با سلام خدمت همه توپچی های عزیز
::::
بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2012/13
حرفهای خودمونی هواداران آرسنال و بحث و تبادل نظر درمورد دیدارهای این تیم در این تاپیک قرار می گیرد.
با سلام خدمت همه توپچی های عزیز
::::
بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2012/13
حرفهای خودمونی هواداران آرسنال و بحث و تبادل نظر درمورد دیدارهای این تیم در این تاپیک قرار می گیرد.
ویرایش توسط GOLL : 06-04-2012 در ساعت 15:25
کجا زحمت کشیدن؟؟ این چه حرفیه
بازیکنی که زحمت میکشه یک عدد جام بگیره فقط و فقط 1 عدد
نه 2 سال بازی کنه معروف شه.. دستنبد مقدس برکمپ و امثالشو بزنه و یووه ای که کارش پولشویی هست بیاد بهش پیشنهاد بده که به عربا بگه زکی(یوونتوسی تیر هستم ولی کاریه که میکنن دیگه) بعد بگه نیگا کنین دنبالمن.. لقه همه طرفدارا.. من که 2 3 سال رو صندلی چرم امارت نشیتم بال دخترای انگلیسی هم حال کردم.. حالا برم ایتالیا که دخترای بهتری داره(مثاله).. نمیشه بیاد معروف شه بره.. رضایت نامه نباید بدن اثلا نباید بدن
قربون دهنت گل گفتیحالا این فصل ولی جایگزین ها مشخص میشن... همه بازیکن گرفتن ما 6 ماه 2 تا دونه گرفتیم
![]()
WENGER 4 EVER
مرتضی برای اولین باره میبینم تو اواتارت ارسنالی میزاری
دمت گرم
چقد برگکمپ بهت میاد
نه من هر کی از ارسنال بره رو خائن نمیدونم مثلا الان فابرگاس و هانری رو خائن نمیدونم
اما آدبایور و نصری و ون پرسی ( اگه الان جدا بشه ) رو خائن میدونم چون که قدر تیم رو نمیدوننن و سریع گذشتشونو فراموش میکنن و به یک تیمی میرن که بهشون بیشتر پول بدن .
چرا نباید به اینا بگم خائن ؟
مثلا همین ادبایور تو روزنامه باهاش مصاحبه کرده بودن و ادبایور میگفت میخوام اینقد پولدار شم که وقتی به افریقا برگشتم بشم راننده ی سرویس مدرسه ی پسرم و پسرمو برسونم مدرسه و ...
خب اصلا چرا باشگاه باید چنین بازیکنای پول پرستی رو پرورش بده؟
ارسنال بازیکنایی میخواد که بدونن عشق یعنی چی . بدونن عشق به ارسنال یعنی چی . مثل هانری مثل برگکمپ و پیرس و لیونبرگ و ادامز و فابرگاس و ...
اونوقت انتظار داری به این تازه به دوران رسیده ها نگم خائن ؟
فن پرسی الا 28 سالشهتو دنیای فوتبال 30 ساله یعنی پیر ! الان به نظرت برای فن پرسی جای پیشرفتی مونده ؟ مطمئن باش اگه از ارسنال بره وضعیتش بد تر میشه
یه روز خوب میاد ...
گفتم ديگهافشین پارسالو که نگو
پارسال اصلا کلا همه چی یهو اتفاق افتاد و ضد حال خوردیم و ...
راس میگی ها
تا الان همش مهاجم گرفتیم و میخواد یه مهاجم دیگه هم بگیره الان همین هافبک ی رو که میگی رو هم بگیریم خوب میشه اما تو پست های قبلی خونده بودم که باید یه دروازه بان هم بگیریم که من مخالفم چون به ژسنی اعتماد دارم
ژسنی دروازه بان خوبیه و اینده داره و به نظرم فصلی که گذشت براش خیلی خوب بود و داره کم کم پخته میشه .
نباید یک دروازه بان خوب بگیریم و گرنه زسنی دیگه پیشرفتی نمیکنه
حالا مخالفین بیان جلو![]()
گوشتو بيگير....
بله هنوز دروازه بان هم مونده
خودمونيم ژسني پارسال خيلي جاها تيم رو نجات داد اما بايد يه ذخيره ي خوب داشته باشيم تا در صورت محروميت يا مصدوميت ژسني تيم ضربه نخوره...
ونگر هم بهش اعتماد دراه!خوشبحالش
بابا ادامه امويلا بود نه جكافشین چه طور میتونی در مورد جایگزین برا جک حرف بزنیاصلا جایگزین نداره فصل پیش گفتن چیزی نیس به کجا کشیده شدیم
هافبک به خطا رفته بود... حرف از جایگزین میزنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ جایگزین برا فان پرسی هم نیس... برا سسک هم نیس برا هانری هم نیس برا......... هیچ کدوم از اینا جایگزینشون وجود نداره
باید بازیکن بگیریم جایگزینش وجود نداشته باشه و جاودانه بمونه![]()
درباره ي هانري اينا هم كه محاله كسي مثه اونا مپيدا بشه منظور از جايگزين بحثه تركيبه تيمه و پستها و وظيفه اي كه يكي بعد از رفتن بازيكنها بايد به عهده بگيره...
