Design & Developed BY Patira

صفحه 33 از 99 نخستنخست ... 2331323334354383 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 321 تا 330 , از مجموع 982
    عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    Sir Alex Ferguson
    بازیکن محبوب
    Wayne Rooney\C.Ronaldo
    اسم واقعی شما
    sahand

PortugalManUtdRealMadrid

تشکر ها
    703
    تشکر شده 1,242 در 272 پست

Bia Inja کمپ دربی @ جلدچهارم $$

بسم الله الرحمن الرحيم

این کمپ دربی به جلد چهارم هم رسید بلاخره نوبت من هم شد

طبق معمول تاپیک های قبلی از دادن پست های کپی شده و اسپم تو این تاپیک خوداری و به تاپیک خودش مراجعه کنید

بیاید این بار 100 جلد بدونه اسپم (کپی کردن مطالب) باشه

خیلی ممنون داش مهدی آمار کمپ قبلی رو بیار بیزحمت

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

HE IS A HERO

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

juventus

نقل قول نوشته اصلی توسط R.BAGGIO.10 نمایش پست ها
    ولش کن مهدی!

فکر کنم مذهب نداره

اینم عاشقه چرت زیاد میگه توجه نکن
    - شما مگه این تایم شرط بندیت تموم نشد ؟!!! عوض کن این آواتار رو !
    - این هم عاشق باشه ولی با این طرز فکرش که خیلی شبیه به من هستش با هم میریم تو یه شیشه ترشی ! چرت گفتنمون هم به هم میاد !

3. 6 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک میانی
    مربی مورد علاقه
    پپ کبیر
    بازیکن محبوب
    کریستین ویه ری
    اسم واقعی شما
    محمد

ItaliaBarcelona

Andres Iniesta

تشکر ها
    2,580
    تشکر شده 1,200 در 214 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mortezarm نمایش پست ها
    اقا از من میشنوی فرار کن مخصوصا اگه عاشقش نیستی که دیگه بدتر
    برو بعدا با خیال راحت ازدواج کن
    هر چند اونورم خبری نیس البته زیاد خبری نیس

من نفهمیدم بالخره تو در کدوم جبهه فعالیت میکنی
    شکلک خنده هم میزنی ادمو بدتر منحرف میکنی!!!!
    دقیقا ازدواج در مقابل ازادی قرار میگیره تفسیر موضوعی که پاس نمیکنیم بابا هر انتخابی منافع و معایب داره ازدواج هم اولین بدیش از دست دادن دوران بی مسولیتی و راحت بودن مجردیه تو دیگه یکی نیستی یکم بیشتری
    ولی ته ماجرا رو باحال اومدی
    اورین!!!!!!!!!!
    همینو بگم برم! مسئولیت در برابر آزادی قرار نمیگیره! مسئولیت در برابر بی مسئولیتیه! حالا بگید مسئولیت محدودیت میاره! خیر عزیزم! آزادی که مطلق نیست هر جا حدودی داره! و در برابر چیزیکه به عنوان آزادی میدی و مسئولیت میگیری ، قید و بندی هم از خودت باز میکنی! ضمنا این حرفای آنتی ازدواج کلا حرفه!!! همین مرتضی الان اگه یه شرایطی با یکی جور بشه ... بماند حالا!!!

F a r e w e ll ... Tito

5. 8 کاربر از پست مفید ikiusan تشکر کرده اند .

عضو Derby

ItaliaJuventus

تشکر ها
    1,638
    تشکر شده 5,583 در 984 پست

juventus

نقل قول نوشته اصلی توسط AlexDelpiero نمایش پست ها
    - شما مگه این تایم شرط بندیت تموم نشد ؟!!! عوض کن این آواتار رو !
    - این هم عاشق باشه ولی با این طرز فکرش که خیلی شبیه به من هستش با هم میریم تو یه شیشه ترشی ! چرت گفتنمون هم به هم میاد !
    چرا دیگه وقتشه عوض کنم ولی داداش به جون خودم مرتضی هم بلده بد افسردگی گرفتم
    مرتضی بلده دستم به تنظیمات نمیره.آله که رفت اونم از رفیقم مرتضی
    اینم مهرداد که رباط پاره کرده.خودمم که دیوونه بودم الان روانیم شدم
    منم تو شیشتون راه بدین خوب پارازیتی هستم

7. 6 کاربر از پست مفید R.BAGGIO.10 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

juventus

فکر کنم به دین خاصی معتقد نباشن
    اما مهدی من در مقابل ای کیوی تو چاره ای جز برداشتن کلاه ندارم واقعا اورین
    اقا حس ندارم برات موشکافانه دینو تجزیه کنم اما اصل ماجرا همون بود که خودت گفتی
    جون من بگو که فهمیدی!!!!!!
    راستی یادم رفت بگم که هر انتی بارسایی مجبور میشه کمی تمایلات سفید پیدا کنه الکی انکار نکن
    خوشم میاد همیشه برادرا با هم رقیبن
    داداش منم ایتالیایی منچستریه یعنی تیمایه....................................

رفتم تست IQ با اختلاف کمی از خره جلو بودیم خره خیلی باهوش بود ...
    جوکشو شنیدی دیگه ؟!!! طرف با خره فوتبال بازی می کرده ! میگن چرا با خر بازی می کنی ؟!! میگه همچین خر هم نیست ! 1 - 0 جلوئه ! حالا قصه ماست !

یه مسئله مهم : من به شدت آنتی رئال بودم و واسه همین به سمت بارسا سینه خیز شدم ! الان که کم کم داره حالم از فوتبال لالیگاه به هم میخوره ! ( کوچیک همه هوادارای رئال و بارسا و بقیه تیمای لالیگا هستیم )

- ایتالیا و منچستر ؟!!!

ویرایش توسط AlexDelpiero : 07-15-2012 در ساعت 01:57

9. 7 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    AMF
    مربی مورد علاقه
    V.Delbosqe & J.Moruinho
    بازیکن محبوب
    RAUL&CRIS&CASILLAS& J.compos&L.Hernandez
    اسم واقعی شما
    MORTEZA

SpainRealMadridArsenal

تشکر ها
    6,208
    تشکر شده 12,757 در 2,549 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ikiusan نمایش پست ها
    همینو بگم برم! مسئولیت در برابر آزادی قرار نمیگیره! مسئولیت در برابر بی مسئولیتیه! حالا بگید مسئولیت محدودیت میاره! خیر عزیزم! آزادی که مطلق نیست هر جا حدودی داره! و در برابر چیزیکه به عنوان آزادی میدی و مسئولیت میگیری ، قید و بندی هم از خودت باز میکنی! ضمنا این حرفای آنتی ازدواج کلا حرفه!!! همین مرتضی الان اگه یه شرایطی با یکی جور بشه ... بماند حالا!!!
    خب دشمنین خونین من و انتی من کلا اومد
    خب مسولیت همون چیزیه که ازادی رو سلب میکنه
    نظر شخصیه اما عمومیتم داره
    در ضمن لطفا حاشیه سازی نکنید کجا کی با کی ؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
    خریتای گذشته گذشته!!!!!!!!!!!!!!!!!

رفتم تست IQ با اختلاف کمی از خره جلو بودیم خدا روشکر ...
    جوکشو شنیدی دیگه ؟!!! طرف با خره فوتبال بازی می کرده ! میگن چرا با خر بازی می کنی ؟!! میگه همچین خر هم نیست ! 1 - 0 جلوئه ! حالا قصه ماست !

یه مسئله مهم : من به شدت آنتی رئال بودم و واسه همین به سمت بارسا سینه خیز شدم ! الان که کم کم داره حالم از فوتبال لالیگاه به هم میخوره ! ( کوچیک همه هوادارای رئال و بارسا و بقیه تیمای لالیگا هستیم )

- ایتالیا و منچستر ؟!!!
    داداش ما زمین خورده ای کیوتیم
    اما دست درد نکنه از یه طرف حالت بهم میخوره بعد........
    بماند!!!!!!
    چیه بمن چه داشمه چکارش کنم
    باید ایتالیا لیورپول یووه میشد دیگه!!!!!!!!!!!!!
    تازه تو ایتالیا هم از میلان خوشش میاد یعنی مثلث عشقی من

11. 6 کاربر از پست مفید mortezarm تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

juventus

اما دست درد نکنه از یه طرف حالت بهم میخوره بعد........
    بماند!!!!!!
    چیه بمن چه داشمه چکارش کنم
    باید ایتالیا لیورپول یووه میشد دیگه!!!!!!!!!!!!!
    تازه تو ایتالیا هم از میلان خوشش میاد یعنی مثلث عشقی من
    - من گفتم از فوتبالشون کم کم داره حالم به هم میخوره ولی نگفتم هوادارانشون اله وبل و این حرفا ...
    - آخه انگشت شمارن کسایی که منچستری باشند اولا از تیم های ایتالیایی خوششون بیاد ثانیا تیم ملی محبوبشون ایتالیا باشه ! البته یه سری اتفاقا به خودم گیر دادند که یه یوونتوسی نباید لیورپولی باشه ! به علت اختلافاتی که بین هواداران این دو تا بوده و اون فاجعه هیسل ...

13. 6 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228
    تشکر شده 3,950 در 856 پست

آقا مگه شماها خواب ندارید؟

کی میگه شرایط اون ور خیلی بهتر از اینجاست ؟!!! همین که تو پاشی بری اون ور _ البته اگر جا و مکانت از الان معلوم نباشه _ خودش بزرگترین مشکل رو همراه داره ! حالا کسب و کار و پول در آوردن تو یه مملکت غریب با وضع اقتصادی خیلی جالب کشور های مختلف اروپایی و آمریکایی خودش حدیث مفصله ...
    نقل قول نوشته اصلی توسط ale10forever نمایش پست ها
    خیلی خوبه اگه بتونی از همینجا طرفت رو پیدا کنی و دستش رو بگیری و از اینجا بری. اینجوری راحت میتونی زندگی کنی البته به شرطی که اونور هم شرایط زندگی داشته باشی. 1000 تا شرط داره و اصلا و اصلا راحت هم نیست !
    الان من کجا گفتم راحته؟! گفتم اگه شرایط زندگی تو اونور رو نداشته باشی اصلا نری بهتره. از هر دو جورش هم میتونم مثال بزنم؛ یه عمه () تو انگلیس دارم دو تا از پسر عمو هام هم اونور میشن. یکیشون همون لندن یکیشون هم استرالیا. اونی که تو لندنه دو سری رفته خارج یه بار قاچـ.ـاقی رفت ترکیه و از اونجا هم یونان ولی جا و مکان نداشت و غیر قانونی هم بود سریع جیم زد برگشت. بعد ایندفه کاراش رو ردیف کرد و از طریق همون عمه که تو لندنه از یه موسسه خصوصی زبان بورسیه گرفت و شهریور سال پیش رفت اونجا. الان هم اونجا درس میخونه هم غریب نیست و هم داره پول در میاره. بعضی وقتا با هم چت میکنیم خیلی هم از وضعیتش راضیه.
    اون یکی پسر عمو که استرالیاس از طریق دانشگاه بورسیه شده واسه دکتری زبان. اونجا آشنا نداشت ولی چون زرنگ بود تونست واسه خودش کار جور کنه و یه پدرخونده مادرخونده هم پیدا کرده. درسش رو هم که داره میخونه و خرجش رو هم خودش درمیاره.
    یعنی میگم اگه زرنگ باشی و آشنا داشته باشی تو هر کشوری شرایط زندگی خیلی بهتر از اینجاس. به اینکه نمیدونم وضعیت اقتصادی خیلی داغونه و این حرفا و کلا صدا و سیمای وزین ج.ا.ایران هم زیاد توجه نکنید.

نقل قول نوشته اصلی توسط R.BAGGIO.10 نمایش پست ها
    فقط از راه بدر میکنه آدمو .آخه اره
    زنگ زدم به عموم که الان انگلیسه میگم عمو یه کار کن بیایم اونجا ازون چیزایی که اونجاست ما هم فیض ببریم میگه بیشعور ما که برا کلاسای مربیگری اومدیم به ریپ زدن افتادیم کرایه تاکسی 1 کیلومترش دست کم 20 هزار تومن آب میخوره برامون غذا خوردنش که هیچ.گرونی اینجا ترکونده.مردمش بدتر از ایران زندگی میکنند.اونوقت تو اونجا راست راست میگردی و میگی زکی و یاد ..متم نیست که چی به چیه.و کی به کی بایدم بیای اینجا زندگی کردنو ببینی تا قدر عافیتو بدونی.
    احمد چی میگی تو
    آخه مشکل اینجاس عموی تو رفته واسه کلاس مربیگری و اونجا منبع درآمد نداره. یعنی از اینجا با خودش پول برده. ولی اگه اونجا بتونی واسه خودت شغل داشته باشی خب درآمدات با مخارجت میخونه. مثل اینجا نیست که هر روز قیمتا بره بالا!! اون وقت دیگه کرایه تاکسی 20 تومنی به چشم نمیاد. مثال میگم از همون انگلیس لباس سوغاتی اومده بود برام رو جورابه قیمت زده بود 17 پوند !! اون موقع به پول اینجا میشد نزدیک 30 تومن! اونجا پول ارزش داره اینکه میان تو اخبار میگن قیمت بنزین فلان جا لیتری 40 تومنه در واقع دارن مردمو گول میزنن به نوعی.
    من که فقط میخوام وضعیت درس و خدمت رو به یه جایی برسونم و بعد تا یه حدی که پول جمعیدم حداقل یه چند سالی برم اونجا زندگی کنم.

یعنی چی ازدواج کنیم ما با دوستامون بریم اونم با دوستاش
    تو راضی میشی زنت با دوستاش بره شمال تو بشینی خونه بعد تو با دوستات بری زیارت اماکن متبرکه با دوستات اون بره خونه
    بعد عصرا تو با دوستات بری مسجد اون با دوستاش بره کافی(مکان ها شوخی بودا)
    نه حمید خان اینجوری نیس ازدواج و ازادی مثه ورزشو اعتیادن (البته دوتاشونم با هم زیادن)
    جدای شوخی داری ماجرا رو خیلی خوش بینانه و خارج از گود نگاه میکنی وقتی دو نفر بهم اعتماد میکنن الان بهم اعتماد کردن نه اینکه همیشه اعتماد داشته باشن
    باور کن مجردی دنیایی بسیار متفاوت از تاهل داره که هر کدام سیستم جدا داره
    کی میشه وقتی ازدواج کردی تا ساعت 2 بخوابی بعد عصر بری الافی بعد شب بیای تلپ شی تو نت و تا ساعت 6 فیلم ببینی نه خدایی میشه من زندگی مستقلانه رو تو این تعریف میکنم
    در ضمن درسم دشمن ازادیه
    مرتضی منم نگفتم میشه اتفاقا گفتم اینجا نمیشه!! در ضمن به این شوری هم نگفتم!
    دیگه یه زمانی میرسه (حتما میرسه) که همه این تفریحات دوران مجردی (مسافرت مجردی و انواع عشق و حال دیگه) دلت رو میزنه و یه چیز جدید میخوای. احساس میکنی یه کمبودی تو زندگیت داری اونوقته که خودت داوطلبانه آستین بالا میزنی حالا ممکنه تو 20 سالگی این احساس سراغ یکی بیاد واسه یکی تو 40 سالگی!
    اصلا علاقه به زندگی کردن با یکی دیگه و قبول مسئولیت تو ذات آدمه و یه مسئله فطریه اینکه میگید از مسئولیت فرار میکنم و تنبلم و اینا به نظر بیشتر بهانه ست و بیشتر از ترس از قبول مسئولیت میاد. کافیه بری تو کارش ببینی این چیزا انقدرا هم سخت و بزرگ نیست
    ولی به نظرم این نظرها همش به خاطر ترس از قبول کردن مسئولیت یه نفر دیگه س. اینجور مواقع تجربه کمک میکنه. یعنی مثلا اگه تو خونه یه برادر بزرگتر داشته باشی یا ازدواج یکی دیگه مثل خودتو ببینی و موفق باشه اون وقت این ترسه تا حدودی میریزه و راحتتر میتونی فکر کنی.
    فعلا که خیلی زوده واسه این حرفا فعلا فقط عشق و حال و یللی تللی

- من گفتم از فوتبالشون کم کم داره حالم به هم میخوره ولی نگفتم هوادارانشون اله وبل و این حرفا ...
    - آخه انگشت شمارن کسایی که منچستری باشند اولا از تیم های ایتالیایی خوششون بیاد ثانیا تیم ملی محبوبشون ایتالیا باشه ! البته یه سری اتفاقا به خودم گیر دادند که یه یوونتوسی نباید لیورپولی باشه ! به علت اختلافاتی که بین هواداران این دو تا بوده و اون فاجعه هیسل ...
    لیورپولی بودن یه یووه ای باید واسه لیورپول مایه افتخار باشه بابت هیسل هم که خودشون عذر خواهی کردن دیگه مسئله ای نیس.
    حالا من یه رفیق دارم همزمان طرفدار رئال و بارسائه میگه من فقط طرفدار فوتبال زیبا هستم

.As captain, I must always be an example to my team-mates"
    .I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
    ".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play

Alessandro Del Piero

ویرایش توسط ale10forever : 07-15-2012 در ساعت 09:56

15. 5 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

مربی مورد علاقه
    كونته
    بازیکن محبوب
    دل پيرو - علی کریمی
    اسم واقعی شما
    rasool

ItaliaPersepolisJuventus

Delpiero

تشکر ها
    15,823
    تشکر شده 7,444 در 1,309 پست

با اجازه منم تو شيشه ترشي راه بدين چون دلايلي دارم كه ميگه تا جاي ممكن ازدواج ممنوع نخند بيشعور

يكي دو نفر ميدونن از چه لحاظ ميگم

لعنت به باعث و بانی این بغض
    ویرایش توسط alexdelpiero_10 : 07-15-2012 در ساعت 15:10

17. 5 کاربر از پست مفید alexdelpiero_10 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GoalKeeper
    مربی مورد علاقه
    Sir.Alex.Fergusen
    بازیکن محبوب
    IkerCasillas
    اسم واقعی شما
    Reza

SpainManUtdRealMadrid

Casillas

تشکر ها
    2,684
    تشکر شده 4,390 در 959 پست

زنی که درست باشه واقعا خوبه اون وقته که خدا هم به زندگیت برکت میده هر چند هم که تو هزارتا بدبختی گیر افتاده باشی 26سال بد نیست چون میتونی نوه نتیجه کتیجه و ...رو هم ببینی

19. 5 کاربر از پست مفید 레자 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GoalKeeper
    مربی مورد علاقه
    Sir.Alex.Fergusen
    بازیکن محبوب
    IkerCasillas
    اسم واقعی شما
    Reza

SpainManUtdRealMadrid

Casillas

تشکر ها
    2,684
    تشکر شده 4,390 در 959 پست

هنگ کردم خواستم یه پست بدم وقتی ارسال کردم دیدم تو اون لحظه سه صفحه از کمپ دربی پر شده !!

ولی در خصوص این موضوع ها یه عکس خوب دارم:

21. 5 کاربر از پست مفید 레자 تشکر کرده اند .

صفحه 33 از 99 نخستنخست ... 2331323334354383 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع