خوب از موضوع این نظر سنجی معلومه بهترین بازیکن جهان سال 2012 کیست ؟ خواهشا نظر خودتون رو با صراحت بدید ممنون.
خوب از موضوع این نظر سنجی معلومه بهترین بازیکن جهان سال 2012 کیست ؟ خواهشا نظر خودتون رو با صراحت بدید ممنون.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
♣ The King ♣
ویرایش توسط Alex Dlpiero_10 : 07-21-2012 در ساعت 22:35
معلومه دیگه لیونل مسی میشه
عاشق اسپانیا و پرتغال و آرژانتین
عاشق بارسلونا و پرسپولیس
درخشش رونالدو خیلی بیشتر از مسی بوده
حق رو باید به حقدار بدن
این بار حقه رونالدوئه
اگه پارتی بازی نشه به چیزی که باید میرسه
زنده باد شیاطین سرخ
تا ابد به تیمم وفادارم
...
رقابت سنگینه بین کریس و مسی... ولی شاید چون مسی دو بار پشت سر هم جایزه رو برده، این بار کریس این عنوانو بدست بیاره... هیچی معلوم نیس فعلا... هر دو امسال عالی کار کردن....!!!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نظر چون مسی 2 سال متوالی این جایزه رو گرفته و با توجه به این که رونالدو در یورو 3 تا گل زد
و به خاطر فیکس بودنش اقای گل نشد و همینطور قهرمانی رئال مادرید در لالیگا شانس کیریس
برای بردن این جایزه بیشتر خواهد بود.اما من هم مثل یک هوادار بارسلونا امیدوارم که مسی برنده
بشه.البته یکی از شانس های دیگر بردن این جایزه اندرس اینستا هست.چون این بازیکن در یورو هم بهترین بازیکن شد و هم تیمش قهرمان شد اینیستا هم می تونه این عنوان
رو کسب کنه.
ترکیب تیم ملی ایران در مقدماتی جام جهانی
تابرزیل چند نفر باقی می مانند ؟
بنظر من حق رونالدو هست که بهترین بازیکن بشه
چون تو لالیگا تونست گلهای زیادی بزنه و تیمش هم اول شد و تو یورو هم خوب درخشید و گل هم زد ولی اینیستا هم خیلی خوب بازی کرد ولی او به اندازه رونالدو گل نزده و من حق رونالدو رو بیشتر میبینم.
به نظر من چون اینیستا اسپانیا رو قهرمان یورو کرد شانس بیشتری داره
خداییش یه بار باید این عنوان بگیره حیفه امسال شاید پایان دوران بازیگریش باشه
بابا خداییش دیگه بعضیا خیلی چرت میگن
کاری که امسال مسی کرد دیگه شاید خودشم نتونه تکرار کنه!
رونالدو میتونه به لورکوزن 5تا گل بزنه؟!
اصلا رونالدو تو رئال چندتا پاس گل تا حالا داده؟
حقه لیونله![]()
ویرایش توسط sajjad.suarez : 07-21-2012 در ساعت 12:32
خوب این حرفی که شما می زنی مربوط به این می شه که شما
طرفدار بارسلونا هستی من هم همین طور.اما باید اینجا واقع بینانه
باشیم.مسی شانس برنده شدن این عنوان را داره اما رونالدو و
اینیستا هم شانس برنده شدن را دارند.من شانس برنده شدن رو به
این ترتیب می دونم
1- اینیستا
2- مسی
3- رونالدو
ترکیب تیم ملی ایران در مقدماتی جام جهانی
تابرزیل چند نفر باقی می مانند ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)