به نام خداوند جان و خرد
کزین برتر اندیشه بر نگذر
اخبار و حواشی قرمز های باواریا در فصل 13-2012
به نام خداوند جان و خرد
کزین برتر اندیشه بر نگذر
اخبار و حواشی قرمز های باواریا در فصل 13-2012
ویرایش توسط Fc Bayern München : 08-25-2012 در ساعت 20:20
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ ژرمن ها در مرحله یک چهارم نهایی یورو مقابل یونان 4-2 به پیروزی رسیدند و رکورد شکست ناپذیری شان در دیدارهای رسمی را به 15 رساندند.
فرانتس بکن باوئر، اسطوره فوتبال آلمان، معتقد است تیم یواخیم لوو از کیفیت لازم برای شکست دادن هر تیمی در رقابت های یورو برخوردار است.
ژرمن ها در مرحله یک چهارم نهایی یورو مقابل یونان 4-2 به پیروزی رسیدند و رکورد شکست ناپذیری شان در دیدارهای رسمی را به 15 رساندند.
بکن باوئر در گفتگو با بیلد گفت:" سخت است ضعفی در تیم آلمان پیدا کرد. وقتی در جام جهانی، تا پیش از رسیدن به نیمه نهایی همه حریفان تان را شکست دهید، دیگر از هیچ حریفی نمی ترسید.
آلمان مقابل یونان واقعا فوق العاده بود و حتی می توانستند در همان نیمه اول 4-0 پیش بیفتند. نمایش آنها یک در دیدار با یونان، یک پایم برای همه مدعیان قهرمانی بود.
حریف بعدی ایتالیا یا انگلیس است. اگرچه ایتالیا گربه سیاه ما در رقابت های مهم است و ما را در جام جهانی 2006 شکست داد، این بار اوضاع می تواند متفاوت باشد. برای ما فرقی ندارد حریف بعدی چه تیمی باشد."
bayern.blogsky.com
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
![]()
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ با انجام قرعه کشی مرحله اول رقابتهای جام حذفی آلمان موسوم به DFB POKAL، تیمها حریفان خود را شناختند، که در یکی از مهمترین مسابقات بایرن مونیخ پر افتخارترین تیم این رقابتها میهمان یان رگزنبورگ است.
بر طبق مقررات اتحادیه فوتبال آلمان تمام تیمهای بوندسلیگا1 در این مرحله از مسابقات میهمان رقبای خود خواهند بود.
تیم یان رگزنبورگ حریف بایرن مونیخ در این مرحله که به تازگی جواز حضور در بوندسلیگا2 را دریافت کرده است در ورزشگاه یازده هزار نفری یان اشتادیون میزبان شاگردان یوپ هاینکس خواهد بود.
در سایر دیدار های مهم، بروسیا دروتموند مدافع عنوان قهرمانی میهمان اوبرنلاد خواهد بود، ساربروکن به مصاف شالکه خواهد رفت و مونشن گلادباخ هم در زمین آلمانیا آخن به میدان میرود.
bayern.blogsky.com
![]()
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ باستین شواین اشتایگر هافبک تیم ملی فوتبال آلمان که چندی پیش از ناحیه ی مچ پا مصدوم شد هنوز کاملا بهبود نیافته است و به همین جهت ممکن است دیدار نیمه نهایی رقابتهای یورو را از دست بدهد.
به نقل از NDTV ، شواین اشتایگر گفت: "باید بگویم مچ پای من واقعا مرا نگران کرده است چرا که هنوز کاملا بهبود نیافته است. من هیچ زمانی برای استراحت ندارم. خوشبختانه تنها دو دیدار دیگر در پیش داریم و من باید سعی کنم در هر دو دیدار به میدان بروم و بجنگم اما پس از آن دیگر نباید فعالیتی داشته باشم تا کاملا دوره ی بهبودم طی شود."
