اول از هر کاری کلیپ زیر رو دانلود کنید از توانایی های جیرود تو برگردون زدنه
لامصب چجوری برگردون بزنه
خیلی باحاله
دانلود
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خب همونجور که افشین گفت ما با منچستر سیتی بازی داریم و باید خودمونو محک بزنیم
این جور بازی های دوستانه خیلی میتونه به ما کمک کنه تا خودمونو بهتر بشناسیم و نقاط ضعف و قدرتمونو تشخیص بدیم .
خب بازی سختی پیش رو داریم که امیدوارم پیروز از این بازی برگردیم و این که منچستر سیتی هم کار سختی رو برابر ما داره .
خب اینم چکیده خبر های امروز آرنال که بع تشریحش میپردازیم .
1- میکل آرتتا از نشان دادن هیجان و علاقه ی خود به این انتقال ابایی ندارد...
" او را به عنوان یک بازیکن سطح بالا می شناسم... بسیار بالا... او استعداد بالا و کیفیتی باور نکردنی دارد. "
همچنین رئیس با تایید و پذیرش این موضوع که خرید های تابستانی ادامه خواهد داشت اشاره ای به داستان کازورلا می کند:
"در مورد کازورلا با آرتتا هم نظر هستم... او بازیکن بزرگی است.
ما اولیویه ژیرو و لوکاس پودولسکی را خریدیم، اما این پایان کار ما در نقل و انتقالات نیست... ما همچنان در پی تزریق بازیکن به تیم هستیم و این کار را خواهیم کرد. "
خب این خیلی خوبه که ونگر هنوز دست از خرید برنداشته و میواد چند تا بازیکن خوب رو به تیم اضافه کنه پس باید کازورلا رو هم تقریبا ارسنالی بدونیم من که به شخصی چیز خاصی از این بازیکن نمیدونم اگه کسی اطلاعات دقیقتری راجع به این بازیکن داره اینجا بگه تا بقیه بخونیم .
مانچینی افزود:"در این لحظه دشوار است که در مورد این موضوع چیزی بگویم،چرا که او بازیکن آرسنال است و بازیکن ما نیست."
"ما میدانیم ونپرسی مهاجم فوق العاده ای است اما ما 4 مهاجم داریم و با همین مهاجمان فصل گذشته توانستیم قهرمان لیگ شویم.
اما با این حال ،ونپرسی بازیکن بزرگی است.ما در این مورد چیزهای مختلفی میتوانیم بگوییم اما او بازیکن آرسنال است
خب خدا رو شکر این مردک هم از خرید ون پرسی داره منصرف میشه حالا میمونه منچستر یونایتد و یوونتوس اما یه نکته ای اینجا بگم اینه که اگه فن پرسی تمدید کنه من دیگه بهش به چشم اون فن پرسی قدیمی نگاه نمیکنم . نباید بهش لقب برگکمپ رو بدیم و ... چون خیلی ما رو تو این چن هفته اذیت کرده
[SIZE="2"][B]
و در آخر :
خارج از بازيهايي كه اين روزها برگزار ميشه و نتيجه ها ش و خريدهاي پيش رو!برگشتن هانري يه موضوع ديگه اس!ونگر دفعه ي قبلي گفت قرارنسيت بياد و اگر هم بياد براي كمك به كادر فني برميگرده!اما ديدي كه .....
خوب بياد خوب ميشه ما از خدامونه![]()