به نام خداوند جان و خرد
کزین برتر اندیشه بر نگذر
اخبار و حواشی قرمز های باواریا در فصل 13-2012
به نام خداوند جان و خرد
کزین برتر اندیشه بر نگذر
اخبار و حواشی قرمز های باواریا در فصل 13-2012
ویرایش توسط Fc Bayern München : 08-25-2012 در ساعت 20:20
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬یکی از کاربران توئیتر مطلبی حاوی توهین نژادپرستانه علیه اوزیل منتشر کرد و مصطفی اوزیل از اینکه علیه پسرش و سایر بازیکنان دو ملیتی چنین اقداماتی انجام می شود، ناراحت است
پدر مسوت اوزیل، ستاره تیم ملی آلمان اعلام کرد مطلبی حاوی توهین نژادپرستانه علیه پسرش در توئیتر منتشر شده و به همین دلیل دست به اقدامات قانونی زده اند.
بعد از پیروزی 2-1 آلمان مقابل دانمارک، یکی از کاربران توئیتر مطلبی حاوی توهین نژادپرستانه علیه اوزیل منتشر کرد و مصطفی اوزیل از اینکه علیه پسرش و سایر بازیکنان دو ملیتی چنین اقداماتی انجام می شود، ناراحت است.
او در گفتگو با تی زد گفت:" مسوت در آلمان متولد شده و کارهای زیادی برای تیم ملی آلمان انجام داده است. او اکنون یک آلمانی محسوب می شود. او پسر فوق العاده ای است و ما از این که چنین اتفاقاتی برای او رخ داد، ناراحت هستیم. البته این مسائل روی بازی او تاثیرگذار نیست.
این افراد دیگر از حد گذشته اند و ما برای جلوگیری از وقوع چنین اتفاقاتی اقدامات قانونی انجام داده ایم. اگر این کار را نکنیم، دفعه بعد نوبت بواتنگ، پودولسکی، سامی خدیرا یا ایلکای گوندوگان می شود. این قابل پذیرش نیست.
این اولین بار نیست که چنین اتفاقاتی رخ می دهد و دیگر نمی توان چنین اقداماتی رو پذیرفت."
بعد از شکایات متعددی که در مورد انتظار این مطلب شد، صفحه کاربری که این مطلب را منتشر کرده بود، بسته شد.
bayern.blogsky.com
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬هافبک تیم ملی آلمان در مورد شایعات پیرامون پیوستن گواردیولا به
بایرن مونیخ صحبت کرد و مربی سابق بارسلونا را " کاملا مناسب " تیم آلمانی دانست . این ملی پوش آلمانی رئال مادرید ، بدین ترتیب از یکی از بزرگترین رقبایش از زمان حضورش در رئال تمجید کرد .
او در کنفرانس مطبوعاتی گفت :" هر کاری که گواردیولا در بارسا کرده ، به خاطر لیاقتش بوده است . او یکی از بزرگترین مربیان است . بایرن هم باشگاه بزرگی است و کاملا مناسب اوست . یک چالش جالب می تواند باشد . "
هر چند که خدیرا فعلا روی بازی بعدی یوروی آلمان در مقابل یونان که تیمی تدافعی است تمرکز کرده است .
او می گوید :" فقط به یونان فکر می کنیم . تیم خوبی هستند و نباید آنها را دستکم بگیریم. نباید به بازیهای بعدش فکر کنیم به ایتالیا یا انگلیس فکر نمی کنیم ، فقط به یونان نظر داریم . برای غلبه بر خط دفاع یونان ، در ابتدا باید صبوری کرد . ما باید تحرک زیادی در جریان بازی داشته باشیم و به دنبال حفره ها بگیردیم . مشکل است اما می توان راهکارش را پیدا کرد . " خدیرا اعتقاد دارد که یونان خیلی " متراکم " بازی می کند و " تیم خیلی خوبی " دارد .
وی افزود :" ما می توانیم انتظاری مشابه بازی با دانمارک را داشته باشیم . در روزهای اخیر ، سخت تمرین کرده ایم . باید کمی باهوش تر باشیم . " وی در مورد هموطنش اوزیل گفت :" او کارش را در سالهای اخیر کرده است و برای تیم ، بسیار بسیار ارزشمند است . "
وی در پایان راجع به صدراعظم آنجلا مرکل که به اردوی ژرمن ها سر زده بود هم گفت :" این می تواند برایمان خوش شانسی بیاورد . "
bayern.blogsky.com
![]()
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ یواخیم لو، سرمربی تیم ملی فوتبال آلمان اظهار داشت که مسوت اوزیل به زودی خواهد درخشید.
