Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 224

Hybrid View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک میانی
    مربی مورد علاقه
    پپ کبیر
    بازیکن محبوب
    کریستین ویه ری
    اسم واقعی شما
    محمد

ItaliaBarcelona

Andres Iniesta

تشکر ها
    2,580
    تشکر شده 1,200 در 214 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mortezarm نمایش پست ها
    دوست عزیز شما که این تاپیکو پیگیرانه بررسی میکنی یه سری هم به تاپیک ایتالیا میزدی تا بدونی این پست در جواب پست دوستی ایتالیایی بود که تو توهین به اسپانیا چیزی کم نزاشت و خیلی هم منطقی نشون میداد
    و لازمه اون منطق نمایی همین منطق نمایی پسته منه که بدونه اسپانیا بی صاحب نیستا
    البته مقصوده من بیشتر همین بود که ایتالیا یا فینالیست میشه یا بد حذف میشه هر چند همیشه هم اینطور نیس
    در خصوص فتح جام در اسپانیا ما نفهمیدیم تاریخ خوبه یا نه اها وقتی به نفعتون باشه افتخاره باقی وقتا جیز
    به هر حال امیدوارم فینالی قشنگ با فتحی اسپانیایی داشته باشیم و چشمه حسودا کوتاه(محترمانه)
    من به تو و منطق تو ایمان دارم دوست ندارم ازت پست اونجوری ببینم! هرچند درکت میکنم!
    نقل قول نوشته اصلی توسط crisronaldo79 نمایش پست ها
    درسته تاریخه ایتالیا بهتر از اسپانیا بوده ولی اسپانیا با زمان قبلش زمین تا آسمون فرق کرده.سبک بازیش متفاوت تمام تیم های جهانه.تیمی هجومی تر و موفق تر شده. و در این چندسال موفقیت های زیادی داشته چه در رده ملی چه در رده باشگاهی. و برعکس ایتالیا.ایتالیا ایتالیای قدرتمند قبل نیست و بازیکنای سابق این تیم سنشون بیشتر و توانایششون کمتر شده.
    اگه لازم به پیش بینی باشه باید 2-3 سال اخیر رو در نظر گرفت نه نسل های قبل.
    فراموش نکنیم که اسپانیا 3-4 ساله قدرت اوله جهانه چه در رده ملی چه در رده باشگاهی.
    من همونطور که گفتم طی دو سال اخیر بازی قشنگ از اسپانیا ندیدم! اینو بی تعصب میگم! پس طی دو سه سال اخیر اسپانیا پیشرفتی نداشته ، میدان دار اسپانیا هم ژاوی جونمه که با پیرلو جونم تقریبا هم سنن و دروسی و ژابی آلونسو هم یه رنج سنی دارن! ایتالیایی که جیووینکو ، بالوتلی ، مارکیزیو ، دیامانتی و ... رو داره پیره؟ نخیر پیشرفت به این میگن که توی جام 2010 با یه افتضاحی حذف بشی اما توی یورو با انجام بهترین بازیهای جام بیای فینال!!! از این پیشرفت تر؟
    گرچه من اصلا اینو رد نمیکنم که اسپانیا قدرت اول فوتبال جهان در حال حاضره ، اما بحث ریشه و اصالت شد که من اونا رو گفتم! شما پستی که نقل قول کردم رو بخون بعد قضاوت کن! اصلا بحث سر اصالت بود!
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

F a r e w e ll ... Tito

2. 4 کاربر از پست مفید ikiusan تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

نقل قول نوشته اصلی توسط ikiusan نمایش پست ها
    من به تو و منطق تو ایمان دارم دوست ندارم ازت پست اونجوری ببینم! هرچند درکت میکنم!

من همونطور که گفتم طی دو سال اخیر بازی قشنگ از اسپانیا ندیدم! اینو بی تعصب میگم! پس طی دو سه سال اخیر اسپانیا پیشرفتی نداشته ، میدان دار اسپانیا هم ژاوی جونمه که با پیرلو جونم تقریبا هم سنن و دروسی و ژابی آلونسو هم یه رنج سنی دارن! ایتالیایی که جیووینکو ، بالوتلی ، مارکیزیو ، دیامانتی و ... رو داره پیره؟ نخیر پیشرفت به این میگن که توی جام 2010 با یه افتضاحی حذف بشی اما توی یورو با انجام بهترین بازیهای جام بیای فینال!!! از این پیشرفت تر؟
    گرچه من اصلا اینو رد نمیکنم که اسپانیا قدرت اول فوتبال جهان در حال حاضره ، اما بحث ریشه و اصالت شد که من اونا رو گفتم! شما پستی که نقل قول کردم رو بخون بعد قضاوت کن! اصلا بحث سر اصالت بود!
    تا اون جایی که من میدونم این 2سال اخیر اسپانیا عالی بوده و توانسته قهرمان جام جهانی بشه. تو جام جهانی هم بهترین کیفیت ممکن رو داشت.
    اگه الان هم میبینی کمی به مشکل خورده بخاطر نبود ویا هست.همونطور که خودت هم ویا رو میشناسی یه مهاجم تمام کننده عالیه.و در جام جهانی هم درخشش رو باهم شاهد بودیم.
    من این افت اسپانیا رو در یورو رو بخاطر نبودن ویا میدوم.
    شاهد هستیم که مدام تورس با فابرگاس تعویض میشن ولی باز هم نمی تونن جای ویا رو پر کنن.مشکل اسپانیا در حال حاضر اینه که تمام کننده نداره.

