به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران قهرمان یورو 2008 و جام جهانی 2010 یعنی تیم ملی اسپانیا در این تاپیک قرار می گیرد. اخبار را نیز در تاپیک مربوط به خود قرار دهید.
به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران قهرمان یورو 2008 و جام جهانی 2010 یعنی تیم ملی اسپانیا در این تاپیک قرار می گیرد. اخبار را نیز در تاپیک مربوط به خود قرار دهید.
این یه مورد که اصلا توی کَت من نمیره که نبودن یه بازیکن اینقدر یه تیم (که از دم ستاره ان و مدعی!!!) رو تحت تاثیر قرار بده! این اسپانیا اصلا میل به تهاجم نداره که موقعیت سازی کنه! دو تا بازی آخرش رو ببین! و من وقتی میگم از 2010 از اسپانیا بازی قشنگ ندیدم یعنی بعد جام جهانی به این طرف! بالاخره من نفهمیدم اگه ملاک رو بذاریم پیشرفت، اخیرا ایتالیا ببشتر پیشرفت کرده یا اسپانیا؟
ضمنا رمز موفقیت این ایتالیا یه دست بودنه نه ستاره داشتن!!! شما یا نمیخوای یا متوجه تغییر نسل ایتالیا نیستی! این کارو اسپانیا که میکرد قشنگ بود حالا به ایتالیا رسید شد بی ستارگی؟ همین تیم بی ستاره از همین آسمان پر ستاره توی اولین بازیشون بهتر بازی کرد (منهای 20 دقیقه آخر که اسپانیا سر بود) و همین ایتالیا که در حد اسپانیا نیست بهترین تیم جام رو حذف کرد! اصلا اذعان به قدرت ایتالیا چیز بدی نیستا! حالا با این عبارتا که ایتالیا اون ایتالیا نیست و اون یکی ایتالیاست چیزی عوض نمیشه! از من که 14 ساله ایتالیایی هستم بپرس ، این تیم از تیم یورو 2000 که سهله ، از تیم 2006 هم بهتره!
البته من دفعه پیش هم گفتم اسپانیا هنوز قدرت اول فوتبال دنیاس اما به قول مجید جلالی لاروخا پیک رو رد کرده و در حال نزوله...
پ.ن:دو خط آخر رو از یه شخصیت فهیم فوتبالی نقل قول کردم بیخود موضع نگیرید! با تشکر.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
F a r e w e ll ... Tito
نه اینکه ممد رفیقم باشه ها اما نوع گفتارش کاملا نشون میده بی غرضانه پست میده و خب ادم کاملا اینجور نظرو در موردش تامل میکنه هر ند باهاش موافق نباشی
بی انصافی بگی بازی قشنگ اسپانیا کم بوده تنها بازی های بد اسپانیا که تو ذوق زده همین دو بازی اخیر بوده نمیدونم اون بازی یه دست حمله مقابل ایرلند پس کجا میره من بازی با مکزیک با کرواسی تو دور قبل و..........
تو جام جهانی بازی با سویس که اسپانیا فوق العاده بود و شیلی پاراگوئه المان و ..............
اینا همه با برتری کامل اسپانیا بود
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
زنده باد اسپانیاتبریک با تمام وجود
خیلی چیا ثابت شد
از فوتبال اسپانیا تا نزول اون تا شانس واقعی تا...
ایتالیا حری محترمی بود اما نه خطرساز و نه تهدید کننده و فاصله دو تیم در شرایط روحی کاملا برتر ایتالیایی ها ثابت شد
این اسپانیا افتخار کردنی و بی نظیره
ضمن اینکه نبردهای تن به تن همه رنگ قرمز داره
ایکر،بوفون
ژاوی،پیرلو
الونسو،دی روسی
و حتی تورس،بالوتلی
بازم تبریک و زنده باد اسپانیا
قهرماني اسپانيا را به عموم هواداران اين تيم تبريك ميگم.........
-ميگم خودمونيما چه خوش نگاهم من!! اين اولين بازي بود كه تو يورو از اسپانيا ميديدم!!!!
به هر حال امشب همه عالي بودن...يكر با سيوايه محشرش،ژاوي واينيستا با بازي سازي عاليشون...بوسكتس و ژابي با ميدانداري فوقالعاده...و.........
![]()
عجب مربي اين دل بوسكه.....يعني رسما به لو و پراندلي درس فوتبال داد!!!!تيمه بدون مهام درستو حسابي رو بازم قهرمان كرد......
منكه دارم بال در ميارم![]()
درس فوتبال واسه یه دقیقشه لامصب درس زندگی رو هم فول تدریس کرد
این تیم اسپانیا قدرتمند و هجومی رو به نمایش گذاشت که همه میگن دیگه این تیم برگشتنی نیس
حالا خیلیا از حرفشون پشیمونن
چه میکنه این اسپانیا
به همه تبریک میگم
باید بگم همه عالی بودن
هیچ کس بد نبود
میریم برای جام جهانی
In all circumstances
I'm always a fan of Real Madrid
اینجا رو با شادی های خود منور کردیم
اما یه حرف بد جوری رو دله من سنگینی میکنه بزار اینم خطاب به مرحوم بالوتلی بگم
why Always Spain
من نميدونم اونايي كه ميگفتن دوره اسپانيا به سر رسيده،به چه علت اين حرفو ميزدن....اين تيم كه من ميبينم،تازه داره شروع ميشه!
خيلي دلم ميخواد فني بحث كنيم اما الان انقدر هيان زده ام كه نميدونم چي بگم..ايشالا از فردا ميريم رو بحث فني!
راستي 2 تا صحنه خيلي بهم چسبيد،يكي اين كه راموس پيرهن با عكس ويا تنش كرد،يكي هم اين كه پويول و ويا انقدر از برد مطمئن بودن كه بازي تموم نشده(فكر كنم نتيجه هم 2-0 بود)رفته بودن سر وقت تويي تراشون!![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)