Design & Developed BY Patira

صفحه 21 از 25 نخستنخست ... 111920212223 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 201 تا 210 , از مجموع 245
    مدير كل سايت

پست مورد علاقه
    هافبک بازی ساز
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونجر
    بازیکن محبوب
    رونالدو برزیلی
    اسم واقعی شما
    جـــعفر

Iran

Ronaldo

تشکر ها
    1,434
    تشکر شده 18,131 در 2,635 پست

Bia Inja آخرین اخبار , نتایج , جدول رده بندی و حواشی یورو 2012

به نام خدا

Euro 2012

رقابتهای یورو 2012 به صورت مشترک در کشور های اوکراین و لهستان برگزار می شود

در این تاپیک آخرین اخبار , جدول رده بندی , گروه بندی , نتایج و زمانبدندی بازیها و همچنین مهمترین اخبار و حواشی جام ملتهای اروپا یورو 2012 قرار می گیرد

WelCome To Derby

2. 13 کاربر از پست مفید Derby تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    حمله
    مربی مورد علاقه
    مورینیو پرویزمظلومی فرگوسن گواردیویولا
    بازیکن محبوب
    رونالدینییو فرهاد مجیدی میداوودی
    اسم واقعی شما
    armin

GermanySS_TehranRealMadrid

تشکر ها
    56
    تشکر شده 150 در 62 پست

Jadid زنده با نیمه نهایی یورو 2012؛ آلمان- ایتالیا

دومین دیدار مرحله نیمه نهایی یورو 2012؛ دیداری که برای بسیاری از هواداران دو تیم یادآور نیمه نهایی جام جهانی 2006 است. در آن دیدار ایتالیایی ها موفق شدند در ورزشگاه وست فالن و در مقابل هواداران آلمانی، ژرمن ها را شکست دهند؛ اکنون مردان لوو به دنبال گرفتن انتقام آن شکست و رسیدن به دومین فینال پیاپی مقابل اسپانیا در یورو هستند اما مردان پراندلی مطمئنا شب سختی را برای آنها رقم خواهند زد
    پنجشنبه 28 ژوئن 2012
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

عضو Derby

پست مورد علاقه
    حمله
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    armin

تشکر ها
    56
    تشکر شده 150 در 62 پست

Jadid آندریاس مولر: درخشش های فردی، تکلیف بازی را روشن می کند

ستاره سابق تیم ملی آلمان امیدوار است که تیم یواخیم لو بتواند در دیدار امشبش به پیروزی برسد

سایت گل- آندریاس مولر، ستاره سابق تیم ملی آلمان در صحبتهایی اعلام کرد که امیدوارش تیم ملی کشورش امشب در دومین دیدار مرحله نیمه نهایی یورو2012 مقابل ایتالیا به پیروزی برسدو معتقد است که سرنوشت این بازی با درخشش مهارتهای فردی بازیکنان مشخص می شودد
    آلمانی ها برای راهیابی به جمع 4 تیم برتر یورو، تا به اینجا شکست ناپذیر بوده اند و مولر امیدوار است که این روند خوب ادامه یابد.
    مولر در صحبتهایی به دی اف.بی دات دی ایی گفت:« بازی ای است که باید در آن صبور بود. من در انتظار لحظه ای هستم که درخشش مهارت فردی یک بازیکن سرنوشت بازی را روشن کند؛دقیقا مثل آنچه در بازی مرحله گروهی و مقابل هلند رخ داد و ماریو گومز هر دو گل بازی را با بهره گیری از مهارت فردی بالایش به ثمر رساند. من اصلا تعجب نمی کنم که تیم لو عملکردی تا به این حد خوب دارد. من خیلی خوش بین هستم. .»

