Design & Developed BY Patira

صفحه 16 از 63 نخستنخست ... 6141516171826 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 151 تا 160 , از مجموع 630
    عضو Derby

پست مورد علاقه
    همه جا
    مربی مورد علاقه
    خودم
    بازیکن محبوب
    خودم
    Arsenal

Henry

تشکر ها
    262
    تشکر شده 457 در 106 پست

آرسنال ܓܨܓ●۩ بحث و تبادل نظر توپخانه آرسنال فصل 2012/13 ۩•ܨܓܨ

با سلام خدمت همه توپچی های عزیز

::::

بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2012/13

حرفهای خودمونی هواداران آرسنال و بحث و تبادل نظر درمورد دیدارهای این تیم در این تاپیک قرار می گیرد.

ویرایش توسط GOLL : 06-04-2012 در ساعت 15:25

عضو Derby

اسم واقعی شما
    ♥ Raha ♥
    JuventusBarcelona

Lionel Messi

تشکر ها
    11,383
    تشکر شده 6,344 در 1,159 پست

آرسنال

نقل قول نوشته اصلی توسط Abdollah 202 نمایش پست ها
    در فصلی که پیش رو داریم تک تک بازیکن هامون در حال تلاش برای بهبودی بازیشون هستند و مسلما این کارشون در مجموعه ی بزرگ تر یعنی آرسنال تاثیر به سزایی داره و میتونه باعث موفقیت تیم بشه از یک طرف ارتتا گفته میخوام امار و ارقاممو زیاد کنم و همینجور بقیه هم واسه خودشون چنین نیت هایی دارن که خوبه
    اما این بحثی که شماها دارین میکنین به نظرم بی فایدس چون این همه طرفدار ارسنال دارن این موضوعات رو مطرح میکنن اما ونگر به حرفشون گوش نمیده مرتضی یه چی میگی ها ونگر بره ستاره بخره ؟!!!!!!! اگه ونگر دنبال ستاره بود که تا الان ارسنال پر از ستاره شده بود
    ونگر همش میخواد ستاره بسازه
    پس این بحثو تموم کنیم

این روزا علاوه بر فن پرسی خبرای و شایعات زیادی هم درباره تمدید قرار داد ولکات هم هست
    اصلا کلا اینا اعصاب واسه ادم نمیزارن
    از یه طرف ولکات میگه من به ارسنال متعهدم و از طرف دیگه میگه پول برایم مهم نیس بلکه برای افتخار و جام مهمه و این که بدونم ارسنال چقد شانس جام گرفتن داره ( که به نظرم حقشه ) و اخرشم گفته میخوام به فرزندام و نوادگانم مدال هامو نشون بدم
    خب این حرف ولکات چه مفهومی داره؟
    مفهومش اینه که ارسنال باید یه چن تا بازیکن دیگه ( البته خوب نه از این جوونای مردنی ) بگیره تا یک روزنه ی امیدی برای ولکات پیدا بشه که ارسنال هم شانس کسب جام داره و به دنبال اون ولکات هم علاقه به تمدید قرار داد پیدا کنه و مطوئن باشید بعد از ولکات فن پرسی هم تمدید میکنه اما من نمیدونم چر ااین مسئولین هیچ کاری نمیکنن

باتو درباره ونگر موافقم برای همین میگم که سیاست غلطی داره مثلا الان که فان پرسی میخواد بره به کیفیت خط حمله و تنها موندن والکات فکر نمیکنه و این اشتباه هستش والکات بازیکن جوان و حرفه ای هست و همین طور که گفتی حالا حالا ها تو آرسنال می مونه و این خوبه مشکل ونگره

مسئولین هم فقط داران جلب رضایت عرب رو می کنن به خاطر باشگاه FLY EMARATS و هیچ فکری به تیم نمی کنن باشگاه4 یا 5 ساله که هیچ جامیه نگرفته نه ونگر و نه مسئولین به فکر باشگاه هستند ولی در هر ماحبه با ونگر ونگر میگه:بازی امروز خوب بود و ما میخوایم طرفداران کنار ما بمونن! چه طوری درصورتی که به مشکلات تیم اهمیت نمیدی طرفداران پشتیبان تو و کادر فنی آرسنال باشن؟

بازیکنان که بله تمام این سال ها جامی نگرفتند و میخوان آمار و ارقام خودشون رو هون طور که گفتی بالا ببرند ولی اینجا مشکل از بازیکنان نیست مشکلی از کادر فنی ,مسئولین,و مربی هست!
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

The King

3. 7 کاربر از پست مفید Alex Dlpiero_10 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    AMF
    مربی مورد علاقه
    V.Delbosqe & J.Moruinho
    بازیکن محبوب
    RAUL&CRIS&CASILLAS& J.compos&L.Hernandez
    اسم واقعی شما
    MORTEZA

SpainRealMadridArsenal

تشکر ها
    6,208
    تشکر شده 12,757 در 2,549 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط abdollah 202 نمایش پست ها
    خو مگه من میگم نخریم؟
    منم دوست داریم تیممون ستاره بخره و جام ها رو درو کنیم اما این سبک ونگره و کاملا بهش اعتماد دارم و میدونم که یه روز جواب میده
    تنها شرطشم اینه که بازیکن با غیرت پرورش بدیم

ونگر ازادی عمله کامل رو نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ببین هوادارا همیشه هم دنبال یه نتیجه خوب بودن چون واقعا حق ارسناله
    اما تو این چن ساله دیگه ونگر خودش خرید خوب ( نه ستاره ) انجام نمیده و به نظرم ازادی عمل کامل رو هم داره اما خودش نمیخواد بازیکن بخره و میخواد با جوونا قهرمان بشه که به نظرم این لذت بخش تره
    من به تو چی بگم اخه
    تو منظور منو از ازادی عمل نگرفتی
    ببین عبدالله الان دیگه هوادارا کم کم دارن به ونگرم گلایه میکنن بخاطر سیاستاش
    نگو که قبول نداری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!! همین جام خواستن و فشار برای داشتن جام ازادی عملو کم میکنه
    الان دیگه همه چشمشونو نمیبندن تا ونگر فقط کارشو بکنه الان همه ارسنالی ها به نقل و انتقالات توجه میکنن چون میترسن بازم 1 سال دیگه حسرت دار بمونن
    اما این دلیل این نیس که ونگر محبوبیت قبلو نداره
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

5. 7 کاربر از پست مفید mortezarm تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    Halfback Right
    مربی مورد علاقه
    Arsen Wenger
    بازیکن محبوب
    Xabi Alonso - David Beckham
    اسم واقعی شما
    Mohammad Amin

EnglandArsenalRealMadrid

Xabi Alonso

تشکر ها
    12,123
    تشکر شده 14,670 در 2,385 پست

بدون شرح

7. 9 کاربر از پست مفید Mohammad تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575
    تشکر شده 7,822 در 1,799 پست

از یه طرف ولکات میگه من به ارسنال متعهدم و از طرف دیگه میگه پول برایم مهم نیس بلکه برای افتخار و جام مهمه و این که بدونم ارسنال چقد شانس جام گرفتن داره ( که به نظرم حقشه ) و اخرشم گفته میخوام به فرزندام و نوادگانم مدال هامو نشون بدم
    خب این حرف ولکات چه مفهومی داره؟
    مفهومش اينه كه تو آرسنال ميونه چون پول براش مهم نيست
    ميمونه كه جام بيارن و وفاداريش رو نشون بده
    ميونه كه آخرش مدالهاشو و جامهاشو به نوهاش نشون بده

همین جام خواستن و فشار برای داشتن جام ازادی عملو کم میکنه
    درسته!توقعات.....
    هر بازیکنی بخواد الان بره دیگه جایگزینش سخته...رابین رو هم شده باید رضایت نامش صادر نشه.. یه فصل رو نیمکت نگه دارنش تا از ذهن ها خارج بشه تا بفهمه همه چی پول نیس
    اگه مربي بشي خوشبحاله بازيكنات ميشه...
    اگه قرار باشه رو نيمكت باشه من ترجيح ميدم بفروشميش با پولش يه بازيكن خوب و ترجيحا ستاره بخريم..

ولی خط هافبک آرسنال وضعیتش بهتر از خط حمله ست
    به نظر من خط هابك و حمله اين روزها شده ترازو يه روز يمگن رابين ميمونه و پولدي ميره هافبك و جيرود هم حمله!يهروز ديگه ميگن رابين رفته و جيرود و پولدي حمله هافبك نداريم!
    بستگي داره چجوري فك كنيم و ديدمون چي باشه

بدون شرح

واقعا چي بگيم......
    كلا آرسنال بازيكنهاش اين مدلي هستن و اگه 10 باخت هم پشت سر هم بيارن ماشالله روحيه اشون عينه 10 تا برده...چه برسه به تور مالزيشون!...

