با سلام خدمت همه توپچی های عزیز
::::
بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2012/13
حرفهای خودمونی هواداران آرسنال و بحث و تبادل نظر درمورد دیدارهای این تیم در این تاپیک قرار می گیرد.
با سلام خدمت همه توپچی های عزیز
::::
بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2012/13
حرفهای خودمونی هواداران آرسنال و بحث و تبادل نظر درمورد دیدارهای این تیم در این تاپیک قرار می گیرد.
ویرایش توسط GOLL : 06-04-2012 در ساعت 15:25
میبینم که کیسه کش ها هم نظر بلدن بدن
سیاست داریم تا سیاست
سیاست قدافی داشتیم و سیاست ملکه داریم
الان کدومش باقی مونده؟؟؟ کدومش به درک رفته؟؟؟
پس فرق داره هر سیاست با هم... ما اگه بخوایم مثل تیم های دیگه با از دست دادن یه بازیکن افسرده بشیم و ناامید الان توپچی های لندن و آرسن ونگری وجود نداشت
هانری دیگه دوست نداشت باشه پول بیشتر دوس داره نوش جونش تا آخر عمرش بگن هانری میگن آرسنال بعد میگن فرانسه اسمی از بارسا بازیکن نابودکن با رد بول به شما بال میده رو نداره
ونگر میگه رفت به سلامت فان پرسی ها می سازم... ویلشیرها میسازم که امثال پویول رو تو نیمه نهایی جام باشگاه ها اسکل میکننه با این سن میارم.. لمن نبود...ژسنی میارم پنالتی دری کویت رو تو آنفیلد بگیره. و....
اصلا کسی حق اعتراض به سیاست آرسنال رو نداره این تیم با تیم های دیگه کامل فرق داره اظهار نظر شخصی هم جالب نیس
الان ببین تاپیکم های قدیم رو با الان کاربرا رو ببین به کجا رسیدن به انگشتان دست رسیده چون طرفدار واقعی احتیاج داره
سایت زیر هر بارسایی یا تیم دیگه بره میگه لق تیمم الان اون یکی بهترهپس کلا ما دیفرنت هستیم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
7 سال جام نگرفتیم ولی کاری کردیم که تیمی که در هر کشوری قهرمان میشه نام آرسنال پشت تمام کننده بازی بوده
و همیشه برای خودمون افتخار میدونیم که توپچی های همیشگی جزیره هستیم![]()
WENGER 4 EVER
ویرایش توسط pooyan_wenger : 07-18-2012 در ساعت 03:40
و به زودی در این فصل جزیره رو به توپ میبندیم![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
♣ The King ♣
آخرین شایعات و بحث های موجود در روزنامه های امروز جمعه 20 جولای 2012[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]* امانوئل آدبایور (Emmanuel Adebayor) در واهمه ی گذراندن دو سال باقی مانده ی قرارداد خود با منچسترسیتی قرار دارد.
* شون اودریسکول (Sean O'Driscoll) سرمربی کراولی شب گذشته به عنوان مربی ناتینگهام فارست انتخاب شد.
* ساوتهمپتون به جذب جرمین لنس (Jeremain Lens) مهاجم 3.5 میلوین پوندی آیندهوون نزدیک شده است.
* سر الکس فرگوسن (Sir Alex Ferguson) مدعی شد که ریو فردیناند (Rio Ferdinand) دیگر برای تیم ملی انگلیس بازی نمی کند.
* کوین فیلیپس (Kevin Phillips) بر روی تصمیم خود برای بازنشستگی در تابستان آینده دوباره فکر خواهد کرد.
* آرسن ونگر (Arsene Wenger) امروز تصمیم خواهد گرفت که آیا رابین ون پرسی (Robin van Persie) را با خود به تور پیش فصل آسیای جنوب شرقی ببرد یا خیر.
* سرالکس فرگوسن (Sir Alex Ferguson) می گوید کنی دالگلیش (Kenny Dalglish) خود موجب اخراجش شد چرا که در ماجرای لوئیز سوارز (Luis Suarez) بد عمل کرد.