مولر درادامه به این نکته اشاره کرد که رکوردهای ضعیف آلمانی ها مقابل ایتالیا، تاثیری برعملکرد شاگردان لو نخواهد داشت:« این بازیکنان جوان از نسل متفاوتی هستند و برایشان مهم نیست که آلمان در دهه 1970 یا 1980 مقابل ایتالیا برده باشد و یا باخته باشد. آنها فقط تیمی که روبرویش قرار می گیرند را می بینید و می دانند که شکست دادن ایتالیا، چیزی است که در ذهن تمام ما حکمرانی می کند.»
    مولر یکی از اعضای تیم ملی آلمان در یورو1996 بود؛ تیمی که قهرمان این رقابتها لقب گرفت. او درمقایسه آن تیم با تیم کنونی ژرمن ها گفت:« نمی توان این دو تیم را باهم مقایسه کرد. زمانهایی کاملا متفاوت است و بازیکنان متفاوت و فوتبالهایی متفاوت.. بزرگترین نقطه قوت تیم ما در سال 1996 این بود که ما در تیممان چهره هایی داشتیم که قدرت لیدر ی بالایی داشتند. فوتبالیست های کنونی آلمان هم ذهنیت خوبی دارند ولی نسل ما خیلی قدرتمند بود. مهمترین نکته در کسب جام قهرمانی در چنین تورنمنت هایی این است و البته به اندکی شانس هم نیاز است.»
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

عضو Derby

پست مورد علاقه
    حمله
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    armin

تشکر ها
    56
    تشکر شده 150 در 62 پست

پیش فرض آنچلوتی:ایتالیا در طول یورو2012،رشد زیادی داشت؛انگلیس مقابل ایتالیا هیچ کاری نکرد

سرمربی سابق چلسی، شاکی از عملکرد سه شیر در یورو

سایت گل- سه شیر، در حالی از گردونه رقابتهای یورو2012 کنار رفت که خیلی از کارشناسان معتقد بودند که شاگردان روی هاجسون خیلی خوش شانس بودند که توانستند در طول 120 دقیقه مقاومت کنند و بازی را به ضربات پنالتی بکشانند. با خوش شانسی انگلیسی ها، دروازه آنها در طول 90 دقیقه باز نشد ولی در نهایت ، در ضربات پنالتی حق به حق دار رسید و سه شیر، به خانه بازگشت و ایتالیا روانه مرحله نیمه نهایی شد تا دراین مرحله مقابل آلمان قرار بگیرد.
    در این میان، کارلو آنچلوتی، سرمربی سابق میلان و چلسی که اکنون روی نیمکت مربیگری پاری سن ژرمن نشسته است، اعلام کرد که از اینکه آتزوری به این آسانی توانست تا به مرحله نیمه نهایی یورو برسد، به شدت تعجب کرده.
    این مربی ایتالیایی با تمجید از عملکرد خوب بازیکنان آتزوری در بازی با انگلیس گفت:« ما شایستگی این را داشتیم که در طول 90 دقیقه به پیروزی برسیم. انگلیسی ها واقعا هیچ کاری نکردند. درطول تمام دقایق بازی، توپ در دست ما بود . این ما بودیم که حمله می کردیم و شوت می زدیم. واقعا خیلی بدشانس بودیم. ایتالیا با ضد حملاتی که ترتیب می داد، به خوبی فضاهای خوبی خلق می کرد.»
    کارلتو در ادامه به تحلیل بازی انگلیس پرداخت :« انگلیسی ها با همان سیستم خاص خودشان بازی می کردند؛ با سیستم 2-4-4 ، تدافعی و بر پایه ضد حملات. آنها اصلا مقابل ایتالیا خطرناک ظاهر نشدند. آنچه من را به شدت تحت تاثیر قرار داد، شخصیت تیم ایتالیا بود. آنها در جریان بازی و در تمام دقایق مسابقه، رئیس و حکمران میانه میدان بودند؛ توپ را کاملا در اختیار داشتند و ایده های کاملا روشن و شفافی داشتند.»
    آنچلوتی ، آندره آ پیرلو، ستاره سابقش در تیم میلان و ضربه پنالتی زیبای او را نقطه عطفی دانست که در ضربات پنالتی، ورق را به سمت آتزوری برگرداند:« پیرلو اوضاع را رو به راه کرد. یقین دارم که این طور شد. وقتی چنین کاری می کنی، حریفان ناامید و سرشکسته می شوند. با این ضربه پنالتی، هم تیمی هایت شاد می شوند. به همین خاطر هم بود که پیرلو بازیکن سرنوشت ساز آن مسابقه شد.»
    آنچلوتی معتقد است که تیم ملی ایتالیا و ماریو بالوتلی از آغاز رقابتهای یورو2012 تا به اینجاری رقابت ها رشد و پیشرفت زیادی داشنه اند و اعلام کرد که بالوتلی هنوزمی تواند حرفهای زیادی برای گفتن داشته باشد:« ایتالیا در مقایسه با اولین بازی اش در یورو، پیشرفت زیادی داشته. بعد از پیرلو، این بالوتلی بود که در بازی با انگلیس مرا تحت تاثیر بازی خوبش قرار داد. من از شیوه جنگیدن او مقابل جان تری و گلن لسکات واقعا خوشم آمد. بالوتلی هیچ وقت عقب نشینی نکرد. او در محوطه جریمه بود و ضربات آزاد خوبی را زد و چندین شوت در چارچوب داشت. ماریو در حال رشد است و در زمان ایده آلی هم این کار را انجام می دهد.»

