مـَـن شـَبـ ـُ روز دَرس مـیـ ـ خـونَـم تـ ـآ پُشـت ِ کـــ ـ ـنـ ـکــ ـور نَمـونَـم!
ویرایش توسط Blue-StaR : 07-17-2012 در ساعت 18:24
سلام بر اهالی دربی
خوب هستید من موقعیتم از همتون بهتره ....... راستی شوخیدم پول هم دارم فقط واسم ترشیده پیدا نکنیداااااا متاسفانه 98% دخترای امروزی شدن ترشی سیر 7 ساله..( شوخیدم یه موقع به دل نگیریدااااااا).من نمیدونم چرا میگن شوهر نیست آمار نشون داده و ثابت کرده که در برابر 1 دختر 3 تا پسر وجود داره حالا باز بگید شوهر نییییییییییییییی.
از دیشب تا الان 1 ساعت نخوابیدم بهترین لحظه زندگیم دیشب اتفاق افتاد با اجازتون دایی شدم ........... هی وای منیه پسر کاکل زری دایی قربونش بشه تمام دخترایی که دیشب به دنیا اومدن تو اتاق واسش شماره تل پرت می کردند...
![]()
این روزها می گذرند...... ولی من از این روزها نمی گذرم
خب پس حتما خوشگل نيستي
ايشالله كه مثل من نشي والله من كه با دايي شدنم خيلي حال نكردم به دوتا داداشام ميگه دايي خوب به من ميگه دايي بدمن موندم چيكارش كردم كه اين لقب رو بهم داده
فقط همين مونده بود بابا بزرگ هم گير بده
اگه كسي پيدا شد به تو پيرمرد زن بده منم ميتونم آدم بشم![]()
لعنت به باعث و بانی این بغض
ویرایش توسط alexdelpiero_10 : 07-17-2012 در ساعت 18:49
خب پس حتما خوشگل نيستي
ايشالله كه مثل من نشي والله من كه با دايي شدنم خيلي حال نكردم به دوتا داداشام ميگه دايي خوب به من ميگه دايي بدمن موندم چيكارش كردم كه اين لقب رو بهم داده
متوسط هستم پسرم....
تو کلا جنست خرابه ببین چیکار کردی که اون بچه هم تحویلت نمی گیره![]()
این روزها می گذرند...... ولی من از این روزها نمی گذرم
لعنت به باعث و بانی این بغض
ویرایش توسط alexdelpiero_10 : 07-17-2012 در ساعت 19:14
دو ساعت نبودم صفحه رفت کجا
پس بهتره اینجا بحث نکنیم
یا بحثی بشه مثل آدم
همش که شد شوخی و مسخره /به دعوا هم رسید
رسول تو کی آدم میشی؟(اینو به خیلی از بچه ها گفتم)
درکت میکنم یه لحظه میرم بعد یه ساعت میام میبینم 3صفحه پر شده یعنی شماها این قدر بدبختین که عین ادم نمیتونین این موضوع رو جمش کنین هرچی میشه کاربر بلواستار میاد زیر پیازو داغ میکنه
پاورقی :جایی که کوفت و بیشعور توسط دیگران داده میشه بدبخت غیر قانونی نیست!
انصاف داشته باشین چرا این طوری هستین شما ها ؟دوس دارین چند تا سایت ازینا حتی تخصصی ترمعرفی کنم؟
راستی من تو عمرم ازین سه تا انجمن که اخریش دربی هست انجمن های پرطرفدار تری ندیدم جون من اگه دیدین از این جاهاش عکس بگیرین
پرطرفدار ترین انجمنی که دیدم
اولی همونیه که بهتوم ایمیل میفرسته با عنوان لینک های جالب روز
دومی رو وللش
سومی هم دربی خودمون
راستی کسی نمیدونه اون پستی که در باره اسپم داده بودم چی شده؟مگه چش بود پاکش کردین؟خیلی سخت گیرین ها![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خودم هم نمیدونم آقا ابراهیم![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
♣ The King ♣
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)