولی آرسنال بدتر از همشونه!مثلا میلان!ابراهیموچ رفت چه بلایی تو سری آسرما روسنوری ها میاد خدا میدونه!بارسا!گواردیولا از بارسا رفت نمیدونم چه بلایی سر کاتالان ها میاد!چلسی!دروگبا و آنلکا رفتن!لیورپول!و..........ولی آرسنال وضعش از همه بدترهفان پرسی رفت نصری رفتفابرگاس رفت ونگر میگه وضع تیم خوبه!!آره واقعا وضع تیم خوبه وقتی بی خیال میرید تو استخر مالزی واقعا وضعتون خوبه!!!!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
♣ The King ♣
با سلام
ابتدا تشکر میکنم از داداش سعیدو خان داداش ارسنالیمون اقا حسن
که دوباره اومدن به این قسمت نظر دادن و از هر دوتاییتون تشکر میکنم.
به نظر من اصلا بحث هزینه ساخت ورزشگاه و بحث نقل و انتقالات کاملا یک مقوله جدا گانه است و به هم هیچ ربطی ندارن.
ساخت ورزشگاه برامون واجب بود و تو زمین هایبوری ساختمون ساختیم و داریم پولشو و سودشو دریافت میکنیم و ...
اما قضیه ونگر
ما هر ساله شاهد این هستیم که ونگر علاقمندی خودشو نسبت به یک یا چند بازیکن خوب نشون میده اما اخرش نمیتونه اون بازیکن ها رو جذب کنه . اما واسه چی؟ پول نداریم؟ تیممون خوب نیست؟ پس چرا؟
من برای ونگر احترام خاصی قائلم و مطمئنم اونم میخواد که بازیکن ها رو به تیم اضافه کنه اما مشکل اصلی سران باشگاه هستن که پول خرج نمیکنن . پس ناکامیمون تو نقل و انتقالات ربطی به اعراب و ونگر نداره و این خیلی کار بیهوده ایه که این مشکل رو به اونها نسبت بدیم . مقصر اصلی سران باشگاه هستن که پول خرج نمیکنن. اگه پول نداریم پس چجوری تیم رو میبرن مالزی؟خب اینها رو باید تو ذهنون بیاریم دیگه و جوابشونو بدست بیاریم . چطور واسه تفریح پول هست اما واسه خرید بازیکن پول نیست!؟ جواب این باز برمیگرده به سران باشگاه .
تا وقتی سران باشگاه پولی برای خرید بازیکن خرج نکنن دیگه شاهد حضور ستارگانی مثل هانری و برگکمپ و ... در آرسنال نخواهیم بود .
در کل هم ونگر و اعراب رو مقصر نمیدونم![]()
یه روز خوب میاد ...
ویرایش توسط Abdollah 202 : 07-29-2012 در ساعت 12:51
کاملا باتوموافقم و درسته اعراب کمک های زیادی کردن تا تیم به اینجا برسه ونگر هم کمک های زیادی کرد ونگر داره زحمت میکشه برای باشگاه همون طوری که بازیکنان دارن زحمت میکشن ولی همین طور که گفتی سران پول خرج نمیکن که بازیکن بخرن الان تیم مدافع مخواد هافبک میخواد(به جای فابرگاس و نصری)فوروارد میخوا(به جای فان پرسی) آرسنال و بازیکنان آرسنال و مربیان آرسنال همه زحمت کش و خوب هستند ولی فکر کنید به دلالیل زیر:
1-باشگاه معروف نیست؟هست
2-باشگاهپولدار نیست؟هست
3-باشگاه محبوب نیست؟هست
پس چرا بازیکن میخوان نمیان آرسنال؟مقصر ونگره؟مقصر هواداره؟مقصر اعراب هستن؟جواب:نه!مقصرسران باشگاه مسئولین هستند اگه این مشکل رفع بشه چرا بازیکن های جهانی و تاره نیان؟؟؟؟؟![]()
♣ The King ♣
اول اينكه هميشه اينجا همه احترام همديگر رو حفظ ميكنن و واقعا فوتبال ارزش نداره به خاطرش يه نفره ديگه رو ناراحت كنيد به نظر ها هم با منطق جواب بديدو سعي كنيد در راستاي احترام به همديگه جواب بديد
من تا اونجايي كه لازم نباشه نه پستي رو پاك ميكنم نه ويرايش فقط ناراحتي بعدش براخودتون ميمونه!پس رعايت كنيد
اينطور كه معلومه ونگر تو فصل نقل و انتقالات شاخص ترين چهره بوده....
درسته ستاره ها به 30 نرسيده فروخته ميشن و يا برا تامين هزينه ها و يا در اوج از باشگاه ميرن الان تقربيا نزديك به يه دهه اس آرسنالي ها شاهد اين ماجراها هستن
اما اين كه ستاره ها ميرن و ونگر ميفروشتشون رو زياد قبول ندارم چون سر قضيه ي تك تكه ستارهايي كه رفتن ونگر با باشگاه موافق نبود !
