با سلام خدمت همه توپچی های عزیز
::::
بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2012/13
حرفهای خودمونی هواداران آرسنال و بحث و تبادل نظر درمورد دیدارهای این تیم در این تاپیک قرار می گیرد.
با سلام خدمت همه توپچی های عزیز
::::
بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2012/13
حرفهای خودمونی هواداران آرسنال و بحث و تبادل نظر درمورد دیدارهای این تیم در این تاپیک قرار می گیرد.
ویرایش توسط GOLL : 06-04-2012 در ساعت 15:25
وای خدایا
ولکات هم گفته به باشگاه متعهد هستم و از آرسنال نمیره
کوشیلینی هم که تمدید کرد
فصل خوبی رو پیش رو داریم![]()
یه روز خوب میاد ...
اخ گفتی حرف دل منو زدی من نمیدونم چرا بقیه ارسنالی ها اینقد بیخیالن بابا این رفتن اصلا یه نوعه توهینه
چون میگن ما میریم تا پیشرفت کنیم یعنی ارسنال کوچکتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!
کاملنم قبول دارم تو نقل و انتقالات مثه همیشه خوب نبودیم اما باز یکم از چند سال اخیر بهتر بودیم اما اصلا ایده ال نبود
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوب من نمی خواستم اینجا پست بدم ولی عبدالله اصرار کرد گفت بیا تایپک آرسنال من هم گفتم بزار یه سری هم به اینجا بزنم.راستش دو یا سه ماه دیگه لیگ جزیره start خودش رو میزنه و آرسنال یا توجه به اینکه از موقعی که هانری رفته هیچ جامی بدست نیاورده این لیگ شروع میشه با صحبت ها درباره رفتن فان پرسی به من یونایتد الان ونگر باید قبل از شروع لیگ جزیره به جای گزین دو بازیکن یعنی فان پرسی و فابرگاس فکر کنه البته میشه تا حدودی گفت که سانگ کمی از جای خالی فابرگاس رو گرفته ولی کاملا نمی تونه جای فابرگاس رو پوشش بده و در صورت رفتن فان پرسی فکر نکنم سمیر نصری و والکات بتونن جای خالی این ستاره هلندی رو پر کنن اگه ونگر دنبال خریدن بازی کن مهاجم هست که آدبایور عالیه ولی برای پوشش جای فابرگاس نصری میتونه جاش رو پر کنه ولی شوان شتایگر هم بازیکن خیلی خوبیه........
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
♣ The King ♣
هر بازیکنی بخواد الان بره دیگه جایگزینش سخته...رابین رو هم شده باید رضایت نامش صادر نشه.. یه فصل رو نیمکت نگه دارنش تا از ذهن ها خارج بشه تا بفهمه همه چی پول نیس
سانگ و سانیا بازیکنای ساده ای هستن.. در صورت وجود سسک و امثالش اینا جایی تو ترکیب ندارن...ولی کارمون به کجا رسیده باید بازیکنای معمولی تو ترکیب داشته باشیم معلومه با این وضیعت قهرمان نمیشیم
![]()
WENGER 4 EVER
با تو موافقم الان آرسنال دو بازیکن بلکه دوستاره رو از دستت داده و آوردن بازیکنی مثل فابرگاس که الان در بهترین باشگاه جهان درحال فعالیته کار ساده ای نیست مخصوصا برای ونگر,ونگر سیاست غلطی داره و من مطمئن هستم در صورت رفتن فان پرسی بازیکن مناسبی رو به جای او جایزگزین نمی کنه البته گفتم که آدبایور بازیکن جوان,سابقه بازی در من سیتی و رئال,و یه گلزن حرفه ای هست که به راحتی جای خالی فان پرسی رو پر میکنه ولی خط هافبک آرسنال وضعیتش بهتر از خط حمله ست به نظر من مکمل سمیر نصری داوید سیلوا خواهد بود واقعا آرسنال با مالکیت این خط حمله و هافبک جزیره رو به توپ می بنده.
♣ The King ♣
حتی blue_star هم از سیاست غلط حرف زد که من گفتم سیاست داریم تا سیاست
ونگر میگه میخوام یا نمخوام تو رسانه میگه ولی تو دفتر نقل انتقالات اشخاص زیر نشستن
اصلا ونگر نفوذی نداره که بخواد بگه بمونن یا برن//همش لفظ رسانه ای هست.. فقطی دارن هر روز فی رو میبرن بالا برا رابین دلیل داره... ونگر تیمشو از تیم حاج غلامرضا پیروانی هم پایین تر میتونه ببره ... جنگ نفت کش ها شده نه غیرت و جوانمردانگی
ویرایش توسط pooyan_wenger : 07-25-2012 در ساعت 23:48
قبول دارم پشت هر سکون و مشکلی یه عربی خوابیده
اما ونگر!!!!!!!!!!!!!!!
