همونطوری که از اسم تایپیک معلومه بیاین خودتون رو معرفی کنید تا بیشتر باهاتون اشنا شیم ..................![]()
همونطوری که از اسم تایپیک معلومه بیاین خودتون رو معرفی کنید تا بیشتر باهاتون اشنا شیم ..................![]()
158-315,Abdollah 202,abolghasemi,AL1reZA,Alex Dlpiero_10,alexandre dasilva,AlexDelpiero,aliexpress,Amir Carlos,amirreza0090,AmirUtd,ams7,ANDRANIK.T,any10,Arsenal,Askar65,Austin Justin 1995,azeraspeed,Ḉoɳɉuratioɳ,Baroon,C R 7 9,Cassillas,Catalon,clement,dana77,David7,Derby,faez,Fc Bayern München,frank lampard,GOLL,H@kem,icon,juninho_P,Junior.FC,KAKA,kami,kasra messi,King Beckham,king123,lord7stark,masihaparsa19,Masud18,mehdi0082,Mehrd@d,Mohammad,MOHAMMAD ALI,moon girl,mr goal,MyBarca,omid.b,pedro_17,pooyan_wenger,Rasoul.Totti,Ricardo Kaka,sAmAn.s,SARVIN,sergioricardokaka,shiraz-sport,sina acm,Sir Gheysar,spes1375,TiFuSi,ُSara_10 10 3,پویامهربون,ZedBazi,Zid@ne,zunked,ایران مکانیک,سدانی ها,سعیدح
سلام دوست عزيز . خوب شروع كردي.
اسم من سجاد فردوسي هستش .اميدوارم بچه هاي ديگه هم بيان و خودشون رو معرفي كنند تا باهاشون آشنا بشيم. از من ميتونيد هر گل يا كليپ يا والپيپر درخواست بديد تا براتون تو قسم مورد نظر دربي بذارم.
راستي خودتو معرفي نكرديا![]()
The Most Successful Club
This means that the value of the shirt
abolghasemi,AL1reZA,Alex Dlpiero_10,alexandre dasilva,AlexDelpiero,ANDRANIK.T,Arsenal,azeraspeed,Baroon,Carles Puyol,dana77,David7,Fc Bayern München,fcfc.ir,GOLL,ibrahim,icon,KAKA,King Beckham,mehdi0082,Mohammad,moon girl,pedro_17,salireza.s,SARVIN,sasahmad11,spes1375,tina ronaldo 7,پویامهربون,دوشانی,سدانی ها
ارسلان بالخره کار خودتو کردی...
خوب...
من حجت خورسند هستم 19 سال ساکن مشهد دانشجوی رشته زبان عاشق دنیای فوتبال و عضو اینجا اگه خدا قبول کنه!
چیزی روکه از جا نداختم؟
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام اهورا هستم متولد نوروز 67
هوادار رئال مادرید و همه بازیکنان رئالم بابت شناخت این فروم و اینکه میتونم اینجا عضو باشم خوشحالم امیدوارم محفل گرمی اینجا تشکیل بشه و من بتونم گوشه ای از این محفل کنار همه اعضای فروم باشم
ویرایش توسط Madridista : 07-10-2009 در ساعت 18:57
سلام به همه
من اسمم شايانه
تقريبآ 22 ساله..... كه 14 سالشو صرف هواداري منچستر كردم
قوانين اين فروم رو هم خوندم اگه واقعآ قوانين اجرا بشه و سخت گيري هاي لازم هم براي منحرف نشدن سايت از حالت تخصصي فوتبال انجام بشه فكر مي كنم بتونيم يك محيط صميمي و همچنين پربار فراهم كنيم.
ايشالا همه بتونيم به هم كمك كنيم واسه سالم موندن محيط![]()
مسافر كهكشاني ها
سلام به همه بچه ها
چند نفري از دوستان پيغام خصوصي داده بودند و مي خواستند كه من خودمو معرفي كنم
كوچيك شما جعفر هستم...... متولد و ساكن شهر گرگان
منم تقريبآ 22 سالمه.....
اين سايت هم به كمك بچه ها راه انداختيم تا يه محيط 100% فوتبالي داشته باشيم
همه كاربران هم مطمئن باشند كه سخت گيري هايي كه آقا شايان فرمودند هم فقط به احترام همه دوستاني كه مي خواهند وقتشونو جايي صرف كنند كه توش يه چيزي ياد بگيرند و اگر چيزي هم بلدند به بقيه ياد بدن انجام ميشه و هدف ما اينه كه Derby محلي براي كساني باشه كه فوتبال رو واقعآ دوست دارند
مسلمآ به كمك همه شما دوستان براي پربار شدن و هر چه صميمي تر شدن اين محيط نياز داريم
منم به عنوان يه داداش كوچيكتر فقط وظيفه دارم كه اين محيط رو فراهم كنم و احيانآ نظارت داشته باشيم
ممنون از همكاري شما ..... و خوش آمد به حضور گرمتون
يا علي
WelCome To Derby
A7000,abolghasemi,AL1reZA,ale10forever,Alex Dlpiero_10,alexandre dasilva,AlexDelpiero,amir-97,amirh0ssein,ams7,ANDRANIK.T,Arsenal,asal,azeraspeed,Carles Puyol,catalan10,Chelsea FC,dana77,David Beckham,David7,Fc Bayern München,football8,GBH,ibrahim,inter the best,KAKA,kami,King Beckham,Madridista,MaRaL JooN,Mehdi,mohammad-beckham,moon girl,Parham,pedro_17,SARVIN,sasahmad11,sina acm,SIR,TiFuSi,tina ronaldo 7,مورینیو...,پویامهربون,Zid@ne,رویا,سدانی ها,شقایق21
با سلام خدمت همه دوستان
قبل از هر چيز فرا رسيدن اربعين رو تسليت ميگم
بنده حسن هستم 24 ساله از شيراز .
اميدوارم در کنار شما عزيزان بتونم چيزي ياد بگيرم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام بر همگی
سمیر هستم 17 ساله از شیراز
از وقتی به دنیا اومدم طرفدار میلان بودم
امیدوارم این سایت به زودی شلوغ بشه
![]()
سلام به تمامی دوستان عزیز
من امید 18-19 شاید هم 20 از تهران هستم
عشقم فوتبال هست و کامپیوتر
نوکر تمام دوستان عزیز هم هستیم
مخصوصا طرفداران رئال مادرید
سلام به همه من حامد 20 از تهران ایشالا اینجا هم پربار بشه![]()
ویرایش توسط Derby : 02-16-2009 در ساعت 11:56 دلیل: استفاده از نام غير مجاز
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)