به نقل ازFIFA.com، لو در این باره گفت: "من تاکنون از نمایش های اوزیل راضی بوده ام. او در بازی برابر دانمارک به شدت بهبود یافته بود و نشان داد که یکی از بازیکنان کامل تیم است. اما همچنان درخشش او در راه است."
او همچنین هنگامی که از او سوال شد که چرا امسال شاهد نمایشهایی فوق العاده از اوزیل مانند دیدار برابر انگلیس و آرژانتین در جام جهانی 2010 و گل پیروزی بخش وی برابر غنا نیستیم در پاسخ گفت: "در آن زمان نیز اوزیل تا مدتی همین گونه و مانند امسال عمل میکرد تا اینکه ناگهان در دیدار برابر انگلیس و آرژانتین درخشید. من احساس میکنم که چنین اتفاقی در این تورنمنت نیز رخ خواهد داد. از نظر من در حال حاضر و در این تورنمنت اوزیل بهبودی فوق العاده داشته است. عده ای هستند که تنها به فکر نمایش های فردی خود هستند اما من شاهد تلاشهای او برای کل تیم هستم. او بسیار خلاق است و از نظر من خود را کاملا قربانی تیم کرده است."
bayern.blogsky.com
![]()
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ باستین شواین اشتایگر، ستاره خط میانی بایرن مونیخ در صحبتهایی اعلام کرد که اگر تیمش با تمام پتانسیلش در رقابتهای یورو بازی کند، می تواند قهرمان این رقابتها شود.
شانزده سال است که آلمان در رقابتهای بزرگ دنیا به قهرمانی نرسیده و آخرین قهرمانی این تیم به یورو 1996 و برد آلمان مقابل چک با گل بیرهوف در بازی فینال برمی گردد.
شواین اشتایگر 27 ساله معتقد است که دیگر ناکامی بایرن در فینال لیگ قهرمانان اروپا را فراموش کرده و بر روی قهرمانی آلمان در یورو 2012 تمرکز نموده است.
شواین اشتایگر در صحبتهایی به تیم دات دی اف ایی دات دی بی گفت: «فشار راچطور تعریف می کنید؟ همه ما زندگی های مختلفی داریم. افراد نیازمند، کسانی که برای ادامه حیات می جنگند؛ آنها همه تحت فشارند. برای من، تورنمنت یورو واقعا حیاتی و مهم است و چالش بزرگی است تا ثابت کنیم که می توانیم... البته اگر در اوج باشیم. اگر تمام پتانسیل فوتبالی مان را به نمایش بگذاریم، می توانیم جام را بالای سر ببریم. به همین سادگی... ولی من این را فشار نمی نامم.»
شواین اشتایگر در ادامه صحبتهایش در مقایسه بازیهای یورو با جام جهانی گفت: «فراموش نکنید که در بازیهای گروهی در آفریقای جنوبی ما کار آسانی نداشتیم. بازی مقابل غنا واقعا سخت بود. به علاوه بازی مقابل انگلیس و آرژانتین هم اسان نبود. تنها کاری که ما کردیم این بود که زود از حریف پیش افتادیم و این کار را برای ما ساده تر کرد. ما تیم خوبی داشتیم و الان هم تیم خوبی داریم. تفاوت اینجاست که در رقابتهای جام جهانی، 10 بازیکن ما، اولین حضورشان درتورنمنتی بزرگ را تجربه می کردند. این بازیکنان الان هم با ما هستند ولی از آن موقع خیلی تغییر کرده اند و به خوبی باید و نبایدها در تورنمنت های فوتبالی را می شناسند. دانستن این موضوع، می تواند ما را موفق کند.»
