Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 285

Hybrid View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    - دفاع-هافبک
    مربی مورد علاقه
    گوارديولا
    بازیکن محبوب
    لمپارد--مسی-فابرگاس
    اسم واقعی شما
    امیرحسین

SpainBarcelonaSS_Tehran

تشکر ها
    473
    تشکر شده 178 در 87 پست

esteghlal مهرزاد معدنچی در راه استقلال !

جدایی مصطفی دنیزلی از پرسپولیس حالا وضعیت مهرزاد معدنچی را نیز تحت الشعاع قرار داده است.
    مهرزاد معدنچی بازیکنی که در حال حاضر از آمادگی بالایی برخوردار است حالا با وضعیت مبهمی روبرو شده و باشگاه پرسپولیس هنوز تکلیف او را مشخص نکرده که آیا با او قرارداد می‌بندد یا خیر. در این بین استقلالی‌ها به فکر افتاده‌اند که این بازیکن را به خدمت بگیرند تا کمی از ناکامی خود در فصل نقل و انتقالات را جبران کنند. مدیر برنامه‌های معدنچی نیز بی علاقه نیست که این بازیکن را به استقلال ببرد تا کمی از کدورت قلعه‌نویی کم شود.
    شهراد ناظمی اگر چه با روزنامه تماشا مصاحبه کرده و گفته است ادبیات قلعه نویی به 30 سال پیش برمی‌گردد اما حالا با توجه به دلخوری سرمربی استقلال بی علاقه نیست که با این انتقال رابطه خود با قلعه نویی را بازسازی کند.
    البته این خبر هنوز از سوی باشگاه استقلال تایید یا تکذیب نشده است اما اصلا بعید نیست که این بازیکن طی روزهای آینده به استقلال بپیوندد.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

2. کاربر روبرو از پست مفید sasahmad11 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    - دفاع-هافبک
    مربی مورد علاقه
    گوارديولا
    بازیکن محبوب
    لمپارد--مسی-فابرگاس
    اسم واقعی شما
    امیرحسین

SpainBarcelonaSS_Tehran

تشکر ها
    473
    تشکر شده 178 در 87 پست

esteghlal خلعتبری : ‌هیچ کس از باشگاه استقلال با من تماس نگرفته است

محمدرضا خلعتبری مهاجم فصل گذشته باشگاه الوصل امارات هنوز برای سال آینده تصمیم خاصی نگرفته و این در حالی است که شایعات زیادی در دو، سه هفته اخیر در مورد حضور او در تیم فوتبال پرسپولیس مطرح شد.
    خلعتبری در گفت‌وگو یی ابتدا در مورد وضعیتش برای فصل آینده می‌گوید:«‌من به مسافرت رفته بودم و تازه به امارات آمدم. اول باید وضعیتم در باشگاه الوصل مشخص شود تا بعدا تصمیم بگیرم. مدیران باشگاه الوصل تغییر کرده‌اند و حالا باید در مورد فصل آینده با آنها صحبت کنم.»
    خلعتبری در پاسخ به این سوال که مگر قرار نبود سال بعد به ایران بیایی تاکید می‌کند:«‌ من همیشه گفته‌ام که اولویت اولم ماندن در امارات است و می‌توانید مصاحبه‌های قبلی‌ام بخوانید. من از دو، سه تیم اماراتی پیشنهاد دارم و اگر شرایط مناسب باشد دوست دارم بمانم ولی مطمئنا پیشنهاد تیم‌های ایرانی را هم بررسی می‌کنم. بازی کردن در ایران خوبی‌های خاص خودش را دارد ولی باید شرایط مورد نظر هم فراهم شود.»
    می‌گویند اگر برونو متسو سرمربی پرسپولیس شود، خلعتبری به این تیم نمی‌آید. او در پاسخ به این سوال که آیا اختلاف با متسو دلیل جدایی تو از الغرافه قطر بود می‌گوید:«من با متسو مشکل خاصی ندارم و جدایی من تقصیر او نبود. در الغرافه اتفاقاتی افتاد که بیشتر به مسوولان این باشگاه و فشارهای آنها مربوط می‌شد ولی باید بگویم که من از کار کردن با متسو خاطرات خوبی ندارم. او رفتارهای خاص خودش را دارد و کار کردن با این مربی سخت است ولی راستش را بخواهید هنوز تصمیم نگرفتم که اگر این متسو در پرسپولیس باشد به این تیم بیایم یا خیر.»
    در دو، سه روز اخیر شایعات زیادی در مورد مذاکره جدی استقلال با خلعتبری مطرح شده ولی خودش دراین خصوص می‌گوید:«‌هیچ کس از باشگاه استقلال با من تماس نگرفته ولی معمولا این شایعات در فوتبال ایران وجود دارد. اگر تماسی گرفته می‌شد خیلی راحت می‌گفتم.»
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

4. کاربر روبرو از پست مفید sasahmad11 تشکر کرده است .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)