به نام خداوند جان و خرد
کزین برتر اندیشه بر نگذر
اخبار و حواشی قرمز های باواریا در فصل 13-2012
به نام خداوند جان و خرد
کزین برتر اندیشه بر نگذر
اخبار و حواشی قرمز های باواریا در فصل 13-2012
ویرایش توسط Fc Bayern München : 08-25-2012 در ساعت 20:20
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
لارس بندر در لورکوزن میماند
Fcbayern.ir- مدیر ورزشی باشگاه لورکوزن شایعه علاقمندی باشگاه بایرن مونیخ به لارس بندر را تکذیب کرد و اعلام نمود به هیچ وجه اجازه نخواهد داد بازیکن جوانش راهی شهر مونیخ شود.
به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران وبه نقل ازsport 1 باشگاه بایرن مونیخ پس از ناکامی در خرید خاوی مارتینز قصد داشت به زودی مذاکراتش را با لارس بندر هافبک دفاعی باشگاه بایرلورکوزن وتیم ملی آلمان آغاز نماید که باز طبق معمول با سد محکمی بنام رودی فولر مواجه گردید.
رودی فولر در این باره می گوید :"اینها شایعاتی است که هیچ چیز درستی در آن وجود ندارد.تازه اگر این امر هم واقعیت داشت ما هرگز اجازه تحقق آن را به هیچ عنوان نخواهیم داد."
لارس بندر تا سال 2017 با باشگاه بایرلورکوزن قرارداد دارد.
بندر پس از آرتور ویدال ،رناتو اگوستو و صمد یسیل چهارمین بازیکن لورکوزن است که مورد توجه بایرن مونیخ قرار میگیرد ولی رودی فولر مانع انتقال آن به باشگاه اول شهر مونیخ می گردد.
fcbayern.ir
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مانژوکیچ به دنبال جایگاه ثابت
Fcbayern.ir- با وجود رقابت شدید در خط حمله بایرن مونیخ مهاجم جدید این تیم یعنی ماریو مانژوکیچ به دنبال جایگاه ثابت در ترکیب بایرن است.
به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران و به نقل از سایت این باشگاه; مانژوکیچ در اولین مصاحبه خود در مراسم معارفه گفت: "من تمام تلاشم را میکنم تا کیفیت خودم را نشان بدهم." البته این مهاجم 26 ساله برای حضور در ترکیب 11 نفره بایرن باید با مهاجم ملی پوش بایرن یعنی گومز و مهاجم به مونیخ بازگشته این تیم یعنی پیزارو مبارزه کند.
"من فکر میکنم که از دو مهاجم دیگر بایرن بهتر خواهم شد" این مطلبی بود که مهاجم ملی پوش کرواسی در آخر این جلسه گفت. در ضمن ماتیاس سامر در مورد این خرید گفت: "من مطمئنم مانژوکیج بازیکنی است با کیفیت جهانی و میتواند این مطلب را در طول فصل ثابت کند."
باید دید این مهاجم اهل کرواسی که در جام ملت ها در 3 بازی 3 گل زد چه آینده ای در بایرن خواهد داشت
fcbayern.ir
بکن بائر خواهان حضور خدیرا در بایرن
Fcbayern.ir- فرانتس بکن بائر اسطوره باشگاه بایرن مونیخ سامی خدیرا را یک رهبر واقعی دانست و بازگشت او به فوتبال آلمان و حضور در باشگاه بایرن مونیخ را به نفع باواریایی ها دانست.
به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ بکن بائر معتقد است حضور بازیکنی مانند خدیرا در بایرن می تواند کمک کند که بایرنیها ناکامی های فصل گذشته را بدست فراموشی بسپارند.
قیصر فوتبال آلمان در گفت و گو با TZ می گوید:" او بازیکنی است که بایرن به آن نیاز دارد، او در رقابتهای یورو ثابت کرد که یک بازیکن با کلاس جهانی است، بازیکنان بایرن در میدان تنها 70 تا 80 در صد توانشان را به کار می گیرند اما تماشاگران بازیکنانی مانند خدیرا را که از صد در صد توانشان استفاده می کنند دوست دارند."
صحبتهای بکن بائر در حالی مطرح می شود که به نظر نمی رسد باشگاه رئال مادرید تمایلی برای واگذاری ملی پوش آلمانی خود داشته باشد.
fcbayern.ir
سامر: به خرید نیاز داریم
Fcbayern.ir- مدیر ورزشی جدید باشگاه بایرن مونیخ بر این عقیده است که تیمش هنوز به تیم خیلی خوب تبدیل نشده است و نیاز به خرید های جدید در فصل نقل و انتقالات دارد.
به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ ماتیاس سامر به مدیران باشگاه بایرن مونیخ توصیه کرده است که از فرصت نقل و انتقالات تابستانی برای انجام چند خرید دیگر استفاده کنند.
پیش از این کارل هاینز رومنیگه مدیر باشگاه بایرن مونیخ فصل نقل و انتقالات را برای بایرن تمام شده دانسته بود اما با صحبتهای اخیر ماتیاس سامر باید منتظر ورود بازیکنان جدید به آلیانز آرنا بود.
سامر به وب سایت رسمی باشگاه بایرن مونیخ گفته است که:" تیم در رقابتهای فصل گذشته عملکرد خوبی داشته است وما برای خیلی خوب شدن راه زیادی پیش رو نداریم، اما من احساس می کنم که تیم فاقد یک عنصر کلیدی است، من همچنان در جست و جوی بازیکنی هستم که بتواند نقش مثبتی در تیم ما ایفا کند، من هیچ احتمالی را رد نمی کنم هرچند که ما تحت فشار نیستیم."
بایرن مونیخ تا این لحظه ژردان شکیری، ماریو مانژوکیچ، دانته، تام اشتارک، کلادیو پیزارو، میشل ویزر و لوکاس ریدر را جذب کرده است.
fcbayern.ir
المپیک مونیخ و آلیانتس در جمع برترین ها
Fcbayern.ir- وب سایت بلیچرریپورت که رنکینگ های ورزشی را منتشر می کند , این بار بررسی وضعیت استادیوم های شاخص و مشهور جهان را سوژه ی خود قرار داده است .
به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران; این پایگاه خبری ورزشگاه های معروف فوتبال جهان را بر اساس چگونگی حضور هواداران تیم ها رتبه بندی کرده و نهایتا به معرفی 50 استادیوم برتر که تماشاگران می توانند بیشترین لذت را در آن تجربه کنند , پرداخته است .
در این رتبه بندی ورزشگاه المپیک مونیخ در رده ی سی و دوم قرار گرفته , جایگاه سی و پنجم هم به آلیانتس آرنا اختصاص یافته و این در حالی است که باواریایی ها استادیوم خانگی خود را یکی از مجهزترین و مدرن ترین ورزشگاه های جهان می دانند . ضمن اینکه میزبان فینال اخیر لیگ قهرمانان اروپا در کنار ولتینس آرنای شهر گلزن کرشن از طرف یوفا دو استادیوم پنج ستاره ی واقع در آلمان لقب گرفته اند .
برترین ورزشگاه های فوتبال جهان از نگاه این وب سایت :
1) مارینابای - سنگاپور
2) اوله وال - نروژ
3) ردبول آرنا - آمریکا
4) راسوندا - سوئد
5) ردبول آرنا - لایپتسیگ آلمان
6) کارایسکاکیس - یونان
7) مرسدس بنز آرنا - اشتوتگارت آلمان
8) گراند استاد لیل - فرانسه
9) یوونتوس استادیوم - ایتالیا
10) ویسنته کالدرون - اسپانیا
.
.
.
25) استادیوم آزادی - ایران
32) المپیک مونیخ - آلمان
35) آلیانتس آرنا - آلمان
36) سیگنال ایدونا پارک - دورتموند آلمان
fcbayern.ir
هاینکس خاوی مارتینز را می خواهد
Fcbayern.ir-بایرن مونیخ سخت به دنبال یک هافبک دفاعی مطمئن میگردد.خرید یک هافبک دفاعی عالی خواسته اصلی و اولیه سرمربی باواریاییها به شمار میرفت .این خواسته تاکنون محقق نشده است
به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛یوپ هاینکس برای خرید خاوی مارتینز به مدیران بایرن فشار می آورد .هاینکس واقعا ستاره باسکی را می خواهد.در این زمینه قرار است جلسه مشترکی با حضور هاینکس، سامر، رومنیگه و اولی هوینس در روزهای آتی تشکیل شود.
یوپ هاینکس در این باره به spox.com میگوید :"من برای تکمیل برنامه هایم به خاوی مارتینز احتیاج دارم او در برنامه های من برای فصل بعد جایگاه ویژه ای دارد.من سالها در باسک زندگی کردم وبه خصوصیات مردم آنجا آشنایی بسیاری دارم ومیدانم گرفتن بازیکن از آنجا چقدر سخت است ولی ما باید به تلاشهایمان ادامه دهیم.مبلغ 40 ملیون یورو واقعا زیاد است ولی میشود آن هم را نیز به گونه ای حل وفصل نمائیم.
در همین زمینه روزنامه مارکا چاپ مادرید عنوان نموده یوپ هاینکس شخصا برای انجام مذاکرات با رئیس باشگاه بیلبائو که سالها قبل شاگرد وی نیز بوده است به باسک سفر خواهد نمود.مارکا همچنین می افزاید شاید بایرن در نهایت مجبور شود پول خرید مارتینز (40 ملیون یورو ) را در دو نوبت به باشگاه بیلبائو پرداخت نماید.
به هرحال باشگاه بایرن مونیخ هنوز پروژه خرید خاوی مارتینز را از دستور کار خویش خارج نساخته است و مذاکرات کماکان ادامه خواهد داشت.
fcbayern.ir
شاید خرید جدید داشته باشیم
Fcbayern.ir- کارل هاینز رومنیگه مدیر باشگاه بایرن مونیخ معتقد است بعد از سپری کردن دو فصل بدون کسب مقام قهرمانی، تنها هدف بایرن در فصل پیش رو باید کسب قهرمانی باشد.