یونان حریف بعدی آلمان در یورو است و شواین اشتایگر دراین باره گفت: «بازی کردن مقابل چنین حریفی کار سختی است. ما احترام زیادی برای یونانی ها قائلیم. به ویژه اینکه پیش از این، خیلی از متخصصان می گفتند که آنها شانس زیادی برای صعود به این مرحله ندارند و خلافش ثابت شد. ما اصلا نباید یونان را دست کم بگیریم و امیدواریم که هواداران آلمانی هم این را درک کنند که ما هنوز صعود نکرده ایم.»
در صورتی که آلمان از سد یونان عبور کند، درمرحله بعد با برنده بازی ایتالیا - انگلیس روبرو خواهند شد و تا بازی فینال به اسپانیا برنخواهند خورد. او دراین باره گفته: «خوشحالم که اسپانیایی ها هم به این مرحله رسیده اند. آنها تیم تراز اولی هستند. قطعا آنها حریف سرسختی خواهند بود. من دوست دارم مقابل اسپانیا هم بازی کنیم و آنها را شکست دهیم. اسپانیا بهترین حریف ممکن است. من دوست دارم که بعد از سختی کشیدن به جام برسیم. اگر اسپانیا، از گردونه رقابتها خارج شده بود، دریافت جام را رد نمی کردم.»
bayern.blogsky.com
![]()
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ معلوم نیست یونانیها واقعیت را می گویند یا می خواهند بر علیه ژرمنها دست به یک جنگ تبلیغاتی بزنند. مسئولان یوفا تصمیم دارند در این مورد بررسی خود را آغاز نمایند.
به نقل از شبکه یورو نیوز خبری گئورگیوس ساماراس و واسیلیس توروسیدیس دو بازیکن تیم ملی یونان هستند که می گویند از طریق صفحه اجتماعی خود مورد تهدید نئونازیها قرار گرفته اند.
ساماراس می گوید: آنها مرا تهدید کردند اگر به تیم ملی آلمان گل بزنم وباعث حذف ژرمنها شوم مرا به قتل می رسانند. تورسیدیس نیزمی گوید: مشابه همچین پیغامی را دریافت نموده است. این ماجراها در حالی روی می دهد که آلمانیها تا به حال، دو بار به خاطر جنجال تماشاگرانش جریمه شده و بعضی از آنها نیز بنرهایی که نمادهای گروههای نئو ناری در آن دیده می شد، با خود به ورزشگاه برده بودند.
فدراسیون فوتبال آلمان این ماجراها را تکذیب نموده است و معتقد است یونانیها دست به یک جنگ روانی علیه آنان زده است.
bayern.blogsky.com
![]()
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ بایرنی ها تا سال ۲۰۱۳ با یوپ هاینکس قرارداد دارند اما این روزها شایعه حضور مربی سابق بارسا در آلیانس آرنا در رسانه های اروپا زیاد به گوش می رسد.
به گزارش بیلد، ویسنته دل بوسکه در کنفرانس خبری بازی تیمهای اسپانیا و فرانسه در پاسخ به این سوال که آیا گواردیولا می تواند با توجه به اسپانیایی زبان بودنش در بایرن موفق باشد گفت: «پپ به زبان انگلیسی مسلط است و می تواند ایده هایش را به سادگی به بازیکنان منتقل کند. او می تواند در هر باشگاه معتبری در دنیا کار کند و موفق باشد. البته بایرن مونیخ هم یکی از بهترین باشگاه های دنیاست و می تواند زمینه موفقیت گواردیولا را فراهم کند.»
bayern.blogsky.com
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، ویسنته دل بوسکه ، سرمربی تیم ملی اسپانیا می گوید که می تواند به راحتی تصور کند از سال 2013 گواردیولا سرمربی باشگاه بایرن مونیخ باشد. همچنین فیلیپ لام ، کاپیتان تیم بایرن علاقه مند است تا این اتفاق رخ دهد.
در چند روز گذشته گمانه زنی هایی در مورد سرمربیگری پپ گواردیولا از سال 2013 و پس از جدایی یوپ هاینکس از باشگاه بایرن مونیخ شنیده می شود. ویسنته دل بوسکه 61 ساله به روزنامۀ بیلد در خصوص این خبرها می گوید : "گواردیولا می تواند از فردا شروع کند و این عالی خواهد بود. او به خوبی انگلیسی صحبت می کند ، از همین رو او در برقراری ارتباط و گفتن ایده هایش مشکلی ندارد."
