به نام خدا
این تاپیک مخصوص هوادران تیم ملی ایتالیا قرار داده می شه
هواداران لاجوری دی های اروپا در این قسمت به تبادل نظر و بحث درباره تیم محبوب خودشون خواهند پرداخت
به نام خدا
این تاپیک مخصوص هوادران تیم ملی ایتالیا قرار داده می شه
هواداران لاجوری دی های اروپا در این قسمت به تبادل نظر و بحث درباره تیم محبوب خودشون خواهند پرداخت
ویرایش توسط feri71 : 01-25-2012 در ساعت 21:47
یه گلم از ایتالیا خوردیدو از مهاجم 35 ساله
تا اومدید به اینجا هم برسید جز رونالدو و دیناتالهمهاجم با کلاس جهانی به تورتون نخورده.
هافبکای ایتالییا همه محشرند و گلچینبی از بهترینهای سری آ نه گلچینب از بهترینهای بارسا و رئال
دروسی از رم.پیرلو و مارکیزیو از یوونتوس.مونتولیوو از فیورنتینا.موتا از پاریسن ژرمن. و نوچرینو از میلان
کلا ذات ایتالیا اینه
همه این هافبکها فعلا بهترینند.
در ضمن پیرلو از یووه با 1 گل و 4 پاس گل تو صدره.
آقای گلم فعلا تو تیم ماست![]()
شاهکار بوفون.شاهکار پیرلو.شاهکار سوپر ماریو.ماشالله خیلی قشنگ بازی کردن.واقعا حال کردم.همه خوب بودن.پیرلو،بوفون،مونتی،ده روسی و همه و همه و همه.اگه بعپخوام اسم ببرم باید لسم14 نفرو بگم.واقعا یه شب به یاد موندنی رو برامون رقم زدن.ایول.بازم ماشالله.ایشالله چند شب دیگه اینجا به هم تبریک قهرمانی میگیم.
EZIO AUDITORE DAFIRENZE
Nothing is TRUE,Everything is PERMITED
The Most Successful Club
*Just Rossoneri*Just AC Milan*
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ویرایش توسط mortezarm : 06-29-2012 در ساعت 02:37
آره لزومي براي خلق موقعيت نميبينه كه بازي بره پنالتي ها و منتظر برخورد توپ بازيكن حريف به تير دروازه باشه ! بعدشم بازي رو ببره و سرشو بالا بگيره كه با بهترين بازيكنان دنيا تونسته اين بازي ملال آور رو به نمايش بزاره ...
اسپانيا تو يورو 2008 و جام جهاني با چاشني بيش از حد شانس قهرمان شد ولي حداقل بازيهاش قشتگتر از اينا بود .
تو اين دوره واقعا تيمي مثل كروواسي از اسپانياي پر ستاره چشم نواز تر بازي كرد ! اگه يكي از اون موقعيتهاي كرواسي ميرفت تو گل الان معلوم ميشد به خلق موقعيت نياز بود يا نه !
ايتاليا با كلي مشكل مسابقاتو شروع كرد و بازي اولش تحت شعاع همون مسائل بود ! در عين حال بازي بسيار خوبي به نمايش گذاشت و طراوت بيشتري تو بازيش بود ! اما بازي به بازي بهتر شد و همه ديدند كه بازي هاي ايتاليا چقدر جذاب هست و بازي هاي اسپاناي چقدر خسته كننده ! مهم نيست كه اسپاناي 2 گل بيشتر زده ! مهم اينه كه ايتاليا تونسته طوري بازي كنه كه حتي هواداراي تيم آلمان هم بگن با شايسگي كامل ايتاليا به فينال صعود كرد ! ولي اسپانيا با كلي بازيكن ستاره طوري بازي كرد كه لغب ترسو رو به خودش اختصاص داد ! درحالي كه پرتغال با يه سري بازي معمولي و 2 3 تا ستاره و نيمكت ضعيف توسنت لغب شجاع رو به خودش اختصاص بده و تنها چيزي كه از اسپانيا كم داش اين بود كه پنالتي آلوز به تير خورد و برگشت ولي پنالتي فابرگاس به تير خورد تا بهتر بره تو دروازه !
تو بازي اول ايتاليا با 3 دفاع بازي كرد چون ميدونست اسپاناي تو خط حمله تعطيله و تعداد هافبكهاشو زياد كرد كه بتونه با توپ گيري تو يك سوم مياني حملات خودشو پي ريزي كنه . موفق هم شد . اما الان تركيب 4 نفره خط دفعي ايتاليا شكل بسيار مستحكمي گرفته و مطمئن هستم اگه تركيب خط دفاعي ايتاليا تو فينال باشه با اون 2 3 موقعيت نصفه نيمه اسپاناي هيچ خطري دروازه بهترين گلر جام رو تحديد نميكنه !
من طرفدار ايتاليا نيستم كه الكي بوسكتس و آلونسو رو كمتر از دروسي جلوه بدم ! وقتي ميبينم دروسي كه يك هافبك دفاعي هست با هر دو پا 4 5 تا پاس تك ضرب ميده كه همش بازيكنارو تو موقعيت تك به تك قرار ميده ميفهمم كه يكي از بهترين هافبكهاي دفاعي هاي جهان هست ! تو كار دفاعي هم كه ديگه نياز به تعريف نيست و خيلي دونده تر و محكم تز از اون دوتاس .
حالا وايسا اسپاناي فينالو ببره بعد ... اما در مورد بهترين تيم تاريخ فوتبال بايد بگم واقعا جالبه ! اشكال نداره ولي ما كه ميدونيم كدوم تيمها بهترين هستند و كدوم تيما خوش شانس ترين ...
به اميد قهرماني تيمي كه فوتبال زيبا بازي ميكنه و بازيكنانش شجاعانه ميجنگن
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
مونتولیوو از میلان حواست کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بازم که تیم پرستی!!!!!!!!!!!!!!!میبینم.یووه چیه.همه جون کندن که بگید یووه.خوب خونت آباد بگو ایتالیا.اینجا جای اتحاد من و تو و رمیا و بقیه ست جلوی اسپانیایی ها نه جلوی خودمون.
خوب اینایی که شما میگی هیچکدوم دلیل بر برتر بودن اسپانیا نیست و دلیل نمیشه که اسپانیا بهتره و مطمئن باش اسپانیا به مشکل میخوره.بازی اول گروهی هم نیمه اول که کامل دست ایتالیا بود.نیمه دوم یکم اسپانیا بازی گرفت دسش.ولی بازم سرتر نبود.
در ضمن معلومه که ده روسی از بوسکتس سرتره.شاید بهتر از الونسو نباشه ولی کمترم نیت.حتی یک ذره.ولی حتی آوردن اسم بوسکتس کنار اسم ده روسی خنده داره.قابل مقایسه نیستن.ده روسی یعنی تعصب.من که یه میلانیم ولی واقعا ده روسی رو دوست دارم.
از بهتر بودن پیرلو نسبت به ژاوی هم که شکی نیست.اصلا بحثی توش نمیمونه.
خوب که تیمتون ریشه دار نیست وگرنه چکار میکردین.
EZIO AUDITORE DAFIRENZE
The Most Successful Club
خب اول تجزیه تحلیل طرف مقابل بحث
یه پرتغالی دل شکسته و ناراحت
اخی:
و حالا یه ایتالیا متعصب این بهتر شد
حالا اسپانیا نمیدونم یورو 2008 رو دیدی با تجزیه و تحلیلت خیلی خیلی بعیده
و جام جهانی 2010 اینم شاید نمیرسیدی بازی رو ببینی
2012 رو دیدی و داری درست میگی
حالا تحلیل 2012:فکر کنم اسپانیا 7 امتیازه شد و ایتالیا 5 امتیازه
نوع بازی اسپانیا و پرتغالی که دو روز بیشتر استراحت کرد و بدون فشار وارد زمین شد و اسپانیایی که دو مصدوم بزرگ قبل جام داد و پرتغالی هایی که پلکارده برد 4 به 1 چند وقته اخیرو در دست داشتن
اینا همش مثال بود
حالا شمایی که طرفدار فوتبال زیبا هستی به تیم مورد علاقت بچسب و از تیمی انتقاد نکن هر کسی مختاره به نوع بازیش
البته یادم نمیاد دیشب پرتغال تلاشی برای جلوگیری از کشیدن بازی به پنالتی ها کرده باشه
اسپانیا قهرمان یورو 2008
اسپانیا قهرمان جام جهانی 2010
اسپانیا فینالیست یورو 2012
حتی اگه ببازه اسپانیا بزرگترین تاریخ خودش و طولانی ترین اوج یه تیمو رقم زده
خیلی خوبه 8 ساله شانس بیخ ریش ماتادورها رو ول نمیکنه
باقی این بحث بی فایدس چون کسی که چیزیو رو برای خودش درونی میکنه چیزا دیگه رو نمیبینه
و به قول برخی دوستان موفق باشید
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من نگفتم اسپانیا خیلی بهتره در جواب حرفای احمد بود هر چند همین دلیل بر برتری هم هست
درروسی قبول اما پیرلو دیگه خیلی قبول اره از ژاوی هم بهتره خدا رو شکر تو این تاپیک صدره بهترین بازیکنا خیلی متفاوت از یوفاس و احتمالا اینا بعدا ارائه میشه
من اصلا نگفتم الان اسپانیا برنده جامه نه ایتالیا خیلی خوبه و واقعا چشم نوازترم بازی میکنه اما تاکتیک اسپانیا اقتضای شرایط فعلیشه و من نمیدونم چرا همه دست از سر هلنده بدون امتیاز حذف شده برداشتن افتادن رو شونه اسپانیا فینالیست جام با فقط یک گل خورده
ریشه رو هم میشه تو چند سال پرورش داد و برای دیدن ریشه چشماتو باید باز کنی حالا نمیخوای راحت باش
متاسفم واسه کسایی که پاسخ تبریک و با اهانت میدن
و متاسفم برای حذب باد
و خوشحالم که تو 8 سال اخیر اینقد حسودای اسپانیا زیاد شدن
EZIO AUDITORE DAFIRENZE
The Most Successful Club
اخه به جون هر چی کروکودیله من تا حالا ندیده بودم کسی حتی یه نگاه چپ به یورو 2008 اسپانیا که هر تیمو له میکردو میبرد بکنه که تو نمودی
جام جهانی هم من ندیدم کسی رو قهرمانی حرفی داشته باشه
خدایی اولین باره چاشنی شانسو میشنوم
این یورو اسپانیا خاص و ضعیف تر بازی کرد و اصلنم به سبک بارسا نبود چون بارسا با حفظ توپ حمله میکرد اما اسپانیا فعلی فقط کنترل میکنه
دوست گرامی شما دیشب ارزوی شکست ایتالیا و اشک پیرلو رو کردی حالا..........
من اصلا با این حرف و تعریفت مشکل ندارم چون کاملا بحقه من مشکلم با اظهار نظرات راجبه اسپانیاس برو یه بار دیگه بخون تا روشن تر بشی
موفق تر باشی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)