داداش من هیچ وقت اسم نبردم منظورمم شما نبودی بیخودی پیاز داغشو زیاد نکن
داداش من هیچ وقت اسم نبردم منظورمم شما نبودی بیخودی پیاز داغشو زیاد نکن
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Always in my heart Zizu
?Once the player like you found
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با سلام خدمت دوستان عزیز
به نظر من سایت دربی دو تا ایراد داره
1_سایت باید نشانه هایی داشته باشد که کاربران رو از یکدیگر جدا کند مثلا کاربری که 500 پست گذاشته نباید مثل کسی باشه که 10 پست گذاشته کمترین کاری که میتونه سایت انجام دهد این است که رنگ اسمشون رو تغییر بده مثل مدیران که یک رنگ خاصی داره نام کاربریشون
2_ سایت دربی اگه بتونی مثل سایت فوت ایران کاری کنه که سالانه کاربر های فعالش رو انتخاب میکنه و به آنها نشانه میدهد خیلی خوب بود به طور مثال زیر اسم یک کاربری نوشته بهترین سرپرست سال90
خداحافظ
سلام دوست عزیز
چشم
سعی می کنیم محصولات جدیدتر رو تا تابستان اضافه کنیم
با تشکر
سلام دوست عزیز
در مورد صحبت شماره 1 شما:
ما علاقه ای نداریم که تمایزی بین کاربران باشه
در انتهای هر ماه از کاربران برتر تقدیر میشه و همچنین سالیانه این کار انجام می شه
ملاک اگر بخود کمیت و تعداد پست ها باشه تجمع مطالب غیرفنی توی سایت زیاد میشه و ما علاقه ای نداریم که بر حسب تعداد مطالب ارسالی کاربران این عزیزان رو جدا کنیم
جدا شدن من مدیر یا بقیه مدیران فقط برای این هست که اگر جایی پستی توسط مدیری ویرایش میشه و یا اینکه یک مطلب حذف میشه یا کسی تذکری میده کاربران بدونن که مسئول سایت کی هست و برای هر بخش باید به چه کسی مراجعه کنند
کسی توی سایت از مدیر سایت تا کاربری که فقط 1 روز عضو شده برتری نداره و همه با هم دوست هستیم
2ـ مورد دوم هم در راستای مورد اول شماست
در قسمت انتخاب کاربران برتر این کار انجام شده و هر ماه کاربران برتر معرفی میشن
هر وقت به تعداد قابل توجهی برسند در پروفایل و آواتار این عزیزان مدالها قرار خواهد گرفت
موفق باشید
دوست عزیز
شما پیشنهاد خودتون رو فرمودید و گفتین که برخی از مدیران فعالیتشون کمرنگ تر شده
اقا محمد هم جواب شما رو دادن و دلایل رو براتون بازگو کردن که چرا برخی مدیران فعلآ زیاد فعالیت ندارند
با این همه این هم بدونین بد نیست که هر لحظه ببینیم که کاربری فعالیت مناسبی داره 100٪ از اون عزیز در جمع مدیران استفاده می کنیم و مطمئن باشید که این طور هست
تمامی مدیران این سایت هم فقط و فقط و فقط بر اساس فعالیت انتخاب شدند
موفق باشید![]()
WelCome To Derby
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)