ویکتور والدز ، سنگربان تیم بارسلونا هم با ویسنته دل بوسکه هم عقیده است و در اینباره می گوید : "گواردیولا برای هر باشگاهی در هر نقطه از جهان انتخاب درست می باشد و می تواند موفق شود. او زمان کمی را برای آموختن ایده هایش به بازیکنان صرف می کند ، اما سپس می تواند آن را به اجرا بگذارد. به ویژه در بایرن مونیخ ، که یکی از بزرگترین باشگاه های جهان است."
فیلیپ لام هم تحت تاثیر این خبرها قرار گرفته است و در مصاحبه با خبرگزاری کیکر گفت : "من علاقه مندم تا عقاید گواردیولا را که می تواند مشکل گشا باشد دنبال کنم."
اما توماس مولر و هولگر بادشتوبر ترجیح دادند تا در این خصوص به طور مشخص نظراتشان را ابراز نکنند. توماس مولر در مورد این خبر گفت : "این مربوط به امور باشگاه است ، در اینجا همه چیز مربوط به جام ملت های اروپاست." همچنین هولگر بادشتوبر عنوان کرد : "ما یک مربی بزرگ داریم. من در مورد اینکه چه کسی پس از او می آید نظری ندارم. این امر باید توسط رؤسای باشگاه حل و فصل شود."
bayern.blogsky.com
![]()
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ به نظر می رسد ماریو گومز دل پری از بعضی از شخصیت های بزرگ آلمانی و وسانه های آلمانی داشته باشد. از همین رو مهاجم اول تیم بایرن مونیخ و تیم ملی آلمان در همین مورد صحبتهایی شنیدنی برای گفتن دارد.
به نقل از شبکه ورزشی dsf آلمان ماریو گومز در مصاحبه با این شبکه میگوید: "من فکر می کنم در اسپانیا بیشتر به من علاقه دارند تا در کشورم آلمان. اوزیل و خدیرا به من گفتند در اسپانیا بیشتر بازیهای تو را نگاه می کنند. البته من نیز همواره پیامهای بسیاری از هوادارانم را از اسپانیا و به خصوص از اندلس، جایی که خانواده پدریم در آن زندگی می کنند دریافت میکنم."
ماریو اضافه می کند: "می دانم در آلمان بعضیها حالشان از من بهم می خورد اما من باز آلمان و باشگاه محبوبم (بایرن مونیخ) را دوست می دارم. بعد از بازی با چلسی و قبل از بازی با پرتغال من زیر شدیدترین انتقادها بودم اما خدا را شکر می کنم که توانستم آنها را تحمل نمایم. یوپ هاینکس و یواخیم لو من را هرگز در این شرایط تنها نگذاشتند. هاینکس به من گفت: ماریو تو کماکان مهاجم اول من هستی و هیچوقت نگران مسائل پیش آمده نباش."
ماریو گومز صحبتهایش را اینطور ادامه می دهد: "یواخیم لو نیز همیشه من را حمایت می کند او همیشه به من می گوید: پسر، تو فقط به کارت ادامه بده نگذار انتقادات روی تو اثر بگذارند."
گومز می افزاید: "باور کنیدمن نهایت تلاشم را هم برای تیم ملی و هم برای بایرن مونیخ انجام می دهم ولی در بعضی از اوقات متاسفانه موفق نمی شوم."
ماریو گومز همچنین کماکان از مهمت شول و کریستف دام دو تن از شخصیت های بزرگ آلمان دلگیر و عصبانی است. او در این باره می گوید: "اصلا سخنهای شول خنده دار نیود. او دروغ می گوید که می خواست به من انگیزه بدهد. من اصلا به حرفهای وی اهمیتی ندادم. در مورد کریستف دام هم باید بگویم واقعا از وی انتظار چنین حرفهایی نداشتم. واقعا برای شخصیت او متاسفم."
