کمپ تابستانی یوونتوس
18 جولای
خبرهای مهم روز
جلسه تمرین صبح

میکله پاتزینزا که قسمتی از فصل گذشته را به صورت قرضی در اودینزه سپری کرد در این روز به تمرینات اضافه شد تا تمرینات پیش فصل را با هم تیمیهایش بگذراند.
صحبتهای آرتورو ویدال

" مشکلاتی که آخر فصل گذشته بود برطرف شده. من خوب هستم اما کمی خسته ام. در چند روز گذشته بسیار سخت کار کرده ایم تا در بهترین شرایط ممکن وارد فصل جدید شویم."
"من در لورکوزن هم پنالتی میزدم اما این مربی است که باید در این موارد تصمیم بگیرد. اگر او از من این کار را بخواهد، تا زمانی که روحیه خوبی دارم مشکلی نیست."
جلسه تمرین عصر

فابیو کوالیارلا دو گلش در بازی دوستانه را با یک نمایش عالی در تمرین عصر 18 در بازی تمرینی در چاتیلون ادامه داد.
بازیکن 29 ساله ضربه اش به گوشه دروازه هیچ شانسی برای نیکلا لئالی باقی نگذاشت. قبل از آن هم با سانترش برای استفانو پادوان پاس گلی مهیا کرد.
استیج تابستانی یوونتوس: پائولو دی چلیه

مهمان بعدی استیج یووه پائولو دی چلیه بازیکن جوان یووه بود و به سوالات پاسخ داد.
دی چلیه که شباهت عجیبی به ستاره هالیوود، اشتون کاچر دارد به سوالی از توییتر پیج یووه در مورد رابطه اش با دمی مور با لبخند و اینگونه پاسخ داد:
"این رابطه موفقیت آمیز نبود. او بسیار دورتر از من زندگی میکرد و تصمیم گرفتیم تمامش کنیم!"
دفتر خاطرات روزانه یوونتوس: روز هفتم
10am
با آفتاب تابستانی دل انگیز که از منطقه وال دی آئوستا عبور میکند تمرین یوونتوس پس از بازی دوستانه دیروز مقابل Aygreville دنبال شد.
آنهایی که در 45 دقیقه بازی دیروز حضور داشتند در تمرین ابتدا بیرون نشستند. آنتونیو کونته هم راهنمایی هایی در مورد سناریو های تاکتیکی اش و حرکتهای مورد علاقه اش انجام داد.
بیانکونر های باقیمانده هم بعد از یک ساعت جای هم تیمیهایشان را گرفتند.
11.30am
خبرهای دلگرم کننده ای برای طرفداران یووه میرسد جایی که ویدال آب سردی بر روی شایعات مبنی بر ترک تورین میریزد.
هافبک جنگنده که نقشی تاثیرگذار در موفقیت یووه داشت از جاهای دیگر علایقی به خود جذب کرد اما تعهدش را به باشگاه اظهار کرد.
"وقتی من در زمین هستم با قلبم بازی میکنم. فکر میکنم به این دلیل است که هواداران مرا دوست دارند و به من محبت دارند. نظر دیگر باشگاهها روی من؟ علاقه ای ندارم. من کاملا در یوونتوس خوشحالم."
5pm
با نبودن هیچ کنفرانس خبری تیم مستقیما به تمرین در استادیو برونود میرود.
کونته همچنان به شدت و کمیت تمرینات در هر دور اضافه میکند و تمرین امروز (18 جولای) عصر هم اینگونه است.
اما قبل از اینکه مربی برنامه بازیش را ارزیابی کند، شاهد نمایشی درجه یک و تاثیرگذار از فابیو کوالیارلا بود. با یک گل و یک پاس گل.
7.30pm
در این ساعت پائولو دی چلیه به روی استیج آمد و تشویقها را از هواداران دریافت کرد.
بازیکن 25 ساله که از تشویقها به نظر میرسد که در خانه خودش باشد اینگونه صحبت کرد:
"هر روز حس خوبی وجود دارد. دیروز من در مقابل چشمان مادربزرگ و اعضای خانواده ام بازی کردم که میخواهند به تورین بیایند. از اینکه پیراهن تیم مورد علاقه ام در بچگی را میپوشم به خودم افتخار میکنم."