مباركه بله رو گرفتي؟ شيريني ما يادت نره![]()
مباركه بله رو گرفتي؟ شيريني ما يادت نره![]()
لعنت به باعث و بانی این بغض
خوشم میاد این رسول هر چی نداشته باشه تهه روئه
اونهمه حیا کن رهاکن براش گذاشتم مردک تعداد پستاش بیشترم شده
دیگه هر کی از کنار کمپم رد بشه یه نقل قول سریع براش میزنه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هنوز هیچی نشده کمپو کردین 3 صفحه
ماشاالله رسول
همینجوری ادامه بدی 50 صفحه ی کمپ رو از آن خودت میکنی![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
In all circumstances
I'm always a fan of Real Madrid
دوستان کسی بلده به من بگه ه جوری میشه یه نفرو بخشید
تا حالا تجربشو نداشتم
In all circumstances
I'm always a fan of Real Madrid
اول از هر مطلبی کمپ جدید را تبریک میگم هر چند که من زیاد اهل کمپ نیستم.و بعضی وقت ها میام یه گشتی تو صفحه هاش میزنم . دلیل نیومدنم به کمپ : بعضی ها می گفتن من فقط یه اسپمر بیشتر نیستم. منم نمیام که حرفی دیگه نباشه
سلام علیکم حاج احمد خوبی عزیز اگر نظر من و بخوای من می گم طرف مقابل هر کاری هم که کرده هر چند هم که بد باشه شما بخشیدن را پیشه کن و بذار کار تو الگو بشه واسه همه و بزرگ بودن خودت را نشان بده از قدیم گفتن بخشش از بزرگانه. اگر دوست داری الگو بشی چشمات را به روی اشتباه ش ببند و بدون منت بخشیدن را پیشه کن.و من یه تار سیبیل پیشت ضمانت میذارم برای بخشیدن طرف که میدونم کی هستش.
امیدوارم که این کار را انجام بدی![]()
این روزها می گذرند...... ولی من از این روزها نمی گذرم
ویرایش توسط ALEX-ss : 06-24-2012 در ساعت 18:40
احمدرضا جون چند جور بخشیدن داریم!!
ایشاا... وقتی اردبیل اومدی بهم میگی یک کلاس خصوصی واست میزارم
ولی واسه اینکه کارت راه بیفته این یه نوع بخشیدن رو بهت یاد میدم
کاری نداره از اون کسی که میخوای ببخشی میتونی دستی یه چیزی به عنوان هدیه بگیریسپس اونو ببخشی
ولی میتونی قبل از مرحله ی بخشیدن هم چند جمله نثار اون بکنی مثل اینکه فقط بخاطر اینکه تو بودی بخشیدم و....
اگه بقیشو بخوای توضیح بدم به حسابم پول بریز ...![]()
الان میدونم طرف ذوق مرگ میشه.بخشیدمش.ولی باید قبول بکنه که بازگشت به روابط قبلمون زمان میخواد!
دیشب رسول خان با بابام دعوام شد ته هم ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)