نوشته اصلی توسط
CRISTIANO-FARSHAD
از اینکه مودریچ خوبه شکی نیست اما اینکه مورینیو مخالفت کرده با رفتن کاکا پارسال بود نه امسال من امسال نشنیدم که بگن خوزه نذاشته کاکا بره ! اگه هیگی رو بگی یک چیزی ! من دوست دارم تیممون قوی تر باشه . من دوست دارم بازیکن خوب زیاد داشته باشیم همچون تیم رقیب ! با اون همه هافبک دارن بازم میخرن ! ولی مودریچ که اومد معادلات بهم میخوره !
شاهین نمیخواد بره و میخواد هر طور شده جا بیوفته ! خدیرا هم ه مشکلی نداره و فیکس بازی میکنه !
لاس رو که پایان فصل در بازیهای مهم خیلی بازی داد ! گرانرو هم که مانع رفتنش به یک تیم انگلیسی شدن!
اوزیل که فیکس بازی میکنه ! کاکا که خیلی به فیکس بودن نیاز داره کم بازی میکنه !
حالا هم مودریچی که اماده است ولی من جایی براش نمیبینم مگر اینکه مورینیو سیستم رو عوض کنه
----------------------------
حالا فرض بر این باشه که بین حمید و لاس یکی بره و کاکا بمونه و مودریچ بیاد(چیزی که رئال میخواد چون رئال لاس رو مازاد اعلام نکرد در هافبک دفاعی تنها گاگو و حمید مازاد هیتن)
در هافبک اگه سیستم پارسال رو به کار ببره ما به الونسو به عنوان پاسور و خدیرا به عنوان هاقبک دفاعی و اوزیل به عنوان هافبک هجومی نیاز داریم
----------------- الونسو---------------خدیرا---------------------
--------------------------اوزیل----------------------------------
در این صورت لاس- کاکا - مودریچ-شاهین و گرانرو بی کار میشن !
اگه خوزه بخواد اوزیل رو ببره جایی که دیماریا بازی میکرد ( پارسال چند بازی موفق بود) ترکیب احتمالی =
----------------- الونسو---------------خدیرا----------------
-------------------------مودریچ--------------------اوزیل---
مودریچ یا کاکا یکی بیکار میشه و شاهین و گرانرو لاس و........ بیکار
قبول دارم که گرانرو و لاس باید نیمکت نشین باشن و خودشون هم میدونن ولی خوزه باید از بین شاهین - کاکا - مودریچ - اوزیل - خدیرا و الونسو - 3 نفر رو انتخاب کنه یا نهایتش 4 نفر که بعید میدونم ! حالا فرض کنیم که شاهین و خدیرا با هم تعویض بشن و بعضی اوقات شاهین فیکس باشه ! الونسو هم فیکسه ولی کم کم با گرانرو تعویض بشه ! حالا باید از بین مودریچ - کاکا - اوزیل یکی رو انتخاب کنه !
به همین خاطر من کمی سردرگم هستم ! کاکا که بازی نکنه بد افت میکنه . مودریچ که تازه اومده و تو تاتنهام همیشه بازی کرده . و اوزیلی که احتمالا فیکسه و به نظر من تو پست خودش غیر قابل جانشین !
حالا من موندم با این بازیکنان