Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 630

Hybrid View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونگر
    بازیکن محبوب
    کل آرسنالی ها
    اسم واقعی شما
    عبدالله

FranceArsenalArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,004
    تشکر شده 9,243 در 1,741 پست

مرتضی برای اولین باره میبینم تو اواتارت ارسنالی میزاری
    دمت گرم
    چقد برگکمپ بهت میاد

نقل قول نوشته اصلی توسط shiraz-sport نمایش پست ها
    مثل این که شما هر کی از ارسنال بره رو خائن میدونید . واقعا مسخره هست . شما خودتو بذارید جای او .تو هم اگه جای او بودی پیشنهاد بهتری میشد میرفتی . پس یکطرفه قضاوت نکن .اون میخواد پیشرفت کنه . اون دیگه زحمتش رو برای ارسنال کشیده . اگه بمونه که چه بهتر . اگه هم رفت نباید اینطوری در موردش قضاوت کنیم . ولی به نظر من فکر نکنم بره. . به امید اینکه امسال جام بگیریم.

نه من هر کی از ارسنال بره رو خائن نمیدونم مثلا الان فابرگاس و هانری رو خائن نمیدونم
    اما آدبایور و نصری و ون پرسی ( اگه الان جدا بشه ) رو خائن میدونم چون که قدر تیم رو نمیدوننن و سریع گذشتشونو فراموش میکنن و به یک تیمی میرن که بهشون بیشتر پول بدن .
    چرا نباید به اینا بگم خائن ؟
    مثلا همین ادبایور تو روزنامه باهاش مصاحبه کرده بودن و ادبایور میگفت میخوام اینقد پولدار شم که وقتی به افریقا برگشتم بشم راننده ی سرویس مدرسه ی پسرم و پسرمو برسونم مدرسه و ...

خب اصلا چرا باشگاه باید چنین بازیکنای پول پرستی رو پرورش بده؟
    ارسنال بازیکنایی میخواد که بدونن عشق یعنی چی . بدونن عشق به ارسنال یعنی چی . مثل هانری مثل برگکمپ و پیرس و لیونبرگ و ادامز و فابرگاس و ...
    اونوقت انتظار داری به این تازه به دوران رسیده ها نگم خائن ؟
    فن پرسی الا 28 سالشه تو دنیای فوتبال 30 ساله یعنی پیر ! الان به نظرت برای فن پرسی جای پیشرفتی مونده ؟ مطمئن باش اگه از ارسنال بره وضعیتش بد تر میشه
    یه روز خوب میاد ...

2. 5 کاربر از پست مفید Abdollah 202 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    AMF
    مربی مورد علاقه
    V.Delbosqe & J.Moruinho
    بازیکن محبوب
    RAUL&CRIS&CASILLAS& J.compos&L.Hernandez
    اسم واقعی شما
    MORTEZA

SpainRealMadridArsenal

تشکر ها
    6,208
    تشکر شده 12,757 در 2,549 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط pooyan_wenger نمایش پست ها
    کجا زحمت کشیدن؟؟ این چه حرفیه

نه 2 سال بازی کنه معروف شه.. دستنبد مقدس برکمپ و امثالشو بزنه و یووه ای که کارش پولشویی هست بیاد بهش پیشنهاد بده که به عربا بگه زکی(یوونتوسی تیر هستم ولی کاریه که میکنن دیگه) بعد بگه نیگا کنین دنبالمن.. لقه همه طرفدارا.. من که 2 3 سال رو صندلی چرم امارت نشیتم بال دخترای انگلیسی هم حال کردم.. حالا برم ایتالیا که دخترای بهتری داره(مثاله).. نمیشه بیاد معروف شه بره.. رضایت نامه نباید بدن اثلا نباید بدن

قربون دهنت گل گفتی حالا این فصل ولی جایگزین ها مشخص میشن... همه بازیکن گرفتن ما 6 ماه 2 تا دونه گرفتیم
    اره پویان والا حرف منم همینه هر چند فقط بحث جام نیس بحث بی اصالت بودن خیلی ها هم هست
    نقل قول نوشته اصلی توسط Abdollah 202 نمایش پست ها
    مرتضی برای اولین باره میبینم تو اواتارت ارسنالی میزاری
    دمت گرم
    چقد برگکمپ بهت میاد

نه من هر کی از ارسنال بره رو خائن نمیدونم مثلا الان فابرگاس و هانری رو خائن نمیدونم
    اما آدبایور و نصری و ون پرسی ( اگه الان جدا بشه ) رو خائن میدونم چون که قدر تیم رو نمیدوننن و سریع گذشتشونو فراموش میکنن و به یک تیمی میرن که بهشون بیشتر پول بدن .
    چرا نباید به اینا بگم خائن ؟
    مثلا همین ادبایور تو روزنامه باهاش مصاحبه کرده بودن و ادبایور میگفت میخوام اینقد پولدار شم که وقتی به افریقا برگشتم بشم راننده ی سرویس مدرسه ی پسرم و پسرمو برسونم مدرسه و ...

خب اصلا چرا باشگاه باید چنین بازیکنای پول پرستی رو پرورش بده؟
    ارسنال بازیکنایی میخواد که بدونن عشق یعنی چی . بدونن عشق به ارسنال یعنی چی . مثل هانری مثل برگکمپ و پیرس و لیونبرگ و ادامز و فابرگاس و ...
    اونوقت انتظار داری به این تازه به دوران رسیده ها نگم خائن ؟
    فن پرسی الا 28 سالشه تو دنیای فوتبال 30 ساله یعنی پیر ! الان به نظرت برای فن پرسی جای پیشرفتی مونده ؟ مطمئن باش اگه از ارسنال بره وضعیتش بد تر میشه
    مرسی عبدالله جون دیگه یاد عظمت برکمپ افتادم نتونستم جلویه خودمو بگیرم
    اره میبینید که هممون رو خیانت کارها توافق داریم و خائن اونیه که بخاطر منافع صرفا شخصی میره و بعد علیه تیم هم مصاحبه میکنه
    هر چند من از همه کسایی که از ارسنال رفتن چه با دلیل چی بی دلیل گلایه دارم
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

4. 4 کاربر از پست مفید mortezarm تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)