به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران قهرمان یورو 2008 و جام جهانی 2010 یعنی تیم ملی اسپانیا در این تاپیک قرار می گیرد. اخبار را نیز در تاپیک مربوط به خود قرار دهید.
به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران قهرمان یورو 2008 و جام جهانی 2010 یعنی تیم ملی اسپانیا در این تاپیک قرار می گیرد. اخبار را نیز در تاپیک مربوط به خود قرار دهید.
خب حریفمون معلوم شد ایتالیا
تیمی که ازش متنفرم و همیشه ارزوم باختن این تیم حتی مقابل لیختن اشتاین
اما منکر شخصیت بزرگ تیمیش و بازی تماشاییش به خصوص تو این یورو نیستم
بردن یورو با شکست ایتالیا بو و طمعی دیگه داره و البته......................
به هرحال ما اسپانیا هستیم و هر کسی مثه بالوتلی خیلی کار میخواد تا ایکرو بخواد تحت فشار قرار بده چه برسه به گله طاقی
خب حالا از خط و نشون که بگذریم واقعا بازی با این ایتالیا خیلی سخته و تو همه پست ها انسجامشون عالی بود به خصوص خط دفاع که لایه دفاعیشون خیلی محکم بود
گل اوزیل خیلی چسبید تا حداقل ایکر فاصلشو بیشتر کنه و خب باید اعتراف کرد بوفون امشب خیلی سیوای خوبی داشت اما بازم گلر یکی ایکر یکی
بیصبرانه منتظر فینال هستم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
F a r e w e ll ... Tito
با توجه به حرفای دوستان بگیرید که اومد
بچه ها یه نگاه به تاریخ بی اصیل ایتالیا بکنید!!!فقط یه نگاه به تورنمت های مختلفی که ایتالیا از سال 2000 با نایب قهرمانی تا 2002،2004،2006،2008،2010 بندازید تا از ثباتو درک کنید
خوشحالم که تو اخرین قدم میتونم خیلی خوشحال بشم چون تیمی رو پیشه رو داریم که منفور ترین تیم ملی عالمه و برد خیلی میچسبه البته سوزش باختشم که بیشتره که دوستان لاجوردی ماله این حرفا نیستن
اواتارم تو حلقه هر چی ایتالیاییه بالخص اون مردک اصفهانی
من نمیدونم چی شد یهو ایتالیا اومد بالا اینقد هواداراش زیاد شدن
تاپیکم شلوغیش مهم نی مهم ارزش و عشق به تیمه
ویرایش توسط mortezarm : 06-29-2012 در ساعت 16:22
جدي من هميشه ميخواستم به اين اشاره كنم ، هي يادم ميرفت! حس نداره مردك با اون سيـبـيـلاش
برای مشاهده تصویر اصلی (720x609) روی این نوار کلیک کنید.
![]()
سینا یه نگاه به تاپیک ایتالیا بکن ببین چی در مورد اسپانیا گفتن بعده میبینی حق داشتم یه نه
من دیشب برد ایتالیا رو تبریک گفتم و اونجا امواج بود که رو سره اسپانیا خراب کردن
منم دیدم سیاست احترام جواب نداره بنابراین مثه باقی دوستان کار کردم
از انگ بی تمدنی تا گاوچرون تا فوتبال کثیف.............
اینا جواب دادنیه
همه اینا از طرف مقابل شروع شد اما خب من منظورم فوتبال بی ثبات ایتالیا بود یورو 2000 بعد جام جهانی 2002
بعد قهرمانی جام جهانی 2006 و یورو2008 و جام جهانی 2010
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)