به نظر من درسته هانري و فابرگاس و نصري و يه سري ديگه رفتن و ممئنا تاثير گذار هم بودن اما تيم بدون اونا هم نتيجه گرفت
شايد از نظر رها تيم گذشته نابود شده باشه اما آرسنال نابود نشده...
تيم دگرگون شده و آرسن با تمام به ظاهر نداشته هاش امسال سوم شده،جام نگرفتنها هم يه دليل خيلي مهم داره:فدراسيون فوتبال انگليس كه دست به هر كاري ميزنه كه آرسنال اينجوري باشه همين جام حذفي ها نمونه بارزش هستن ليگ كه بماند و ما هم مگذريم و ونگر هم گفته بي خيال به فكر جبران نتيجه هستيم تا مسائل داوري
الان كه رابين داره ميره جايگزينش مشخصه يا لوكاسه يا اليور!
اما زماني كه هانري رفت هيچ چيز مشخص نبود نه تنها هانري همه كسايي كه هانري گونه رفتن و زمان برد تا جايگزينهاشون تو يه دوره بازيهاي ليگ!مشخص شدن
به عبارت ديگه ونگر اوايل فصل مجبور بود بازيكنها رو با پستهاشون تطبيق بده
اما امسال همه چيز سرجاشه و درسته بودن رابين بهتر از نبودنشه اما چيكار كنيم ،داره ميره!
با بازيسازيها ي مثه آرتتا و سانگ تيم تو خط هافبك خوبه و دفاع هم پر مرته ساكر هست و اما اگه مصدوم بشه ،اتفاقات آخر فصل تكرار ميشه و امتياز هاي زيادي رو از دست ميديم
منم ميگم ونگر الان بايد به فكر دفاع و دروازه باشه
آرشاوين هم پيشنهادهاي جالبي داشته!ون پرسي از من يو ،من سيتي،يووه پيشهادهاي خوبي داشته اما كاش به يه تيم انگليسي نره چون بين هوادارها خراب ميشه و باشگاه هم اگه بخواد خوب بفروشتش كه ضرر نكنه بايد بفرستش خارج از جزيره تا نتونه مقابل آرسنال بازي كنه و به تيم ضربه بزنه...
والكات هم امسال نميره اما سال ديگه رو نميدنم