همين ون پرسي اگه ونگر ميخواست بفروشتش كه دو روزه رفته بود!اين اصرار ها ونگره كه باشگاه رو ميخواهد منصرف كنه شما هم مصاحبه ي ديروز ونگر رو بخونيد ميفهميد چند ماهه ميگه رابين جايي نميره اما بعدش باشگاه اعلام ميكنه قيمت هاي پشنهادي بايد بيشتر باشه تا بفروشيمش !!!
يووه كه منصرف شد منچستر و من سيتي هم همينطور...
البته امروز!اين باشگاها گفتن شايعه اس!به هرحال هيچكدوم پيشنهاده رسمي حتي با همون مبالغ پاييني كه خودش گفتن رو به باشاه ارائه نكردن...!!!
حالا كي راست ميهونگر!
شما سياستهاي باشگاه رو با ونگر يكي ميگيريد ،باشگاه امثال رابين رو قبل از 30 ميفروشه كه هم از سودش استفاده كنن و هم اينكه قبل از اينكه كارايي ش رو از دست بده بفروشنش،به نظر اونا رابين فوقش تا دوساله ديگه بتونه بازي كنه اما تشخيص ونگر اين نيست و ميدونه هر بازيكني دست مربيشه سرنوشتش چي بشه
از طرف ديه ونگر هم با كسي تعارف نداره رابين هم خوب بازي نكنه ميفرشتش!آرشاوين رو كه ديديد چقد بهش فرصت داد اما نتونست !
كلا بهشون فرصت ميده اما بازم همه چيز دست بازيكنهاست...
قضيه سسك هم كه ونگر تا چند يه هفته قبل از رفتنش به هوادارا گفت ميمونه چون يه ساله ديگه قرارداد داره اما فروشه سسك يه پروسه مالي بود براي باشگاه كه تمام حسابهاشون رو رفتن اين بازيكن بسته شده بود و از نظر باشگاه داران آرسنال راه ديگه اي وجود نداشت!كلي هم نمودار كشيدن كه به فروشش سسك احتياج داريم...
در كل من ميگم در آمد زايي باشگاه از طريق فروش بهترين بازيكنهاي تيم درست نيست (اينجاس كه همه فكر ميكنن ونگر مقصره اين فروشها بوده ) اونها ميتونن با سرمايه گذاري هاي مختلف به سودهاي همسان برسن اونا راحتترين راه رو انتخاب كردن !
الان رئال با خريد رونالدو كلي هزينه كرد بعدش با تبليغاتي كه با رونالدو به راه انداختن هم پوله خريدش برگشته و هم سوده وحشتناكي داشتن......
آرسنال كي مياد از بازيكنهاش تو تبليغات استفاده كنه؟(به صورت قراردادي نه گذري)اگه سسك مونده بود ده برابره پوله فروشش سود كرده بودن!!!!اما همين مسئولان باشگاه به اين فكرها نيستن
درمورد استخر روتورهايي كه باشگاه ميفرسته:
معمولا اينتورنومنت ها هيچ هزينه اي براي تيم هاي شركت كننده ندارهچون ميزبان يه كشوره ديگه اس كه اونها رو دعوت ميكنه:
با يه بازي تداركاتي پولي كه هزينه كردن يه باشگاهه مهم رو دعوت كردن +سود حاصل از بازي كه تو اين كشور برگزار ميشه به دست مياد
الان خيلي از كشورهاي شرق آسيا الخصوص چين هرسال اين بازي ها رو انجام ميده،آرسنال هيچ هزينه اي براي اين تورها نميكنه البته اگه خودشون بخوان اردو بزنن و بازي تداركاتي هم داشته باشن اين سودها تو جيب باشگاه خودمون ميره
الان خيلي از تيم ها به اين نوع تورها ميرن حتي با هزينه خودشون چون تو آسيا خوب ميتونن پول به جيب بزنن البته من دقيقا نميدونم اين اردوهايي كه آرسنال رفته چيه اما هر چي هم سودش خوبه و خرجي هم نداره و در برابر خرجهايي كه برا برگزاري مسابقات جزيره ميشه اين هيچي نسيت...
پس خوب شد نديدمخب دیگه حرص خوردن نداره البته همچین عالی هم نبودیم سیتی موقیعیت زیادتری داشت
خوبیش اینجاس که هم نقاط ضعفو اشکار میکنه هم مسولان از جمله ونگرو مجبور میکنه برای این خلا ها دوتا خرید خوب بکنه
وای که اگه کازورلا و شاهین بیان ارسنال چی میشهاصلا اصل بازي ليگه
اين بازيها تاركاتي خيلي از تيم ها تو اين بازيها ميبازن اما برده اصلي خودشون هستن :
الان من سيتي كه باتركيب اصلي رفته بيشتر به نفع اش شده يا ما كه بازيكنهامون يه آمادگي كسب كردن و هماهنگ ميشن؟تا تو ليگ اين تيم رو به رگباره گل ببندن؟
برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.
بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان
سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.
در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)