Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 224

Hybrid View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    AMF
    مربی مورد علاقه
    V.Delbosqe & J.Moruinho
    بازیکن محبوب
    RAUL&CRIS&CASILLAS& J.compos&L.Hernandez
    اسم واقعی شما
    MORTEZA

SpainRealMadridArsenal

تشکر ها
    6,208
    تشکر شده 12,757 در 2,549 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ikiusan نمایش پست ها
    من اصلا دوست ندارم این مباحثو توی تاپیکی که برای خودتونه بکشم وسط اما مرتضی مجبورم! روح لاجوردیم نمیذاره!
    1998: ایتالیا تا 1/4 میاد و اسپانیا حذف در گروهی
    2000:نایب قهرمانی ایتالیا و اسپانیا حذف در 1/4
    2002: ایتالیا 1/8 و اسپانیا در 1/4 (جفتش توسط کره و با ناداوری شدید ، اصلا جای مقایسه نداره)
    2004:هر دو تیم حذف در گروهی (ایتالیا 5 و اسپانیا 4 امتیاز)
    جام 2006: ایتالیا قهرمان و اسپانیا حذف در 1/8
    جام 2008: ایتالیا حذف در 1/4 به دست اسپانیا و اسپانیا قهرمان
    جام 2010: ایتالیا حذف در گروهی و اسپانیا قهرمان
    والا هر دو تا تیم یه بار توی گروهی جام جهانی و یه بار یورو حذف شدن ، هر دوتا یه بار تا فینال هر دو تا جام اومدن و من چیز خاصی از بی ثباتی نمیبینم ، ما ازسال 2008 تا 2010 توی افت بودیم و الان با تغییر نسل بسی شاخیم!!! اسپانیا از سال 2006 روند صعودی داشته و الان من دو سالیه بازی قشنگ ازش یادم نمیاد! خلاصه اولین قهرمانی جهان ما سال 1934 و آخریش 2006 بوده! و این خودش اصالته! ما 6 بار فینال جام جهانیو دیدیم شما یه بار و ما 2 بار تا فینال یورو اومدیم شما سه بار (تا قبل از این جام) ، یعنی ما اصولا توی یه بازه بزرگ زمانی فقط دو برابر شما فینال اومدیم! اگه بخوای میتونم نیمه نهایی ها رو هم برات حساب کنم! اصالت توی همیناس! و لذت اصالت میدونی کجاس؟ جام جهان 1982 اسپانیا رو ایتالیا فتح کرده!
    دوست عزیز شما که این تاپیکو پیگیرانه بررسی میکنی یه سری هم به تاپیک ایتالیا میزدی تا بدونی این پست در جواب پست دوستی ایتالیایی بود که تو توهین به اسپانیا چیزی کم نزاشت و خیلی هم منطقی نشون میداد
    و لازمه اون منطق نمایی همین منطق نمایی پسته منه که بدونه اسپانیا بی صاحب نیستا
    البته مقصوده من بیشتر همین بود که ایتالیا یا فینالیست میشه یا بد حذف میشه هر چند همیشه هم اینطور نیس
    در خصوص فتح جام در اسپانیا ما نفهمیدیم تاریخ خوبه یا نه اها وقتی به نفعتون باشه افتخاره باقی وقتا جیز
    به هر حال امیدوارم فینالی قشنگ با فتحی اسپانیایی داشته باشیم و چشمه حسودا کوتاه(محترمانه)
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

2. 4 کاربر از پست مفید mortezarm تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع