به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران قهرمان یورو 2008 و جام جهانی 2010 یعنی تیم ملی اسپانیا در این تاپیک قرار می گیرد. اخبار را نیز در تاپیک مربوط به خود قرار دهید.
به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران قهرمان یورو 2008 و جام جهانی 2010 یعنی تیم ملی اسپانیا در این تاپیک قرار می گیرد. اخبار را نیز در تاپیک مربوط به خود قرار دهید.
اره واقعا خیلی خوب بود واقعا په په به خصوص خیلی حرکاتش مردونه بود
وقتی الونسو رو زد خیلی ناراحت شدم اما اخره بازی جیگرمو حال اورد
فینالم که چی بگم این اسپانیا پر گل بزن نیس من به همون 1 به 0 هم راضیم
فقط جون مادرشون دیگه پنالتی نرن که من تو این دو تا پنالتی های رئال بایرن و امشب 10 سال پیر شدم
خو طبیعیه ما هم عاشق چهره غمگین مسی و گرفتشیم مثله همون کلوزاپش زمان گلزنی کریس تو بازی رئال بارسا نیوکمپ
اما جدا ممد قصدش کل کل نبود میشناسمش
در پایان بازم تبریک میگم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
F a r e w e ll ... Tito
مثل اينكه اينجا جاي اينكه به هوادار حريف دلداري بدن نمك ميپاشن رو زخمشون ! باشه حسابي از چهره رونالدو لذت ببريد ! نميدونم اين بارسايي ها چه حسابي با رونالدو دارند ولي اميدوارم بدترش سر خودشون بياد .
به همين خاطر با تمام وجود آرزو ميكنم فرداشب آلمان تو يه بازي برتر ايتاليا رو له كنه و گريه هاي بوفون و پيرلو رو ببينم
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
من از دوران منچستر از ستایندگان رونالدو بودم ، اینو گفتم که بدونی وقتی میگم بحث شخصیه بدونیه واقعا شخصیه! اگه گریه های بوفون و پیرلو واقعا دلداری شکست امشبه منم دعا میکنم ایتالیا ببازه!یه طرف فوتبال باخته رفیق! برای همین دلداری لازم نداره!!!
باز هم من به اسپانیایی ها تبریک میگم!![]()
F a r e w e ll ... Tito
ویرایش توسط ikiusan : 06-28-2012 در ساعت 03:39 دلیل: تنفر ممنوع!!!
دم همه اسپانیاییا گرم...خودم بازی رو ندیدم ولی خوشحالم که رفتیم فینال....![]()
به نام خدا
واقعا من طرفدار اسپانیا هستم و خیلی این تیم رو دوست دارم ولی بازی با پرتغال اعصابم داشت خرد میشد بازیکنا یه جوری بودند انگار توانایی بازی کردن رو هم نداشتند
دیشب واقعا خیلی دوست داشتم تیم رونالدو ببره تا اسپانیا از این نحوه بازی کردنش پشیمون میشد
خداحافظ
مثله اینکه اسپانیا مثله همیشه نبوده...باید برم خلاصه بازی رو ببینم!
فکر کنم اگه تیم دیگه ای امشب به جای اسپانیا بود بعد30 دقیقه میزدم شبکه دیگه
خداحافظ
هیچ هوادار واقعی هیچ وقت حتی در بدترین شرایط چنین حسی پیدا نمیکنه اما قبول دارم اسپانیا داره فقط نتیجه گرا بازی میکنه که این اقتضای سیاست موفقیت تو این برهه است
نه این یورو اسپانیا کلا هدفش کنترل بازی بوده و کنترلم فقط به معنای حفظ بازی نه حمله های پر دامنه
ببین این تیم و به خصوص دل بوسکه میخواد جواب تاریخو بده و میخواست با این کارش برای همیشه تو تاریخ موندگار بشه که یه قدم فاصله داره هر چند همین الانم به نوعی شده
اما منم این سبک بازی رو نمیپسندم اما تو این حالت فقط مهم برده تیمه که خوشبختانه بدست اومده
بزار این یورو رو بگیریم دوباره میشیم اسپانیا سابق
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)