Design & Developed BY Patira

صفحه 15 از 23 نخستنخست ... 51314151617 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 141 تا 150 , از مجموع 224
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی - هافبک دفاعی
    مربی مورد علاقه
    فابیو کاپلو ♥ لوچیانو اسپالتی
    بازیکن محبوب
    توتی ♥ دروسی ♥ جیانینی ♥ جرارد
    اسم واقعی شما
    فراز

ItaliaRomaLiverpool

Francesco Totti

تشکر ها
    6,531
    تشکر شده 6,378 در 1,166 پست

پیش فرض بحث و تبادل نظر هواداران تیم ملی اسپانیا

به نام خدا

بحث و تبادل نظر هواداران قهرمان یورو 2008 و جام جهانی 2010 یعنی تیم ملی اسپانیا در این تاپیک قرار می گیرد. اخبار را نیز در تاپیک مربوط به خود قرار دهید.

2. 8 کاربر از پست مفید feri71 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک هجومی
    مربی مورد علاقه
    افشین قطبی-مورینیو
    بازیکن محبوب
    کریس رونالدو-کاسیاس-رائول-راموس-کاکا-کاظمیان-کریمی
    اسم واقعی شما
    امیر محمد

SpainPersepolisRealMadrid

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    9,394
    تشکر شده 5,054 در 1,059 پست

به این ایتالیایی ها بگید الکی دلشون رو خوش نکنن که اسپانیا رو باید از همین الان قهرمان دونست
    من میخوام به3نفرشون(هحمدرضا-رسول-مهدی)شرط ببندم
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

In all circumstances
    I'm always a fan of Real Madrid

4. 4 کاربر از پست مفید amir-97 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    AMF
    مربی مورد علاقه
    V.Delbosqe & J.Moruinho
    بازیکن محبوب
    RAUL&CRIS&CASILLAS& J.compos&L.Hernandez
    اسم واقعی شما
    MORTEZA

SpainRealMadridArsenal

تشکر ها
    6,208
    تشکر شده 12,757 در 2,549 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط amir-97 نمایش پست ها
    به این ایتالیایی ها بگید الکی دلشون رو خوش نکنن که اسپانیا رو باید از همین الان قهرمان دونست
    من میخوام به3نفرشون(هحمدرضا-رسول-مهدی)شرط ببندم
    نمیخوام سوتی بگیرما چون اشتباه تایپیه اما این حمید یا احمد
    بابا منم درخواست دادم کسی از سرزمین لاجوردی ها پا نشد
    خبر بسیار شیرینی شنیدم که جیگرم داره همچنان حال میکنه
    حضور همزمان تورس و نگردو اخ که چه حالی میده یعنی اگه اینجور بشه که من تهش میدونم ویسنته نظرشو عوض میکنه ترکیبمون این میشه
    ایکر

البا................راموس................ ....پیکه.................اربلوا

الونسو

سیلوا...................ژآوی............. ........اینیستا

تورس........نگردو
    یعنی این ترکیب ایتالیا رو غورت میده ها جون ویسنته نظرتو عوض نکن یه حال اساسی ببریم

6. 2 کاربر از پست مفید mortezarm تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    تیتو ویلانوا - دل بوسکه
    بازیکن محبوب
    مسی - اینیستا
    اسم واقعی شما
    علی

GermanyBarcelonaSepahan

Lionel Messi

تشکر ها
    658
    تشکر شده 1,059 در 262 پست

بازی در ورزشگاه المپیک کیف اکراین برگذار می شود .این ورزشگاه
    تا قبل از این بازی میزبان بازی های زیر هم بوده است:

اکراین - سوئد (2-1)
    انگلیس-سوئد(3-2)
    سوئد-فرانسه(2-0)
    ایتالیا-انگلیس(0-0)(پنالتی:4-2)

دو تیم در سال یورو 2008 در مرحله یک چهارم نهایی با هم بازی کردند و در ان بازی تیم اسپانیا با نتیجه 0-0 در فقط معمول و نتیجه
    4-2 در ضربات پنالتی با درخشش ایکر کاسیاس توانست ایتالیا را مغلوب کند.دو تیم در مرحله گروهی همین جام هم باهم بازی کردند
    که بازی با نتیجه 1-1 به پایان رسید.

بازیکنان کلیدی تیم اسپانیا:کاسیاس-راموس-ژاوی
    بازیکنان کلیدی تیم ایتالیا:بوفون-پیرلو-دروسی

تیم اسپانیا در طول مسابقات 8 گل و تیم ایتالیا در طول مسابقات 6 گل را به ثمر رسانده است.همچنین اسپانیا 40 کرنر داشته اما ایتالیا 27 کرنر را در مسابقات داشته است.دو تیم در ضربات داخل و خارج چهار چوب هم رکورد دار بودند که در زیر مشاهده می کنید:

ایتالیا:
    ضربات داخل دروازه:55
    صربات خارج دروازه:49

اسپانیا:
    ضربات داخل دروازه:49
    ضربات خارج دروازه:29

ترکیب تیم ملی ایران در مقدماتی جام جهانی

تا
    برزیل چند نفر باقی می مانند ؟

8. 6 کاربر از پست مفید ALIAZIMI9 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک میانی
    مربی مورد علاقه
    پپ کبیر
    بازیکن محبوب
    کریستین ویه ری
    اسم واقعی شما
    محمد

ItaliaBarcelona

Andres Iniesta

تشکر ها
    2,580
    تشکر شده 1,200 در 214 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mortezarm نمایش پست ها
    با توجه به حرفای دوستان بگیرید که اومد
    بچه ها یه نگاه به تاریخ بی اصیل ایتالیا بکنید!!!فقط یه نگاه به تورنمت های مختلفی که ایتالیا از سال 2000 با نایب قهرمانی تا 2002،2004،2006،2008،2010 بندازید تا از ثباتو درک کنید
    خوشحالم که تو اخرین قدم میتونم خیلی خوشحال بشم چون تیمی رو پیشه رو داریم که منفور ترین تیم ملی عالمه و برد خیلی میچسبه البته سوزش باختشم که بیشتره که دوستان لاجوردی ماله این حرفا نیستن
    من اصلا دوست ندارم این مباحثو توی تاپیکی که برای خودتونه بکشم وسط اما مرتضی مجبورم! روح لاجوردیم نمیذاره!
    1998: ایتالیا تا 1/4 میاد و اسپانیا حذف در گروهی
    2000:نایب قهرمانی ایتالیا و اسپانیا حذف در 1/4
    2002: ایتالیا 1/8 و اسپانیا در 1/4 (جفتش توسط کره و با ناداوری شدید ، اصلا جای مقایسه نداره)
    2004:هر دو تیم حذف در گروهی (ایتالیا 5 و اسپانیا 4 امتیاز)
    جام 2006: ایتالیا قهرمان و اسپانیا حذف در 1/8
    جام 2008: ایتالیا حذف در 1/4 به دست اسپانیا و اسپانیا قهرمان
    جام 2010: ایتالیا حذف در گروهی و اسپانیا قهرمان
    والا هر دو تا تیم یه بار توی گروهی جام جهانی و یه بار یورو حذف شدن ، هر دوتا یه بار تا فینال هر دو تا جام اومدن و من چیز خاصی از بی ثباتی نمیبینم ، ما ازسال 2008 تا 2010 توی افت بودیم و الان با تغییر نسل بسی شاخیم!!! اسپانیا از سال 2006 روند صعودی داشته و الان من دو سالیه بازی قشنگ ازش یادم نمیاد! خلاصه اولین قهرمانی جهان ما سال 1934 و آخریش 2006 بوده! و این خودش اصالته! ما 6 بار فینال جام جهانیو دیدیم شما یه بار و ما 2 بار تا فینال یورو اومدیم شما سه بار (تا قبل از این جام) ، یعنی ما اصولا توی یه بازه بزرگ زمانی فقط دو برابر شما فینال اومدیم! اگه بخوای میتونم نیمه نهایی ها رو هم برات حساب کنم! اصالت توی همیناس! و لذت اصالت میدونی کجاس؟ جام جهان 1982 اسپانیا رو ایتالیا فتح کرده!

