به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران قهرمان یورو 2008 و جام جهانی 2010 یعنی تیم ملی اسپانیا در این تاپیک قرار می گیرد. اخبار را نیز در تاپیک مربوط به خود قرار دهید.
به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران قهرمان یورو 2008 و جام جهانی 2010 یعنی تیم ملی اسپانیا در این تاپیک قرار می گیرد. اخبار را نیز در تاپیک مربوط به خود قرار دهید.
راستي يه سوال!الان كي آقاي گل شد و كي بهترين پاس گل دهنده؟!!!
تبریک به اسپانیا و طرفداراش.
ممنون که ایتالیا رو تحقیر کردید![]()
زنده باد شیاطین سرخ
تا ابد به تیمم وفادارم
...
تبريك به همه ي اسپانياييا..
ايتاليا تيمه دوست داشتني هست.
حيف شد قهرمان نشد.
البته اسپانيا حقش بود كه قهرمان بشه و شد.
اگه اسپانيا يه مسي داشت چي ميشد....
راز باش
ولي فاش نشدني!
دوستان ماتادور قهرمانی تبریک میگم
ایتالیام همچین آش دهن سوزی نبود،پ چرا یه تیم پیدا نمیشه حریف ما شه
حداقل آلمان میومد بالا،کلاس فینال نمیومد پایین ،والا!
مـَـن شـَبـ ـُ روز دَرس مـیـ ـ خـونَـم تـ ـآ پُشـت ِ کـــ ـ ـنـ ـکــ ـور نَمـونَـم!
عکس جالبی انداختید اگر هست بازم بزنید
از برد اسپانيا شگفت زده شدم.آخه مگه ميشه يه تيم اينقدر خوش شانس باشه از سوت شروع رقابت ها اسپانيا خوش شانسي آورد تا سوت پايان. دو نمونه ي آخرش يكي بازي با پرتغال كه برونو آلوس بازيكن پرتعال پنالتي ميزنه ميخوره تيرك مياد بيرون فابرگاس ميزنه توپش ميخوره تيرك و بجاي بيرون اومدن گل ميشه.من نگران مادر كاسياس بودم.چون سابقه ي بي هوش شدن در ضرباتپنالتي رو داره.! چون به از كاسياس خوشم مياد زندگي نامشو خوندم مادرش خودش تعريف ميكرد.بازي با ايتاليا كه ديگه نوبر بود 2 تعويض اجباري براي ايتاليا كه اگه تياگو رو فيكس روانه ي بازي ميكرد هر سه تعويض ايتاليا اجباري ميبود. ولي بد تر شد چون در اون صورت ايتاليا 10 نفره نميشد اما با سناريوي ديشب ايتاليا 10 نفره شد. منم پيش بينيم درست در اومد گفتم يكي از تيم هاي مدعي(مثل اسپانيا و فرانسه و هلند و انگليس و آلمان)يه پاي فينالند و تيم ديگر شگفتي ساز رقابت هاست كه منظورم يه تيم غير از تيم هاي نام برده بود كه ايتاليا شد.ايتاليا با اون همه حاشيه و باخت در بازي هاي تداركاتي و بازداشت يكي از بازيكنانش در اردوي يورو و متهم شدن بوفن كاپيتانشون در شرط بنديه غير قانوني رو كسي مدعي به حساب نمي آورد و همچنين پرتغال رو كه توازن خوبي نداشت. ولي باز پرتغال نذاشت در طول 90 دقيقه اسپانيا يه موقعيت گل رو دروازش ايجاد كنه اسپانيا درر بازي با پرتغال در 30 دقيقه ي وقت هاي اضافه 2 موقعيت گل ايجاد كرد يعني 120 دقيقه بازي و 2 موقعيت گل ولي ايتاليا 4 گل در 90 دقيقه خورد و 2 گلشو وقتي 11 نفره بود خورد. شگفتي هاي ديگر جام: حذف نا باورانه ي هلند (سه بازي و صفر امتياز براي نايب قهرمان جهان) حذف نا باورانه ي روسيه و صعود عجيب يونان).من اين تيم اسژانيا رو مدعي قهرماني در جام جهاني 2014 نميبينم.(اگه اسپانيا بخواد با سيستم مسخره ي 6-4 بازي نه يعني بازي بدون مهاجم)چون تا اون موقع مربيا آناليز ميكنند و اين سيستم رو خنثي ميكنند.)
تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)