مهمت شول و کریستف دام چندی قبل ماریو گومز را متوجه شدیدترین انتقادهای خود کردند. مهمت شول در شبکه ard آلمان گفته بود گومز اصلا مهاجمی، با کلاس جهانی نیست و کریستف دام نیز در مصاحبه با رسانه های ورزشی بلژیک در مورد گومز گفته بود: "گومز مانند زرافه آرامی است که خطری برای هیچ کس نمی تواند ایجاد نماید."
bayern.blogsky.com
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ ماریو گوتزه ، بازیکن تیم ملی آلمان اظهار داشت که خواهان رفتن به میدان و بازی کردن است.به نقل از DFB.DE ، گوتزه گفت: "من کاملا آماده هستم و چیزی که در حال حاضر واقعا به آن نیازمند هستم رفتن به میدان است. خصوصا در حال حاضر که در یک تورنمنت عظیم قرار داریم من میخواهم بازی کنم. خیلی ها به من میگویند که من هنوز خیلی جوان هستم و هنوز آینده در پیش است. اما هیچ بازیکنی از نیمکت نشینی راضی نیست. این خیلی بد است. در حال حاضر همه چیز در سطح فوق العاده است، هتل، غذاها، زمینهای تمرین همه و همه عالی هستند اما فوتبال بحثی جداست."
او همچنین در ادامه گفت: "من در این تورنمنت تاکنون سعی کرده ام چیزهای زیادی بیاموزم. اما چیزی که در این زمان بیش از هر چیز برای من با ارزش است این است که ما هر سه بازی مقدماتی خود را با پیروزی پشت سر گذاشته ایم. ما همگی عضو یک تیم هستیم و یک هدف مشترک داریم بنابراین موفقیت تنها مختص بازیکن X یا Y نیست."
bayern.blogsky.com
![]()
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ ژرمن ها در آستانه دیدار حساس امشبشان مقابل یونان در مرحله یک چهارم پایانی یورو 2012 که در شهر گدانسک برگزار می شود، نگرانی خاصی از بابت مصدومیت ها ندارند.
جروم بواتنگ بعد از پشت سرگذاشتن یک جلسه محرومیتش آماده حضور در میدان است و جای خود در ترکیب اصلی تیم را از لارس بندر پس خواهد گرفت. این احتمالا تنها تغییر در ترکیب آلمان در مقایسه با آخرین دیدارشان مقابل دانمارک (که با برد 1-2 آلمان همراه بود) خواهد بود.
فرناندو سانتوس سرمربی یونان در این دیدار گیورگوس کاراگونیس و خوزه هولباس را به دلیل محرومیت دراختیار نخواهد داشت و بعید به نظر می رسد که کستاس چالکیاس، دروازه بان این تیم بتواند به موقع ازبند مصدومیتی که ازناحیه همسترینگ گریبانگیرش شده رها شود.
ممکن است سوتیریس نینیس، بازی ساز یونانی پارما جای کاراگونیس را پرکند و البته ممکن است که مربی یونان گیورگوس فوتاکیس باتجربه را به کار بگیرد.
آیا می دانستید؟
•آلمان در 14 دیدار اخیر بین المللی اش به پیروزی رسیده که این رکورد جالبی برای آنهاست.
•ژرمن ها هیچ وقت مغلوب یونان نشده اند. در 8 مصاف رو در روی اخیر آنها، آلمان به 5 برد و 3 تساوی درمقابل یونان دست یافته
•این پنجمین حضور آلمان در مرحله یک چهارم پایانی یورو است و آنها در تمامی بازیهای قبلی شان درمرحله یک چهارم پایانی به دور بعد راه یافته اند.
•هولگر بادشتوبر در صورتی که دراین بازی کارت زرد بگیرد، شانس حضور در بازی بعدی تیمش را از دست خواهد داد
•یونان در هشت بازی اخیرش تنها به یک گل دست یافته و در نتیجه به دو پیروزی رسیده
•یونان در 24 دیداری که فرناندو سانتوس را روی نیمکت مربیگری اش دیده، توانسته تا در 21 بازی به گل برسد و سایر بازیها (3 دیدار دیگر) با تساوی بدون گل به پایان رسیده.
•تنها حضور یونان در مرحله یک چهارم پایانی یک تورنمنت مهم، به یورو 2004 برمی گردد که دراین مرحله از آن تورنمنت توانست با نتیجه 0-1 فرانسه را شکست داده و به قهرمانی یورو برسد.
•کریاکو پاپادوپولوس، دیمیتریس سالپینگیدیس و واسیلاس توروسیدیس، تنها یک کارت زرد دیگر تا محرومیت فاصله دارند.
bayern.blogsky.com
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)