Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 20

Threaded View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228
    تشکر شده 3,950 در 856 پست

کمپ تابستانی یوونتوس

18 جولای
    خبرهای مهم روز
    جلسه تمرین صبح

میکله پاتزینزا که قسمتی از فصل گذشته را به صورت قرضی در اودینزه سپری کرد در این روز به تمرینات اضافه شد تا تمرینات پیش فصل را با هم تیمیهایش بگذراند.

صحبتهای آرتورو ویدال

" مشکلاتی که آخر فصل گذشته بود برطرف شده. من خوب هستم اما کمی خسته ام. در چند روز گذشته بسیار سخت کار کرده ایم تا در بهترین شرایط ممکن وارد فصل جدید شویم."
    "من در لورکوزن هم پنالتی میزدم اما این مربی است که باید در این موارد تصمیم بگیرد. اگر او از من این کار را بخواهد، تا زمانی که روحیه خوبی دارم مشکلی نیست."

جلسه تمرین عصر

فابیو کوالیارلا دو گلش در بازی دوستانه را با یک نمایش عالی در تمرین عصر 18 در بازی تمرینی در چاتیلون ادامه داد.
    بازیکن 29 ساله ضربه اش به گوشه دروازه هیچ شانسی برای نیکلا لئالی باقی نگذاشت. قبل از آن هم با سانترش برای استفانو پادوان پاس گلی مهیا کرد.

استیج تابستانی یوونتوس: پائولو دی چلیه

مهمان بعدی استیج یووه پائولو دی چلیه بازیکن جوان یووه بود و به سوالات پاسخ داد.
    دی چلیه که شباهت عجیبی به ستاره هالیوود، اشتون کاچر دارد به سوالی از توییتر پیج یووه در مورد رابطه اش با دمی مور با لبخند و اینگونه پاسخ داد:
    "این رابطه موفقیت آمیز نبود. او بسیار دورتر از من زندگی میکرد و تصمیم گرفتیم تمامش کنیم!"

دفتر خاطرات روزانه یوونتوس: روز هفتم
    10am
    با آفتاب تابستانی دل انگیز که از منطقه وال دی آئوستا عبور میکند تمرین یوونتوس پس از بازی دوستانه دیروز مقابل Aygreville دنبال شد.
    آنهایی که در 45 دقیقه بازی دیروز حضور داشتند در تمرین ابتدا بیرون نشستند. آنتونیو کونته هم راهنمایی هایی در مورد سناریو های تاکتیکی اش و حرکتهای مورد علاقه اش انجام داد.
    بیانکونر های باقیمانده هم بعد از یک ساعت جای هم تیمیهایشان را گرفتند.

11.30am
    خبرهای دلگرم کننده ای برای طرفداران یووه میرسد جایی که ویدال آب سردی بر روی شایعات مبنی بر ترک تورین میریزد.
    هافبک جنگنده که نقشی تاثیرگذار در موفقیت یووه داشت از جاهای دیگر علایقی به خود جذب کرد اما تعهدش را به باشگاه اظهار کرد.
    "وقتی من در زمین هستم با قلبم بازی میکنم. فکر میکنم به این دلیل است که هواداران مرا دوست دارند و به من محبت دارند. نظر دیگر باشگاهها روی من؟ علاقه ای ندارم. من کاملا در یوونتوس خوشحالم."
    5pm
    با نبودن هیچ کنفرانس خبری تیم مستقیما به تمرین در استادیو برونود میرود.
    کونته همچنان به شدت و کمیت تمرینات در هر دور اضافه میکند و تمرین امروز (18 جولای) عصر هم اینگونه است.
    اما قبل از اینکه مربی برنامه بازیش را ارزیابی کند، شاهد نمایشی درجه یک و تاثیرگذار از فابیو کوالیارلا بود. با یک گل و یک پاس گل.
    7.30pm
    در این ساعت پائولو دی چلیه به روی استیج آمد و تشویقها را از هواداران دریافت کرد.
    بازیکن 25 ساله که از تشویقها به نظر میرسد که در خانه خودش باشد اینگونه صحبت کرد:
    "هر روز حس خوبی وجود دارد. دیروز من در مقابل چشمان مادربزرگ و اعضای خانواده ام بازی کردم که میخواهند به تورین بیایند. از اینکه پیراهن تیم مورد علاقه ام در بچگی را میپوشم به خودم افتخار میکنم."

.As captain, I must always be an example to my team-mates"
    .I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
    ".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play

Alessandro Del Piero

2. 4 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)