Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 307

Hybrid View

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    مورینهو
    بازیکن محبوب
    زیدان
    اسم واقعی شما
    سارا

ArgentinaSS_TehranRealMadrid

تشکر ها
    4
    تشکر شده 11 در 5 پست

با سلام خدمت تمام دوستان همچنین یه خسته نباشید به مدیران سایت *سایتتون خیلی عالیه یه سوال داشتم من من میخوام گلها رو دانلود کنم وقتی میره تو ساید مدیافایر برا دانلودش میگه رمز رو وارد کنین قبلا این چیزا نبود باید چکار کنم ؟؟

2. 3 کاربر از پست مفید sara_sss تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    CAM-RS,RF
    مربی مورد علاقه
    fergosen-fanbasten
    بازیکن محبوب
    ...-The great zidane-messi-kaka
    اسم واقعی شما
    آراز

SpainBarcelonaManUtd

تشکر ها
    2,358
    تشکر شده 2,279 در 448 پست

Jadide

-چند تا پيشنهاد واسه فصل جديد داشتم:
    1-اگه امكانش باشه از فصل بعد برايه هر ليگ يه تاپيك جدا گانه بسازيم و بحث‌هاي فني و آمار و ارقام بازي ها و...تو اين تاپيك انجام بگيره و ديگه هر تيم برايه خودش يك تاپيك اين چنيني نداشته باشه...
    يعني به اينصورت كه مثلا در ليگ جزيره،يك تاپيك (مثلا:بحث و تبادل نظر تيم هاي انگليسي)برايه بحث و تبادل نظر در باره تمام بازي‌هايي كه تو ليگ جزيره برگزار ميشه داشته باشيم و ديگه هر تيم برايه خودش تاپيك اين چنيني نداشته باشه و هر تيم فقط يك تاپيك مخصوص به خودش(مثل همون حرفايه خودموني)داشته باشه،با اين فرق كه ديگه توي اون تاپيك بحثايه مربوط به بازي انجام نشه.
    -اينطوري علاوه بر اينكه سايت منظم تر ميشه،تعامل و تبادل نظر فني بچه ها هم بيشتر ميشه...،ضمنا اينطوري اون دسته از هواداران كه تيمهاشون زياد پرطرفدار نيست يا تاپيك جدا گانه و مدير ندارن هم ميتونن در باره بازي تيمشون با ساير هواداران تيماي اون ليگ تبادل نظر داشته باشن....
    2-هر چند وقت يكبار "خونه تكوني" داشته باشيم!!!!!!!؛(هر يك سال باشه به نظرم بهتره)،به اين معني و منظور كه تويه اين خونه تكوني،مديرا به تنهايي يا با كمك بچه ها،تو سايت،به دنبال لينكايه خراب و تاريخ مصرف گذشته!! بگردن و اون لينكا رو حذف و يا در صورت امكان اصلاح و تعمير كنن.
    3-تاپيكي با عنوان "كتاب خانه " ايجاد بشه و توش،نسخه الكترونيكي كتاب هايه ورزشي(مثل انواع آموزش هايه فوتبالي) و يا مقالات و مجله هاي ورزشي رو قرار بديم...همينطور اگه اين پيشنهاد مورد قبول دوستان باشه،ميتونيم با كمك هم نه فقط درباره فوتبال،كه درباره بقيه ورزش ها و يا حتي موضوعات متفرقه هم كتاب هايي رو تو اين تاپيك قرار بديم.

-فعلا عقل ما به اينا قد ميده.... اما اميدوارم قبل شروع ليگ بقيه بچه ها هم پيشنهادايه خوبشونو بگن تا كيفيت سايت بهتر بشه...

4. 4 کاربر از پست مفید raptor تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)