F a r e w e ll ... Tito

10. 4 کاربر از پست مفید ikiusan تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    AMF
    مربی مورد علاقه
    V.Delbosqe & J.Moruinho
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    MORTEZA

SpainRealMadridArsenal

تشکر ها
    6,208

نقل قول نوشته اصلی توسط ikiusan نمایش پست ها
    من اصلا دوست ندارم این مباحثو توی تاپیکی که برای خودتونه بکشم وسط اما مرتضی مجبورم! روح لاجوردیم نمیذاره!
    2002: ایتالیا 1/8 و اسپانیا در 1/4 (جفتش توسط کره و با ناداوری شدید ، اصلا جای مقایسه نداره)
    والا هر دو تا تیم یه بار توی گروهی جام جهانی و یه بار یورو حذف شدن ، هر دوتا یه بار تا فینال هر دو تا جام اومدن و من چیز خاصی از بی ثباتی نمیبینم ، ما ازسال 2008 تا 2010 توی افت بودیم و الان با تغییر نسل بسی شاخیم!!! اسپانیا از سال 2006 روند صعودی داشته و الان من دو سالیه بازی قشنگ ازش یادم نمیاد! خلاصه اولین قهرمانی جهان ما سال 1934 و آخریش 2006 بوده! و این خودش اصالته! ما 6 بار فینال جام جهانیو دیدیم شما یه بار و ما 2 بار تا فینال یورو اومدیم شما سه بار (تا قبل از این جام) ، یعنی ما اصولا توی یه بازه بزرگ زمانی فقط دو برابر شما فینال اومدیم! اگه بخوای میتونم نیمه نهایی ها رو هم برات حساب کنم! اصالت توی همیناس! و لذت اصالت میدونی کجاس؟ جام جهان 1982 اسپانیا رو ایتالیا فتح کرده!
    دوست عزیز شما که این تاپیکو پیگیرانه بررسی میکنی یه سری هم به تاپیک ایتالیا میزدی تا بدونی این پست در جواب پست دوستی ایتالیایی بود که تو توهین به اسپانیا چیزی کم نزاشت و خیلی هم منطقی نشون میداد
    و لازمه اون منطق نمایی همین منطق نمایی پسته منه که بدونه اسپانیا بی صاحب نیستا
    البته مقصوده من بیشتر همین بود که ایتالیا یا فینالیست میشه یا بد حذف میشه هر چند همیشه هم اینطور نیس
    در خصوص فتح جام در اسپانیا ما نفهمیدیم تاریخ خوبه یا نه اها وقتی به نفعتون باشه افتخاره باقی وقتا جیز
    به هر حال امیدوارم فینالی قشنگ با فتحی اسپانیایی داشته باشیم و چشمه حسودا کوتاه(محترمانه)

12. 4 کاربر از پست مفید mortezarm تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

درسته تاریخه ایتالیا بهتر از اسپانیا بوده ولی اسپانیا با زمان قبلش زمین تا آسمون فرق کرده.سبک بازیش متفاوت تمام تیم های جهانه.تیمی هجومی تر و موفق تر شده. و در این چندسال موفقیت های زیادی داشته چه در رده ملی چه در رده باشگاهی. و برعکس ایتالیا.ایتالیا ایتالیای قدرتمند قبل نیست و بازیکنای سابق این تیم سنشون بیشتر و توانایششون کمتر شده.
    اگه لازم به پیش بینی باشه باید 2-3 سال اخیر رو در نظر گرفت نه نسل های قبل.
    فراموش نکنیم که اسپانیا 3-4 ساله قدرت اوله جهانه چه در رده ملی چه در رده باشگاهی.

HALA MADRID

ویرایش توسط AL1reZA : 07-01-2012 در ساعت 00:10

14. 5 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    AMF
    مربی مورد علاقه
    V.Delbosqe & J.Moruinho
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    MORTEZA

SpainRealMadridArsenal

تشکر ها
    6,208

من اصولا به تاریخ تا حدودی معتقدم و اصالتم برام اهمیت داره اما نکته مهم اینه که هر اتفاقی تو بازی فردا هم بیفته ادما نه هوادارا منطقی باید قبول کنن اسپانیا حداقل بهترین تیم 5 سال اخیر بوده اونم با کمترین لغزش و این بهتر بودن شایسته احترامه نه تا لغزشی دیده شد همه هجوم بیارن و افتخاراته تیمو کوچیک کنن
    به هر حال من به اسپانیا فعلی هم کاملا امیدوار و اماده قهرمانیم اما ایتالیا رو هم حریف خیلی قابلی میدونم
    صرف هر نتیجه ای

viva spain

16. 5 کاربر از پست مفید mortezarm تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825

ویترین امتیازات

من اصولا به تاریخ تا حدودی معتقدم و اصالتم برام اهمیت داره اما نکته مهم اینه که هر اتفاقی تو بازی فردا هم بیفته ادما نه هوادارا منطقی باید قبول کنن اسپانیا حداقل بهترین تیم 5 سال اخیر بوده اونم با کمترین لغزش و این بهتر بودن شایسته احترامه نه تا لغزشی دیده شد همه هجوم بیارن و افتخاراته تیمو کوچیک کنن
    به هر حال من به اسپانیا فعلی هم کاملا امیدوار و اماده قهرمانیم اما ایتالیا رو هم حریف خیلی قابلی میدونم
    صرف هر نتیجه ای

viva spain
    درسته تاریخ می تونه کمی تاثیر داشته باشه و مطمئننا روحیه بخشه.ولی بازم بیشتر باید به پیشرفت ها و افت های تیم ها نسبت به قبل نگاه کرد.

HALA MADRID

18. 3 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک میانی
    مربی مورد علاقه
    پپ کبیر
    بازیکن محبوب
    کریستین ویه ری
    اسم واقعی شما
    محمد

ItaliaBarcelona

Andres Iniesta

تشکر ها
    2,580
    تشکر شده 1,200 در 214 پست

دوست عزیز شما که این تاپیکو پیگیرانه بررسی میکنی یه سری هم به تاپیک ایتالیا میزدی تا بدونی این پست در جواب پست دوستی ایتالیایی بود که تو توهین به اسپانیا چیزی کم نزاشت و خیلی هم منطقی نشون میداد
    و لازمه اون منطق نمایی همین منطق نمایی پسته منه که بدونه اسپانیا بی صاحب نیستا
    البته مقصوده من بیشتر همین بود که ایتالیا یا فینالیست میشه یا بد حذف میشه هر چند همیشه هم اینطور نیس
    در خصوص فتح جام در اسپانیا ما نفهمیدیم تاریخ خوبه یا نه اها وقتی به نفعتون باشه افتخاره باقی وقتا جیز
    به هر حال امیدوارم فینالی قشنگ با فتحی اسپانیایی داشته باشیم و چشمه حسودا کوتاه(محترمانه)
    من به تو و منطق تو ایمان دارم دوست ندارم ازت پست اونجوری ببینم! هرچند درکت میکنم!
    نقل قول نوشته اصلی توسط crisronaldo79 نمایش پست ها
    درسته تاریخه ایتالیا بهتر از اسپانیا بوده ولی اسپانیا با زمان قبلش زمین تا آسمون فرق کرده.سبک بازیش متفاوت تمام تیم های جهانه.تیمی هجومی تر و موفق تر شده. و در این چندسال موفقیت های زیادی داشته چه در رده ملی چه در رده باشگاهی. و برعکس ایتالیا.ایتالیا ایتالیای قدرتمند قبل نیست و بازیکنای سابق این تیم سنشون بیشتر و توانایششون کمتر شده.
    اگه لازم به پیش بینی باشه باید 2-3 سال اخیر رو در نظر گرفت نه نسل های قبل.
    فراموش نکنیم که اسپانیا 3-4 ساله قدرت اوله جهانه چه در رده ملی چه در رده باشگاهی.
    من همونطور که گفتم طی دو سال اخیر بازی قشنگ از اسپانیا ندیدم! اینو بی تعصب میگم! پس طی دو سه سال اخیر اسپانیا پیشرفتی نداشته ، میدان دار اسپانیا هم ژاوی جونمه که با پیرلو جونم تقریبا هم سنن و دروسی و ژابی آلونسو هم یه رنج سنی دارن! ایتالیایی که جیووینکو ، بالوتلی ، مارکیزیو ، دیامانتی و ... رو داره پیره؟ نخیر پیشرفت به این میگن که توی جام 2010 با یه افتضاحی حذف بشی اما توی یورو با انجام بهترین بازیهای جام بیای فینال!!! از این پیشرفت تر؟
    گرچه من اصلا اینو رد نمیکنم که اسپانیا قدرت اول فوتبال جهان در حال حاضره ، اما بحث ریشه و اصالت شد که من اونا رو گفتم! شما پستی که نقل قول کردم رو بخون بعد قضاوت کن! اصلا بحث سر اصالت بود!

F a r e w e ll ... Tito

20. 4 کاربر از پست مفید ikiusan تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825

ویترین امتیازات

من به تو و منطق تو ایمان دارم دوست ندارم ازت پست اونجوری ببینم! هرچند درکت میکنم!

من همونطور که گفتم طی دو سال اخیر بازی قشنگ از اسپانیا ندیدم! اینو بی تعصب میگم! پس طی دو سه سال اخیر اسپانیا پیشرفتی نداشته ، میدان دار اسپانیا هم ژاوی جونمه که با پیرلو جونم تقریبا هم سنن و دروسی و ژابی آلونسو هم یه رنج سنی دارن! ایتالیایی که جیووینکو ، بالوتلی ، مارکیزیو ، دیامانتی و ... رو داره پیره؟ نخیر پیشرفت به این میگن که توی جام 2010 با یه افتضاحی حذف بشی اما توی یورو با انجام بهترین بازیهای جام بیای فینال!!! از این پیشرفت تر؟
    گرچه من اصلا اینو رد نمیکنم که اسپانیا قدرت اول فوتبال جهان در حال حاضره ، اما بحث ریشه و اصالت شد که من اونا رو گفتم! شما پستی که نقل قول کردم رو بخون بعد قضاوت کن! اصلا بحث سر اصالت بود!
    تا اون جایی که من میدونم این 2سال اخیر اسپانیا عالی بوده و توانسته قهرمان جام جهانی بشه. تو جام جهانی هم بهترین کیفیت ممکن رو داشت.
    اگه الان هم میبینی کمی به مشکل خورده بخاطر نبود ویا هست.همونطور که خودت هم ویا رو میشناسی یه مهاجم تمام کننده عالیه.و در جام جهانی هم درخشش رو باهم شاهد بودیم.
    من این افت اسپانیا رو در یورو رو بخاطر نبودن ویا میدوم.
    شاهد هستیم که مدام تورس با فابرگاس تعویض میشن ولی باز هم نمی تونن جای ویا رو پر کنن.مشکل اسپانیا در حال حاضر اینه که تمام کننده نداره.

همونطور که قبلا هم گفتم بااینکه از ایتالیا خوشم نمیاد ولی منکر قدرتش نیستم و تا الان خوب کار کرده و شایسته فینال بوده.ولی حریفش اسپانیاست.

در مورده سن ها و تفاوت بازیکن ها هم بگم که درسته پیرلو هم سن و پاس هایی مثل ژاوی میده ولی بقیه ستاره های ایتالیا در حد ستاره های اسپانیا نیستند!
    ستاره های اسپانیا همشون مدعی اصلی توپ طلا و همشون جزء تیم منتخب و برتر جهانند!.

HALA MADRID

ویرایش توسط AL1reZA : 07-01-2012 در ساعت 02:32

22. 5 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

صفحه 15 از 23 نخستنخست ... 51314151617 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع