به نام خداوند جان و خرد
کزین برتر اندیشه بر نگذر
اخبار و حواشی قرمز های باواریا در فصل 13-2012
به نام خداوند جان و خرد
کزین برتر اندیشه بر نگذر
اخبار و حواشی قرمز های باواریا در فصل 13-2012
ویرایش توسط Fc Bayern München : 08-25-2012 در ساعت 20:20
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، پس از تجزیه و تحلیل فصل 2011/2012 توسط هیئت نظارت باشگاه بایرن ، اعضای هیئت مدیره باشگاه بایرن بایرن مونیخ تصمیم گرفتند به دلیل داشتن اختلاف استراتژی در مورد آیندۀ باشگاه با کریستین نرلینگر ، پیش از آغاز فصل جدید با او قطع همکاری کنند.
با توجه به رقابت های جام ملت های اروپا 2012 و برای جلوگیری از ایجاد تلاطم تصمیم گرفته شد تا از اعلام خبر جدایی کریستین نرلینگر جلوگیری شود و موضع بعد از پایان مسابقات یورو رسانه ای گردد.
مذاکرات نهایی میان باشگاه بایرن مونیخ و ماتیاس سامر برای انتصاب ماتیاس سامر به عنوان مدیر ورزشی جدید باشگاه بایرن در طول هفتۀ گذشته انجام شد و دو طرف در طول دو روز گذشته به توافقات نهایی دست یافتند. از همین رو قرارداد همکاری ماتیاس سامر با فدراسیون فوتبال آلمان که تا سال 2016 اعتبار داشت فسخ شد.
اولی هوینس در مورد این خبر به وب سایت رسمی باشگاه بایرن گفت : "از طرف باشگاه ، به خاطر تمامی زحماتی که کریستین نرلینگر در طول این 4 سال کشیده است تشکر می کنم . امیدوارم روابط شخصی ما در آینده بسیار خوب ادامه یابد."
همچنین کریستین نرلینگر در بیانیه ای در سایت بایرن گفت : "مثل همیشه ، من بهترین ها و موفقیت را برای باشگاه بایرن آرزو می کنم. من دوران بسیار خوب و پر کاری را در اینجا داشتم و همچنان رابطه ای خوبی به عنوان یک دوست با این باشگاه خواهم داشت."
bayern.blogsky.com
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جذب لوسیو منتفی شد
Fcbayern.ir-باشگاه بایر لورکوزن که به شدت به دنبال جذب لوسیو ، مدافع برزیلی اینترمیلان ایتالیا بود به علت دستمزد بالای پیشنهادی لوسیو از جذب این مدافع منصرف شد.
به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ باشگاه اینترمیلان با وجود اینکه 2 سال از مدت قرار داد لوسیو باقی مانده بود بعد از توافق با لوسیو این قرارداد را لغو کرد تا لوسیو بازیکن آزاد شود.
باشگاه بایرلورکوزن قصد داشت بار دیگر این مدافع را به ترکیب خود اضافه کند اما لوسیو دستمزدی بیش از توان مالی باشگاه بایر لورکوزن در خواست کرده است و همین امر از توافق طرفین جلو گیری کرده است.
با انصراف باشگاه بایرلورکوزن از جذب لوسو این مدافع بیش از پیش به یوونتوس نزدیک شد.
لوسیو در سال 2004 از بایرلورکوزن به بایرن مونیخ پیوسته بود و بعد از آن راهی اینتر میلان شد.
معاوضه شواینی با خدیرا؟
Fcbayern.ir- رسانه های اسپانیایی امروز خبر از علاقه باشگاه بایرن مونیخ آلمان برای جذب سامی خدیرا هافبک دفاعی تیم فوتبال رئال مادرید دادند، باشگاه بایرن مونیخ برای تقویت خط میانی خود به دنبال چذب یک هافبک دفاعی در سطح اول اروپا می باشد و گزینه های زیادی پیرامون این باشگاه مطرح شده است.
به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ گفته می شود باشگاه رئال مادرید تنها در صورتی اجازه پیوستن هافبک ملی پوش تیم ملی آلمان به بایرن مونیخ را خواهد داد که بایرن مونیخ در ازای آن باستین شواین اشتایگر را به رئال مادرید منتقل کنند.
به نظر نمی رسد که باشگاه بایرن با شرط مادریدی ها موافقت کنند و همین امر ممکن است به شکست مذاکرات منجر شود.
در هفته های اخیر بایرن مونیخ ام ویلا و ژاوی مارتینز را برای این پست در نظر داشت و مذاکرات برای جذب مارتینز تا مراحل پایانی هم پیش رفته بود که ظاهرا مبلغ بالای در خواستی باشگاه بیلبائو باواریایی ها را منصرف کرده است.
fcbayern.ir
"جذب ژاوی مارتینز با این مبلغ دیوانگی است"
Fcabyern.ir- ماتیاس سامر مدیر ورزشی جدید باشگاه بایرن مونیخ ضمن تایید علاقه باشگاه بایرن برای جذب ژاوی مارتینز هافبک تیم بیلبائو، تاکید کرد که بایرن حاضر نیست مبلغی بیش از ارزش واقعی این بازیکن پرداخت کند.
به گزارش وب سایت رسمی کانون هوادارن بایرن مونیخ در ایران؛ سامر اعلام کرد که باشگاه بایرن به زودی برای جذب ژاوی مارتینز اقدام خواهد کرد ولی به هیچ عنوان مبلغی نجومی را برای این بازیکن نمی پردازد.
این هافبک 23 ساله مدتهاست که مورد توجه باواریایی ها قرار دارد و روی کار آمدن مدیر ورزشی جدید در بایرن هم نتوانسته او را از اهدف این فصل بایرن خارج کند.
ماتیاس سامر در گفت و گو با TZ می گوید:" من می دان که مارتینز بازیکن بسیار ارزشمندی است و الن در مونیخ همه این بازیکن را زیر نظر گرفته اند اما باید منتظر بود تا دید که چه اتفاقی خواهد افتاد، من او را یک بازیکن با کیفیت می دان اما جذب او با این مبلغ دیوانگی است."
باشگاه اتلتیکو بیلبائو برای جدایی ژاوی مارتینز 40 میلیون یورو تقاضا کرده است.
fcbayern.ir
حکم برنو صادر شد
Fcbayern.ir – برنو مدافع باشگاه بایرن مونیخ پس از به آتش کشیدن خانه ی خود در ماه سپتامبر 2011 محکوم به حبس در زندان به مدت سه سال و نه ماه شد.
این آتش سوزی که توسط این بازیکن برزیلی بایرن مونیخ رخ داد پس از پیگیری پلیس آلمان منجر به حبس وی به مدت حدود چهار سال شد.
به گزارش وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران و به نقل از Goal.com ، دادستان ، نیکلاس لانتس در این باره گفت :
" بر اساس قانون متهم کاملا" گناهکار شناخته شده است و هیچ دلیلی دیده نمیشود که همانند یک مجرم با وی برخورد نشود."
در ادامه برنو نیز با قبول رای دادگاه گفت :
" من به خاطر اتفاقی که آن شب رخ داد ( شب حادثه) عذر خواهی میکنم و همچنین از فرزندانم که الگوی خوبی برای آنها نبودم .
من به خداوند اعتقاد دارم و از او سپاسگزارم که خانواده ی مرا در پناه خود حفظ خواهد کرد."
fcbayern.ir
نگاهی به نقل و انتقالات بایرن مونیخ
فراز صمیمی
Fcbayern.ir- یورو 2012 هم به ایستگاه پایانی رسید , دوباره تب نقل و انتقالات بالا گرفته و تیم های اروپایی هر یک با توجه به بودجه و توان مالی و با ترسیم اهداف برای فصل پیش رو با به خدمت گرفتن بازیکنان جدید درصدد تقویت نقاط قوت و پوشش نقاط ضعف خود برمی آیند .
اف سی بایرن که سال گذشته در آستانه ی فتح سه گانه ای تاریخی بود اما نهایتا هر سه عنوان ممکن را به حریفان واگذار کرد و فصل را با سه گانه ای متفاوت با آنچه هواداران انتظارش را داشتند , یعنی با سه نایب قهرمانی به پایان رساند . نیمکت ضعیف و نداشتن جانشینان مناسب برای بازیکنان اصلی یکی از مهم ترین دلایل ناکامی های فصل گذشته ی باواریایی ها بود .
تا اینجا نام هشت بازیکن در لیست ورودی بایرن مونیخ به چشم می خورد و به نظر می رسد که اکثر این بازیکنان بیشتر برای تقویت نیمکت خریداری شده و حداقل در شروع فصل جدید راهی به ترکیب اصلی بایرن نخواهند یافت . در ادامه نگاهی خواهیم داشت به خریدهای جدید بایرن مونیخ :
دانته - فصل گذشته هر بار که به علت مصدومیت و یا محرومیت مدافعان تیموشچوک و گوستاوو در قلب خط دفاع قرار می گرفتند ضرورت وجود یک مدافع چهارم و یک ذخیره ی مطمئن در تیم به شدت احساس می شد . هر چند که خود دانته با هدفی بزرگ و به این قصد که بایرن سکوی پرتاب او به جام جهانی 2014 و تیم ملی برزیل باشد وارد مونیخ خواهد شد . جدا از مسائل فنی ظاهر متفاوت و شکل و شمایل دهه ی هشتادی دانته کاملا به کار اف سی هالیوود می آید !
توم اشتارکه - گزینه ای کاملا منطقی که پس از بازنشستگی یورگ بوت ذخیره ی نویر خواهد بود . همانند بوت که فصل پیش تنها در سه مسابقه در چهارچوب دروازه قرار گرفت , اشتارکه هم باید در طول فصل از روی نیمکت نظاره گر بازی هم تیمی های جدیدش باشد .
ژردان شاکیری - پیش بینی می شود او زودتر از بقیه بتواند ترکیب اصلی را به چالش بکشد , به خصوص که اگر همچنان بازی های نه چندان دلچسب وینگر پرحاشیه ی بایرن , آرین روبن ادامه داشته باشد . شاکیری که با تایید سه بایرنی قدیمی , هیتسفلد، فینک و فوگل از همسایه ی جنوبی راهی باواریا می شود , فیزیک بدنی و حجم عضلات او را با روبرتو کارلوس مقایسه می کنند .
کلاودیو پیتزارو و ماریو ماندزوکیچ - اولی گلزنی باتجربه با سابقه ی حضور در مونیخ که قراردادش با وردربرمن هم به اتمام رسیده بود , پس دلیلی برای نخریدن پیتزارو به عنوان مهاجم سوم توسط بایرن وجود نداشت . اما در مورد ماندزوکیچ , درحالیکه همگان منتظر شنیدن خبر یک انتقال بزرگ و پیوستن یک مهاجم سرشناس همچون ژکو به بایرن بودند , اما این کروات از قلعه ی گرگ ها راهی مونیخ شد . در توانایی های او شکی نیست اما قطعا ماندزوکیچ یکی از آن ستاره های مدنظر هواداران نبود . به یاد فراز و فرودهای ماریو گومز که می افتیم خلا وجود یک مهاجم نوک مطمئن را روی نیمکت بایرن به خوبی حس می کنیم . خلاای که فصل گذشته با حضور اولیچ و پترسن پر نشد . به هر حال مونیخی ها در ویترین یورو ماندزوکیچ را پسندیده و زمینه ی حضور او در بایرن را فراهم کردند .
امره چان , میتشل وایزر و پاتریک وایراوخ - نام این سه پدیده ی جوان ضمن قرار گرفتن در تیم اصلی همچنان در لیست بایرن مونیخ دو هم به چشم می خورد . با توجه به وضعیت هافبک های میانی بایرن و استعداد و توانایی هایی که از امره سراغ داریم می توان به بازی رسیدن به او امیدوار بود , اما دو بازیکن دیگر راهی طولانی را تا رسیدن به ترکیب اصلی پیش رو خواهند داشت .
اخباری که این روزها اکثر وبسایت ها و خبرگزاری های معتبر به آن پرداخته اند این است که با ورود یک هافبک دفاعی به مونیخ , لیست اف سی بایرن 13-2012 هم بسته خواهد شد . سامی کدیرا که از بهترین های آلمان در یورو بود , خاوی مارتینز 40 میلیون یورویی یا ام ویلا که برای پیشرفت قصد خروج از فرانسه را دارد ؟ شاید هم مثل تابستان گذشته و قضیه ی آرتورو ویدال . . .
fcbayern.ir
باداشتوبر در رادار بارسلونا
Fcbayern.ir- باشگاه بارسلونا به منظور تقویت قلب خط دفاعی خود، هولگر بداشتوبر مدافع جوان و ملی پوش تیم فوتبال بایرن مونیخ را زیر نظر گرفته است.
به گزارش وب سایت رسمی کانون هوادارن بایرن مونیخ در ایران؛ باشگاه بارسلونا تا کنون گزینه ای متعددی را برای خط دفاعی خود مطرح کرده است اما تازه ترین این گزینه ها هولگر بداشتوبر است.
مدیران بارسا بر این عقیده هستند که هولگر بداشتوبر که قابلیت بازی در پست های مختلفی را دارد، می تواند گزینه مناسبی برا ویوالونا باشد.
با توجه به اینکه بداشتوبر تا پایان سال 2014 با بایرن مونیخ قرارداد دارد بارسلونا برای جذب این مدافع باید مدیران بایرن را راضی کنند.
fcbayern.ir
هاینکس : زمان جبران ناکامی ها است
Fcbayern.ir -پس از یک فصل بی ثمر و بدون جام برای باواریائیها یوپ هاینکس ، سرمربی باشگاه بایرن مونیخ اظهار داشت که حال زمان آن فرا رسیده است که تمام ناکامی ها جبران شود.
باشگاه بایرن مونیخ فصل گذشته قهرمانی در جام حذفی را با باخت برابر بوروسیا دورتموند از دست داد و در بوندسلیگا نیز نایب قهرمان شد و همچنین با باخت برابر چلسی در فینال لیگ قهرمانان اروپا در چمپیونزلیگ نیز نایب قهرمان شد.
به گزارش وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران و به نقل از Kicker.de ، یوپ هاینکس درباره ی فصل جدید و جبران ناکامی ها ی فصل پیش بایرن در این فصل گفت :
" بازیکنان باید قدرت خود را بازیابند و خود را آماده کنند . وقتی بازیکنان را ملاقات کنم باید ابتدا از لحاظ روانی آنها را آماده سازم .( بازیکنان ملی پوش تیم ملی آلمان که در بایرن مونیخ حضور دارند.)
درست به یاد دارم در جام جهانی 1974 به خوبی پیش میرفتم اما به دلیل مصدومیت دیدار فینال را از دست دادم واقعا" ناامید شده بودم و غمگین بودم . اما پس از آن توانستنم بهترین فصل خود را تجربه کنم. فکر میکنم بازیکنان بایرن نیز در حال حاضر بتوانند همانند آن زمان با مسائل کنار بیایند."
او همچنین در ادامه گفت :
" ما در فصل پیش بسیار قوی عمل کردیم من به گومز اطمینان بسیاری داشتم و دارم اما مطمئنم اگر بازیکنانی را که این فصل در اختیار داریم در فینال چمپیونزلیگ در اختیار داشتیم حتما" به قهرمانی میرسیدیم."
fcbayern.ir
![]()
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ ماتیاس سامر میگوید بایرن مونیخ در آینده نزدیک پیشنهادی برای جذب ژاوی مارتینز، هافبک آتلتیک بیلبائو اسپانیا ارائه خواهد کرد اما رقم هنگفتی برای به خدمت گرفتن این بازیکن نخواهد پرداخت.
ماتیاس سامر، مدیر ورزشی جدید باشگاه بایرن مونیخ در گفتگو با خبرنگاران گفت: ژاوی مارتینز را به خوبی میشناسم، سران بایرن هم که بازیهای او را تماشا کردهاند معتقدند مارتینز مهره بسیار خوبی است. اکنون باید صبر کنیم و ببینیم چه میشود.
وی در ادامه خاطر نشان کرد: او تواناییهای بسیار خوبی دارد اما هر بازیکنی یک قیمتی دارد. به همین دلیل است که او بازیکن گرانی است. ما برای جذب این بازیکن یک پیشنهاد معقولانه ارائه میکنیم.
ژاوی مارتینز 40 میلیون یورویی تا تابستان سال 2016 با آتلتیک بیلبائو قرارداد دارد.
bayern.blogsky.com
![]()
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ مدیر ورزشی بروسیادورتموند پس از استخدام ماتیاس سامر در باشگاه فوتبال بایرن با لحن کنایهآمیزی گفت: نه از مونیخ میترسیم و نه از مدیر ورزشی جدیدش.
به نقل از دیولت، در روزهایی که پیکارهای یورو 2012 به پایان رسیده و تیمهای باشگاهی بتدریج تمرینات آمادهسازی پیش از فصل را در فضای آرام و بدون تنش رقابتی آغاز میکنند، گویا قرار نیست از هیاهو و تنشهای میان دو تیم رقیب بوندسلیگا یعنی بروسیادورتموند و بایرنمونیخ کاسته شود.
اعضای این دو تیم زرد و قرمز پوش لیگ آلمان که بارها در خلال فصل علیه هم موضعگیری میکنند، در ایام تعطیلات که همه چیز آرام به نظر میرسد، دست از تنش بر نمیدارند.
تازهترین اتفاق روی داده در این زمینه مربوط به موضعگیری یک مقام دورتموندی در قضیه استخدام مدیر ورزشی جدید باواراییها است.
یک روز پس از آنکه بایرن، «ماتیاس سامر» را به عنوان مدیر ورزشی جدید معرفی کرد، میشائیل سورک همتای او نزد «زردپوشان» دورتموندی واکنش نشان داد و اظهار داشت: نه از مونیخ میترسیم و نه از مدیر ورزشی جدیدش واهمه داریم.
وی افزود: مثل گذشته برای این حریف احترام قائل هستیم. ماتیاس یک شیفته فوتبال است. او برداشت روشنی دارد و بسیار تشنه موفقیت است.
به اعتقاد مدیر ورزشی 49 ساله زردپوشان، مونیخیها در فصل آینده مدعی درجه یک قهرمانی بوندسلیگا هستند.
bayern.blogsky.com
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)