عضو Derby

پست مورد علاقه
    حمله
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    armin

تشکر ها
    56
    تشکر شده 150 در 62 پست

Neww مدیر برنامه های بالوتلی : ماریو برابر آلمان هت تریک می کند

مدیر برنامه های این مهاجم ایتالیایی در تازه ترین صحبت های خود پیش بینی کرده که بالوتلی سه گل را وارد دروازه آلمان خواهد کرد

سایت گل-به نقل از ac-milan.ir-پایگاه اختصاصی اخبار میلان ایتالیا در ایران،مینو رایولا,مدیر برنامه های ماریو بالوتلی بر این باور است که این ستاره جوان می تواند در بازی حساس پنجشنبه شب تیمش برابر آلمان از مرحله نیمه نهایی یورو 2012 سه گل را وارد دروازه حریف کند و از سوی دیگر تاکید کرد که موکلش در منچستر سیتی می ماند.

ماریو بالوتلی در طول این رقابت ها تنها موفق شده است 1 گل آن هم در دقایق پایانی وارد دروازه ایرلند کند و این در حالی است که او بسیاری از موقعیت ها را از دست می دهد و همین کافیست تا حضور او در ترکیب ایتالیا توسط منتقدین او مورد نقد قرار بگیرد.

مینو رایولا در این رابطه گفت: "ایتالیا بازی امشب برابر آلمان را با تاثیر گذاری بالوتلی خواهد برد و در رابطه با آینده این بازیکن می توانم با اطمینان به شما بگویم که او در سیتی می ماند"

مینو رایولای مشهور که مدیر برنامه های بازیکنانی چون مارک همسیک و زلاتان سوئدی نیز است، در مورد آینده این بازیکنان نیز به صحبت پرداخت:"زلاتان سوئدی در میلان می ماند همانطور که مارک همسیک در باشگاه ناپولی به کار خود ادامه می دهد"

ایتالیا پنجشنبه شب راس ساعت 23:15 به وقت اروپا در ورشو به مصاف آلمان خواهد رفت

عضو Derby

پست مورد علاقه
    حمله
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    armin

تشکر ها
    56
    تشکر شده 150 در 62 پست

Jadid پراندلی:از نظر روانی و فیزیکی کاملا آماده ایم؛دو سال است روی این سبک کار کرده ایم و شرم آور است سبک بازی مان را عوض کنیم