او همچنین در ادامه گفت: به علت مصدومیتی که دارم در دیدارهای اخیر پاسهای اشتباهی را دادم که هیچ وقت نمیدادم. همچنین اشتباهاتی را مرتکب شدم که هیچ وقت مرتکب نمیشدم. اگر نخواهم در دیدار نیمه نهایی حضور داشته باشم مربی من یواخیم لو مشکلی با این مسئله نخواهد داشت."
bayern.blogsky.com
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬موقعیت های بسیاری در جریان بازی برای گلزنی خلق کردیم ولی مجبور شدیم برای گلزنی تا ضربات پنالتی صبر کنیم.
چزاره پراندلی سرمربی ایتالیا پس از عبور از سد انگلستان در دیدار یک چهارم نهایی مسابقات یورو 2012، شاگردانش را مستحق پیروزی دانست. آتزوری در دقایق زیادی از مسابقه تیم برتر میدان بود ولی در پایان پس از 120 دقیقه بازی بدون گل به لطف ضربات پنالتی به نیمه نهایی رسید.
پراندلی پس از بازی به رای اسپورت گفت: « ما بازی خوبی را به نمایش گذاشتیم و شایسته پیروزی بودیم. ما در مقابل حریفی قدرتمند بازی می کردیم و موقعیت های بسیاری در جریان بازی برای گلزنی خلق کردیم ولی مجبور شدیم برای گلزنی تا ضربات پنالتی صبر کنیم. روح حاکم بر تیم در این بازی فوق العاده بود. ما روند گلزنی انگلستان را در این بازی متوقف کردیم و آنها در انتهای دیدار به توپهای بلند روی آورده بودند. حالا وقت لذت بردن از این پیروزی است و بعد از آن به دیدار مقابل آلمان فکر خواهیم کرد.»
ایتالیا دو روز کمتر از آلمان فرصت خواهد داشت تا خود را آماده دیدار نیمه نهایی کند و پراندلی تایید کرد که «به وضوح» شانس آلمان برای رسیدن به فینال بیشتر است. دو تیم پنجشنبه برای مشخص شدن یکی از دو تیم فینالیست به مصاف هم خواهند رفت.
bayern.blogsky.com
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬فیلیپ لام کاپیتان تیم ملی آلمان معتقد است باستین شواین اشتایگر به بازی نیمه نهایی مقابل ایتالیا خواهد رسید.
باستین شواین اشتایگر هافبک با تجربه تیم ملی آلمان که در هر چهار بازی تیمش در یورو 2012 حاضر بوده است اکنون بر اثر مصدومیت سه جلسه تمرین اخیر تیمش را از دست داده است و روز یکشنبه تایید کرد که هنوز پس از صدومیت قوزک پای خود بهبود کامل نیافته است .
نگرانی هایی وجود دارد که تیم ملی آلمان مجبور باشد دیدار نیمه نهایی مقابل ایتالیا بدون شواین اشتایگر بازی کند اما فیلیپ لام اظهار داشت او در بازی روز پنجشنبه به میدان خواهد رفت.
لام در یک کنفرانس مطبوعاتی به خبرنگاران گفت:"درست است که او سه جلسه تمرین اخیر تیم را از دست داده است ، اما ما باید برای نیمه نهایی تمام بازیکنانمان را در اختیار داشته باشیم ما همینطور نمیتوانیم بازیکنانی که سه یا چهار درست آمادگیشان را از دست داده اند را در به بازی بگیریم ، با این حال من از وضعیت جسمانی باستین نگران نیستم . او وضعیت جسمانی خود را بهتر از هرکسی میداند و من مطمئنم او در بازی نیمه نهایی به میدان خواهد رفت."
تیم ملی آلمان پنجشنبه در ورزشگاه شهر ورشو برای برگزاری نیمه نهایی یورو 2012 به مصاف تیم ملی ایتالیا خواهد رفت.
bayern.blogsky.com
هیتسفلد: بایرن به ژکو نیاز ندارد
Fcbayern.ir- اوتمار هیتسفلد سرمربی تیم ملی سوئیس معتقد است در حال حاضر بایرن موینخ هیچ نیازی به جذب یک مهاجم جدید ندارد و خط حمله بایرن در حال حاضر می تواند به خوبی جوابگو باشد.
به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ درایران؛ سرمربی سابق بایرن مونیخ که با این تیم به مقام قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا هم دست یافته است به مدیرا بایرن توصیه می کند که از تلاش برای جذب ادین ژکو دست بردارند.
هیتسفلد در گفت و گو با TZ میگوید:" ژکو؟ من فکر می کنم که با توجه به جذب کلادیو پیزارو و در صورتی که آنها بتوانند پترسن را نگه دارند، دیگر نیازی به جذب مهاجم نخواهند داشت، با توجه به اینکه بایرن معمولا با یک مهاجم بازی می کند و آن هم ماریو گومز است و با حضور پیزارو روی نیمکت مطمئنا به مهاجم دیگر بازی نخواهد رسید."
اوتمار هیتسفلد همچنین در مورد حضور احتمالی پپ گواردیولا روی نیمکت بایرن میگوید:" اگر شما بتوانید او را جذب کنید و او با این بتوان با زبان خود بازیکنان را هدایت کند، اتفاق بسیار خوبی است."
fcbayern.ir
روبن در ازای ژکو
Fcbayern.ir- مطبوعات آلمانی این روزها خبر از علاقه روبرتو مانچینی سرمربی تیم فوتبال منچسترسیتی به آرین روبن وینگر بایرن مونیخ می دهند و پیش بینی می کنند که منچسترسیتی روبن را به عنوان بخشی از مبلغ رضایتنامه ادین ژکو از بایرن طلب کند.
به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ ادین ژکو مهاجم تیم فوتبال منچسترسیتی این روزها به شدت مورد توجه سران بایرن مونیخ قرار دارد ظاهرا باشگاه منچسترسیتی هم علاقه ای به حفظ این مهاجم ندارد و حاضر است این مهاجم را به فیمت مناسبی به فروش برساند.
روزنامه بیلد ضمن اینکه خبر از علاقه روبرتو مانچینی سرمربی تیم منچسترستی به آرین روبن میدهد به مدیران بایرن یادآور می شود که می توانند به جای پرداخت مبلغ 32 میلیون پوند برای رضایتنامه ژکو، روبن را به عنون بخشی از این مبلغ به منچسترسیتی واگذار کند.
هرچند که روبن ماه گذشته قراردادش را برای 3 سال دیگر با بایرن تمدید کرد اما بایرن با توجه به جذب ژردان شکیری می تواند خلا روبن را پر کند، همچنین با توجه به اتفاقاتی که در دیدار دوستانه بایرن مونیخ و تیم ملی هلند رخ داد ظاهرا روبن هم از حضور در مونیخ دلسرد شده است هرچند که پدر آرین روبن تاکید کرده است که روبن در بایرن مونیخ خواهد ماند.
fcbayern.ir
ماریو مانژوکیچ گزینه جدید بایرن مونیخ
Fcbayern.ir- عملکرد ماریو مانزوکیچ مهاجم کروات تیم فوتبال وولفسبورگ آلمان در رقابتهای یورو 2012 ، موجب شده است تا باشگاههای بزرگ اروپایی از جمله بایرن مونیخ این بازیکن را در لیست خرید خود جای دهند.
به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ روزنامه بیلد ادعا می کند که بایرن مونیخ به صورت کاملا جدی این بازیکن را مد نظر قرار داده و به زودی برای جذب این بازیکن اقدام خواهد کرد.
البته باشگاه وولفسبورگ هم جندان از عملکرد مانژوکیچ راضی نیست و به نظر می رسد حاضر به فروش این بازیکن باشد.
باشگاه بایرن مونیخ با وجود اینکه کلادیو پیزارو را به جمع نفرات خود اضافه کرده است اما مشغول آماده کردن یک پیشنهاد 10 میلیون یورویی برای این مهاجم 26 ساله است.
مانژوکیچ در سال 2010 با مبلغ 7 میلیون یورو از دینامو زاگرب به وولفسبورگ پیوست و در 56 بازی 20 گل برای این تیم به ثمر رساند.
fcbayern.ir
![]()
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ مسوت اوزیل ستاره آلمانی باشگاه رئال مادرید معتقد است که یواخیم لو کیفیت لازم برای هدایت رئال مادرید را دارد.
این درحالی است که نام یواخیم لوی 52 ساله به عنوان جانشین ایده آلی برای خوزه مورینیو در رختکن رئال در آینده مطرح می شود.
چند روز پیش ویسنته دل بوسکه سرمربی تیم ملی اسپانیا هم در صحبتهایی اعلام کرده بود که لو آماده در دست گرفتن هدایت تیمهایی مثل رئال مادرید و بارسلوناست و اوزیل هم این صحبتها را تائید کرده است.
اوزیل در صحبتهایی به اکسپرس گفت: «لو مربی خیلی خوبی است. او یکی از بهترین مربیان دنیاست. اگر او روزی به رئال مادرید بیاید؟ چرا که نه. او کیفیت کاری کافی برای حضور روی نیمکت رئال را دارد.»
اوزیل در ادامه به دفاع از سامی خدیرا ، هم وطنش در رئال مادرید برخاست و گفت: «من دلیل انتقادات از خدیرا را درک نمی کنم. او به صورت ثابت در بهترین باشگاه دنیا بازی می کند. همیشه می توانی روی او حساب کنی، چون همیشه با 100% توانایی اش بازی می کند. من افتخار می کنم که می توانم هم در تیم ملی و هم در باشگاه رئال در کنار او بازی کنم. سامی خیلی پیشرفت کرده و یکی از بهترین بازیکنان شماره 6 فوتبال دنیاست.»
اوزیل 23 ساله که در سال 2010 با قراردادی 15 میلیون یورویی از وردربرمن به رئال منتقل شد، اکنون یکی از بازیکنان کلیدی کهکشانی هاست و درادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که قصد تغییر تیمش را ندارد: «من تا سال 2016 با رئال قرارداد دارم. واقعا شهر مادرید را دوست دارم. آفتاب معمولا در این شهر می تابد و من دوستان زیادی دارم. من نمی دانم که آینده چه خواهد شد ولی از حضور در اینجا راضی و خوشحالم.»
bayern.blogsky.com
![]()
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ اوتمار هیتسفلد سرمربی تیم ملی سوئیس معتقد است در حال حاضر بایرن مونیخ هیچ نیازی به جذب یک مهاجم جدید ندارد و خط حمله بایرن در حال حاضر می تواند به خوبی جوابگو باشد.
سرمربی سابق بایرن مونیخ که با این تیم به مقام قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا هم دست یافته است به مدیرا بایرن توصیه می کند که از تلاش برای جذب ادین ژکو دست بردارند.
هیتسفلد در گفت و گو با TZ میگوید: "ژکو؟ من فکر می کنم که با توجه به جذب کلودیو پیزارو و در صورتی که آنها بتوانند پترسن را نگه دارند، دیگر نیازی به جذب مهاجم نخواهند داشت، با توجه به اینکه بایرن معمولا با یک مهاجم بازی می کند و آن هم ماریو گومز است و با حضور پیزارو روی نیمکت مطمئنا به مهاجم دیگر بازی نخواهد رسید."
اوتمار هیتسفلد همچنین در مورد حضور احتمالی پپ گواردیولا روی نیمکت بایرن میگوید: "اگر شما بتوانید او را جذب کنید و او بتواند با زبان خود بازیکنان را هدایت کند، اتفاق بسیار خوبی است."
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)