به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران قهرمان یورو 2008 و جام جهانی 2010 یعنی تیم ملی اسپانیا در این تاپیک قرار می گیرد. اخبار را نیز در تاپیک مربوط به خود قرار دهید.
به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران قهرمان یورو 2008 و جام جهانی 2010 یعنی تیم ملی اسپانیا در این تاپیک قرار می گیرد. اخبار را نیز در تاپیک مربوط به خود قرار دهید.
بازی با کرواسی:
قطعا با ترکیب کامل وارد میدون میشیم چون با باخت احتمال خیلی بالا حذف خواهیم شد و البته با یه مساوی هم صدرنشین گروه میشیم مگه ایتالیا ایرلندو گل بارون کنه که با توجه به خط حملش خیلی بعیده و حتی ببره هم باید کلاهشو بندازه بالا
من حیث مجموع برای نشون دادنه اقتدارمون باتید بازی رو ببریم و حریف احتمالیمون هم انگلیسه که یه بازی فوق العاده مهیج تو دور بعد خواهیم داشت
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امشب صدر نشین میشیم بعدش هم تا فینال میکوبیم تا برسیم به آلمان ها
عجب فینالی میشه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امشب امیدوارم بازیمونو بدون مصدومیت و محرومیت و البته یه برد خوب به پایان برسونیم تا به بازی حساس دور بعد برسیم به شخصه خیلی دوس دارم تو راه صعود کرواسی همراهیمون کنه و ایتالیا هم پرپر بشه چون کلا از بیخ با این تیم مشکل دارم
تو ترکیب اصلی بازهم تورس مهاجم اصلی احتمالی و بازهم سسک نیمکت نشینه
تو ترکیب اولیه ترکیبمون دقیقا ترکیب بازی با ایرلنده
خوب پرتغال که صعود کرد نوبته اسپانیاست که با صدر جدول صعود کنه. امیدوارم امشب پرگل ببریم با درخشش تورس که نشون بده ویا نیست تورس هست.
HALA MADRID
وای خدای من بازی گروه 3 رقابتها چه قدر میتونه جالب و در عین حال پیچیده بشه؟؟!!!
بازی با کرواسی به جا اینکه برا ما حساس باشه ، برا ایتالیایی ها حساسه تره
آخ چقد حال میده وقتی سرنوشت تیمای دیگ دست ما.
امشب قاطعانه باید ببریم ، به عنوان تیم اول صعود کنیم.تورسم که مهاجم اصلیکمبود ویا به هیچ عنوان حس نمیشه با حضورش.
بهترین فرصتم هست تورس تعداد گلای زدشو زیاد کنه و برای آقای گلی شاخ و شونه بکشه.
به امید دیدن یه بازی ناب و پرگل ،به امید برد.
مـَـن شـَبـ ـُ روز دَرس مـیـ ـ خـونَـم تـ ـآ پُشـت ِ کـــ ـ ـنـ ـکــ ـور نَمـونَـم!
بازی رو بردیم و به عنوان صدر نشین احتمالا به انگلیس خوردیم که بخاطر سرعتی بودنش کمی بنظر من از فرانسه برای ما خطرناکتره هر چند کلا تعداد بازیهامون با انگلیسی ها تو سال های اخیر کم بوده
تورس هر چند خوب تغذیه نشد اما امشب خیلی سنگین کار میکرد و اصلا عملکردش قابل قبول نبود
تو خط دفاع هم پیکه و اربلوا کم سوتی ندادن اما بازم مثه همیشه نقطه قوتمون دروازبان با واکنشای عالیش و خط هافبک همشه قدرتمندمون و بازهم درخشش اینیستا و البته پاس خیلی زیبای سسک
دقیقا 75 تا زدن گل ناواس یه لحظاتی خطر حذفو خیلی نزدیک حس کردم
این اسپانیا با این ضعف های عمده قهرمان بشو نیستحرف دیروزمم پس میگیرم.
امیدوارم در طول رقابت ها مثل همیشه هر بازی بهتر بشه.
حتی اسپانیا در برابر ایرلند هم فوق العاده نبود بلکه خوب بود.
خیلی دوست دارم فرانسه حذف بشه!از شانس من میاد قهرمان میشه حتی!
ضمنا احتمال رویارویی فرانسه و ایتالیا هم هست فکر کنم.بازی بدی نمیشه...
نکته جالب اینه که اگر اوکراین هم نفسش بند بیاد هر دو میزبان با این مسابقات وداع کردند و باز تردید پیش میاد در شایستگی انتخاب این دو کشور برای میزبانی
در کل این تفکری که حاکم شده رو من به شخصه می پسندم اون هم اینکه حتی کشور هایی که فوتبالی قدرتمند هم ندارن بیان و میزبان بشن.
مـَـن شـَبـ ـُ روز دَرس مـیـ ـ خـونَـم تـ ـآ پُشـت ِ کـــ ـ ـنـ ـکــ ـور نَمـونَـم!
متاسفانه چیزی که تو اسپانیا خودشو نشون میده سیاسیت محتاطانه دل بو$$$ که هی تو روند مربیگریش داره شدید تر هم میشه اگه توجه کنید اسپانیا 2007 و به خصوص2008 در یورو که اراگونز هدایتش میکرد سراسر حمله بود و مایورو قبلی رو با کوبیدن همه تیما به بهترین شکل و تاریخی ترین نوعش بردیم اما این سیاست ما رو حتی دیشب تا مرز حذف شدن هم برد وقتی ما یورنته نگردو تورس که مهاجمای خیلی خوبی هستند چرا باید بترسیم حتی یه مهاجم فیکس داشته باشیم
با همه شرایط ما اگه یک چهارم به سلامت بالا بریم بازهم قهرمانیم که البته با همه شرایط نامناسب پتانسیل بردن فرانسه و انگلیس رو به راحتی داریم
اسپانیا فهرمان میشه ...ببینید کی گفتم.
Ferguson's Dream Boys
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)