نه ونگر دسته خرجش خیلی بده!!!ونگر با ستاره اوردن مشکل داره
مگه پارسال 100 میلیون یورو در اختیارش قرارندادند که 50 میلیونش نقد برای خرج اماده بود
اما ونگر فقط کارو سپرد به روزای اخر و در اخرین لحظات به هر دری زد تیمو نتونست اونچیزی که میخواست ببنده
ونگرو خیلی دوس دارم اما ارسنال فقط نباید بازیکن سازی کنه!!!بابا وقتشه ارسنالم برای یه بارم که شده یکی دوتا ستاره به تیم اضافه کنه تا اونوقت ببینه تلفیق ستاره + تیم جوون چه تیمی رو درست میکنه
اونوقته که ارسنال خیز میبره برای جامهایی که چند ساله براش خاطره شدن
در فصلی که پیش رو داریم تک تک بازیکن هامون در حال تلاش برای بهبودی بازیشون هستند و مسلما این کارشون در مجموعه ی بزرگ تر یعنی آرسنال تاثیر به سزایی داره و میتونه باعث موفقیت تیم بشهاز یک طرف ارتتا گفته میخوام امار و ارقاممو زیاد کنم و همینجور بقیه هم واسه خودشون چنین نیت هایی دارن که خوبه
اما این بحثی که شماها دارین میکنین به نظرم بی فایدس چون این همه طرفدار ارسنال دارن این موضوعات رو مطرح میکنن اما ونگر به حرفشون گوش نمیدهمرتضی یه چی میگی ها ونگر بره ستاره بخره ؟!!!!!!! اگه ونگر دنبال ستاره بود که تا الان ارسنال پر از ستاره شده بود
ونگر همش میخواد ستاره بسازه
پس این بحثو تموم کنیم
این روزا علاوه بر فن پرسی خبرای و شایعات زیادی هم درباره تمدید قرار داد ولکات هم هست
اصلا کلا اینا اعصاب واسه ادم نمیزارن
از یه طرف ولکات میگه من به ارسنال متعهدم و از طرف دیگه میگه پول برایم مهم نیس بلکه برای افتخار و جام مهمه و این که بدونم ارسنال چقد شانس جام گرفتن داره ( که به نظرم حقشه) و اخرشم گفته میخوام به فرزندام و نوادگانم مدال هامو نشون بدم
خب این حرف ولکات چه مفهومی داره؟
مفهومش اینه که ارسنال باید یه چن تا بازیکن دیگه ( البته خوب نه از این جوونای مردنی) بگیره تا یک روزنه ی امیدی برای ولکات پیدا بشه که ارسنال هم شانس کسب جام داره و به دنبال اون ولکات هم علاقه به تمدید قرار داد پیدا کنه و مطوئن باشید بعد از ولکات فن پرسی هم تمدید میکنه اما من نمیدونم چر ااین مسئولین هیچ کاری نمیکنن
![]()
یه روز خوب میاد ...
حالا تو چرا اینقد قاطی کردی!!!!!!!!!!!
ما باید پوستمون کلفت شده باشه!!!
ضمن اینکه چرا نمیخره خب بخره!!!!
الان دیگه مثه سابق نیس همه باید قبول کنید فشار رو ونگر هم زیاد شده و دیگه ونگر اون ازادی عمله کاملو نداره
چون هوادارا نتیجه هم میخوان
ساختن قشنگه اما از دست دادن اندوخته ها نه
خو مگه من میگم نخریم؟
منم دوست داریم تیممون ستاره بخره و جام ها رو درو کنیم اما این سبک ونگره و کاملا بهش اعتماد دارمو میدونم که یه روز جواب میده
تنها شرطشم اینه که بازیکن با غیرت پرورش بدیم
ونگر ازادی عمله کامل رو نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببین هوادارا همیشه هم دنبال یه نتیجه خوب بودن چون واقعا حق ارسناله
اما تو این چن ساله دیگه ونگر خودش خرید خوب ( نه ستاره ) انجام نمیده و به نظرم ازادی عمل کامل رو هم داره اما خودش نمیخواد بازیکن بخره و میخواد با جوونا قهرمان بشه که به نظرم این لذت بخش تره![]()
یه روز خوب میاد ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)