Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 224

Hybrid View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    AMF
    مربی مورد علاقه
    V.Delbosqe & J.Moruinho
    بازیکن محبوب
    RAUL&CRIS&CASILLAS& J.compos&L.Hernandez
    اسم واقعی شما
    MORTEZA

SpainRealMadridArsenal

تشکر ها
    6,208
    تشکر شده 12,757 در 2,549 پست

خب تمرینات اخیر گویا از این حکایته که ترکیب بازی با ایتالیا قراره دوباره برقرار بشه یعنی تیمی بدون مهاجم کلاسیک و یعنی چون هافبکامون عالین باید به هر قیمتی به همشون بازی بدیم از همین الان انتقادا از ویسنته بالا گرفته و اراگونز پرچم داره این مسالس
    خدایی من همه کارای دل بوسکه رو قبول دارم اما این کارش بشدت رو مخه و رسما تیمو به فنا دادن
    من ترجیح میدم خیلی قدرتمندانه وارد زمین بشیم و خب همه عواقبشم تحمل میکنم تا اینکه بترسیم و..............
    همه تیما خوف رویارویی با ماتادورها رو دارن اونوقت ما از این برتری روحی اصلا استفاده مفید نمیکنیم
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

2. کاربر روبرو از پست مفید mortezarm تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    سر الکس فرگوسن_علی دایی
    بازیکن محبوب
    ایکر کاسیاس_لیونل مسی_ون پرسی
    BarcelonaManUtd

Van Persie

تشکر ها
    2,021
    تشکر شده 3,952 در 742 پست

Bia Inja

نقل قول نوشته اصلی توسط mortezarm نمایش پست ها
    خب تمرینات اخیر گویا از این حکایته که ترکیب بازی با ایتالیا قراره دوباره برقرار بشه یعنی تیمی بدون مهاجم کلاسیک و یعنی چون هافبکامون عالین باید به هر قیمتی به همشون بازی بدیم از همین الان انتقادا از ویسنته بالا گرفته و اراگونز پرچم داره این مسالس
    خدایی من همه کارای دل بوسکه رو قبول دارم اما این کارش بشدت رو مخه و رسما تیمو به فنا دادن
    من ترجیح میدم خیلی قدرتمندانه وارد زمین بشیم و خب همه عواقبشم تحمل میکنم تا اینکه بترسیم و..............
    همه تیما خوف رویارویی با ماتادورها رو دارن اونوقت ما از این برتری روحی اصلا استفاده مفید نمیکنیم
    خوب دوست عزیز ما نباید زیاد عجول باشیم چون دل بوسکه خودش میدونه میخواد چیکار کنه و ایمان داشته باش طوری که دوست داری اسپانیا ببره دل بوسکه هم دوست داره پس ما نباید به ترکیب اعتراض داشته باشیمچون هدف ما قهرمانی هست
    خداحافظ

4. 2 کاربر از پست مفید nima_76 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    AMF
    مربی مورد علاقه
    V.Delbosqe & J.Moruinho
    بازیکن محبوب
    RAUL&CRIS&CASILLAS& J.compos&L.Hernandez
    اسم واقعی شما
    MORTEZA

SpainRealMadridArsenal

تشکر ها
    6,208
    تشکر شده 12,757 در 2,549 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط nima_76 نمایش پست ها
    خوب دوست عزیز ما نباید زیاد عجول باشیم چون دل بوسکه خودش میدونه میخواد چیکار کنه و ایمان داشته باش طوری که دوست داری اسپانیا ببره دل بوسکه هم دوست داره پس ما نباید به ترکیب اعتراض داشته باشیمچون هدف ما قهرمانی هست
    نه اصلا بحث عجول بودن نیس که یا بحث اعتراض به تیم
    توجه کنی اراگونز در حالی کنار گذاشته شد که تیم رویایی بازی میکرد و همه رو سنگین میبرد و با اقتدار هم قهرمان شد
    دلیلش این بود که تو سال 2004 و 2006 هم تیم قشنگ بازی میکرد اما قشنگ بازی کردن ضامن قهرمانی نبود
    پس دل بوسکه با این تدبیر وارد کادر ماتادورها شد چون سیاست دفاعی و حمله را توامان داشت
    اما اینکه از مهاجمی اصلی استفاده نکنی وقتی واقعا خوبن چیزیه که باعث تعجب و نشون دهنده احتیاط و وارد کردن استرس به تیمه
    به هر حال حتی اگه امشب حذف بشیم که نمیشیم بازهم من اعتقاد دارم دل بوسکه عالی بوده
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

6. 2 کاربر از پست مفید mortezarm تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع