به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.
با تشــــکر
به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.
با تشــــکر
!!! No Totti No Party
ویرایش توسط AlexDelpiero : 06-18-2012 در ساعت 18:26
مدیر عامل باشگاه پرسپولیس گفت: قاطعانه از کادر فنی و بازیکنان حمایت می کنم و معتقدم در سایه حمایت از این مجموعه، آینده روشنی پیش روی پرسپولیس خواهد بود.
محمد رویانیان افزود: این پیروزی را به محمود یاوری و شاگردانش تبریک می گویم و از سرمربی و بازیکنان پرسپولیس قاطعانه حمایت کرده و امیدوارم برخی اظهار نظرها از سر دلسوزی باشد نه مسائل دیگر!مدیر عامل باشگاه پرسپولیس تصریح کرد: برخی اظهارنظرها که پس از پایان بازی مطرح شده یا از نپختگی محض و عجولانه بودن نشأت می گیرد یا ریشه در یک برنامه ریزی هدفمند دارد که خیلی زود خودش را نشان داد. در این باره پس از بررسی های دقیق بیشتر توضیح خواهم داد و در صورت لزوم تصمیم گیری خواهم کرد اما تاکیدم بر این است که همه بدانند حمایت قاطع و کاملی از سرمربی، کادر فنی و بازیکنان پرسپولیس خواهم داشت و به آینده این تیم بسیار امیدوارم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Just Real Madrid & Man Utdl
رئیس کمیته فنی باشگاه پرسپولیس گفت: ژوزه راست میگوید که من را نمیشناسد.
علی پروین اظهار داشت: پس از بازی مقابل فجر تمام حرفهایم را زدم و نیازی نیست دیگر همه چیز تکرار شود. من اگر حرفی میزنم دلم برای پرسپولیس میسود که خدای ناکرده اتفاقات گذشته تکرار نشود.وی در خصوص اظهارات ژوزه مانوئل که گفته "من، پروین را نمیشناسم" عنوان کرد: آقای ژوزه راست میگوید، من فقط یک بار ایشان را دیدم و او من را نمیشناسد. یک بار به تمرینات پرسپولیس رفتم و ژوزه دقایقی خیلی کوتاه دیدم. حق با سرمربی پرسپولیس است.پروین در خصوص جلسه کمیته فنی گفت: اگر اتفاق خاصی پیش نیاید انشاءالله یکشنبه یا دوشنبه آینده جلسه کمیته فنی را برگزار خواهیم کرد تا به تیم کمک کنیم. واقعا برای پرسپولیس در فصل جاری رویانیان خوب زحمت کشیده و حیف است که نتیجه نگیرد.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس به همراه دستیارانش قرار داد خود را به مدت یکسال در هیئت فوتبال استان تهران ثبت کرد.
ژوزه مانوئل سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس پس از توافقات نهایی با مسئولان باشگاه دقایقی قبل به همراه دستیارنش با حضور در هیئت فوتبال استان تهران قرار داد یکساله خود را به ثبت رساند.وی بخشی از پول خود را نیز باشگاه پرسپولیس گرفته است.
بازیکن پرسپولیس گفت: مانوئل ژوزه شناختی از بازیکنان ندارد و هنوز ترکیب دست او نیامده است.
حمیدرضا علیعسگر پس از مسابقه پرسپولیس برابر فجر سپاسی عنوان کرد: بازی بدی انجام ندادیم اما بدشانسی آوردیم. باخت در ابتدای فصل به هیچ عنوان خوب نیست و باید در بازیهای آینده جبران کنیم.وی افزود: باید میبردیم اما متأسفانه نتوانستیم بازی را اداره کنیم. مانوئل ژوزه شناختی از بازیکنان ندارد و هنوز ترکیب دست سرمربی نیامده است.
بازیکن تیم پرسپولیس گفت: داور تحت تاثیر پرحرفی بازیکنان فجرسپاسی اعلام پنالتی کرد.