همونطور که قبلا هم گفتم بااینکه از ایتالیا خوشم نمیاد ولی منکر قدرتش نیستم و تا الان خوب کار کرده و شایسته فینال بوده.ولی حریفش اسپانیاست.

در مورده سن ها و تفاوت بازیکن ها هم بگم که درسته پیرلو هم سن و پاس هایی مثل ژاوی میده ولی بقیه ستاره های ایتالیا در حد ستاره های اسپانیا نیستند!
    ستاره های اسپانیا همشون مدعی اصلی توپ طلا و همشون جزء تیم منتخب و برتر جهانند!.

HALA MADRID

ویرایش توسط AL1reZA : 07-01-2012 در ساعت 02:32

4. 5 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک میانی
    مربی مورد علاقه
    پپ کبیر
    بازیکن محبوب
    کریستین ویه ری
    اسم واقعی شما
    محمد

ItaliaBarcelona

Andres Iniesta

تشکر ها
    2,580
    تشکر شده 1,200 در 214 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط crisronaldo79 نمایش پست ها
    تا اون جایی که من میدونم این 2سال اخیر اسپانیا عالی بوده و توانسته قهرمان جام جهانی بشه. تو جام جهانی هم بهترین کیفیت ممکن رو داشت.
    اگه الان هم میبینی کمی به مشکل خورده بخاطر نبود ویا هست.همونطور که خودت هم ویا رو میشناسی یه مهاجم تمام کننده عالیه.و در جام جهانی هم درخشش رو باهم شاهد بودیم.
    من این افت اسپانیا رو در یورو رو بخاطر نبودن ویا میدوم.
    شاهد هستیم که مدام تورس با فابرگاس تعویض میشن ولی باز هم نمی تونن جای ویا رو پر کنن.مشکل اسپانیا در حال حاضر اینه که تمام کننده نداره.

همونطور که قبلا هم گفتم بااینکه از ایتالیا خوشم نمیاد ولی منکر قدرتش نیستم و تا الان خوب کار کرده و شایسته فینال بوده.ولی حریفش اسپانیاست.

در مورده سن ها و تفاوت بازیکن ها هم بگم که درسته پیرلو هم سن و پاس هایی مثل ژاوی میده ولی بقیه ستاره های ایتالیا در حد ستاره های اسپانیا نیستند!
    ستاره های اسپانیا همشون مدعی اصلی توپ طلا و همشون جزء تیم منتخب و برتر جهانند!.
    این یه مورد که اصلا توی کَت من نمیره که نبودن یه بازیکن اینقدر یه تیم (که از دم ستاره ان و مدعی!!!) رو تحت تاثیر قرار بده! این اسپانیا اصلا میل به تهاجم نداره که موقعیت سازی کنه! دو تا بازی آخرش رو ببین! و من وقتی میگم از 2010 از اسپانیا بازی قشنگ ندیدم یعنی بعد جام جهانی به این طرف! بالاخره من نفهمیدم اگه ملاک رو بذاریم پیشرفت، اخیرا ایتالیا ببشتر پیشرفت کرده یا اسپانیا؟
    ضمنا رمز موفقیت این ایتالیا یه دست بودنه نه ستاره داشتن!!! شما یا نمیخوای یا متوجه تغییر نسل ایتالیا نیستی! این کارو اسپانیا که میکرد قشنگ بود حالا به ایتالیا رسید شد بی ستارگی؟ همین تیم بی ستاره از همین آسمان پر ستاره توی اولین بازیشون بهتر بازی کرد (منهای 20 دقیقه آخر که اسپانیا سر بود) و همین ایتالیا که در حد اسپانیا نیست بهترین تیم جام رو حذف کرد! اصلا اذعان به قدرت ایتالیا چیز بدی نیستا! حالا با این عبارتا که ایتالیا اون ایتالیا نیست و اون یکی ایتالیاست چیزی عوض نمیشه! از من که 14 ساله ایتالیایی هستم بپرس ، این تیم از تیم یورو 2000 که سهله ، از تیم 2006 هم بهتره!
    البته من دفعه پیش هم گفتم اسپانیا هنوز قدرت اول فوتبال دنیاس اما به قول مجید جلالی لاروخا پیک رو رد کرده و در حال نزوله...
    پ.ن:دو خط آخر رو از یه شخصیت فهیم فوتبالی نقل قول کردم بیخود موضع نگیرید! با تشکر.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

F a r e w e ll ... Tito

6. 3 کاربر از پست مفید ikiusan تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع