به نام خداوند جان و خرد
کزین برتر اندیشه بر نگذر
اخبار و حواشی قرمز های باواریا در فصل 13-2012
به نام خداوند جان و خرد
کزین برتر اندیشه بر نگذر
اخبار و حواشی قرمز های باواریا در فصل 13-2012
ویرایش توسط Fc Bayern München : 08-25-2012 در ساعت 20:20
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
![]()
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ مدافع صاحب نام اسبق تیم ملی فوتبال برزیل گفت: تیم ملی آلمان زیباتر از اسپانیا فوتبال بازی میکند اما دلم میگوید اسپانیا قهرمان یورو ۲۰۱۲ خواهد شد.
«روبرتو کارلوس» در گفتوگویی با روزنامه بیلد اظهار داشت: از ابتدای مسابقات یورو 2012 در لهستان و اوکراین تقرییا تمام بازیها را دیدهام. اگر از من در مورد اولین تیم جام که زیباترین فوتبال را ارائه کرده سئوال کنند، پاسخم آلمان خواهد بود. آنها به واقع زیبا و چشم نواز بازی میکنند، اما بخت کمتری در قیاس با اسپانیا برای قهرمانی در جام ملتها دارند. با وجودی که ژرمنها زیباتر بازی میکنند، اما دلم به من میگوید اسپانیا فاتح این دوره از جام ملتها خواهد شد. اگر آلمان و اسپانیا از سد ایتالیا و پرتغال در دور نیمه نهایی عبور کنند و به بازی پایانی جام برسند، توان هجومی آلمان برای مقابله با ماتادورها عالی خواهد بود. اما پتانسیل دفاعی ژرمنها کافی نیست.
در این گفتوگو «متخصص ضربات آزاد» پیشین کهکشانیهای مادریدی از بازیهای بسیار خوب «سامی خدیرا» هافبک دفاعی بایرن و رئال، تمجید کرد و گفت: اکنون وقتی بحث امور مربوط به هجوم در تیم ملی آلمان یا حتی رئال پیش میآید، همه از مسوت اوزیل حرف میزنند؛ اما اعتراف میکنم از بازی سامی خدیرا لذت میبرم. او قلب تیم آلمان است و ژرمنها را به پیش میبرد. خدیرا کسی است که در بازی عامل «سرعت» را به حریف دیکته میکند و بازی خوان بسیار خوبی است.
bayern.blogsky.com
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
![]()
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ به باور سرمربی کنونی تیم ملی فوتبال آمریکا، تیم ملی ایتالیا در جدال با انگلیس فوقالعاده خوب کار کرد و در مقابل تیم بازنده سزاوار صعود به نیمه نهایی نبود.
به نقل از تلویزیون انگلیس، یورگن کلینزمن یکشنبه شب یکی از تماشاگران جدال آتزوریها (ایتالیا) و سهشیرها (انگلیس) از مرحله یک چهارم نهایی جام ملتها بود. پیکاری که پس از 120 دقیقه نبرد با نتیجه تساوی خاتمه یافت و در ضربات پنالتی لاجوردیپوشان 4 بر 2 پیروز شدند تا حریف ژرمنها در دیدار پنجشنبه شب در شهر ورشو شوند.
مهاجم و سرمربی اسبق آلمان در این مورد گفت: این نکته که ایتالیاییها مقابل انگلیس چگونه با تکنیک بالای خود بازی را کنترل کردند، مرا تحت تاثیر قرارداد. البته ایتالیاییها از نظر فیزیکی هم قوی بودند که این موضوع باعث حیرتم شد.
به باور ستاره اسبق تیم اینترمیلان، تاتنهام، موناکو، بایرن و اشتوتگارت، تیم تحت هدایت چزاره پراندلی با لیاقت بسیار گام در بازی نیمه نهایی گذاشت. این مربی 47 ساله که از یک سال قبل زمام امور تیم ایالات متحده را پذیرفته، در کیف از نزدیک به تماشای دیدار دو حریف صاحب نام اروپا نشست.
کلینزمن افزود: نسبت به انگلیس امیدوار بودم. اما صادقانه بگویم انگلیس استحقاق صعود نداشت. چرا که نتوانستند سرعت ایتالیاییها را بگیرند و فضا را برای حریف محدود کنند. به واقع عبور از این حریف برای آنها امری در عمل غیر ممکن بود.
او ادامه داد: با این شرایط تصور میکنم جدال آلمان و ایتالیا دیداری سخت و دشوار برای بازیکنان یوگی لو باشد.
bayern.blogsky.com
![]()
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ الیور بیرهوف مدیر فنی تیم ملی فوتبال آلمان در مصاحبه ای اظهار داشت که تیم ملی فوتبال آلمان خواهان گرفتن انتقام از تیم ملی فوتبال ایتالیاست.
در جام جهانی 2006 تیم ملی آلمان با باخت برابر ایتالیا از کسب عنوان قهرمانی بازماند. حال در مرحله ی نیمه نهایی رقابتهای یورو 2012 این دو تیم بار دیگر برابر یکدیگر قرار خواهند گرفت و در این دیدار ژرمن ها به دنبال گرفتن انتقام خود از ایتالیا میباشند.
به نقل ازGazzetta Dello Sport ، بیرهوف گفت: "این بسیار خوب است که ما میتوانیم بار دیگر برابر ایتالیا قرار بگیریم چراکه فوتبال آلمان در پی گرفتن انتقام از ایتالیاست. در حال حاضر ما مدعی قهرمانی و قوی تر از ایتالیا هستیم. دیدار نیمه نهایی یک دیدار متعادل و زیبا خواهد بود که ما خواهان پیروزی در آن هستیم. البته ناگفته نماند که پراندلی سرمربی ایتالیا نیز تاکنون عالی عمل کرده است."
bayern.blogsky.com
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ این مهاجم 34 ساله در دیدار مرحله یک چهارم نهایی مقابل یونان، برای اولین بار در رقابت های یورو 2012 در ترکیب اصلی ژرمن ها قرار گرفت و یکی از گل های تیمش را به ثمر رساند.
میرو کلوزه، مهاجم تیم ملی آلمان، تاکید کرد که اجازه نمی دهد خودخواهی اش موجب ضربه خوردن به تیمش شود اما اعلام کرد که نیمکت نشینی برای کار دشواری است.
این مهاجم 34 ساله در دیدار مرحله یک چهارم نهایی مقابل یونان، برای اولین بار در رقابت های یورو 2012 در ترکیب اصلی ژرمن ها قرار گرفت و یکی از گل های تیمش را به ثمر رساند.
او در گفتگو با نشریه کیکر گفت:" من هرگز خودم را به تیم ترجیح نمی دهم. هرگز این کار را نکرده ام و بعد از این هم انجام نخواهد داد. با این وجود، به عنوان یک بازیکن، از نشستن روی نیمکت احساس خوبی ندارم.
من و سرمربی چند بار با هم صحبت کردیم و بعد از این هم نظرات مان را به صراحت اعلام می کنیم. در نهایت، اوست که باید بین دو مهاجم دست به انتخاب بزند. این یک هدیه برای او و برای تیم است."
کلوزه همچنین در مورد احتمال حضورش در رقابت های جام جهانی 2014 گفت:" احتمالش وجود دارد."
شاگردان لوو پنج شنبه شب در دیدار نیمه نهایی یورو 2012 مقابل ایتالیا قرار می گیرند.
bayern.blogsky.com
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ فهرست اصلی آلمان برای دیدار مقابل یونان چند ساعت پیش از آغاز بازی به رسانه ها درز پیدا کرد با این وجود شاگردان لوو توانستند 4-2 یونان را شکست دهند
فیلیپ لام، کاپیتان تیم ملی آلمان، از وجود جاسوس در اردوی ژرمن ها که باعث لو رفتن ترکیب اصلی تیمش در دیدار مقابل یونان شد، ابراز نارضایتی کرد.
فهرست اصلی آلمان برای دیدار مقابل یونان چند ساعت پیش از آغاز بازی به رسانه ها درز پیدا کرد با این وجود شاگردان لوو توانستند 4-2 یونان را شکست دهند. در این دیدار لوو مثلث تهاجمی تیمش را به طور کامل تغییر داد و به جای گومز، مولر و پودولسکی از کلوزه، شورله و رویس استفاده کرد.
لام که از این اتفاق بسیار عصبانی است در گفتگو با خبرنگاران گفت:" این یک مسئله مهم است. من این اتفاق را تایید می کنم و اکنون باید بفهمیم که چه کسی ترکیب اصلی را به خبرنگاران رسانده است.
واقعا چنین اتفاقاتی شرم آور است. همه کشور پشت ما هستند به همین دلیل رسیدن ترکیب اصلی به دست عموم پیش از موعد یک رسوایی است.
تنها یک آدم مشکل دار می تواند این کار را انجام دهد زیرا این کار می توانست امیدهای یک ملت را از بین ببرد. با این وجود، قصد نداریم برای مشخص شدن قضیه، کاراگاه استخدام کنیم.
باید برای بازی های بعدی بیشتر مراقب باشیم. چه آنهایی که بازی می کنند و چه آنهایی که بازی نمی کنند، نباید با مدیربرنامه های شان در مورد ترکیب اصلی صحبت کنند."
bayern.blogsky.com
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬شواین اشتایگر هافبک مطرح تیم ملی آلمان اظهار داشت آماده بازی در نیمه نهایی یورو 2012 است.
باستین شواین اشتایگر هافبک تیم ملی آلمان فصل گذشته مصدومیت های طولانی ای را پشت سر گذاشت و مسئولان تیم ملی کشورش را در بازی دوستانه مقابل اسرائیل که از ناحیه استخوان کف پا مصدوم بود را به وحشت انداخت که مبادا به مسابقات یورو 2012 نرسد .
شواین سرانجام به مسابقات یورو رسید و در چهار بازی تیمش در این رقابتها حاضر بود اما پس از بازی با یونان اعلام نمود از ناحیه قوزک پا دچار مصدومیت شده است اما اکنون اظهار دارد که مشکلش برطرف شده است و قادر است به بازی حساس نیمه نهایی مقابل ایتالیا بازی کند .
شواین اشتایگر در گفتگویی با خبرنگاران گفت:«من بسیار خوشحالم و احساس خوبی دارم . به خوبی جایگاه تیم را درک میکنم ، بی صبرانه منتظر شروع بازی هستم و تلاش میکنم بهترین نمایشم را اجرا بگذارم »
«امروز (دوشنبه) احساس بهتری دارم و احساس میکنم که کاملا آماده بازی کردن هستم ، من کاملا مشاتقانه منتظر شروع بازی هستم. وقتی میگویم احساس خوبی دارم بدین معناست که به آن ایمان دارم.»
تیم ملی آلمان پنجشنبه در شهر ورشو لهستان به مصاف شاگردان چزاره پراندلی میرود .
bayern.blogsky.com
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬باشگاه بایرن که سخت به دنبال یک مهاجم کارآمد برای تیمش است گزینه جدید خود را ماریو مندزوکیچ ستاره کروات تیم وولفسبورگ اعلام کرد.
باشگاه بایدن مونیخ آلمان به دنبال ادین ژکو ستاره بوسنیایی تیم منچسترسیتی بود اما به نظر میرسد با درخواست 30 مبلغ میلیون یورویی منچستری ها برای ژکو بایرن از خرید وی منصرف شده است.
ماریو مندزوکیچ ستاره کروات تیم وولفسبورگ که در رقابتهای یورو 2012 موفق شد سه گل به ثمر برساند و نمایش قابل قبولی داشت به نظر میرسد توجه مسئولان بایرن رو جلب کرده و گزارشات از نشریات بیلد و کیکر حاکی از آن است که دو باشگاه با مبلغی بین 12 تا 15 میلیون یورو بر سر انتقال مندزوکیچ به مونیخ به توافق رسیده اند .
مندزوکیچ سال 2010 از تیم دینامو زاگرب به وولفسبورگ پیوست و فصل گذشته در 32 بازی برای تیمش موفق شد 12 گل به ثمر برساند .
bayern.blogsky.com
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ دروازه بان تیم ملی آلمان هیجان زیادی دارد تا درآینده ای نزدیک به مقایسه سه دروازه بان برتر دنیا، درمرحله نیمه نهایی یورو2012 بپردازد
آندره اس کوپکه دروازه بان تیم ملی آلمان راجع به جانلوئیجی بوفون، ایکر کاسیاس و مانوئل نویر صحبت کرده و این سه را سه دروازه بان برتر دنیا خوانده.
این سه دروازه بان درمرحله نیمه نهایی یورو2012 حضور دارند.
دروازه بان سابق تیم ملی آلمان که در سال 1990 با این تیم قهرمان دنیاشد و در سال 1996 جام قهرمانی اروپایی را بالای سر برد همچنین به تمجید از آندره آ پیرلو پرداخته.
کوپکه در صحبتهایی به خبرنگاران گفت:« بوفون جزو بهترین دروازه بانان دنیاست. این فوق العاده است که بوفون، کاسیاس و نویر، سه دروازه بان برتر دنیا به مرحله نیمه نهایی یورو رسیده اند.حالا می توانیم ارزیابی کنیم که چه کسی بهترین است. »
او درتمجید از پیرلو هم گفت:« پیرلو بازی فوق العاده ای را به نمایش گذاشت. او یک پنالتی جالب را زد و ثابت کرد که روحیه زیادی دارد. او بهترین بازیکن ایتالیا بود.»
اسطوره تیم ملی آلمان که به خاطر مهار ضربه پنالتی گرث سوثگیت در سال 1996 بیش از پیش معروف شد و با آن مهار توانست مجوز صعود تیمش به دیدار فینال را کسب کند، ادامه داد:« تمرین برای مهار پنالتی غیرممکن است. اصلا نمی توان در جلسه تمرینی، فشارهای موجود در بازی را شبیه سازی کرد. در جلسه تمرینی بدون هیچ مشکلی عملکرد خیلی بهتری داری. البته نباید فراموش کنیم که ما هم تیمی داریم که ازنظر روحی واقعا قوی است.»
کوپکه 50 ساله درادامه به این نکته اشاره کرد که آلمان کنونی قصد تکیه زدن به موفقیتهای پیشینش را ندارد:«ما اجازه نخواهیم داد که گذشته ها برروی ما تاثیربگذارد و می خواهیم خودمان به تاریخ بپیوندیم.آمار و ارقام برای ما جالب توجه نیست. »
آلمان و ایتالیا روز 5شنبه درمرحله نیمه نهایی یورو2012 در ورشو مقابل هم قرار خواهند گرفت.
bayern.blogsky.com
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ دروازه بان طلایی ایتالیایی معتقد است که آتزوری تیم قدرتمندی است و می تواند شاگردان لو را شکست دهد
دینو زوف معتقد است که تیم ملی ایتالیا شانس زیادی برای شکست دادن آلمان در مصاف دو تیم درمرحله نیمه نهایی یوورو2012 دارد
این اسطوره 70 ساله که در سال 1968 با تیم ملی ایتالیا به قهرمانی اروپا رسید، لحظات شیرین و دلنشینی را به عنوان کاپیتان تیم ملی ایتالیا درسال 1982 سپری کرد و شاهد برد 1-3 تیمش مقابل آلمان غربی در فینال جام جهانی و قهرمانی آتزوری بود.
زوف در صحبتهایی به تمحجید از آلمان کنونی و به ویژه ماریو گومز پرداخته ولی معتقد است که تیم پراندلی ثابت کرده که قدرت کافی برای شکست دادن شاگردان لو را دارد.
زوف در صحبتهایی به بوندس لیگا دات دی ایی گفت:« ایتالیا شانس زیادی برای رسیدن به بازی فینال دارد. باید به شدت مراقب آلمانی ها بود. آتزوری تیم قدرتمندو خلاقی است. آنها می توانند برای هر تیمی خطرساز شوند. آنها یک بار این خطراتشان را مقابل انگلیس به نمایش گذاشتند. البته آلمان هم تیم متعادلی است وهیچ نقطه ضعفی ندارد. ماریو گومز واقعا مراتحت تاثیر قرار داده. او بازیکن بزرگی است.»
زوف درادامه صحبتهایش گفت:« آلمانی ها تا به اینجا عملکرد مثبت وخوبی داشتند. به نظر من تنها استثنا، بازی آنها مقابل پرتغال بود. آنها تحت فشار بیشتری در مقایسه با سایر حریفان گام به میدان گذاشتند.»
ایتالیا بعد از سال 1982 که موفق به شکست دادن آلمان شد، در مرحله نیمه نهایی جام جهانی 2006 نیز توانست تا در وقت های اضافه ژرمن ها را به زانو دربیاورد. زوف اکنون معتقد است که بوفون کلید موفقیت ایتالیا خواهد بود:« بوفون، دروازه بان و کاپیتان تیم است و با تمام تجربیاتش در ضربات پنالتی مقابل انگلیس قرار گرفت. لحظاتی هستند که تمام بازیکنان تیم به شانه های دروازه بان تیمشان تکیه می کنند و بوفون دقیقا می داند که بردوش گرفتن مسئولیت به چه معناست. بالوتلی هم مهاجم خوبی است و عملکرداو نشان می دهد که بازیکن خارق العاده ای است.خیلی خوب است که پراندلی اینقدر به او فرصت می دهد.»
bayern.blogsky.com
چلسی هنوز شورله را می خواهد
Fcbayern.ir-اندره شورله که از مدتها قبل مورد نظر باشگاه چلسی قرار داشت با انجام بازیهای خوب در جریان مسابقات یورو 2012 باعث شده تا تلاش باشگاه لندنی برای خرید وی بیشتر از قبل شود.
به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ درایران؛باشگاه چلسی انگلیس می خواهد با یک پیشنهاد عالی اندره شورله را به خدمت بگیرد.از این رو باشگاه لندنی اکنون قصد دارد مبلغ 18 ملیون یورو به باشگاه لورکوزن پرداخت نماید.شورله تا سال 2016 با باشگاه بایرلورکوزن قراداد دارد.
باشگاه چلسی قبلا مبلغی در حدود 9 ملیون یورو به باشگاه لورکوزن پیشنهاد داده بود که از سوی باشگاه آلمانی سریعا رد شده بود.
باشگاه چلسی قبل از این موفق شده بود مارکو مارین دیگر بازیکن آلمانی برمن را شکار نماید.بسیاری از تحلیلگران فوتبال جزیره معتقد هستند آبراموویچ قصد دارد با خرید بازیکنهای آلمانی زمینه سرمربیگری یوآخیم لو را در سال 2014 برای آبی های لندنی ، فراهم نماید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)