به نام خداوند جان و خرد
کزین برتر اندیشه بر نگذر
اخبار و حواشی قرمز های باواریا در فصل 13-2012
به نام خداوند جان و خرد
کزین برتر اندیشه بر نگذر
اخبار و حواشی قرمز های باواریا در فصل 13-2012
ویرایش توسط Fc Bayern München : 08-25-2012 در ساعت 20:20
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
![]()
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ تیم ملی فوتبال آلمان با یک پله صعود در تازهترین رده بندی فیفا در رده دوم جهان ایستاد.
در این فهرست تیم ملی اسپانیا پس از قهرمانی در یورو 2012 با 1691 امتیاز همچنان به عنوان بهترین تیم دنیا شناخته شد. آلمان با 1502 امتیاز دوم و اروگوئه با 1297 امتیاز سوم شدند.
فهرست 10 تیم برتر جهان در ماه گذشته به این شرح است:
1- اسپانیا 1691 امتیاز
2-آلمان 1502 امتیاز
3-اروگوئه 1297 امتیاز
4-انگلیس 1294 امتیاز
5- پرتغال1213امتیاز
6-ایتالیا1192 امتیاز
7-آرژانتین1095 امتیاز
8-هلند 1079 امتیاز
9-کرواسی1050امتیاز
10-دانمارک1017 امتیاز
bayern.blogsky.com
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ برنو، مدافع برزیلی بایرن مونیخ، به اتهام ایجاد حریق عمدی در ویلایش به سه سال و نه ماه زندان محکوم شد.
خانه این مدافع 22 ساله که در حومه مونیخ سکونت دارد، سپتامبر گذشته دچار حریق شد و پلیس بعد از انجام تحقیقات، خود او را به ایجاد حریق عمدی در خانه اش محکوم کرد.
حتی ممکن بود او به 10 سال زندان محکوم شود اما دادگاه مونیخ او را به کمتر از چهار سال زندان محکوم کرد.
بازرس نیکلاس لانز در گفتگو با خبرنگاران گفت: "در زمان بازپرسی، ما چاره ای نداریم جز اینکه این اتفاق را عمدی ببینیم."
برنو نیز در دادگاه گفت: "من باید به خاطر آن شب عذرخواهی کنم. از فرزندانم هم عذرخواهی می کنم. من الگوی خوبی برای آنها نبودم. من به خدا اعتقاد دارم و من از او به خاطر حفظ خانواده ام تشکر می کنم."
bayern.blogsky.com
![]()
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ یورگن کلوپ، سرمربی دورتموند، معتقد است بایرن مونیخ از شانس
بیشتری برای قهرمانی در رقابت های فصل پیش روی بوندسلیگا برخوردار است.
زرد و مشکی ها در دو فصل اخیر بالاتر از بایرن، قهرمانی در بوندسلیگا را جشن گرفتند؛ ضمن اینکه این فصل قهرمان رقابت های لیگاپوکال نیز شدند اما کلوپ اعلام کرد هدف تیمش در فصل پیش رو، بیش از اینکه کسب سومین قهرمانی در بوندسلیگا باشد، رسیدن به چمپیونزلیگ است.
او در گفتگو با نشریه بیلد گفت: "پیش از قهرمانی اسپانیا در یورو می دانستم که کسب سومین قهرمانی پیاپی یک احتمال است اما داشتن بهترین بازیکنان دنیا کمک زیادی به شما می کند. در فصل پیش رو شانس بایرن بیشتر است. ما می خواهیم به چمپیونزلیگ برسیم."
کلوپ همچنین در مورد اخراج کریستین نرلینگر از بایرن و انتخاب ماتیاس سامر به عنوان مدیر اجرایی جدید این باشگاه گفت: "این قابل توجه ترین تغییر مدیر ورزشی در تاریخ فوتبال آلمان است. اما برای بایرنی ها خیلی بد خواهد شد اگر بخواهند از سامر به عنوان بازیکن استفاده کنند."
bayern.blogsky.com
![]()
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ کلودیو پیزارو، مهاجم جدید بایرن، اعلام کرد قصد دارد در همه رقابت های پیش رو با تیم باواریایی به قهرمانی برسد.
این مهاجم 33 ساله که در فاصله سال های 2001 تا 2007، سه قهرمانی در بوندسلیگا و سه قهرمانی در جام حذفی آلمان با بایرن به دست آورد، مصمم است تا جام های بیشتری با این تیم فتح کند.
او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه بایرن گفت: "می خواهم این فصل به همه جام ها برسم. همه چیز اینجاست. این هدف ماست."
پیزارو برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی باید با ماریو گومز رقابت کند اما او تاکید کرد ترسی از ملی پوش آلمانی ندارد: "رقابت کاملا طبیعی است؛ این را در هر باشگاهی می توانید ببینید. وقتی اولین بار به بایرن پیوستم، ما 5 مهاجم داشتیم؛ به همین دلیل شرایط دشوارتر بود."
پیزارو در 333 بازی در بوندسلیگا، 160 گل به ثمر رسانده است.
bayern.blogsky.com
![]()
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ یوپ هاینکس، سرمربی بایرن مونیخ، از بازیکنانش خواست بعد از فصل نه چندانی خوبی که پشت سر گذاشتند، بار دیگر به روزهای خوب شان برگردند.
باواریایی ها در این فصل در هر سه جامی که حضور داشتند به نایب قهرمانی رسیدند تا برای دومین فصل پیاپی از رسیدن به جام بازبمانند.
هاینکس در گفتگو با کیکر گفت: "بازیکنان باید ریکاوری کنند و آرامش شان را به دست بیاورند. وقتی بار دیگر یکدیگر را ملاقات کنیم، روی مسائل روانی بازیکنان هم کار خواهم کرد. من در جام 1974 یکی از بازیکنان ثابت بودم اما نتوانستم در فینال بازی کنم چون مصدوم شدم. این ناکامی بزرگی بود و من بسیار ناراحت شدم. اما آن فصل، بهترین فصل من بود. فکر می کنم بازیکنان ما هم پاسخ مشابهی خواهند داد."
کریستین نرلینگر، مدیر ورزشی بایرن، به تازگی از این باشگاه اخراج شد و ماتیاس سامر جای او را گرفت.
هاینکس در اینباره گفت: "این تصمیم هیئت مدیره بود. من یک فصل با اعتماد کامل با نرلینگر کار کردم. وی خیلی خجالتی بود و اظهاراتش بسیار متوازن بود."
سرمربی باتجربه بایرنی ها همچنین در مورد خریدهای جدید تیمش، ماندزوکیچ و پیزارو گفت: "ما خریدهای قابل توجهی داشتیم. من همیشه به گومز اعتقاد داشتم اما اگر در فینال چمپیونزلیگ ماندزوکیچ و پیزارو را داشتم، شاید به پیروزی می رسیدیم."
bayern.blogsky.com
![]()
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ یکی از نزدیکان پپ گواردیولا گفت که سرمربی فصل قبل بارسا از تابستان آینده فعالیت مربیگری خود را از سر خواهد گرفت.
به نقل از اسپورت، «مانوئل استیراتا» اظهار داشت: به جرات میتوان گفت بازهم زمانی خواهد رسید که پپ روی نیمکت مینشیند و هدایت تیمی را برعهده میگیرد. به باور من او امسال را استراحت می کند اما از تابستان آینده فعالیتش را از سر خواهد گرفت.
این مقام که با مربی 41 ساله 4 فصل گذشته کاتالانها صمیمی است اعلام نکرد گواردیولا پس از بازگشت از دوران استراحت حضور در راس یک تیم ملی را دنبال می کند یا اینکه مربیگری در رده باشگاهی را می خواهد.
استیراتا افزود: گواردیولا اکنون با دو گزینه کاری مواجه است که یکی از آنان، بایرن مونیخ است. جای تردید نیست که مدیران بایرن و حتی شخص ماتیاس سامر، مدیر ورزشی جدید تیم آرزوی حضور پپ را دارند.
به اعتقاد وی، گواردیولا اکنون قصد صحبت در مورد آینده کاریاش ندارد. بنابراین رسانهها باید تا اواخر فصل آینده صبر کنند تا ببینند این مربی چه تصمیمی اتخاذ خواهد کرد.
bayern.blogsky.com
پیزارو : میخواهم با بایرن به پیروزی برسم
Fcbayern.ir – پس از اینکه باشگاه بایرن مونیخ در تمام مسابقات فصل گذشته و رقابتهای آن فصل به مقام نایب قهرمانی رسید هم اکنون تمام بازیکنان این تیم خواهان قهرمانی در فصل جدید هستند.
پیزارو بازیکن تازه به خدمت گرفته و 33 ساله ی بایرن مونیخ نیز در حال حاضر بنابر گفته ی خود تنها یک هدف دارد و آن این است : رسیدن به قهرمانی همراه با بایرن مونیخ.
به گزارش وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران و به نقل از FIFA.COM ، پیزارو گفت :
" من میخواهم همراه با بایرن مونیخ به قهرمانی در همه چیز برسم ؛ در هر چیزی که وجود دارد . این هدف من است.
بسیاری از مردم به من میگویند بایرن بهترین باشگاهی است که تا کنون در آن حضور داشته ام. "
fcbayern.ir
کلوپ : بایرن مدعی قهرمانی است
Fcbayern.ir - یورگن کلوپ ، سرمربی باشگاه بوروسیا دورتموند سعی دارد تا در آستانه ی رقابتهای فصل جدید بوندسلیگا فشار کار را بر باواریائیها افزایش دهد.
یورگن کلوپ که تا کنون توانسته است دو بار پیاپی به همراه باشگاه بوروسیا دورتموند به قهرمانی برسد اظهار داشته است که با توجه به خرید هایی که بایرن تاکنون داشته است در این فصل یکی از مدعی های قهرمانی محسوب میشود.
به گزارش وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران و به نقل از Soccerway ، کلوپ گفت :
" بایرن نیازمند یک موفقیت است. آنها این فصل هم مثل همیشه مدعی قهرمانی هستند . آنها تاکنون خریدهای بزرگی داشته اند نه تنها در بازیکن بلکه آنها یک مدیر ورزشی جدید را نیز دارا هستند.
سامر یکی از بزرگترین مدیران ورزشی در تاریخ بوندسلیگا محسوب میشود . همین امور سبب خواهد شد که بایرن این فصل نیز یکی از مدعیان اصلی محسوب شود."
fcbayern.ir
آلابا برترین بازیکن جوان بوندسلیگا
Fcbayern.ir- برترین های فصل 12-2011 فوتبال آلمان با رای بازیکنان شاغل در بوندسلیگا و اتحادیه ی فوتبالیست های آلمانی انتخاب شدند .
به گزارش وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ در این رای گیری داوید آلابا با کسب 27.4 درصد آرا بالاتر از پاتریک هرمان (16.6 درصد) و مارک آندره تراستگن (12.5 درصد) هر دو از مونشن گلادباخ به عنوان برترین بازیکن جوان فصل گذشته ی بوندسلیگا انتخاب شد تا این اتریشی بیست ساله بعد از کسب عنوان بازیکن سال 2012 اتریش دومین عنوان مهم فردی خود پس از ورود به ترکیب اصلی بایرن مونیخ را به دست آورد .
هم چنین با آرای این اتحادیه فرانک ریبری بعد از مارکو رویس و بالاتر از کلاس یان هونتلار به عنوان دومین بازیکن برتر این فصل بوندسلیگا نیز برگزیده شد .
لقب برترین مربی فصل هم به لوسین فاوره رسید .
تیم منتخب بوندسلیگا 12-2011 از دیدگاه بازیکنان شاغل در این لیگ :
دروازه بان : مارک آندره تراستگن
مدافعان : فیلیپ لام - دانته - متس هوملس - لوکاس پیسچک
هافبک ها : فرانک ریبری - داوید آلابا - شینجی کاگاوا - مارکو رویس
مهاجمان : ماریو گومز - کلاس یان هونتلار
fcbayern.ir
خبرهایی کوتاه از نقل و انتقالات آلمان
Fcbayern.ir-بازار نقل و انتقالات در فوتبال اروپا پس از رقابتهای یورو 2012 رفته رفته به حالت طبیعی باز گشته وتیمهای مختلف سعی دارند بیشتر از گذشته با خرید بازیکنهای جدید نقاط ضعف خود را برطرف نمایند. در اینجا نگاهی به اخبار نقل و انتقالاتی بوندسلیگا خواهیم نمود.
به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛
-الیرو الیا بازیکن سابق هامبورگ و حال حاضر یوونتوس ایتالیا در استانه بازگشت به بوندس لیگا قرار دارد.
باشگاه برمن المان برای جذب این بازیکن تلاش زیادی نموده است.یوونتوس برای انتقال این بازیکن 8 ملیون یورو درخواست نموده است.
-باشگاه بایر لورکوزن موفق شد با دنی کارواخال بازیکن زیر 20 ساله های اسپانیا وباشگاه رئال مادرید اسپانیا برای پیوستن به این تیم به توافق برسد.
-باشگاه ماینز آلمان موفق شد بازیکن ملی پوش کاستاریکایی تیم بروژ بلژیک ،جونیور دیاز را خریداری نماید.
-مقامات دو باشگاه تونته هلند وگلادباخ آلمان اعلام نمودند هنوز مذاکرات بر سر لوک دی یونگ ستاره باشگاه هلندی جریان دارد.
- رافائل فان در فارت ممکن است به باشگاه سابق خود هامبورگ بازگردد.سیلویا همسر این بازیکن از شرایط زندگیش در لندن اصلا راضی نیست.تیم شالکه هم این بازیکن هلندی را می خواهد.
-ماتیاس سامر مدیر جدید ورزشی تیم بایرن مونیخ بار دیگر اعلام کرد برای خاوی مارتینز بیشتر از 25 ملیون یورو نخواهیم پرداخت.
-روبرت لواندوفسکی مهاجم باشگاه بورسیا دورتمند آلمان با یک پیشنهاد بسیار خوب از سوی ارسن ونگر وباشگاه آرسنال روبرو شده است.
-ساشا ریتر بازیکن المانی باشگاه کلن در استانه پیوستن به تیم فولهام انگلیس قرار دارد.
-دو باشگاه هامبورگ و ولفسبورگ آلمان در نظر دارند برای تصاحب راسموس الم بازیکن تیم ملی سوئد وباشگاه azالکمار هلند با یکدیگر رقابت نمایند.
-ایوان راکتیچ بازیکن کروات باشگاه سویا اسپانیا از سوی هامبورگ وباشگاه سابقش شالکه، تحت نظر قرار گرفته است.
-باشگاه هوفنهایم آلمان موفق شد فلیپ مالباسیچ بازیکن اینده دار و زیر 21 ساله های صربستان را تصاحب نماید.مارکوس بابل سرمربی هوفنهایم این بازیکن را بسیار قبول دارد.
-سردار تاسچی کاپیتان باشگاه اشتوتگارت آلمان خبر مذاکراتش را برای پیوستن به بارسلونا را تکذیب نمود.
-کوین گروس کروتز بار دیگر اعلام نمود این فصل ،اخرین فصل بازیش برای بورسیا دورتمند است .او اعلام نموده دوست دارد در انگلیس بازی نماید.وکیل این بازیکن هم می گوید او از سوی منچستر یونایتد، لیورپول و آرسنال پیشنهاد دارد ولی کوین دوست دارد به منچستر برود تا در کنار دوست صمیمیش شینجی کاگاوا بازی نماید.
fcbayern.ir
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)