Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 224

Threaded View

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

نقل قول نوشته اصلی توسط ikiusan نمایش پست ها
    من به تو و منطق تو ایمان دارم دوست ندارم ازت پست اونجوری ببینم! هرچند درکت میکنم!

من همونطور که گفتم طی دو سال اخیر بازی قشنگ از اسپانیا ندیدم! اینو بی تعصب میگم! پس طی دو سه سال اخیر اسپانیا پیشرفتی نداشته ، میدان دار اسپانیا هم ژاوی جونمه که با پیرلو جونم تقریبا هم سنن و دروسی و ژابی آلونسو هم یه رنج سنی دارن! ایتالیایی که جیووینکو ، بالوتلی ، مارکیزیو ، دیامانتی و ... رو داره پیره؟ نخیر پیشرفت به این میگن که توی جام 2010 با یه افتضاحی حذف بشی اما توی یورو با انجام بهترین بازیهای جام بیای فینال!!! از این پیشرفت تر؟
    گرچه من اصلا اینو رد نمیکنم که اسپانیا قدرت اول فوتبال جهان در حال حاضره ، اما بحث ریشه و اصالت شد که من اونا رو گفتم! شما پستی که نقل قول کردم رو بخون بعد قضاوت کن! اصلا بحث سر اصالت بود!
    تا اون جایی که من میدونم این 2سال اخیر اسپانیا عالی بوده و توانسته قهرمان جام جهانی بشه. تو جام جهانی هم بهترین کیفیت ممکن رو داشت.
    اگه الان هم میبینی کمی به مشکل خورده بخاطر نبود ویا هست.همونطور که خودت هم ویا رو میشناسی یه مهاجم تمام کننده عالیه.و در جام جهانی هم درخشش رو باهم شاهد بودیم.
    من این افت اسپانیا رو در یورو رو بخاطر نبودن ویا میدوم.
    شاهد هستیم که مدام تورس با فابرگاس تعویض میشن ولی باز هم نمی تونن جای ویا رو پر کنن.مشکل اسپانیا در حال حاضر اینه که تمام کننده نداره.

همونطور که قبلا هم گفتم بااینکه از ایتالیا خوشم نمیاد ولی منکر قدرتش نیستم و تا الان خوب کار کرده و شایسته فینال بوده.ولی حریفش اسپانیاست.

در مورده سن ها و تفاوت بازیکن ها هم بگم که درسته پیرلو هم سن و پاس هایی مثل ژاوی میده ولی بقیه ستاره های ایتالیا در حد ستاره های اسپانیا نیستند!
    ستاره های اسپانیا همشون مدعی اصلی توپ طلا و همشون جزء تیم منتخب و برتر جهانند!.

HALA MADRID

ویرایش توسط AL1reZA : 07-01-2012 در ساعت 02:32

2. 5 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع