Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 224

Hybrid View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    CMF
    مربی مورد علاقه
    Josep Guardiola - Guus Hidink
    بازیکن محبوب
    Andres Iniesta
    اسم واقعی شما
    Mehdi

ArgentinaBarcelonaJuventus

تشکر ها
    109
    تشکر شده 23 در 9 پست

فقط دلبوسکه جان مادرش این سیلوا رو بازی نده آبرو مارو برده خیلی بد بازی میکنه
    این پچول باید باشه تو زمین به سلطان فابرگاس باشه بیرون
    هر وقت سسک اومد تو ترکوند دیشب که دیدن چه پاسی داد
    بازیای قبلم گل زد
    پدرو رو هم بازی نمیده
    یورنته رو هم رو نیکمت میشونه تورس خیلی من قبولش دارم ولی میخوای بکشیش بیرون حداقل یورنته رو بیار تو میره خسوس ناواس پچول رو میاره

2. 4 کاربر از پست مفید Catalounia تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    AMF
    مربی مورد علاقه
    V.Delbosqe & J.Moruinho
    بازیکن محبوب
    RAUL&CRIS&CASILLAS& J.compos&L.Hernandez
    اسم واقعی شما
    MORTEZA

SpainRealMadridArsenal

تشکر ها
    6,208
    تشکر شده 12,757 در 2,549 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط catalounia نمایش پست ها
    فقط دلبوسکه جان مادرش این سیلوا رو بازی نده آبرو مارو برده خیلی بد بازی میکنه
    این پچول باید باشه تو زمین به سلطان فابرگاس باشه بیرون
    هر وقت سسک اومد تو ترکوند دیشب که دیدن چه پاسی داد
    بازیای قبلم گل زد
    پدرو رو هم بازی نمیده
    یورنته رو هم رو نیکمت میشونه تورس خیلی من قبولش دارم ولی میخوای بکشیش بیرون حداقل یورنته رو بیار تو میره خسوس ناواس پچول رو میاره
    سسک تو این تورنمنت خیلی خوب بوده اما متاسفانه یا خوشبختانه تو پست اون انبوه بازیکنو داریم و تو پست مهاجم اصلی هم نمیتونه قابلیتهاشو به خوبی نشون بده و خب نمیشه از این نظر به دل بوسکه خیلی خورده گرفت اما به نظرم سیلوا خیلی خوب بوده و عملکردش هر چند عالی نبوده اما بد هم نبوده ولی قابلیت های بیشتری داره . اما قبول دارم که در حق یورنته داره بی انصافی میشه اما نوع ترکیب ویسنته که من خیلی هم باهاش موافق نیستم این بازیکنا رو میطلبه به امید یه برد اسپانیاواری در مقابل فرانسه و کسب سومین یورو
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

4. 5 کاربر از پست مفید mortezarm تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    CMF
    مربی مورد علاقه
    Josep Guardiola - Guus Hidink
    بازیکن محبوب
    Andres Iniesta
    اسم واقعی شما
    Mehdi

ArgentinaBarcelonaJuventus

تشکر ها
    109
    تشکر شده 23 در 9 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mortezarm نمایش پست ها
    سسک تو این تورنمنت خیلی خوب بوده اما متاسفانه یا خوشبختانه تو پست اون انبوه بازیکنو داریم و تو پست مهاجم اصلی هم نمیتونه قابلیتهاشو به خوبی نشون بده و خب نمیشه از این نظر به دل بوسکه خیلی خورده گرفت اما به نظرم سیلوا خیلی خوب بوده و عملکردش هر چند عالی نبوده اما بد هم نبوده ولی قابلیت های بیشتری داره . اما قبول دارم که در حق یورنته داره بی انصافی میشه اما نوع ترکیب ویسنته که من خیلی هم باهاش موافق نیستم این بازیکنا رو میطلبه به امید یه برد اسپانیاواری در مقابل فرانسه و کسب سومین یورو
    من بشخصه از اینکه سیلوا قابلتاشو نتونسته نمایش بده موافقم ولی کلا" به نظر من سسک تو دفاعم باشه از سیلوا خیلی بهتره خداییش پاسشو ندیدن سیلوا کجا میتونه اینجوری پاس بده؟
    راجع به ترکیب نه میتونم بگم بده نه خوب ولی خوب به نظر من 1-3-2-4 بازی میکرد خیلی بهتر بود میدونی چرا چون انبوه هافبک داریم که همشونم بهترینای جهانن و خیلیم شاخن بعد یه مهاجم تموم کنده آسم داریم هم تورس هست همم یورنته
    جفتشون خورن تورس تو چلسی شاید اصلا" تا الان در حد و انتظارات ما نبوده ولی یادمون باشه تو یورو 2008 چه قد کنه بود و خوب بازی میکرد گلش به آلمان و که یادتونه به نظر من چون ژاوی و اینیستا و سسک پشتشن میتونه خیلی عالی عمل کنه
    ویرایش توسط Catalounia : 06-20-2012 در ساعت 17:50

6. 4 کاربر از پست مفید Catalounia تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع