به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران قهرمان یورو 2008 و جام جهانی 2010 یعنی تیم ملی اسپانیا در این تاپیک قرار می گیرد. اخبار را نیز در تاپیک مربوط به خود قرار دهید.
به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران قهرمان یورو 2008 و جام جهانی 2010 یعنی تیم ملی اسپانیا در این تاپیک قرار می گیرد. اخبار را نیز در تاپیک مربوط به خود قرار دهید.
خب یورو 2012با همه قشنگیاش تموم شد
بشخصه برای من یکی از دوس داشتنی ترین یوروهای ممکن بود
فینالی دلچسب داشتیم و علی رغم اینکه تو بازی های دیگه من باب تاریخ سازی با اسپانیا اصلی کمی فاصله داشتیم اما بازم خیلی خوب بودیم
واقعا دلم برای یورو تنگ شده و برای اتحاد اسپانیا امیدوارم نخاله هایی که قصد بر هم زنی اتحاد ماتادورها رو دارن بازم شکست بخورن و امیدوارم این حاشیه ها حس تیمی رو برهم نزنه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ویرایش توسط mortezarm : 07-06-2012 در ساعت 22:48
خب برخی طرفداران ایتالیایی بد بهشون برخورده و سعی میکنن تلافی 4 گل خوردنو هر طور در بیارن
عیب نداره خوش باشید
از این به بعد دوستان اسپانیایی اون تاپیکو مزین نکنن
ضمن اینکه تو همون تاپیک از 4 صفحه بخش اعظمش به پست های اسپانیایی ها اختصاص داشت که همین باعث گرم شدن تنور بود
متاسفانه بعضی ادما جاهای خاصی خودشونو نشون میدن
به امید روند قهرمان مندانمون تو تاریخ یورو و بازهم حسادت حسودان و در ادامه کور شدنشون
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ویرایش توسط mortezarm : 07-10-2012 در ساعت 17:16
الان 4تا خوردن بد دارن میسوزن
میخوان یه بهانه خوب بیارن که از سوزششون کم شه
همون 4تا رو که زدیم شما دیگه نباید حرف میزدین
پ.ن:طرف سخنان من در اصل به یک شخص خاص هست
In all circumstances
I'm always a fan of Real Madrid
اره دقیقا همینطوره امیر خان
جالبه تهشم که میگی احترام دو طرفه باشه میگن تاپیک خودمونه هر چی بخوایم میگیم و هر توهینی بخوایم میکنیم دقیقا مثه بچه ای که داره پفکشو میخوره
خوب دیگه اینم عالمی داره و من دیدم که هوادارای اسپانیا کوچکترین توهینی نکردن و این ایتالیایی ها بودن که بزرور دیگرانو مجبور میکنن اینطور حرف بزنن
In all circumstances
I'm always a fan of Real Madrid
بازهم اسپانیاخب جوانانمونم فینالیست یورو شدن
دیگه چی!!!!
بهترین تیم فوتسال دنیا!!!!
بهترین تیم فوتبال جهان!!!!
بهترین نیم فوتبال پایه!!!!!
خیلی خوشحالم از این اتفاقات و نشون میده این یه موقعیت در بازده زمانی کوتاه نیس و برنامه اسپانیا اینه که حالا حالاها تو بالاترین نقطه فوتبال دنیا باشه
خب اتفاق قشنگه دیگه ماجرا قهرمانی نونهالان اسپانیا تو معروفترین تورنمنت ای اس کاپ هم جامو بالای دست بردن
واقعا تحسین برانگیزه واقعا بازیکن سازی ماتادورا خارق العادس واقعا روزای قشنگی تو تاریخ اسپانیا رو طی میکنیم
خب ال پودرو هم به عنوان انالیزور جدید تیم منصوب شد که اینم خیلی خوبه و کارش عالیه مدت ها بود دوس داشتم به کادر رئال یا اسپانیا اضافه شه که اینم محقق شد
به امید ادامه سلطه ماتادورا
سلام همه ی چزایی که نوشتینو خوندم درضمن اسپانیا خیلی ها رو بازی نداد اصلا نصف بازیشو تو یورو کرد!!
David,We Love You,7,DΔVÌD VÌLLÀ
تازه اون کاری که دل بوسکه تو فینال کرد 2 نفرو اورد هر دو هم گل زدند البته خوان ماتا بزیکنه خیلی بستیه توپ از پاش جدا نمیشه کرنر میزنه درحد داوید بکهام البته تو چلسی بعد تازه دل بسکه زیاد بازیش نداد!!!!!!
David,We Love You,7,DΔVÌD VÌLLÀ
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)