* شب گذشته ناتینگهام فارست با اعلام شون اودریسکول (Sean O'Driscoll) به عنوان سرمربی جدیدش موجب تعجب همگان شد.
* جونیور هویلت (Junior Hoilett) مشتاق است با پیوستن به کوئینزپارک رنجرز بار دیگر به لیگ برتر بازگردد و راه را برای جیمی مکی (Jamie Mackie) برای پیوستن به بلکبرن باز کند.
* دیو ویلان (Dave Whelan) مدیرعامل ویگان آماده است ویکتور موزس (Victor Moses) را به چلسی بفروشد اگر رومن آبرامویچ (Roman Abramovich) یک بسته ی 10 میلیون پوندی برای وی ارائه کند.
* دنیل لوی (Daniel Levy) مدیرعامل تاتنهام مذاکرات خود را برای جذب هوگو یوریس (Hugo Lloris) کاپیتان تیم ملی فرانسه آغاز کرد.
* ردربی با ریچارد کئوگ (Richard Keogh) مدافع کاونتری قراردادی 1.1 میلیون پوندی امضا کرد و شب گذشته با این انتقال موافقت شد.* برندان راجرز (Brendan Rodgers) می خواهد با پرداخت 15 میلیون پوند به باشگاه سابق خود جو آلن (Joe Allen) را از چنگ آن ها بیرون بیاورد.
* لوکا مودریچ (Luka Modric) دیروز یک گام دیگر به خروج از تاتنهام نزدیک شد و با آندره ویاس بواس (Andrew Villas-Boas) در این باره صحبت کرد.
* نایجل ادکینز (Nigel Adkins) سرمربی ساوتهمپتون به دنبال جرمین لنس (Jeremain Lens) مهاجم آیندهوون می باشد.
* سوانسی در نظر دارد مارک دیویس (Mark Davies) هافبک بولتون را به خدمت بگیرد چرا که لیورپول تلاش خود برای جذب جو آلن (Joe Allen) را بیشتر کرده است.
* کوئینزپارک رنجرز شب گذشته از مجوز کار جونیور هویلت (Junior Hoilett) بازیکن کانادایی مطمئن شد تا پس از آن اقدام به تکمیل مراحل انتقال این بازیکن بلکبرن کند.
* فولهام و وستهم برای جذب داگلاس (Douglas) مدافع توئنته تلاش می کنند.
* ویگان به الکس باپتیسه (Alex Baptiste) مدافع بلکپول علاقه مند است.
* اسپارتاک مسکو بار دیگر علاقه ی خود را به جانی هیتینگا (Johnny Heitinga) مدافع اورتون ارائه خواهد کرد.
* دانیلو (Danilo) مدافع برزیلی پورتو از آندره ویاس بواس (Andre Villas-Boas) سرمربی تاتنهام انتقاد کرد چرا که پس از این که تیم ملی برزیل روز سه شنبه به هتل خود وارد شده است او به طور غیر رسمی با هالک (Hulk) گفتگو کرده است.
* السد قطر خواهان آندری آرشاوین (Andrey Arshavin) هافبک آرشاوین شد.
* منچسترسیتی بهترین بسته ی ممکن را به فودی نابای (Foday Nabay) نوجوان 13 ساله ارائه می دهد تا رقبای خود را در جذب وی شکست دهد.
* سرالکس فرگوسن (Sir Alex Ferguson) معتقد است کنی دالگلیش (Kenny Dalglish) خودش موجب اخراج شد چرا که در ماجرای لوئیز سوارز (Luis Suarez) سنجیده عمل نکرد.
* استوک با مبلغ 1.6 میلیون پوند برای جف کامرون (Geoff Cameron) مدافع هوستون دینامو موافقت کرد.
* سوانسی انتظار دارد بتواند با پرداخت 2 میلیون پوند میچو (Michu) هافبک گلزن رایووایکانو را به خدمت بگیرد.
* شب گذشته گزارش شد که جونیور هویلت (Junior Hoilett) بر سر انتقال به کوئینزپارک رنجرز به توافق رسیده است.* نیل لنون (Neil Lennon) تأیید کرده است که سلتیک تا هنگامی که نداند آیا در لیگ قهرمانان اروپا حاضر خواهد بود یا خیر بازیکن جدیدی به خدمت نخواهد گرفت.
ويرايش:
مشتري جديد تا ديروز يووه بود فك كنم اين هفته نوبت من يو باشه!فرگوسن: پیشنهادی رسمی را برای جذب ونپرسی ارائه کردیمسر الکس فرگوسن آشکار کرد که منچستر یونایتد پیشنهادی رسمی را برای جذب رابین ونپرسی به آرسنال ارائه کرده است.
بعد از اعلام رسمی رابین ونپرسی مبنی بر عدم تمدید قراردادش با آرسنال، باشگاه های بزرگ اروپایی برای جذب این بازیکن وارد عمل شده اند و منچستریونایتد نیز یکی از این تیم هاست.
سر الکس فرگوسن در مصاحبه ای تایید کرد که یونایتد پیشنهادی رسمی را برای جذب رابین ونپرسی ارائه کرده است.
" واضح است که آرسنال باید این حقیقت را که ما برای جذب او پیشنهاد داده ایم اعلام کند.
سعی می کنیم تا جای ممکن تلاش خود را ادامه دهیم، تا زمانی که برای عقد قرارداد به نتیجه برسیم. هیچ نکته مثبتی وجود ندارد که بخواهیم بی جهت در مورد چیزی که ممکن است اتفاق نیوفتد صحبت کنیم.
باشگاه های دیگری هستند که به این بازیکن علاقه مندند. ما نیز علاقه خود را نشان داده ایم و این جایی است که در این لحظه در آن قرار داریم."
نميدونم تا كي رابين تصميمش رو رسما عملي ميكنه !اما با تيم به تور آسيايي نيومده
رفته با تيم دوم با جك اينا كه دارن تمرينات ريكاوري انجام ميدن تمرين ميكنه!ظارا تو اعتصابه ،ونگر راضي نميشه !باشگاه راضي ....سريال ادامه دار آرسنال قسمت 11(حلقه 11)
برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.
بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان
سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.
در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت
ویرایش توسط GOLL : 07-20-2012 در ساعت 22:50
بدون مقدومه شروع میکنم
البته اولا سلام .
شاید این حرفایی رو که میخوام بزنم همش به خاطر تعصبی که به ارسنال دارم میزنم اما به نظر من که حقیقته .
نصری و فابرگاس و کلیشی از نظر کمک به تیم خیلی بهتر از فن پرسی و ولکات هستن.
پارسال با این که این سه تا رو از دست دادیم اما دوباره تونستیم خودمونو جمع کنیم و به خودمون بیاییم حالا برام مهم نیس که فن پرسی و ولکات میرن از ارسنال یا نه چون میدونم که بازم میتونیم خودمونو جمع و جور کنیم
این جور که خبرا میاد فن پرسی وضعیتش یه جوریه که میخواد بره یونایتد
فقط خدا کنه وضعیتش زود مشخص بشه که دیگه اصلا حوصله ندارم ببینم یه بی غیرت دیگه پرورش دادیم
...
یه روز خوب میاد ...
امروز اخبار ورزشی میگفت که سران باشگاه آرسنال برای فروش فن پرسی 32 میلیون میخوان . به نظر من رفتن رابین ازآرسنال هیچ ضرری برای ما نداره چون ما دوباره میتونیم خودمونو جمع و جور کنیم .
رابین دیگه به پایان راه رسیده چون الان 28 سالشه و کم کم داره پیر میشه ( از لحاظ فوتبالی) و باشگاه باید به فکر جانشین براش میبود که خدا رو شکر تا الان پودولسکی و جیرود رو گرفتیم .
اما مسئله ای که منو نگران میکنه اینه که رابین بخواد بره یونایتد
من با رفتن رابین مخالف نیستم اما از اینکه بخواد بره منچستر یونایتد خیلی بدم میاد چون به هر حال منچستر یونایتد رقیب ما است و فک نکنم هیچ آرسنالی با این موضوع کنار بیاد ( درست میشه مثل رفتن آدبایور به من سیتی که هواداران ارسنال خوب جواب ادبایور رو تو زمین هنوزم که هنوزه میدن)
خط دفاع :
به نظر من الان مشکل اصلیمون تو خط دفاع است که باید جند تا مدافع خوب ( نه مثل ژورو) بگیریم . درسته مرتساکر و فرمائلن و سانتوس و سانیا هستن اما به نظر من باید برای هر کدوم از اینها یک جانشین خوب پیدا کنیم ون اگه یکی از اینا مصدوم بشه دیگه کارمون تمومه ( ژورو وارد میدان میشود
)
یه روز خوب میاد ...
من با تو موافق نیستم!
تو که میگی می تونیم خودمون رو جمع کنیم چه طوری؟وقتی هانری از آرسنال رفت بعدش تو نستیم خودمون رو جمع کنیم؟تونستیم فقط یه جام ببریم؟اآرسنال بعد از رفتن الونسو و فابرگاس و خصوصا هانری تقریبا نابود شد؟الان هم اگه پرسی بره کی جاشو تو خط حمله میگیره؟الان چه هافبکی میتونه جای فابرگاس رو بگیره؟هیچ کسی! به نظر من آرسنال تیم خوبیه و لی سیایتش غلط اند در غلطه .من و همه هواداران توپخانه برای آرسنال در فصل آینده آرزوی موفقیت میکنم
♣ The King ♣
با اجازت منم با این حرفات مخالفم چون دلایل خاص خودمو دارم.
ارسنال 2 سال قبل رفتن هانری جام اخرشو گرفت یعنی هانری دو سال تو ارسنال بود اما بدون جام.
سال آخری که فابرگاس تو آرسنال بود ما چهارم شدیم و با این که فصل قبل بدون فابرگاس سوم شدیم.
من که نمیبینم که داریم نابود میشیم .
پودولسکی و جیرود هم میتونن جای خالی فن پرسی رو پر کنن.
کسی نتونسته جای فابرگاس رو پر کنه درست اما امسال با این که فابرگاس رو نداشتیم الکس سانگ تونسته بود کمی فقط کمی از کارهای فابرگاس رو تو تیم انجام بده .
الان به نظرت ارسنال داره نابود میشه ؟
امسال بدون فابرگاس و نصری اقای گل هم از تیم آرسنال بود .
فقط مشکل الانمون رو هم که تو پست قبلیم گفتم که باید چن تا بازیکن دفاع بخریم و بس
یه روز خوب میاد ...
به نظر من درسته هانري و فابرگاس و نصري و يه سري ديگه رفتن و ممئنا تاثير گذار هم بودن اما تيم بدون اونا هم نتيجه گرفت
شايد از نظر رها تيم گذشته نابود شده باشه اما آرسنال نابود نشده...
تيم دگرگون شده و آرسن با تمام به ظاهر نداشته هاش امسال سوم شده،جام نگرفتنها هم يه دليل خيلي مهم داره:فدراسيون فوتبال انگليس كه دست به هر كاري ميزنه كه آرسنال اينجوري باشه همين جام حذفي ها نمونه بارزش هستن ليگ كه بماند و ما هم مگذريم و ونگر هم گفته بي خيال به فكر جبران نتيجه هستيم تا مسائل داوري
الان كه رابين داره ميره جايگزينش مشخصه يا لوكاسه يا اليور!
اما زماني كه هانري رفت هيچ چيز مشخص نبود نه تنها هانري همه كسايي كه هانري گونه رفتن و زمان برد تا جايگزينهاشون تو يه دوره بازيهاي ليگ!مشخص شدن
به عبارت ديگه ونگر اوايل فصل مجبور بود بازيكنها رو با پستهاشون تطبيق بده
اما امسال همه چيز سرجاشه و درسته بودن رابين بهتر از نبودنشه اما چيكار كنيم ،داره ميره!
با بازيسازيها ي مثه آرتتا و سانگ تيم تو خط هافبك خوبه و دفاع هم پر مرته ساكر هست و اما اگه مصدوم بشه ،اتفاقات آخر فصل تكرار ميشه و امتياز هاي زيادي رو از دست ميديم
منم ميگم ونگر الان بايد به فكر دفاع و دروازه باشه
آرشاوين هم پيشنهادهاي جالبي داشته!ون پرسي از من يو ،من سيتي،يووه پيشهادهاي خوبي داشته اما كاش به يه تيم انگليسي نره چون بين هوادارها خراب ميشه و باشگاه هم اگه بخواد خوب بفروشتش كه ضرر نكنه بايد بفرستش خارج از جزيره تا نتونه مقابل آرسنال بازي كنه و به تيم ضربه بزنه...
والكات هم امسال نميره اما سال ديگه رو نميدنم
برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.
بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان
سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.
در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت
خدمت همه ارسنالی ها عرض کنم بابا از این وضع خسته کننده بیزارم
تو شرایطی که همه تیما دارن برای فصل بعد بازیکن ایده ال ارچیب بندی میکنن ما داریم برای حفظ روبین به اب و اتیش میزنیم
خب بره ما نباید یه جایگزین تو دست و بالمون برای خرید داشته باشیم یعنی اینقد تیم انالیزور برنامه ای ونگر و مسولا ضعیفه
بابا 100 رحمت به سوانسی 2 تا بازیکنشو گرفت سریع پولشو جایگزین کردن با دو تا خرید خوب
من بشخصه دیگه دلم با بودن رابین راضی نیس دوس دارم یه بازیکن اصیلو جایگزین کنیم
به خدا خسته کنندس فقط دو دسته به یه بازیکن بچسبی و همه فکرو ذکرت حفظ یکی باشه
در ضمن اگه امسال میشه چیزی ازش کاسب شد سال دیگه از هیچ پولی خبری نیس
در مورد بی جامی هم باید بگم اره سخته اما ما تیمی داریم که با همه رفتنا که هر سال میگن دیگه ارسنال نابود شد بازم همیشه بین 4 تیم اولیم و همه تیما اماراتو جهنم جزیره میدونن
این ارسنال اینقد پرستیژ گرفته با ونگر که اگه با 4 بچه کوچه پس کوچه های لندنم لیگو شروع کنیم باز همه از بزرگیش میترسن(این تهش دیگه یکم اغراق بود)
آرسن ونگر خودش خیل امیدواره که ون پرسی رو نگه داره اما به نظر من رابین الان بره بهتره چون که ونگر گفته هنوز قصد داریم 1 یا 2 بازیکن بخریم و این بستگی به این داره که چه بازیکن هایی از تیم جدا میشن پس خدا کنه هر کی میخواد از ارسنال جدا بشه همین دو سه روزه جدا بشه تا فکر ونگر بره رو جذب بازیکن جدید و...
اینم حرف ونگره
"ما هنوز می خواهیم یک یا دو بازیکن دیگر را به ترکیب اضافه کنیم البته این به تعداد افرادی که جدا می شوند هم بستگی دارد زیرا ما باید به[قانون] محدودیت تعداد بازیکنان احترام بگذاریم"
من خیلی منتظرم تا لیگ شروع بشه و ببینم این جیرود ( ژیرو ) نوع بازیش چجوریه
ونگر که اینجوری ازش تعریف میکنه
"او بازیکنی است که کمی دیر مهارت خود را توسعه داده و من احساس می کنم به خوبی می تواند با سبک بازی ما ادغام شود و به روش فوتبال ما ویژگی های جدیدی اضافه کند زیرا در هوا بسیار خوب است"
کسی نمیدونه لیگ انگلیس دقیقا کی شروع میشه و این که مهلت نقل انتقالات لیگ انگلیس تا کی است؟ تاریخشو میلادی نگین فقط همین شمسی بگین![]()
یه روز خوب میاد ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)