Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 630

Hybrid View

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575
    تشکر شده 7,822 در 1,799 پست

از یه طرف ولکات میگه من به ارسنال متعهدم و از طرف دیگه میگه پول برایم مهم نیس بلکه برای افتخار و جام مهمه و این که بدونم ارسنال چقد شانس جام گرفتن داره ( که به نظرم حقشه ) و اخرشم گفته میخوام به فرزندام و نوادگانم مدال هامو نشون بدم
    خب این حرف ولکات چه مفهومی داره؟
    مفهومش اينه كه تو آرسنال ميونه چون پول براش مهم نيست
    ميمونه كه جام بيارن و وفاداريش رو نشون بده
    ميونه كه آخرش مدالهاشو و جامهاشو به نوهاش نشون بده

همین جام خواستن و فشار برای داشتن جام ازادی عملو کم میکنه
    درسته!توقعات.....
    هر بازیکنی بخواد الان بره دیگه جایگزینش سخته...رابین رو هم شده باید رضایت نامش صادر نشه.. یه فصل رو نیمکت نگه دارنش تا از ذهن ها خارج بشه تا بفهمه همه چی پول نیس
    اگه مربي بشي خوشبحاله بازيكنات ميشه...
    اگه قرار باشه رو نيمكت باشه من ترجيح ميدم بفروشميش با پولش يه بازيكن خوب و ترجيحا ستاره بخريم..

ولی خط هافبک آرسنال وضعیتش بهتر از خط حمله ست
    به نظر من خط هابك و حمله اين روزها شده ترازو يه روز يمگن رابين ميمونه و پولدي ميره هافبك و جيرود هم حمله!يهروز ديگه ميگن رابين رفته و جيرود و پولدي حمله هافبك نداريم!
    بستگي داره چجوري فك كنيم و ديدمون چي باشه

بدون شرح

واقعا چي بگيم......
    كلا آرسنال بازيكنهاش اين مدلي هستن و اگه 10 باخت هم پشت سر هم بيارن ماشالله روحيه اشون عينه 10 تا برده...چه برسه به تور مالزيشون!...

خب از اين بحثها يه كم دور بشيم بازي آرسنال و منتخب مالزي با برد آرسنال تموم شد
    آخر نيمه اول مالزي يه گل زد كه از راه دور بود و خيلي قشنگ زدن
    نيمه دوم سانگ كاپيتان بود و ديابي هم كه ونگر چند روز پيش درباره اش صحبت كرده بودو از جايگيزيني گفته بود كارش نسبت به قبلا بهتر بود!
    و تقريبا نتيجه هاي پاياني آرسنال تو پيش فصل خوب بوده و بازي بعدي با من سيتي تو پكنه (ورزشگاه آشيانه)
    بازي فردا ساعت 6 و نيمه.
    برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.

بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان

سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.

در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت

ویرایش توسط GOLL : 07-26-2012 در ساعت 15:16

2. 6 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)