در مورد خط آخر هم ميتونم بگم اميدوارم
منم با مرتضي موافقم , رفتن تا رفتن داريممثل این که شما هر کی از ارسنال بره رو خائن میدونید . واقعا مسخره هست . شما خودتو بذارید جای او .تو هم اگه جای او بودی پیشنهاد بهتری میشد میرفتی . پس یکطرفه قضاوت نکن .اون میخواد پیشرفت کنه . اون دیگه زحمتش رو برای ارسنال کشیده . اگه بمونه که چه بهتر . اگه هم رفت نباید اینطوری در موردش قضاوت کنیم . ولی به نظر من فکر نکنم بره. . به امید اینکه امسال جام بگیریم.
نصري كه خودش همه چي بهمون ميگه!بايد بهش بگم خائن نه به خاطر رفتنش !به خاطر حرفهايي كه ميزنه خدايي اش خودت قضاوت كن..
راست ميگي همه شون خائن نيستن تو جمع بستن بايد تفكيك بشه كه برامن تفكيك شده اس...
بامن امسال درست ميشهآقا برا چی باید 8 تا بخوریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برا چی باید از همه جاها حذف بشیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برا چی نباید قهرمان شیم؟؟؟
برا چی قهرمان نمیشیم؟؟؟
برا چی در آستانه 8 سال شده؟؟
طرف مارو بزور برد ولی برد و ما حذف شدیم به زور برد ولی 8 تا خوردیم// همش بدبختیه/// اگه بحث غیرت باشه باید به فصل پیشم افتخار کنیم ولی فوتبالی ببنیم به کجا کشیده شدیم؟؟
نه اینا جایگزین ندارن... هرکی میاد باید بمونه... نمونه بدرد نمیخوره
8سال شد قهرمان نشدیم خیلی اوضاع بدیه نمیشه که اخه هر کی به زور برده باشه... برده و مارو کنار زده![]()
شكست پل پيرزيست ميلان و 4 تا گل يادت رفته...
تازه امسال كه چندتا خريد خوب داشتيم كه به نظرم غيرته رو دارن
جام رو گرفتيم%%%
2تا خوبشو گرفتيم برو كليپ هاي آرسنالي كه محمد كليپ ميزاره میرالاسو جيرود رو ببين حال ميكني چه بازينايي هستنحالا این فصل ولی جایگزین ها مشخص میشن... همه بازیکن گرفتن ما 6 ماه 2 تا دونه گرفتیم![]()
ارسنال بازیکنایی میخواد که بدونن عشق یعنی چی . بدونن عشق به ارسنال یعنی چی . مثل هانری مثل برگکمپ و پیرس و لیونبرگ و ادامز و فابرگاس و ..
شوچنكو چند سالشهفن پرسی الا 28 سالشهتو دنیای فوتبال 30 ساله یعنی پیر ! الان به نظرت برای فن پرسی جای پیشرفتی مونده ؟ مطمئن باش اگه از ارسنال بره وضعیتش بد تر میشه
داره توپه توپ بازي ميكنه
بازيكن تا بازيكن دايم رابين به 30 برسه يا 33 چي ميشه بازيش؟
يه لحظه اجازه بديد بايد بررسي بشه كه بمونه بهتره يا بفروشيمش باهاش دوتا بازيكن آينده دار بخريم بهتره؟ها ؟ونگر به دادمون برس
خريد امويلا كلا منتفي شد....
مالاگا بدهيهاش زياده داره ورشكست ميشه حتما به آرسنال ميدنش با اومدنش موافقم 27سالشه هيچي كه نداشته باشه تجربه اش خوبه سبكش هم به آرسنال ميخوره.به گزارش گواردین ، سانتی کازورلا آمادگی خود را برای پیوستن به آرسنال به این باشگاه اعلام کرده است و آرسن ونگر هم حاضر است برای خرید او اقدام کند و امیدوار است با پرداخت 20 میلیون یورو (15.6 میلیون پوند) این انتقال صورت بگیرد.
چقد شكلكهاش زيادشد![]()
برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.
بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان
سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.
در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت
خو تو میگی یه دروازه بان خوب بگیریم بزاریم جای ژسنی
اما من میگم یه دروازه بان بگیریم بزاریم تو نیمکت که اگه ژسنی مصدوم شد اون بیاد
چون به نظرم به ژسنی بازی بدیم در اینده به دروازه بان بزرگی تبدیل میشه ( میشه یه چیزی مث بوفون و کاسیاس)
اما قضیه پیر شدن بازیکنا
ون پرسی تا همون 30 سال میتونه بازی کنه و بعد از اوم بای بای
چون در کل بازیکنیه که زیاد مصدوم میشه و ... اخرشم تا همون 30 سال بازی میکنه دیگه
حالا من یه چی میگم تو باز نقل قول کن و ادامه بده
مخالفین بیاین جلو![]()
یه روز خوب میاد ...
اره پویان والا حرف منم همینه هر چند فقط بحث جام نیس بحث بی اصالت بودن خیلی ها هم هست
مرسی عبدالله جون دیگه یاد عظمت برکمپ افتادم نتونستم جلویه خودمو بگیرم
اره میبینید که هممون رو خیانت کارها توافق داریم و خائن اونیه که بخاطر منافع صرفا شخصی میره و بعد علیه تیم هم مصاحبه میکنه
هر چند من از همه کسایی که از ارسنال رفتن چه با دلیل چی بی دلیل گلایه دارم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من از طرفدارای سرسخت فن پرسیم!!!
اما با توجه به سن و شرایط بدنیش که ممکنه با یه ضربه کل فصلو بره تو تماشاگرای تیم ، ترجیح میدم با یه قیمت خوب فروخته شه و با پولش یه بازیکن خوب و ستاره بخریم .
مادر تاریخ نزاید همچون تویی . . .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خو بزاريمخو تو میگی یه دروازه بان خوب بگیریم بزاریم جای ژسنی![]()
كلاخوشم مياد باعبدالله كل كل كنمخوب جواب ميده
منم چون تك تك شون ميتونستن بمونن و هم خودشون و هم آرسنال پيشرفت كنه(قضيه ي همون چوبهاس كه يه دونه باشه ميشكنه)هر چند من از همه کسایی که از ارسنال رفتن چه با دلیل چی بی دلیل گلایه دارم
نقل قول كنه دلش ميخوادون پرسی تا همون 30 سال میتونه بازی کنه و بعد از اوم بای بای
چون در کل بازیکنیه که زیاد مصدوم میشه و ... اخرشم تا همون 30 سال بازی میکنه دیگه
حالا من یه چی میگم تو باز نقل قول کن و ادامه بده![]()
تا 30 سال !مصدوميت زياد داشته دوحالت داره:
آرسنال بمونه 29 مصدوم ميشه و باي باي...
يه تيم ديگه بره تا39 بازي مينه بدون مصدوميت
شانس ما اينه ديگههمه مصدوم هستن حتي ونگر هم احتمال مصدوميتش هست از من ميشنوين!
موافقم ...من از طرفدارای سرسخت فن پرسیم!!!
اما با توجه به سن و شرایط بدنیش که ممکنه با یه ضربه کل فصلو بره تو تماشاگرای تیم ، ترجیح میدم با یه قیمت خوب فروخته شه و با پولش یه بازیکن خوب و ستاره بخریم .
اما اگه سال ديگه هم همين قيمت رو داشته باشه خيلي خوب ميشد چون هم از بازيش استفاده كرديم و هم فروشش
البته تا سال ديگه اين سنش بالاتر رفته
برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.
بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان
سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.
برا چی باید یره.. بسه هرچی خونسرد بودن.. هرکاری میکنیم زحمت میکشیم بازیکن میسازیم میرن تو کشورای دیگهمصدوم بشه باید نگه داریم تا یاد بگیره همه چی پول نیس..امانوئل.نصری حتی سسک که میگه من بارسایی بودن ما گندشون کردیم پشت کردنم رفتن به خاطر پول هر فصل 2تا میگیرم 10 15 تا از دست میدیم
حالا جیرود و پودولسکی رو اوردیم که کعروف شدن میشه روشون حساب کرد
ولی اصلا تو نقل و انتقالات خوب نبودیم قبول کنیم![]()
WENGER 4 EVER
خب از هر چي بكذريم امروز ساعت 6 و ربع بازيه:
Malaysa XI vs Arsenal
اولين بازي دوستانه آرسنال در مالزي[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بهترين خبر امروز كوشيلني قراردادش رو تمديد كرده
تبريك داره بازيكن به اين خوبي چرا فقط به رابين بگيم بمون!
يه سري عكس هم هست بريد ببينيد روحيه اتون جابه جا بشهفقط ميتونم بگم زهرشون بشه
بله رفتن مالزي برا بازياينم تيم ما
ویرایش توسط GOLL : 07-24-2012 در ساعت 17:47
داش پویان چی گیری دادای به این رابین
ما اصلا خونسرد نیستم باور کن
اما وقتی یه بازیکن دلش با تیم نیست باید چیکار کنیم
نمیشه که به زور تو تیم نگهش داشت که
تو نقل و انتقالاتم تا الان خوب بودیم و باید یه چن تا دیگه هم بخریم
ما رو باش داریم برا کیا جوش میزنیم
این چهره های سرمستی که من اینجا میبینم اصلا فکرشونم نمیاد که عضو باشگاه ارسنال هستن
سانگ رو ببین میخواد بخوره زمین
خدایش با لباس ارسنال قیافشون چقد قشنگ میشه
بچه ها دیشب لباس سوم ارسنال رو دیدم لامصب چه چیزی بود رفتم تو فکرش . خیلی باهال بود لامصباز دومی قشنگ تره
![]()
یه روز خوب میاد ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)