مربی سابق فیورنتینامی داند که تیمش می تواند مقابل المان به نتیجه مطلوبی برسد

سایت گل- چزاره پراندلی سرمربی تیم ملی ایتالیا در صحبتهایی اعلام کرد که تیمش با رویایی شیرین به مصاف آلمان خواهد رفت.
    امشب دو تیم ایتالیا و آلمان درمرحله نیمه نهایی رقابتهای یورومقابل هم قرار خواهند گرفت. و این درحالی است که آلمان در 15 بازی رسمی اخیرش طعم شکست رانچشیده.
    تنها ساعاتی بعد از آنکه جی جی بوفون، دروازه بان تیم ملی ایتالیا در صحبتهایی اعلام کرد که تیمش با رویایی بزرگ به مصاف آلمان خواهد رفت، پراندلی هم صحبتهای مشابهی را برزبان آورد. مربی 54 ساله آتزوری دراین باره گفت:« وقتی که چشم هایم را می بندم و رویاپردازی می کنم؛ همیشه در فکر اتفاقات فوق العاده ای هستم. الان هم درمورد عصری فوق العاده و بی نظیر فکر می کنم.»

پراندلی ادامه داد:« ما چه از نظر روانی و چه از نظر فیزیکی کاملا آماده ایم. فکر نمی کنم که افکار منفی و بدی در سرکسی باشد. ما حتی فکر نمی کنیم که اندکی خسته ایم. همه چیز آماده است که حسی مشابه با حس چند روز پیشمان داشته باشیم.»
    سرمربی آتزوری درادامه صحبتهایش گفت:« ما باید تلاش کنیم تا درداخل زمین اوضاع را خوب پیش ببریم و بازیکن کلیدی ای مثل کلودیو مارکیزیو، دانیله ده روسی و ریکاردو مونتولیوو بتوانند به راحتی در زمین مسابقه حرکت کنند. ما آماده ایم تا حریف را تحت فشار قرار دهیم و می دانیم که دقیقا چه باید بکنیم. آلمان سبک بازی کاملا تعریف شده ای دارد و ما از نقاط قوت آنها کاملا آگاهیم.»
    چزاره پراندلی درمورد بازی امشب گفت:« خیلی ها می گویند که امشب شاهد یک دیدار باز خواهیم بود ولی این طور فکر نمی کنم. ما دوسال است که برروی این تیم کار کرده ایم و شرم آور است که این فرصت را از دست داده و سبک بازی مان را تغییر بدهیم.»
    ایتالیا در 4 دیدارش دریورو2012، فقط 4 گل زده ولی پراندلی مهاجمان تیمش را تحت فشار نمی گذارد:« من حرف زیادی به مهاجمانم می گویم ولی پیغام من برای آنها پیغامی ساده است: سعی کنید که توپ را به تور دروازه حریف بکوبید. ما باید سعی کنیم که درجریان بازی موقعیت های زیادی خلق کنیم؛ موقعیت بیشتر به معنی گلهای بیشتر خواهد بود.»
    او درمورد بالوتلی هم صحبت کرد و گفت:« من هیچ مشکلی جدی ای با بالوتلی ندارم ولی این فوق العاده است که ببینی که در ذهن یک جوان 21 ساله چه می گذرد. درمورد رفتارها و ذهنیت او، من توجه کرده ام که او در تیم ملی واقعا تغییر کرده. اینکه او می خواهد هرروز برادرش را ببیند فوق العاده است. من واقعا کنجکاوم تا ببینم که این بازیکن جوان تا چه حد حاضر است فداکاری کند تا مبدل به بازیکن بزرگتری شود.»

8. کاربر روبرو از پست مفید ارمین تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    حمله
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    armin

تشکر ها
    56
    تشکر شده 150 در 62 پست

Jadid لو: برای شکست دادن ایتالیا،باید پیرلو را مهار کنیم

پیرلو ستاره کلیدی تیم ملی ایتالیاست و آلمانی ها باید به شدت مراقب او باشند

سایت گل- یواخیم لو سرمربی تیم ملی آلمان در صحبتهایی اعلام کرد که کلید موفقیت تیمش در بازی امشب مقابل ایتالیا درمرحله نیمه نهایی یورو2012 این است که بتوانند به خوبی اندره آ پیرلو را مهار کنند.
    آلمان که در هر 4 دیدار قبلی اش در یوروبه پیروزی رسیده، اکنون درمرحله نیمه نهایی یورو باید مقابل ایتالیا قرار بگیرد. در آستانه این دیدار حساس یواخیم لو به خبرنگاران گفت:« پیرلو بازیکنی مثال زدنی است که ایده های خوبی دارد. او یکی از کسانی است که بازی را مدیریت می کند. پس باید او را متوقف کنیم. ما باید به فکر راهی باشیم که در میانه میدان بهتر از ایتالیایی ها بازی کنیم و ریتم بازی را در دست بگیریم. »

لو ادامه داد:« ما به ایتالیا اجازه نخواهیم داد که به ما نشان دهند که چطور فوتبال بازی می کنند. اینجا بحث اعتماد به نفس مطرح است. ما باید سرعتی، چابک، قوی و شجاع باشیم.باید خیلی دقیق باشد. ما کاملا آماده ایم و نقاط قوت و ضعفمان را می دانیم و می دانیم که با شکست دادن ایتالیا به بازی فینال خواهیم رسید.»
    خیلی ها این بازی را زمان خوبی برای انتقام دیدار دو تیم در سال 2006 و جام جهانی می دانند ولی لو نظر دیگری دارد:« زمانی که به بازی شش سال پیش نگاه می کنی، بازیکنان کاملا جوان بودند. فکر نمی کنم که ما در آن زمان به بلوغ کافی رسیده بودیم ولی الان دیگر مهم نیست. اصلا هیچ ارتباطی میان این دو بازی نمی بینم. خیلی از این بازیکنان در آن دیدار نبودند. آنها از تاریخچه بازی خبر دارند ولی این نقش مهمی در بازی امشب نخواهد داشت. تیم ما می تواند هرتیمی را شکست دهد. ما بازی خودمان را با اتکا به ایده های خاص خودمان انجام خواهیم داد؛بدون درنظر داشتن اینکه حریف ما چه تیمی است.»
    سرمربی ژرمن ها درادامه صحبتهایش گفت:« ما بازی خودمان را می کنیم و بس؛چند سال پیش مسائلی بود که باید روی آن کار می شد و الان باید بگویم که الان نباید از هیچ تیمی بترسیم.»
    سرمربی ژرمن ها درادامه به این نکته اشاره کرد که تیمش این فرصت را داشته دو روز بیشتر در پایتخت لهستان به استراحت بپردازد:« در بازی مرحله یک چهارم پایانی مقابل انگلیس، ما دیدیم که ایتالیا با گذشت 60 یا 70 دقیقه از جریان بازی قوی تر و قوی تر می شد ودر وقت های اضافه کاملا بربازی تسلط داشت.فکر نمی کنم که ایتالیایی ها مشکل خاصی داشته باشند و آنها 4 روز زمان داشتند تا به بازیابی بپردازند. فکر می کنم که این زمان کافی و مناسبی برای بازیابی توان از دست رفته است. آنها ردبازی به پیروزی رسیده اند. پس انرژی و قدرت بیشتری دارند. شاید ما بتوانیم بازی را با ریتم بالایی دنبال کنیم و درنیمه دوم آنها راخسته کنیم.»

10. کاربر روبرو از پست مفید ارمین تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    حمله
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    armin

تشکر ها
    56
    تشکر شده 150 در 62 پست

Jadid ده روسی: ایتالیا فقط پیرلو نیست

ستاره ایتالیایی هنوز نمی داند که آیا در بازی امشب قادر به همراهی تیمش خواهد بود یا خیر

سایت گل- دانیله ده روسی، بازیکن خط میانی تیم ملی فوتبال ایتالیا ، قبل از بازی تیمش مقابل تیم ملی آلمان در کنفرانسی خبری شرکت کرد و به ارائه آنالیزش از این بازی پرداخت.
    او درجریان صحبتهایش از آندره آ پیرلو تمجید کرد و گفت:« زمانی که یک نابغه دریک تیم هست؛ بازیکنان تیم های حریف همیشه عادت دارند که بازی شان به او وابسته باشد. با وجودی که پیرلو ، باثبات ترین ستاره تیم ماست، ما بازیکنان دیگری هم داریم که می توانند به آلمان آسیب برسانند. ایتالیا فقط پیرلو نیست.»
    ده روسی، یکی از بازیکنان کلیدی تیم پراندلی است و این روزها با مصدومیت دست و پنجه نرم می کند. تا به الان خود او هم نمی داند که آیا قادر خواهد بود که در مصاف با آلمان از ابتدا در ترکیب تیمش قرار بگیرد یا نه.ده روسی دراین باره گفت:« متنفرم از اینکه به خاطر یک مصدومیت شانس حضور در یک بازی را از دست بدهم. بحث این نیست که من یک قهرمان یا اسطوره باشم ولی واقعا بدشانس بودم.از ناحیه کمر مصدوم هستم ولی به بهبودم ایمان دارم و نهایت تلاشم را به کار می گیرم که در بازی پنجشنبه شب حضور داشته باشم.»

ده روسی درادامه درمورد آلمان حریف امشب تیمش صحبت کرد و گفت:« بازی تاریخی ای خواهد بود.یک بازی خوب است و نیازی نیست که سبک بازی مان را تغییر دهیم. اگر آلمانی ها ما را تحت فشار قرار دهند، باید سعی کنیم که به حفظ توپ بپردازیم. درغیر این صورت آنها برای ما مشکل ساز می شوند.»

12. کاربر روبرو از پست مفید ارمین تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    حمله
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    armin

تشکر ها
    56
    تشکر شده 150 در 62 پست

Jadid صدر اعظم آلمان، غایب بازی نیمه نهایی یورو

مرکل برای شاگردان یواخیم لو آرزوی موفقیت کرد

سایت گل- آنجلا مرکل ،صدر اعظم آلمان که از حامیان اصلی این تیم در رقابت های یورو 2012 بوده است در دیدار پنجشنبه شب این تیم درمرحله نیمه نهایی رقابتها و در مقابل ایتالیا در ورزشگاه حاضر نخواهد بود

استوین سیبرت، سخنگوی دولت آلمان خبر عدم حضور مرکل در دیدارمقابل ایتالیا را به خبرنگاران اعلام کرد و علت این امر را حضور مرکل دراجلاس اتحادیه اروپا در بروکسل عنوان کرد.

به گزارش [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]؛ به گفته سیبرت، صدر اعظم آلمان پس از پیروزی 4 بر 2 ژرمنها مقابل یونان از آنها قول گرفته است که با تمام قوا در مرحله نیمه نهایی ظاهر شوند و به فینال صعود کنند.

به گفته سیبرت، مرکل ضمن ابراز امیدواری برای صعود شاگردان یواخیم لو برای آنها آرزوی موفقیت کرده است،سیبرت عدم حضور صدراعظم آلمان در مسابقه آتی را برای بازیکنان و خبرنگاران نا امید کننده دانست و ابراز امیدواری کرد با صعود آلمان به فینال بازیها شاهد حضور مرکل در شهر کیف باشد

14. کاربر روبرو از پست مفید ارمین تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    حمله
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    armin

تشکر ها
    56
    تشکر شده 150 در 62 پست

Jadid آلمان- ایتالیا؛ همه چیز آماده یک انتقام خونین

شاگردان یواخیم لو تمایل دارند تا تاریخ را تکرار کنند و مثل 4 سال قبل به فینال یورو برسند

سایت گل- باستین شواین اشتایگر که از ناحیه قوزک پا دچار مصدومیت شده بود، بهبود یافته و قادر به همراهی تیمش در دیدار امشب مرحله نیمه نهایی یورو2012 مقابل ایتالیا خواهد بود
    ایلکای گوندوگان ، بازیکن بوروسیا دورتموند که هنوز نتوانسته دریورو2012 برای تیم ملی آلمان به میدان برود در جلسه تمرینی روز شنبه از ناحیه قوزک پا دچار مصدومیت شد و حضورش دراین بازی در پس پرده ای از ابهام است.

یواخیم لو سرمربی ژرمن ها ممکن است دراین بازی ، مثل بازی مرحله یک چهارم پایانی مقابل یونان، تغییراتی در خط حمله تیمش اعمال کند. انتظار می رود که میروسلاو کلوزه با پیشی گرفتن از ماریو گومز درترکیب اصلی ژرمن ها قرار بگیرد و لارس بندر، احتمالا در جناح راست خط دفاعی جایش را به ژروم بواتنگ خواهد داد.

از سوی دیگر و در تیم ملی ایتالیا جورجیو کیه لینی بعد ازسپری کردن روزهای مصدومیت از ناحیه عضله همسترینگ به ترکیب تیمش بازگشته و می تواند به جای لئوناردو بونوچی در ترکیب ثابت ایتالیا به میدان برود.

چزاره پراندلی، سرمربی تیم ملی ایتالیا اکنون نگران مصدومیت دانیله ده روسی و ایگناتسیو آباته است که در جریان دیدار تیمش مقابل انگلیس مصدوم شدند. کریستین ماجو هم از همراهی ایتالیا دراین بازی محروم است. از سوی دیگر، تیاگو موتا، بازیکن میانی پاری سن ژرمن از بند مصدومیت رها شده و احتمالا جای ریکاردو مونتولیوو در ترکیب اصلی تیم را پرخواهد کرد.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    پیش بازی
    ژوئن 28, 2012 11:15 بعد از ظهر IRDT
    Stadion Narodowy — Warszawa
    داور:‬ S. Lanno

ترکیب احتمالی

آلمان

Neuer
    Boateng, Hummels, Badstuber, Lahm
    Khedira, Schweinsteiger
    Reus, Ozil, Schurrle
    Klose

ایتالیا

Buffon
    Abate, Barzagli, Bonucci, Balzaretti
    Marchisio, Pirlo, Nocerino
    Motta
    Balotelli, Cassano

ویرایش توسط ارمین : 06-28-2012 در ساعت 16:59

16. کاربر روبرو از پست مفید ارمین تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مدافع
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    اسم واقعی شما
    نیما

SpainSS_TehranJuventus

Buffon

تشکر ها
    3,063
    تشکر شده 2,462 در 769 پست

حواشي امروز يورو 2012

براي بسياري از فوتبالدوستان اتفاقات و اخبار داخل اردويي و حاشيه اي تيم هاي فوتبال به اندازه ديدن بازي هاي آنان جذاب است.

رويترز – بالاخره سايه تهديد تروريستي روي بازي هاي يورو 2012 نيز افکنده شد. به گزارش رويترز، با کشف موادمنفجره و نيز يک گوشي موبايل که عکس استاديوم ملي وارساو لهستان (محل برگزاري بازي نيمه نهايي آلمان وايتاليا) در آن مشاهده شده است، ترس از حمله تروريستي به محل بازي ها شدت گرفت اما وزيرکشور لهستان با اعلام اينکه کشفيات صورت گرفته توسط گشتي هاي مرزي اين کشور هشداردهنده است، خاطرنشان کرد، همه چيز تحت کنترل است و هيچ خطري، کسي يا مکاني را تهديد نمي کند.

گُل بين المللي – حدود 8000 هزار هوادار آلماني مستقر در پشت دروازه جي جي بوفون از ابتداي نيمه دوم بازي ايتاليا - آلمان آنقدر سرود خواندند و تيم خود را تشويق کردند که يواخيم لوو مجبور به واکنش شده و با تکان دادن دست هايش ضمن پاسخ به ابراز احساسات آلماني ها، آنها را به سکوت نيز دعوت نمود. تلاش برخي از هواداران آلماني براي کشيدن توپ به سمت تور دروازه نيز از اعمال عجيب آنها در اين قسمت استاديوم بود.

گُل بين المللي – نشريات ايتاليايي که دايم از پراندلي و تيمش انتقاد مي کردند، با صعود تيم ملي ايتاليا به بازي فينال و شکست دادن آلمان رويه خود را عوض کرده و تيترهاي مهربانانه اي انتخاب کردند! گازتا دلو اسپورت تيتر زد: "ايتالياي باشکوه" و توتو اسپورت نوشت: "اين بالوتالياست" (يعني بالوتليِ ايتاليا)!

گُل بين المللي – جان لوييجي کاپيتان تيم ملي ايتاليا با حضور در دروازه تيمش مقابل آلمان با رکورد دينوزوف افسانه اي مساوي شد. دينو زوف در 24 بازي ملي در تورنمت هاي نهايي جام جهاني و جام ملت هاي اروپا از دروازه ايتاليا محافظت کرد و اکنون بوفون با اين رکورد برابري کرده و در برابر اسپانيا در فينال يورو 2012 اين رکورد را خواهدشکست. بوفون پيش از بازي با آلمان جمله "من يک رويا دارم" را در صفحه فيس بوک خود قرار داده بود که اشاره به شکستن همين رکورد دارد. استتوس بوفون در فيس بوک تاکنون ده هزار لايک و هزار کامنت را بخود اختصاص داده است.

اسکاي ايتاليا – ماريو بالوتلي پس از پيروزي بر آلمان که با دابل وي همراه بود، اين بازي را بهترين شب تمام زندگي اش دانست و اظهار اميدواري کرد، يکشنبه در فينال بهتر از اين بازي کنند و قهرمان اروپا شوند.

تاک اسپورت – ريوُي کارشناس مشهور فوتبال فرانسه خواستار محروميت مادام العمر سميرنصري از بازي هاي ملي شد. اين اظهارنظر درپي حرکات ناشايست، توهين و درگيري نصري با خبرنگاران درطول برگزاري يورو 2012 صورت گرفته است.

اسکاي اسپورتس – لورن بلان سرمربي تيم ملي فرانسه که قراردادش با فدراسيون فوتبال کشورش پايان يافته، هنوز درحال مذاکره با مقامات فدراسيون است و تصميم نهايي تمديد يا جدايي از تيم ملي را طي دو روز آينده اعلام خواهد کرد.

اِس آي سي (پرتغال) – کريستيانو رونالدو طي مصاحبه اي اعلام کرد، خود خواسته پنالتي پنجم را براي پرتغال بزند و با قبول خواسته مربي تيم، قماري کرد که منجر به باخت تيم آنها شد. رونالدو گفت: "مي خواستم پنجمين پنالتي را بزنم ولي ما دو پنالتي از دست داديم. اين تصميم فقط يک سوال و جواب بين من و مربي بود. او گفت مي خواهي پنالتي پنجم را بزني و من گفتم بله. من گاهي اوقات پنالتي اول، دوم يا سوم را ميزنم. اينبار قبول کردم پنجمي را بزنم. حالا که حذف شديم، اميدوارم اسپانيا قهرمان شود چون دوستان زيادي در آن تيم دارم".

این روزها می گذرند...... ولی من از این روزها نمی گذرم

18. 2 کاربر از پست مفید ALEX-ss تشکر کرده اند .

صفحه 21 از 25 نخستنخست ... 111920212223 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع