Design & Developed BY Patira

صفحه 386 از 470 نخستنخست ... 286336376384385386387388396436 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 3,851 تا 3,860 , از مجموع 4699
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460
    تشکر شده 7,723 در 1,513 پست

perspolis ۞ آخرین اخبار مربوط به باشگاه پرسپولیس ۞

به نام خدا

آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.

با تش
    ــــکر

!!! No Totti No Party
    ویرایش توسط AlexDelpiero : 06-18-2012 در ساعت 18:26

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006
    تشکر شده 3,860 در 1,457 پست

قاضي: پيروزي مقابل فجر دور از دسترس نيست

هافبک پرسپوليس تهران معتقد است پيروزي اين تيم مقابل فجر شهيد سپاسي در هفته دوم از ليگ برتر دور از دسترس نيست.

محمد قاضي در گفتگو با خبرنگار ورزشي باشگاه خبرنگاران گفت: پرسپوليس در سال 91 هدف قهرماني در سر دارد و بيش از هربازي با انگيزه پيروزي و رسيدن به هدف خود قدم به ميدان مي گذاريم. در اولين بازي سسربلند شديم وبا پيروزي از ميدان خارج شديم. در ديدار پيش رو چنين هدفي داريم وفجر شهيدسپاسي را شکست مي دهيم چون نمي توانيم بينيم از هدف خود دور شده ايم.

وي ادامه داد: البته پيروزي مقابل شاگردان محمود ياوري به هيچ وجه ساده نيست ولي دور از دسترس هم نيست واگر خواهان باشيم بدشناسي گريبان مارا نگيرد قطعا با دست پرميدان را ترک خواهيم کرد.

قاضي محروميت هواداران پرسپوليس از تماشاي ديدار مقابل فجر شهيد سپاسي را ناراحت کننده عنوان داشت و افزود: تمام هيجان ولذت هاي فوتبال به خاطر حضور هواداران است چرا بايد به خاطر ليگ تصميم صاحبان اصلي فوتبال را از حق طبيعي خود محروم کنيم.

روشي که فدراسيون اعمال کرده روش خوبي نيست و تبعات بدتري در پي خواهد داشت.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

3. کاربر روبرو از پست مفید omid2 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

براي ديدار مقابل فجر سپاسي
    10بازيکن پرسپوليس با نظر ژوزه خط خوردند

با تصميم ژوزه مانوئل 10 بازيکن پس از تمرين امروز از ليست پرسپوليسي‌ها خط خوردند.

ژوزه مانوئل پس از تمرين امروز پرسپوليس نام 10 بازيکن را از ليست خود براي بازي مقابل فجر خط زد.

اين 10 بازيکن شامل زايد، رضايي، معدنچي، امير عابدزاده، خان‌زاده، قدمي، سيف‌الهي، نوروزي، داستاني و کنعاني بودند.

نيلسون دروازه‌بان جديد برزيلي پرسپوليس در ليست 18 نفره اين تيم قرار گرفت.

تيم فوتبال پرسپوليس در دومين ديدار خود در چارچوب ليگ برتر فرداشب ساعت 22:30 در آزادي به مصاف فجر سپاسي خواهد رفت.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

5. کاربر روبرو از پست مفید omid2 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

آخرين تمرين پرسپوليس قبل از ديدار با فجر

آخرين تمرين تيم فوتبال پرسپوليس براي بازي مقابل فجر قبل از افطار برگزار شد.

آخرين تمرين تيم فوتبال پرسپوليس براي ديدار مقابل فجر از ساعت 7:30 امشب قبل از افطار در ورزشگاه درفشي‌فر برگزار شد.

در اين تمرين بازيکنان پرسپوليس بدن‌هاي خود را ابتدا گرم کردند و سپس به کار با توپ و شوت‌زني پرداختند. در مرحله بعدي نيز به مدت 40 دقيقه پشت ديوارهاي ورزشگاه درفشي‌فر به دور از چشم خبرنگاران تمرينات تاکتيکي خود را انجام دادند.

* با توجه به ترکيبي که امروز ژوزه چيده بود علي کريمي در ترکيب اصلي حضور داشت.

* 20 هوادار در تمرين امروز حضور داشتند و بابت غيبت‌شان در بازي فرداشب بسيار ناراحت بودند.

*‌ پرسپوليسي‌ها ساعت 8:40 دقيقه تمرين خود را به پايان رساندند. آنها به مدت 40 دقيقه منتظر اتوبوسي بودند که قرار بود دنبال آنها بيايد تا براي تشکيل اردو راهي هتل شوند اما اين اتوبوس نيامد تا بازيکنان مجبور شوند با ماشين‌هاي خود راهي هتل شوند همين موضوع ناراحتي شديد بازيکنان را در پي داشت.

* صحبت‌هاي ژوزه با مهاجمان نيز در تمرين امروز در نوع خود جالب بود.

* بازيکنان پرسپوليس از خبرنگاراني که پشت در بودند پي‌گير وضعيت پخش تلويزيوني بازي فرداشب بودند.

* دو هوادار شيرازي که مشکوک هم بودند در پشت درهاي بسته در تمرين امروز حضور داشتند اين افراد اصرار زيادي مبني بر ديدن تمرين قرمزپوشان داشتند اما موفق به اين کار نشدند.

7. کاربر روبرو از پست مفید omid2 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

قدوسي مدير روابط عمومي پرسپوليس شد

در پي موافقت محمد رويانيان با جدايي حميدرضا غريب، طي حکمي از سوي مديرعامل باشگاه، حسين قدوسي به عنوان مدير روابط عمومي باشگاه فرهنگي ورزشي پرسپوليس منصوب شد.

به نقل از تارنماي رسمي باشگاه پرسپوليس، حميدرضا غريب مدير پيشين روابط عمومي باشگاه پرسپوليس به دليل مشغله کاري از رويانيان مدير عامل باشگاه درخواست کرده بود تا فرد ديگري را به جاي وي در اين سمت منصوب کند که رويانيان پس از جلسه با غريب ضمن تقدير و تشکر از زحمات شبانه روزي اش با جدايي وي موافقت کرد و طي حکمي حسين قدوسي را به عنوان مدير روابط عمومي جديد پرسپوليس منصوب کرد.

حسين قدوسي با سابقه 12 سال سردبيري روزنامه پيروزي و 7 سال حضور در باشگاه پرسپوليس و راه آهن به عنوان مدير روابط عمومي و رسانه را در کارنامه خود داشته است.

9. کاربر روبرو از پست مفید omid2 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

دايي: براي خداحافظي بي صداي وحيد متاسفم

من خودم از رسانه‌ها متوجه خداحافظي هاشميان شدم اما شما فکر کنيد اگر کشورهاي همسايه بازيکني مثل وحيد هاشميان را داشتند چه کار مي‌کردند؟

سرمربي تيم فوتبال راه آهن گفت: بازيکنان تيم ما نشان دادند چيزي از تيم‌هاي ديگر کمتر ندارند و اين فصل حرف‌هاي زيادي براي گفتن داريم.

به گزارش گل ، علي دايي در نشست خبري پيش از بازي با گهر دورود تصريح کرد: بازي دشواري داريم، چرا که تيم ما هنوز به آمادگي آرماني نرسيده است. ضمن اينکه گهر در بازي اول شکست خورده و براي پيروزي مقابل ما قرار مي‌گيرد.

وي افزود: با اين حال بازيکنان ما سنگ تمام گذاشتند و با تمام سختي‌ها کنار مي‌آيند تا هر چه زودتر هم از نظر بدني و هم از نظر تاکتيکي به آمادگي برسند. به نظرم ما از ساير تيم‌ها چيزي کمتر نداريم و اگر خوب تمرين کنيم حرف‌هاي زيادي براي گفتن خواهيم داشت.

دايي همچنين درباره برگزاري تمرينات تيم‌هاي ليگ برتري بعد از افطار گفت: متاسفم براي يکي از خبرگزاري‌ها که چند روز پيش اعلام کرد ما قبل از افطار تمرين کرديم. هرچند ما شرايط برگزاري تمرين بعد از افطار را نداريم اما به قانون فدراسيون فوتبال احترام گذاشتيم و آن را به بعد از افطار موکول کرديم.

وي افزود: فدراسيون بايد اجازه بدهد تمرين تيم‌ها قبل از افطار بر گزار شود و به گونه‌اي باشد که دقايقي پيش از افطار به پايان برسد. به نظرم اين بهترين روش براي تيم‌هاست تا راحت‌تر تمرين کنند.

دايي در بخش ديگري از صحبت‌هايش درباره بازگشت جواد نکونام به فوتبال ايران و کاهش تعداد لژيونرهاي ايراني در اروپا گفت: به هر حال اين تصميم آقا جواد بوده است که به ايران برگردد. در حال حاضر فقط مسعود شجاعي لژيونر ما در اروپاست و اين نشان مي‌دهد فوتبال ما چقدر از نظر فني پايين آمده است.

سرمربي تيم فوتبال راه آهن ادامه داد: در حال حاضر در هر تيم مطرح اروپايي يک بازيکن از ژاپن حضور دارد. به رغم شعارهاي ما در چند سال اخير فوتبال ايران پسرفت چشمگيري داشته و از جمع تيم‌هاي درجه يک آسيا فاصله گرفته است، چرا که ما نه برنامه‌ريزي درستي در باشگاه‌ها داريم و نه در رده‌هاي مختلف تيم ملي.

وي خاطرنشان کرد: وقتي باشگاهي يک زمين بازي و حداقل سه زمين تمرين براي خودش نداشته باشد اسم آن را نبايد باشگاه گذاشت.

دايي در خصوص اينکه اشکان دژآگه هم يکي از لژيونرهاي ايران در اروپاست گفت: اين بازيکن از فوتبال ايران به آلمان نرفته است که بخواهيم اسم او را لژيونر بگذاريم. زماني که من در هرتابرلين بازي مي‌کردم دژآگه در تيم جوانان اين باشگاه عضويت داشت. وي در آلمان بزرگ شده و نمي‌شود گفت که لژيونر ايران است.

به گفته سرمربي تيم فوتبال راه آهن سيد علي حسيني و علي اميري دو بازيکن اين تيم مصدوم هستند و به بازي با گهر نمي رسند.

علي دايي در پايان صحبت‌هايش درباره خداحافظي بي سر و صداي وحيد هاشميان از فوتبال گفت: اين موضوع را بايد از مسئولان فدراسيون بپرسيم و اين نشان مي‌دهد که ما چقدر در فوتبال ضعف داريم. من خودم از رسانه‌ها متوجه خداحافظي هاشميان شدم اما شما فکر کنيد اگر کشورهاي همسايه بازيکني مثل وحيد هاشميان را داشتند چه کار مي‌کردند؟!

ديدار تيم‌هاي راه آهن و گهردورود در چارچوب هفته دوم مسابقات فوتبال ليگ برتر باشگاه‌هاي کشور از ساعت 22 فردا سه شنبه در ورزشگاه اکباتان تهران برگزار مي‌شود.

11. کاربر روبرو از پست مفید omid2 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

کليه بازيهاي استقلال و پرسپوليس ساعت 22:30

سرپرست سازمان ليگ در نامه اي به دو باشگاه استقلال و پرسپوليس اعلام کرد بازي‌هاي اين دو تيم به جاي ساعت 22، ساعت 22:30 برگزار مي شود.

به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، بهروان در اين‌باره گفت: نظر به اينکه سازمان صدا و سيما درخواستي داشته و به منظور فراهم شدن شرايط پخش مستقيم مسابقات از شبکه سوم سيما و مساعدت و موافقت معاونت محترم سياسي، امنيتي و اجتماعي استانداري تهران با برگزاري مسابقات اعلام شده تيم هاي استقلال و پرسپوليس در سطح کشور به آگاهي مي رساند کليه بازيهاي تيم هاي ياد شده به جاي ساعت 22 در ساعت 22:30 در همان روز و محل برگزار خواهد شد.

بهروان در پايان گفت: تغيير ساعت بازي به هيچ وجه رفع کننده تصميمات و دستور العمل فدراسيون درباره پخش يا عدم پخش مسابقات نخواهد بود.

بهروان در حالي از تغيير ساعت بازي‌هاي دو تيم استقلال و پرسپوليس به درخواست صدا و سيما صحبت کرده که آيت‌اللهي نايب رئيس فدراسيون گفته بود دوربين‌هاي تلويزيوني به هيچ وجه نمي‌توانند براي پوشش بازي‌هاي اين هفته ليگ برتر وارد ورزشگاه‌ها شوند و حتي در صورت ورود دوربين به ورزشگاه‌ها، داور سوت آغاز بازي را به صدا در نخواهد آورد!

13. 3 کاربر از پست مفید omid2 تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    JOZE
    بازیکن محبوب
    KARIMI
    اسم واقعی شما
    MOHSEN

IranPersepolisZobahan

تشکر ها
    1
    تشکر شده 2 در 1 پست

در برنامه 90 چه گذشت؟/ در شب درگیری رویانیان و فتح الله زاده، پای مرغ به 90 هم باز شد!

نوشته شده توسط پویا نوایی سه شنبه, 03 مرداد 1391 ساعت 10:01 مرجع خبری پرسپولیس : برنامه شب گذشته 90 تحت تاثیر درگیری‌های لفظی مدیران عامل دو باشگاه پرسپولیس و استقلال قرار داشت و رویانیان و فتح‌الله‌زاده به شدت علیه یکدیگر موضع گرفتند.

اولین برنامه 90 بعد از حدود دو ماه تعطیلی شب گذشته پخش شد که البته در دو هفته آینده به دلیل المپیک لندن پخش نمی شود.

سوال نظر سنجی برنامه 90 اختصاص به فصل نقل و انتقالات داشت. از بینندگان تلویزیونی سوال شد کدام یک از 4 تیم مدعی لیگ برتر دوازدهم یعنی استقلال، پرسپولیس، سپاهان و تراکتورسازی در فصل نقل و انتقالات عملکرد بهتری داشتند. در پایان پرسپولیس با 56 درصد آرا بهترین عملکرد را از نظر بینندگان در فصل نقل و انتقالات داشت. استقلال 39 درصد آرا را کسب کرد و دو تیم سپاهان و تراکتورسازی فقط 2 درصد رای آوردند.

برنامه شب گذشته بیشتر اختصاص به نقل و انتقال دو باشگاه پرسپولیس و استقلال داشت. بازی های هفته اول هم خیلی گذارا پخش شد و در سه ساعت و ربع برنامه 90 که تا دوساعت مانده به سحر ادامه داشت همه همدیگر را به دروغگویی متهم کردند. مجیدی تلویحا گفت قلعه نویی دروغ می گوید و رویانیان و فتح الله زاده هم همین کار را کردند. حاصل سه ساعت و 15 دقیقه برنامه 90 مشخص نبود که به سود چه کسی است؛ فوتبال ایران یا درگیری های تمام نشدنی و رسانه ای فتح الله زاده و رویانیان.

در برنامه شب گذشته 90 به آنچه که توجه نشد حق پخش تلویزیونی بود. این موضوع که مدتی است به نگرانی فوتبالدوستان و سوژه اصلی رسانه ها تبدیل شده در برنامه 90 مورد توجه قرار نگرفت و تنها فردوسی پور در حین مکالمه با فتح الله زاده گفت که امیدوار است این مشکل با مذاکره طرفین حل شود. فردوسی پور که به "کوچکترین" مشکلات فوتبال می پردازد، این بار به "بزرگترین" مشکل این روزهای فوتبال بی توجهی کرد، در حالی که می شد در این برنامه نظر مسئولان صدا و سیما و یا فدراسیون را در این مورد جویا شد. این موضوع که چون 90 زیر نظر صدا و سیما است پس فردوسی پور نمی توانست از آن انتقاد کند چندان دلیل موجهی- حداقل برای برنامه 90- به نظر نمی رسد چرا که تجربه و سابقه نشان داده فردوسی پور بارها از صدا و سیما به دلایل مختلف - که مهمترین آنها پخش نشدن آیتم‌ های مورد نظرش بود - انتقاد کرده است.

* دعا برای شفای یک پیشکسوت و نخبه رسانه
    گزارشی از وضعیت عطاالله بهمنش گزارشگر با تجربه و پیشکسوت ورزشی پخش شد. بهمنش اتاقی پر از کتاب داشت و و فردوسی پور از مردم خواست برای این پیشکسوت رسانه که از مفاخر تکرار نشدنی رسانه است، دعا کنند.
    در ادامه نیز گزارشی از نقل و انتقالات پرسر و صدای پرسپولیس پخش شد و در نهایت محمد رویانیان که قول داده بود در ماه رمضان مصاحبه نکند به سوالات عادل فردوسی پور را پاسخ داد.

* خداحافظی هاشمیان و مصدومیت شجاعی
    در یکی از بخش های برنامه به خداحافظی وحید هاشمیان پرداخته و سپس آیتمی در مورد مسعود شجاعی و مصدومیت طولانی مدتش پخش شد. در این آیتم که از تلویزیون اسپانیا پخش شده بود نشان داده شد باشگاه اوساسونا با وجود اینکه شجاعی مصدوم بود با او بسیار مهربانانه رفتار کرد اما در ایران به محض اینکه بازیکنی مصدوم می شود دیگر به او نگاه نمی کنیم و اینکه استقلال قرار بود کیانوش رحمتی مصدوم را از فهرستش کنار بگذارد و به قول معروف فقط پهلوان زنده را عشق است.

* سنگ پرانی تماشاگران، مرغ 7 هزار تومانی و قرارداد 600 میلیونی!
    صادق درودگر مدیر عامل باشگاه ملوان و حیدرپور مسئول اجرایی گهر روی خط تلفنی برنامه آمدند تا در مورد دلایل حوادث تلخ بازی ملوان و گهر توضیح دهند. درودگر کنار هم نشستن تماشاگران دو تیم را عامل این حادثه دانست و گفت که تعداد ماموران انتظامی در ورزشگاه کم بود. حیدرپور هم از مسئولان استانی و وزارت ورزش خواست زودتر ورزشگاه لرستان را تکمیل کنند.
    وقتی فردوسی پور در واکنش به مبلغ قرارداد 600 میلیونی بازیکنان گفت طوری می گویید 600 تا انگار 600 هزار تومان است، درودگر گفت وقتی مرغ کیلویی 7 هزار تومان است، 600 میلیون تومان هم 600 تا می شود!

* قرارداد 600 میلیونی زارع و نوری و پیشنهاد یک میلیارد و چهارصد میلیونی!
    درودگر در مورد رقم قرارداد مازیار زارع و پژمان نوری گفت: این دو بازیکن رقمی در حدود 600 میلیون تومان دریافت کردند، نوری 150 میلیون هم از گذشته از باشگاه ملوان طلبکار بود و قرار شد آن را در پایان فصل به او بدهم اما نماینده یکی از باشگاه ها شب را در منزل نوری سپری کرد و به او پیشنهاد یک میلیارد و چهارصد میلیون تومانی داد و گفت 700 میلیون هم نقد پرداخت می کند که نوری به خاطر ملوان این پیشنهاد عالی را رد کرد. هدایتی هم به من گفت در ملوان به گونه ای هزینه کنم که فوتبال آسیب نبیند. ضمن اینکه دروغگویی مدیران بدتر از رفتار برخی تماشاگران است.

* رئیس جمهور نتوانست به پرسپولیس و استقلال کمک کند
    رویانیان که در ابتدای برنامه گفت قصد نداشته در ماه رمضان مصاحبه کند(مصاحبه رویانیان جداگانه و در ادامه منتشر خواهد شد)، بعد از شنیدن حرف های فتح الله زاده که از هزینه 20 میلیاردی پرسپولیس در این فصل و منابع مالی پرسپولیس صحبت کرده بود، روی خط آمد و گفت برخی خبرنگارند(اشاره به فتح الله زاده) و می خواهند همه را تحریک کنند. من به عنوان مدیرعامل در فصل نقل و انتقالات مسئولیت دارم و باید کارم را انجام دهم. در زمین مسابقه هم سرمربی داریم و مردم با رای خود نشان دادند عملکرد پرسپولیس در فصل نقل و انتقالات خوب بود است. اینکه فتح الله زاده می گوید تیم 20 میلیارد تومانی بسته ایم درست نیست و دروغ محض است، ما تیمی در شان پرسپولیس بسته ایم. دروغگویی حرام است. کل هزینه تیم ما در فصل گذشته که من نبودم 14 میلیارد تومان بوده که 11 میلیارد آن هزینه جذب بازیکن بوده است. 12 درصد بیش از فصل گذشته خرج کرده ام. ورزشگاه درفشی فر هم اکنون یک ورزشگاه 7 ستاره است.
    وی در واکنش به صحبت های فتح الله زاده درباره منابع مالی پرسپولیس عنوان کرد: اکنون دیگر تبصره 13 نداریم و من از مدیرعامل ریلی نیز،‌ قبل از حضور در پرسپولیس استعفا کرده بودم. ستاد حمل و نقل سوخت داریم که حقوق کارمندان را ز ریاست جمهوری می گیریم و سی ان جی هم پولش به خزانه دولت می رود. من نامه ای که با فتح الله زاده امضا کردم نزد رئیس جمهور بردم اما او نتوانست به پرسپولیس و استقلال کمک کند. من از هیچ جای دولتی پولی برای پرسپولیس نگرفته ام.

* فرمولی برای درآمدهای استقلال و پرسپولیس
    رویانیان گفت: فرمولی برای درآمد استقلال و پرسپولیس می گویم. در مجلس 12 میلیارد تومان برای پرسپولیس و 12 میلیارد تومان برای استقلال بودجه تصویب شده و ما اسپانسر هم داریم و با این رقم می توانیم هزینه هایمان را پوشش بدهیم. این بودجه برای هر باشگاه 6 میلیارد تومان بود که من در کمیسیون تلفیق رفتم و صحبت کردم. با رئیس و نایب رئیس مجلس هم حرف زدم. چکی هم به کسی نداده ام اما اعتبار دارم و حرفم را گوش می کنند. من هم بدهی دارم اما کسی باور نمی کند زیرا مشکلات را خودم به دوش می کشم و آن را بر دوش هواداران و مردم نمی اندازم.
    مدیرعامل باشگاه پرسپولیس ادامه داد: آنهایی که ادعای دین دارند قضاوت عجولانه نکنند. در کار دیگرم و در بحث سوخت 10 میلیارد دلار صرفه جویی ارزی کردیم. از هیچ کجای دولت هم برای پرسپولیس و استقلال کمک نگرفتیم. قلعه نویی دوست خوب من است حرف هایی زد که من را تحت تاثیر قرار داد وگرنه حرف های زیادی برای گفتن داشتم.

* تدوام درگیری سحرگاهی سردار و دکتر
    فتح الله زاده هم روی خط برنامه 90 آمد و گفت من گفتم با 20 میلیارد تومان تیم بسته اند نه اینکه فقط بازیکنان خریده اند که با هزینه سرمربی همین رقم می شود. بهتر است خشم خود را کنترل کنند. رویانیان یا برادرش مدیرعامل شرکت صدرا است که می تواند اسپانسر هایی مثل "آ او دی" یا "اپل" را جذب کند و گرنه چرا به باشگاه استقلال از این اسپانسر ها نمی دهند.
    وی اضافه کرد: من گفتم قدرت، پول می آورد نه اینکه رویانیان از این نهادها پول گرفته است. بعد از گفتن این جملات رویانیان دوباره روی خط آمد واکنش تندی به حرف های فتح الله زاده نشان داد و مدیرعاملی خودش و بردارش را در شرکت صدرا تکذیب کرد.
    بعد از این دو مدیرعامل علیه یکدیگر صحبت های تندی را مطرح کردند که خیلی برای بینندگان تلویزیونی مفهوم نبود زیرا مدام در حرف یکدیگر می پریدند. فتح الله زاده گفت بودجه 12 میلیاردی برای استقلال و پرسپولیس تصویب نشده حتی همان 6 میلیارد هم تصویب نشده و من به 10 میلیارد تومان از 12 میلیاردی که رویانیان می گوید راضی هستم اما مثل او نمی گویم رویانیان دروغ می گوید می گویم اشتباه می کند.
    بحث هایی هم در مورد پیشنهاد یک میلیارد و سیصد میلیونی به کریم انصاری فرد مطرح شد. فتح الله زاده گفته بود برادر انصاری فرد به ما گفت این بازیکن از یک تیم یک میلیارد و سیصد میلیون تومان پیشنهاد داشته که رویانیان معترض شد و گفت چنین موضوعی صحت ندارد. مدیرعامل پرسپولیس در پاسخ به این موضوع گفت: شما برای جذب نکونام برای یک سال یک میلیون و چهارصد هزار یورو فقط بابت رضایت‌نامه داده‌اید که فتح الله زاده گفت چنین چیزی نیست و 700 هزار یورو داده‌ایم. رویانیان هم در پاسخ گفت مدیربرنامه های نکونام این موضوع را به ما گفت که اوساسونا این مبلغ را می خواهد؛ 700 هزار یورو در ابتدا و 700 هزار یورو هم برای 10 ماه بعد. در نهایت فردوسی پور از هر دو طرف خواست آرام باشند و گفت بهتر است این اختلاف نظرهای حاد در محفلی خصوصی برطرف شود که یکباره دو مدیرعامل از یکدیگر تعریف کردند و فتح الله زاده گفت رویانیان تیم خوبی بسته و رویانیان هم از فتح الله زاده تعریف کرد تا فردوسی پور بگوید مثل سریال آینه که در زمان کودکی ما پخش می شد یکباره زندگی شیرین شد!
    آخرین بروز رسانی در سه شنبه, 03 مرداد 1391 ساعت 10:07

15. 2 کاربر از پست مفید RE@LM@DRID تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

تصميمات جديد کميته فرهنگي پرسپوليس

کميته فرهنگي و اجتماعي باشگاه پرسپوليس پنجاه و يکمين نشست خود را تشکيل داد. در اين نشست پيرامون برنامه هاي اين کميته در فصل جاري تصميم گيري شد که بخش هاي مختلف از بازيکنان و هواداران گرفته تا رسانه ها را شامل مي شد.

به نقل از سايت باشگاه، دکتر عليرضا اسماعيلي رئيس کميته فرهنگي و اجتماعي پرسپوليس تصميمات اين کميته را اعلام کرد:

انتخاب تماشاگر نمونه در هر بازي

وي در ارتباط با تصميم هاي اتخاذ شده گفت: بخش مهمي از فعاليت هاي باشگاه پرسپوليس مربوط به هواداران مي شود. آنها سرمايه هاي واقعي باشگاه هستند و بايد به شکل هاي گوناگون مورد تکريم قرار بگيرند. تشکيل يک تيم قدرتمند با همين نگاه صورت گرفت.

در همين راستا بايد در جهت خدمت رساني به آنها نيز اقدام شود. در اين ارتباط مقرر شد از اين پس در بازي هايي که ميزبان هستيم و تماشاگر نمونه را انتخاب کنيم. کار به اين شکل انجام مي شود که ما از طريق نماينده هاي کميته فرهنگي و کانون هواداران که در جايگاه هاي مختلف حضور دارند. بهترين نفر در هر جايگاه را انتخاب مي کنيم و در نهايت يک گروه از ميان کانديداها، نفر برتر را مشخص خواهد کرد.

معيارهاي مشخصي هم براي ارزيابي وجود دارد. مهمترين اصل احترام به تيم حريف است مشارکت در تشويق تيم، بويژه در زمان هاي پرفشار بازي کنترل رفتار و گفتار از ديگر موارد تعريف شده هستند که ملاک انتخاب قرار مي گيرند. نفر برگزيده براي بازي بعدي از تسهيلات ويژه اي برخوردار مي شود و ميهمان باشگاه خواهد بود.

انتخاب بازيکنان برتر توسط هواداران

دکتر اسماعيلي در ادامه از طرح انتخاب بازيکنان برتر توسط هواداران خبر داد و گفت: از تصميم گيري هاي انجام شده، انتخاب برترين هاي تيم توسط هواداران است. در اين طرح هواداران پرسپوليس با مراجعه به سايت باشگاه در نظرسنجي براي بهترين بازيکن زمين و بازيکن با اخلاق شرکت مي کنند. در اين طرح نه تنها همه هفته بهترين ها انتخاب مي شوند بلکه با توجه به مجموع امتيازات کسب شده در پايان فصل بهترين بازيکنان پرسپوليس از نظر فني و اخلاقي تعيين خواهند شد.

فراخوان عکس ورزشي با موضوع اخلاق و فرهنگ

کميته فرهنگي باشگاه پرسپوليس براي فعاليت رسانه اي هم برنامه هايي دارد. دکتر اسماعيلي در اين باره تصريح کرد؛ از برنامه هاي ما فراخوان براي مسابقه عکاسي است که هم عکاسان آماتور و هم عکاسان حرفه اي که در رسانه ها فعاليت دارند مي توانند در آن شرکت کنند. در اين طرح شرکت کنندگان مي توانند تصاوير ثبت شده خود در حوزه اخلاق و فرهنگ در ورزش را در مسابقه شرکت دهند. نحوه شرکت در اين برنامه اطلاع رساني خواهد شد و در پايان فصل به سه نفر برتر جوايز نفيسي اهدا خواهد شد.

برنامه هاي ويژه فرهنگي در ورزشگاه و خارج از آن

رئيس کميته فرهنگي پرسپوليس در پايان افزود: در اين نشست همچنين هماهنگي هايي براي اجراي برنامه هاي ويژه فرهنگي در ورزشگاه ها صورت گرفت. اين برنامه در بازي هايي که ميزبان خواهيم بود، براي هواداران انجام خواهد شد. اين برنامه ها در هماهنگي با کميته فرهنگي فدراسيون فوتبال انجام خواهد شد. همچنين مقرر شده است که خارج از بازي ها جشنواره هاي فرهنگي را به صورت فصلي برگزار کنيم.

17. کاربر روبرو از پست مفید omid2 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

کاپيتان پرسپوليس 35 ساله شد
    جشن تولد مهدوي کيا در اردوي سرخپوشان

کاپيتان پرسپوليس 35 ساله شد و به همين بهانه شب گذشته در محل اردوي تيم، جشن تولدي براي مهدي مهدوي کيا تدارک ديده شد.

سايت رسمي باشگاه پرسپوليس دوشنبه شب حضور سرخپوشان در محل اردو به فرصتي براي برپايي جشن سي و پنجمين سالروز تولد مهدي مهدوي کيا بدل شد. کاپيتان پرسپوليس در شب تولدش در کنار سرخپوشان بود و به همين دليل همسر و فرزندش هم تدارک ويژه اي براي او ديده بودند.

آنچه پيش از همه جلب توجه مي کرد، يک سبد گل رز بود که روي آن نوشته شده بود؛ «تقديم به بهترين باباي دنيا - از طرف عسل».

اين سبد گل را دختر مهدوي کيا فرستاده بود. همسر او هم سبد بزرگ ميوه اي را با تزئيني هنرمندانه براي مهدوي کيا و همبازيانش فرستاده بود که نکته جالب توجه اين بود که مهدوي کيا قبل از تعارف ميوه ها به بازيکنان، با هماهنگي کادر پزشکي، پس از حذف يک نوع آن، ميوه ها بين بازيکنان تقسيم شد.

براي تهيه کيک تولد هم علي کريمي شخصا پيگير بود. ستاره محبوب پرسپوليس خود تقسيم کيک را به عهده گرفت که نشان از علاقه ويژه اش به مهدوي کيا داشت.

کريمي وقتي يک تکه بزرگ کيک را به مانوئل ژوزه تعارف کرد با اين واکنش او روبرو شد که «مگر مي خواهي مرا به بيمارستان بفرستي؟»

شب گذشته همچنين سعيد شيريني سرپرست تيم پرسپوليس به نمايندگي از باشگاه هديه اي را تقديم مهدوي کيا کرد. سرپرست پرسپوليس، همچنين هديه تولد پدرو بارني دستيار مانوئل ژوزه را که چند روز با مراسم تولدش در محل تمرين بر پا شده بود، به وي اهدا کرد.

19. کاربر روبرو از پست مفید omid2 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

تقدير و دعوت به همکاري رويانيان از وحيد هاشميان

مدير عامل باشگاه پرسپوليس با ارسال ايميل به وحيد هاشميان از ستاره با اخلاق و پرافتخار تيم ملي و پرسپوليس تقدير و قدرداني کرده و از وي درخواست کرد در هر زمينه اي که آمادگي آن را دارد به همکاري اش با باشگاه پرسپوليس ادامه دهد.

به گزارش ايسنا و به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس؛ در ايميل ارسالي محمد رويانيان به وحيد هاشميان آمده است:

سلام وحيد عزيز

شنيدن خبر خداحافظي ات از فوتبال تداعي کننده روزهاي پرافتخاري بود که چه در تيم ملي، چه در تيم هاي بوندس ليگا و چه در پاس و پرسپوليس بزرگ و پرطرفدار رقم زدي. اينکه در سالروز تولد 36 سالگي ات چنين تصميمي گرفتي و پس از سال ها افتخارآفريني از دنياي بازي در مستطيل سبز دل کندي قطعا برايت سخت و دشوار بوده. براي ما و همه فوتبالدوستان ايراني و بويژه هواداران پرسپوليس نيز محروم شدن از نمايش هاي تحسين برانگيز «هلي کوپتر ايراني» نمي تواند موضوعي ساده و عادي باشد.

براي باشگاه بزرگ پرسپوليس مايه بسي افتخار است که در سال هاي اخير بازيکني را به خدمت گرفته که سابقه 11 سال حضور متوالي در بوندس ليگاي آلمان و سالها حضور در تيم ملي ايران را در کارنامه داشته و با پيراهن شماره 21 پرسپوليس در سال هاي اخير 32 بار به ميدان رفته و لحظاتي خاطره انگيز و بيادماندني را براي هواداران رقم زده.

ما به بازيکناني مثل وحيد هاشميان که نام ايران و پرسپوليس را در ميادين بين المللي بارها و بارها بلند آوازه کرده اند، مي باليم و وقتي مي خوانيم که رسانه هاي ورزشي و پرتيراژ آلمان در اعلام خبر خداحافظي شما به کرات از پرسپوليس به عنوان آخرين تيم باشگاهي ات ياد مي کنند بيش از پيش متوجه اين نکته مهم مي شويم که در اين سال ها چه گوهر گرانقدري را در اختيار داشته ايم.

وحيد عزيز! تولدت را تبريک گفته و معتقدم وحيد هاشميان به واسطه صبوري، استقامت، سالها سخت کوشي و حس مبارزه طلبي اش توانست به عالي ترين سطوح در فوتبال ايران، آسيا و آلمان دست يابد. مهمتر از همه اين است که هاشميان در همه اين سال ها ثابت کرد يکي از حرفه اي ترين، منظم ترين و متين ترين بازيکنان تاريخ فوتبال ايران بوده که تا ابد نامش به عنوان ستاره اي پرافتخار و بدون حاشيه در فوتبال ايران جاودان خواهد بود.

بدينوسيله وظيفه خود دانسته مراتب قدرداني و تشکر خالصانه خودم و مجموعه مديران و معاونان باشگاه پرسپوليس را به جنابعالي اعلام کرده و از طرف هواداران پرسپوليس نيز به شما بگويم که؛ «دوستت داريم و به حضور دو ساله ات در تيم فوتبال پرسپوليس مي باليم و هرگز فراموشت نخواهيم کرد».

وحيد عزيز! خداحافظي ات از دنياي مستطيل سبز را بهانه اي مي دانيم براي آغاز همکاري هاي جديد. از شما که با داشتن مدرک مربيگري يوفا و تجربيات گرانبها به سرمايه اي براي فوتبال ايران تبديل شده ايد دعوت مي کنيم در هر زمينه اي که مي توانيد به همکاري خود با باشگاه پرسپوليس ادامه دهيد. در مقطع فعلي و با توجه به مشخص شدن کادر فني تيم بزرگسالان مايه مسرت خواهد بود که در صورت تمايل در ساماندهي تيم هاي پايه و يک برنامه ريزي اصولي براي کار زيربنايي، برنامه هاي خود را براي راه اندازي آکادمي فوتبال پرسپوليس و نظارت آموزشي بر تيم هاي پايه به ما ارائه کرده و آن را عملياتي نمائيد.

وحيد عزيز! همچنين بسيار مايل هستم که از تجربيات جنابعالي به عنوان مشاور عالي خود در امور فني و فوتبالي بهره مند شوم.

تقدير از شما در بازي امشب پرسپوليس مقابل فجر سپاسي و برگزاري يک بازي خداحافظي ويژه نيز کمترين اقدامي خواهد بود که در دستور کار برنامه هاي باشگاه پرسپوليس قرار گرفته است. به اميد ديدار دوباره ات پس از بازگشت به ايران.

دوستدار شما - محمد رويانيان

21. کاربر روبرو از پست مفید omid2 تشکر کرده است .

صفحه 386 از 470 نخستنخست ... 286336376384385386387388396436 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)