جواد کاظمیان گفت: هر زمانی که سرمربی صلاح بداند به میدان میآیم و با تمام توان انجام وظیفه میکنم.وی در مورد پنالتی فجرسپاسی گفت: داور در اعلام پنالتی عجله کرد. فکر میکنم او تحت تاثیر پرحرفی بازیکنان فجر به ضرر ما پنالتی گرفت. بار اول بود كه در استاديوم بدون تماشاگر بازي ميكرديم. کاظمیان تاکید کرد: بد بازی کردیم و شکست خوردیم و بازی برده را باختیم. دنبال بهانهجویی نیستیم. در نیمه اول خوب بازی کردیم اما در نیمه دوم یک پنالتی بادآورده شیرازه تیم ما را بهم ریخت و سه امتیاز را راحت از دست دادیم. بار اول بود كه در استاديوم بدون تماشاگر بازي ميكرديم. انگار كه تمرين بود و متاسفانه داور هم با پنالتي نادرستي كه گرفت شيرازه تيم ما را از هم پاشاند.قول میدهم این باخت دیگر تکرار نشود.وی با اشاره به ورزشگاه خالی از تماشاگر گفت: برای اولین بار بود که در ورزشگاه بدون تماشاگر بازی میکردیم. ما همیشه به حضور هواداران عادت داریم اما در دیدار با فجر گویی بازی نداشتیم و تمرین میکردیم.وي در مورد هزينههاي پرسپوليس گفت: همه جاي دنيا تيمهاي بزرگ هزينه ميكنند اما ما بايد اعتراف كنيم كه مربيمان دو هفته است كه به تيم اضافه شده و از لحاظ بدني آماده نيستيم. به هر حال همان طور كه ما در آبادان سه امتياز را گرفتيم اين جا شكست خورديم. البته متاسفم كه اين طور شد اما هنوز در شروع كار هستيم و مسابقههاي زيادي مانده و ميتوانيم در بازيهاي آينده نتيجه بگيريم. اما باز هم تاكيد ميكنم بخشيزاده اشتباه كرد. يك صحنه 50 ـ 50 را پنالتي گرفت.
مدافع تیم فوتبال پرسپولیس تاکید کرد که شکست مقابل فجر نقاط ضعف را به آنها گوشزد کرده است.
سید جلال حسینی پس از مسابقه پرسپولیس برابر فجر سپاسی در جمع خبرنگاران گفت: بد بودیم و باید بدانیم نباید به یک گل بسنده کنیم. مقابل فجر روز خوب ما نبود و البته داوری هم ایرادهایی داشت.وی افزود: شکست خیلی تلخی خوردیم اما این باخت نقاط ضعف را به ما گوشزد کرد. فجر تیم خوبی است هرچند میتوانستیم بازنده نباشیم.
کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: در مورد مسائل فنی سرمربی باید نظر بدهد.
مهدی مهدویکیا در مورد بازی و نیمکت نشینیاش گفت: متاسفانه خوب نبودیم و باختیم. من از بچگی عاشق پرسپولیس بودم و مثل میلیونها هوادار، این تیم را دوست دارم. در این تیم بزرگان زیادی بازی کردهاند و نیمکت نشینی در پرسپولیس هم برایم افتخار است.برای هر بازیکنی نشستن روی نیمکت پرسپولیس افتخار است.
مهدویکیا در مورد دلیل شکست گفت: در مورد مسایل فنی سرمربی باید نظر بدهد. در نیمه اول خوب و متفاوت ظاهر شدیم اما در نیمه دوم شروع بدی داشتیم و اتفاقهای سال گذشته تکرار شد. هر کسی نظری دارد اما فجرسپاسی جوانان با انگیزهای دارد. در فوتبال یک نفر دستمزد زیاد میگیرد و یک نفر کمتر دستمزد میگیرد و این مسایل تاثیرگذار نیست.وی در مورد محرومیت هواداران، گفت: قطعا غیبت هواداران تاثیرگذار بود. ما به حضور آنها عادت داریم و بدون هواداران گویی چیزی گم کرده بودیم.بازیکن پیشین تیم ملی در مورد خداحافظی وحید هاشمیان، گفت: باید بازی خداحافظی خوبی برای او برگزار شود؛ دیداری که در شأن وحید باشد. هاشمیان جسارت، لیاقت و همه فاکتورهای یک بازیکن بزرگ را داشت.مهدویکیا درمورد بازگشت نکونام به فوتبال ایران، گفت: از بازگشت او خوشحالم و لیگ ما داغ میشود اما متاسفانه زمانی فوتبال ایران 15 لژیونر داشت و اکنون دیگر هیچ لژیونری ندارد و این مسئله اصلا خوب نیست.وی در مورد باخت اول پرسپولیس گفت: قول میدهم دیگر این شکست تکرار نشود. مانوئل ژوزه تازه آمده و باید به او فرصت داد.
کاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: شب گذشته با هيچ رسانهاي مصاحبه نکردم.
علي کريمي در گفتگويي اظهار داشت: مي دانم خبرنگاران براي فوتبال زحمت مي کشند و سه شنبه شب هم بعد از شکست مقابل فجر سپاسي مي خواستند در مورد بازي از من بپرسند اما قادر به پاسخگويي نبودم و با هيچ رسانه اي مصاحبه نکردم.وي افزود: من از خبرنگاران عذرخواهي مي کنم و بدانيد که قصد بي احترامي نداشتم.
عابديني:صحبتهاي پروين عليه ژوزه اشتباه است
مديرعامل باشگاه داماش گيلان گفت: اگر پروين صحبتي عليه ژوزه انجام داده، اشتباه کرده است زيرا بايد به اين مربي بزرگ فرصت داد.
اميرعابديني در مورد خريدار جديد باشگاه داماش، ضمن بيان مطلب فوق گفت: خريدار و اسپانسر جديد قرار است براي بررسي شرايط باشگاه داماش به شهر رشت برود تا اطلاعات کاملي در مورد باشگاه به دست آورد و فردا نظر قطعياش را در مورد خريد امتياز باشگاه اعلام کند.
وي با بيان اينکه در حال حاضر قصد ندارد نام خريدار باشگاه داماش را اعلام کند تا آنها با آرامش وضعيت باشگاه را بررسي کنند، افزود: خريدار جديد قرار است کل حق امتياز باشگاه را بخرد و من تا 90 درصد اميدوارم چنين اتفاقي رخ داده و با حضور مالکان جديد شرايط تيم به مراتب بهتر شود.
مديرعامل باشگاه داماش در پاسخ به اين پرسش که "در صورت قطعي شدن واگذاري حق امتياز باشگاه به فعاليت خود در اين باشگاه ادامه خواهيد داد؟"، تاکيد کرد: طبق توافقي که صورت گرفته بنده تعهد دادم که يک سال به عنوان مديرعامل فعاليت کنم.
وي ادامه داد: اگر در دو، سه روز آينده اين انتقال صورت گيرد، جايگاه داماش در اين فصل پايينتر از فصل آينده نخواهد بود و حتي نيم نگاهي به حضور در جمع 6 تيم بالاي جدول خواهيم داشت. قطعا سال بعد نيز يک داماش متحول شده را در ليگ خواهيد ديد.
عابديني شرايط تيم داماش را مطلوب خواند و گفت: در هفتههاي اول به خاطر اتفاقاتي که در فوتبال رخ ميدهد نميشود تحليل درستي از وضعيت تيم داشت. به طور مثال پرسپوليس روي حوادث فوتبال باخت و شايد اين اتفاق امروز براي تيم استقلال هم رخ دهد اما تيمهاي قلعه نويي هميشه نشان داده براي جا افتادن نياز به زمان دارد.
وي با بيان اينکه ژوزه هم ديروز نشان داد مانند ماست، صحبتهايش را اين گونه ادامه داد: ژوزه براي تطابق فوتبال پيشرفته با فوتبال ما نياز به زمان دارد. در بازي با فجر، بازيکنان بيشتر پاسهاي کوتاه به هم ميدادند و طبيعي بود در فوتبال خودشان افت کنند. قطعا ژوزه چند هفته نياز دارد تا پرسپوليس را متحول کند.
مديرعامل باشگاه داماش در مورد اظهارنظر مانوئل ژوزه و علي پروين عليه يکديگر اظهار داشت: نبايد گفت اين مربي به درد نميخورد و با يک شکست نبايد کارنامه و افتخارات بينالمللي اين مربي را به فراموشي سپرد، زيرا او مربي بزرگي است و براي اجراي اهدافش نياز به زمان دارد.
وي خاطرنشان کرد: ضمن اينکه رويانيان که مديري با سابقه و خوب است شب و روزش را براي فوتبال صرف کرده و حيثيت و زندگي خود را وسط گذاشت تا در فصل نقل و انتقالات تيم خوبي را ببندد. او مربي بزرگي را هم به خدمت گرفت که نياز به زمان دارد و قطعا به خاطر يک نمره ضعيف انصاف نيست همه اقدامات مثبت مديريت وي را زير سئوال برد.
عابديني در پايان گفت: اگر پروين صحبتي عليه ژوزه انجام داده، اشتباه کرده است. اينکه از همه طرف به رويانيان هجوم آورده ميشود، خيلي بيانصافي است زيرا او در اين مدت نشان داده است مدير قابلي است.
زادمهر:نبايد معيار ژوزه را با دو بازي ارزيابي کرد
سرپرست پيشين تيم فوتبال پرسپوليس گفت: واقعيت اين است که معيار ژوزه را نبايد با دو بازي ارزيابي کرد.
محمد زادمهر در خصوص شکست 3 بر 2 پرسپوليس برابر فجرسپاسي اظهار داشت: چون کنار تيم نيستم نميتوانم درباره شرايط پرسپوليس نظر بدهم اما واقعيت اين است که معيار ژوزه را نميتوان با 2 يا 3 بازي ارزيابي کرد.
وي افزود: ژوزه نياز به زمان دارد تا تيم و مهرهها را بشناسد. بايد به او فرصت داد. اگر پيشکسوتي هم انتقاد ميکند قطعا دلش براي پرسپوليس ميسوزد. درست است پرسپوليس در بازي شب گذشته چندان خوب نبود اما قطعا در آينده بهتر خواهد شد و ميتواند امسال جزء بهترينها باشد.
زادمهر در خصوص سرپرستياش در پرسپوليس گفت: هيچ صحبتي با رويانيان نداشتم اما جز عزت و احترام چيز ديگري از مسئولان باشگاه نديدم و به همين دليل از آنها تشکر ميکنم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)