به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ بایرن مونیخ فصل آینده در سه جام مختلف به مقام نایب قهرمانی رسید تا با یک پایان دراماتیک فصل 2012-2011 را پشت سر بگذارد.
کارل هانیز رومنیگه در گفت و گو با بیلد ضمن اینکه هدف بایرن را قهرمانی در جامهای مختلف بیان کرد، از حمایت کامل باشگاه از ماتیاس سامر خبر داد، رومنیگه می گوید:" هدف ما واضح است، ما به دنبال قهرمانی هستیم، سامر کاملا مورد حمایت ماست او انسان وظیفه شناسی است."
او در واکنش به صحبتهای سامر در مورد نیاز بایرن به خرید بازیکن جدید نیز گفت:" فصل نقل و انتقالات تا پایان آگوست ادامه دارد و اگر یوپ هاینکس و سامر به بازیکن خاصی نیاز دارند او را جذب می کنیم."
fcbayern.ir
فولر:شورله به چلسی نمی رود
Fcbayern.ir- رودی فولر مدیر باشگاه بایرلورکوزن آلمان در پاسخ به پیشنهاد نجومی باشگاه چلسی برای جذب آندره شورله، مهاجم ملی پوش تمیش، اعلام کرد که لورکوزن تحت هیچ شرایطی شورله را نمی فروشد.
به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ آندره شورله 21 ساله به شدت مورد علاقه باشگاه چلسی قرار دارد و اخیرا چلسی با ارائه پیشنهادی بیست میلیون یورویی خواهان جذب او شده بود، اما ظاهرا صحبتهای اخیر فولر به معنای رد این پیشنهاد خواهد بود.
فولر می گوید:" ما هیچ جایگزینی برای شورله نداریم و در شرایطی نیستیم که بتوانیم جانشین مناسبی برای او جذب کنیم، ما هیچ پیشنهاد جدیدی از چلسی دریافت نکرده ایم و من دوست ندارم پیرامون این موضوع بیش از این صحبت کنم."
fcbayern.ir
![]()
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ بازیکن ملیپوش و کروات فصل قبل بایرن مونیخ با تیم اسپورتینگ لیسبون پرتغال به توافق رسید و قرارداد بست.
به نقل از کیکر، دانیل پرانیچ که تا پایان فصل گذشته با باواراییها همکاری کرد، روز گذشته قراردادی سه ساله با تیم پرتغالی امضا کرد.
وی پس از انعقاد قراردادش به خبرنگاران گفت: خوشحالم با اسپورتینگیها به توافق رسیدم. این تیم پرتغالی سابقه و پیشینه خوبی دارد. از این رو میتوانم در سایه همکاری دو جانبه، به فوتبالم در سطحی بالا ادامه دهم.
او افزود: قراردادم تا سیام ژوئن سال 2015 اعتبار دارد. امیدوارم تا این تاریخ همراه با لیسبون به افتخارات مهمی برسم.
وی در حالی از بوندسلیگا به لیگ این کشور جنوب قاره سبز رفت که فصل گذشته تنها توانست 12 بازی برای باواراییها انجام دهد.
او از سال 2009 که از هرن ون هلند جدا شد، با مونیخیها همکاری کرد.
![]()
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ ماریو ماندزوکیچ، مهاجم جدید بایرن، اعلام کرد تصمیم پیوستن به این باشگاه، بسیار آسان بود.
این ملی پوش کروات که چند هفته قبل از وولفسبورگ به بایرن پیوست، تایید کرد که برای قبول پیشنهاد باشگاه باواریایی نیاز به فکر کردن زیاد نداشت.
او در گفتگو با سایت گل گفت: "من پیشنهادهای دیگری نیز داشتم اما می خواهم با بایرن در جام های مختلف به قهرمانی برسم. به همین دلیل است که فوتبال بازی می کنیم. گرفتن تصمیم پیوستن به بایرن دشوار نبود. نمی توانم بیش از این برای بازی در تیم بایرن صبر کنم. باید در تمرینات خوب کار کنم و تمام مهارت هایم را به کار بگیرم تا به بازیکن ثابت تیم تبدیل شوم. فکر می کنم باید مدتی روی نیمکت باشم اما تمام تلاشم را به کار خواهم گرفت. می خواهم در کنار کلودیو پیزارو و ماریو گومز بازی کنم. این کار من را به بازیکن بهتری تبدیل می کند. همیشه به دنبال توپ و بازی کردن هستم. تنها مسئله مهم برای من پیروزی است. اینکه چند گل به ثمر خواهم رساند، مسئله مهمی نیست."
ماندزوکیچ در بایرن جانشین ایویکا اولیچ، مهاجم هموطنش شد، که راهی وولفسبورگ شده است: "من در وولفسبورگ خیلی راحت بودم و رابطه نزدیکی با باشگاه داشتم. به خاطر جدایی از این تیم اندکی ناراحت شدم. من دوران فوق العاده ای را در این باشگاه داشتم. من و اولیچ با یکدیگر صحبت می کنیم. او مطمئنا کیفیتش را در وولفسبورگ نشان خواهد داد."
bayern.blogsky.com
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)