خب از اين بحثها يه كم دور بشيم بازي آرسنال و منتخب مالزي با برد آرسنال تموم شد
    آخر نيمه اول مالزي يه گل زد كه از راه دور بود و خيلي قشنگ زدن
    نيمه دوم سانگ كاپيتان بود و ديابي هم كه ونگر چند روز پيش درباره اش صحبت كرده بودو از جايگيزيني گفته بود كارش نسبت به قبلا بهتر بود!
    و تقريبا نتيجه هاي پاياني آرسنال تو پيش فصل خوب بوده و بازي بعدي با من سيتي تو پكنه (ورزشگاه آشيانه)
    بازي فردا ساعت 6 و نيمه.
    برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.

بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان

سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.

در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت

ویرایش توسط GOLL : 07-26-2012 در ساعت 15:16

9. 6 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبك هجومي
    مربی مورد علاقه
    مورينيو
    بازیکن محبوب
    T.T.Henry +Cristiano Ronaldo+shevchenco
    اسم واقعی شما
    عليرضا @A@L@i@

PortugalRealMadridMilan

Bergkamp

تشکر ها
    2,298
    تشکر شده 3,633 در 885 پست

ما كه هميشه منچستر سيتي رو زديم اين بار هم تو آشيانه پرنده به توپ ميبنديمشون

مسافر خسته من بار سفر رو بسته بود
    تو خلوت آیینه ها به انتظار نشسته بود
    میخواست که از اینجا بره اما نمیدونست کجا
    دلش پر از گلایه بود ولی نمیدونست چرا

(
    شادمهر عقیلی)

11. 6 کاربر از پست مفید FC@ALI تشکر کرده اند .

عضو Derby

اسم واقعی شما
    ♥ Raha ♥
    JuventusBarcelona

Lionel Messi

تشکر ها
    11,383

آرسنال

نقل قول نوشته اصلی توسط 002 نمایش پست ها
    ما كه هميشه منچستر سيتي رو زديم اين بار هم تو آشيانه پرنده به توپ ميبنديمشون

دوست عزیز الان فرق میکنه!

من سیتی با بالوتلی و کارلوس توز و سیلوا و سمیر نصری به نظرت چندتا به آرسنال میزنه؟جتما تو بازی آرسنال و تاتنهام رو که 3-1 به نفع تاتنهام شد رو ندیدی!آرسنال توپ بارون شد تازه اون موقع با فان پرسی بود! ولی تاتنهام که من سیتی نیست یادت باشه من سیتی قهرمان لیگ انگلیس شده و الان آرسنال حتی فان پرسی رو هم از دست داده متاسفانه اوضاع آرسنال خیلی بده ولی من باز هم تقصیر رو به گردن ونگر میندازم!

The King

13. 5 کاربر از پست مفید Alex Dlpiero_10 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونگر
    بازیکن محبوب
    کل آرسنالی ها
    اسم واقعی شما
    عبدالله

FranceArsenalArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,004
    تشکر شده 9,243 در 1,741 پست

اول از هر کاری کلیپ زیر رو دانلود کنید از توانایی های جیرود تو برگردون زدنه
    لامصب چجوری برگردون بزنه
    خیلی باحاله

دانلود

خب همونجور که افشین گفت ما با منچستر سیتی بازی داریم و باید خودمونو محک بزنیم
    این جور بازی های دوستانه خیلی میتونه به ما کمک کنه تا خودمونو بهتر بشناسیم و نقاط ضعف و قدرتمونو تشخیص بدیم .
    خب بازی سختی پیش رو داریم که امیدوارم پیروز از این بازی برگردیم و این که منچستر سیتی هم کار سختی رو برابر ما داره .
    خب اینم چکیده خبر های امروز آرنال که بع تشریحش میپردازیم .

1- میکل آرتتا از نشان دادن هیجان و علاقه ی خود به این انتقال ابایی ندارد...

" او را به عنوان یک بازیکن سطح بالا می شناسم... بسیار بالا... او استعداد بالا و کیفیتی باور نکردنی دارد. "

همچنین رئیس با تایید و پذیرش این موضوع که خرید های تابستانی ادامه خواهد داشت اشاره ای به داستان کازورلا می کند:

"در مورد کازورلا با آرتتا هم نظر هستم... او بازیکن بزرگی است.

ما اولیویه ژیرو و لوکاس پودولسکی را خریدیم، اما این پایان کار ما در نقل و انتقالات نیست... ما همچنان در پی تزریق بازیکن به تیم هستیم و این کار را خواهیم کرد. "

خب این خیلی خوبه که ونگر هنوز دست از خرید برنداشته و میواد چند تا بازیکن خوب رو به تیم اضافه کنه پس باید کازورلا رو هم تقریبا ارسنالی بدونیم من که به شخصی چیز خاصی از این بازیکن نمیدونم اگه کسی اطلاعات دقیقتری راجع به این بازیکن داره اینجا بگه تا بقیه بخونیم .

مانچینی افزود:"در این لحظه دشوار است که در مورد این موضوع چیزی بگویم،چرا که او بازیکن آرسنال است و بازیکن ما نیست."

"ما میدانیم ونپرسی مهاجم فوق العاده ای است اما ما 4 مهاجم داریم و با همین مهاجمان فصل گذشته توانستیم قهرمان لیگ شویم.
    اما با این حال ،ونپرسی بازیکن بزرگی است.ما در این مورد چیزهای مختلفی میتوانیم بگوییم اما او بازیکن آرسنال است

خب خدا رو شکر این مردک هم از خرید ون پرسی داره منصرف میشه حالا میمونه منچستر یونایتد و یوونتوس اما یه نکته ای اینجا بگم اینه که اگه فن پرسی تمدید کنه من دیگه بهش به چشم اون فن پرسی قدیمی نگاه نمیکنم . نباید بهش لقب برگکمپ رو بدیم و ... چون خیلی ما رو تو این چن هفته اذیت کرده
    [SIZE="2"][B]

و در آخر :
    خارج از بازيهايي كه اين روزها برگزار ميشه و نتيجه ها ش و خريدهاي پيش رو!برگشتن هانري يه موضوع ديگه اس!ونگر دفعه ي قبلي گفت قرارنسيت بياد و اگر هم بياد براي كمك به كادر فني برميگرده!اما ديدي كه .....
    خوب بياد خوب ميشه ما از خدامونه
    یه روز خوب میاد ...

ویرایش توسط Abdollah 202 : 07-27-2012 در ساعت 00:39

15. 5 کاربر از پست مفید Abdollah 202 تشکر کرده اند .

عضو Derby

اسم واقعی شما
    ♥ Raha ♥
    JuventusBarcelona

Lionel Messi

تشکر ها
    11,383

آرسنال

اول از هر کاری کلیپ زیر رو دانلود کنید از توانایی های جیرود تو برگردون زدنه
    لامصب چجوری برگردون بزنه
    خیلی باحاله
    دانلود

خب همونجور که افشین گفت ما با منچستر سیتی بازی داریم و باید خودمونو محک بزنیم
    این جور بازی های دوستانه خیلی میتونه به ما کمک کنه تا خودمونو بهتر بشناسیم و نقاط ضعف و قدرتمونو تشخیص بدیم .
    خب بازی سختی پیش رو داریم که امیدوارم پیروز از این بازی برگردیم و این که منچستر سیتی هم کار سختی رو برابر ما داره .
    خب اینم چکیده خبر های امروز آرنال که بع تشریحش میپردازیم .

1- میکل آرتتا از نشان دادن هیجان و علاقه ی خود به این انتقال ابایی ندارد...

" او را به عنوان یک بازیکن سطح بالا می شناسم... بسیار بالا... او استعداد بالا و کیفیتی باور نکردنی دارد. "

همچنین رئیس با تایید و پذیرش این موضوع که خرید های تابستانی ادامه خواهد داشت اشاره ای به داستان کازورلا می کند:

"در مورد کازورلا با آرتتا هم نظر هستم... او بازیکن بزرگی است.

ما اولیویه ژیرو و لوکاس پودولسکی را خریدیم، اما این پایان کار ما در نقل و انتقالات نیست... ما همچنان در پی تزریق بازیکن به تیم هستیم و این کار را خواهیم کرد. "

خب این خیلی خوبه که ونگر هنوز دست از خرید برنداشته و میواد چند تا بازیکن خوب رو به تیم اضافه کنه پس باید کازورلا رو هم تقریبا ارسنالی بدونیم من که به شخصی چیز خاصی از این بازیکن نمیدونم اگه کسی اطلاعات دقیقتری راجع به این بازیکن داره اینجا بگه تا بقیه بخونیم .

مانچینی افزود:"در این لحظه دشوار است که در مورد این موضوع چیزی بگویم،چرا که او بازیکن آرسنال است و بازیکن ما نیست."

"ما میدانیم ونپرسی مهاجم فوق العاده ای است اما ما 4 مهاجم داریم و با همین مهاجمان فصل گذشته توانستیم قهرمان لیگ شویم.
    اما با این حال ،ونپرسی بازیکن بزرگی است.ما در این مورد چیزهای مختلفی میتوانیم بگوییم اما او بازیکن آرسنال است

خب خدا رو شکر این مردک هم از خرید ون پرسی داره منصرف میشه حالا میمونه منچستر یونایتد و یوونتوس اما یه نکته ای اینجا بگم اینه که اگه فن پرسی تمدید کنه من دیگه بهش به چشم اون فن پرسی قدیمی نگاه نمیکنم . نباید بهش لقب برگکمپ رو بدیم و ... چون خیلی ما رو تو این چن هفته اذیت کرده

و در آخر :
    خارج از بازيهايي كه اين روزها برگزار ميشه و نتيجه ها ش و خريدهاي پيش رو!برگشتن هانري يه موضوع ديگه اس!ونگر دفعه ي قبلي گفت قرارنسيت بياد و اگر هم بياد براي كمك به كادر فني برميگرده!اما ديدي كه .....
    خوب بياد خوب ميشه ما از خدامونه

خدا رو شکر سایت مدیا فایر هم باز شد!

آره عبدالله واقعا فان پرسی این یه مدت دمار از روزگارمون درآورده اصلا ولش کن الان بازگشت هانری یه موضوع دیگست!هانری مانند کاکا ست الان سنش کمی بالا رفته وبرای بازیهای حساسی مثل لیگ جزیره نامناسب هستش ولی اون از نظر من در آرسنال میتونه کار های خوبی بکنه و تاحدودی آرسنال رو جلو ببره و حتما نیز کاپیتانی او و دلگرمی او به بازیکنان توپچی روحیه بازیکنان رو بالاتر میبره!

The King

ویرایش توسط Alex Dlpiero_10 : 07-27-2012 در ساعت 00:38

17. 5 کاربر از پست مفید Alex Dlpiero_10 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونگر
    بازیکن محبوب
    کل آرسنالی ها
    اسم واقعی شما
    عبدالله

FranceArsenalArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,004
    تشکر شده 9,243 در 1,741 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط THE GAME HHH نمایش پست ها
    خدا رو شکر سایت مدیا فایر هم باز شد!

آره عبدالله واقعا فان پرسی این یه مدت دمار از روزگارمون درآورده اصلا ولش کن الان بازگشت هانری یه موضوع دیگست!هانری مانند کاکا ست الان سنش کمی بالا رفته وبرای بازیهای حساسی مثل لیگ جزیره نامناسب هستش ولی اون از نظر من در آرسنال میتونه کار های خوبی بکنه و تاحدودی آرسنال رو جلو ببره و حتما نیز کاپیتانی او و دلگرمی او به بازیکنان توپچی روحیه بازیکنان رو بالاتر میبره!
    اما در مورد هانری :
    همه ما مسلما خیلی دوست داریم که اونو دوباره در آرسنال ببینیم
    اما به نظرم خوب نیس که دوباره هانری به عنوان یک بازیکن به ارسنال برگرده اگه به عنوان مربی برگرده بهتره
    تا کی این هانری باید بیاد برامون بازی کنه ؟ جایگاه هانری تو قلبمونه و هیچ وقت جاشو به کسی نمیدیم اما به نظرم باشگاه باید هانری های جدیدی رو بسازه و به دنیای فوتبال معرفی کنه
    یه روز خوب میاد ...

19. 5 کاربر از پست مفید Abdollah 202 تشکر کرده اند .

عضو Derby

اسم واقعی شما
    ♥ Raha ♥
    JuventusBarcelona

Lionel Messi

تشکر ها
    11,383

اما در مورد هانری :
    همه ما مسلما خیلی دوست داریم که اونو دوباره در آرسنال ببینیم
    اما به نظرم خوب نیس که دوباره هانری به عنوان یک بازیکن به ارسنال برگرده اگه به عنوان مربی برگرده بهتره
    تا کی این هانری باید بیاد برامون بازی کنه ؟ جایگاه هانری تو قلبمونه و هیچ وقت جاشو به کسی نمیدیم اما به نظرم باشگاه باید هانری های جدیدی رو بسازه و به دنیای فوتبال معرفی کنه

کاملا با تو موافقم!

درباره هانری اگه برگرده که ایشالا برگرده ما انو به عنوان یه مربی میخواییم من هم که گفتم کمی برای بازی کردن پیر شده مربی گیری در تیمی که عاشقش هستی و براش مدت ها بازی کردی بهتره یا همون تیمی که یه مدت براش بازی کردی دوباره بیای باری کنی ؟مثلما ما و تمام هوادارن آرسنال او رو جایگزینی برای ونگر می خوایییم امیدوارم هرچه زودتر بیاد و یه سرو سامون حسابی به آرسنال بده

The King

21. 5 کاربر از پست مفید Alex Dlpiero_10 تشکر کرده اند .

صفحه 16 از 63 نخستنخست ... 6141516171826 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)