به نام خداوند جان و خرد
کزین برتر اندیشه بر نگذر
اخبار و حواشی قرمز های باواریا در فصل 13-2012
به نام خداوند جان و خرد
کزین برتر اندیشه بر نگذر
اخبار و حواشی قرمز های باواریا در فصل 13-2012
ویرایش توسط Fc Bayern München : 08-25-2012 در ساعت 20:20
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
![]()
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ بیزانت لیزارازو که سابقه قهرمانی جهان و اروپا را بهمراه تیم ملی فرانسه در اخیتار دارد به آلمان ها توصیه کرد تا برای قهرمانی به برخی از تاکتیک های قدیمی خود روی آورند.
به نقل از تی زد؛ لیزارازو در این مورد می گوید: "همه این تیم و چگونگی پیشرفت آن را مورد ستایش قرار می دهند اما این بسیار خوب است که آن ها بتوانند از برخی از تاکتیک های گذشته خود نیز بهره بگیرند. من در مورد بازی هایی صحبت می کنم که آن ها باید در آن پیروز شوند."
قهرمان چمپیونزلیگ سال 2001 ادامه می دهد: "اینکه شاهد هستیم تیم آلمان تا چه حد خوب بازی می کند بسیار مهم است اما اگر آن ها بخواهند در این تورنمنت به مقام قهرمانی دست یابند آن ها به افرادی با روحیه بالا مانند فرانتس بکن باوئر یا رومنیگه و کان نیاز دارند."
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
![]()
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ تونی کروس ستاره باشگاه بایرن که فصل بسیار خوبی را در به همراه این تیم سپری کرد در اولین دیدار تیم ملی مقابل پرتغال در دقیقه 87 به جای مسوت اوزیل وارد میدان شد و در دومین دیدار برابر هلند این تعویض در دقیقه 81 صورت گرفت.
به نقل از تی زد؛ البته کروس 22 ساله در میان جوانان حاضر روی نیمکت ذخیره تیم ملی وضعیت بهتری دارد حداقل او از جمله بازیکنانی بوده که لو به او اعتماد دارد و در هر دو دیدار از او استفاده کرده است. کروس در این مورد می گوید: "همه چیز خوب است. اینکه پس از سپری کردن یک فصل بسیار خوب در بایرن بخواهم فرصت بیشتری برای بازی کردن داشته باشم طبیعی است."
او ادامه می دهد: "تا اینجای کار دو بازی بسیار خوب را انجام دادیم و شاهد بازی های فوق العاده ای از سوی تیم ملی هستیم." البته یواخیم لو به توانایی های تونی کروس اشراف دارد و شاید او را در دیدار برابر دانمارک در ترکیب تیم قرار دهد.
از کروس در این مورد و حضورش در بازی با دانمارک می پرسیم. او می گوید: "من در این مورد چیزی نمی دانم و در این مورد نمی توانم نظر 100% بدهم."
bayern.blogsky.com
![]()
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ تونی کروس هافبک 22 ساله تیم ملی آلمان در حالیکه یک فصل درخشان را در باشگاه بایرن مونیخ سپری کرد ولی همچنان از سوی یواخیم لو مورد استفاده قرار نمی گیرد و در تیم ملی کشورش نیمکت نشین است همین مسئله موجب نارضایتی این بازیکن جوان شد.
کروس در دو دیدار تیم ملی آلمان به عنوان بازیکن جانشین وارد میدان شد و دقایق بسیار اندکی را در ترکیب تیم ملی قرار گرفت. همین امر موجب شد او در مصاحبه ای با ابراز نارضایتی از روند نیمکت نشینی خود سخن بگوید که اولیور بیرهوف را وادار به واکنش کرد.
مدیر تیم های ملی آلمان در پاسخ به ابراز نارضایتی تونی کروس گفت: "من کاملا او را درک می کنم. در تیم ما چگونگی رفتار یک بازیکن بسیار مهم است و اینکه ما هیچ مشکلی در این زمینه نداریم. من از این که بازیکنی در ترکیب قرار نمیگیرد و ابراز ناراضایتی می کند بسیار خوشحال هستم زیرا این نشان دهنده ی این است که بازیکنان ما نسبت به تیم خود بی تفاوت نیستند که با خیال راحت روی نیمکت بنشینند و بازی ها را توریست وار تماشا کنند."
او ادامه می دهد: "بازیکنان جوان ما با انگیزه در تمرینات ظاهر می شوند و بدنبال پیشرفت هستند و می خواهند در ترکیب تیم ملی کشورشان حاضر شوند که این برای موفقیت یک تیم حیاتی است."
bayern.blogsky.com
![]()
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ جروم بواتنگ مدافع راست تیم ملی آلمان در دیدار برابر هلند در دقایق انتهایی بازی و در حالی که آلمان ها با برتری 2 بر 1 از حریف خود پیش بودند با دریافت کارت زرد دو کارته شد و از دیدار سوم برابر دانمارک جا ماند.
به نظر٬ لو برای انتخاب جانشین مناسب برای جروم بواتنگ سه گزینه پیش روی داشته باشد. گرینه اول حضور لارس بندر که در دو بازی اخیر به عنوان بازیکن جانشین وارد زمین شد و در جناح راست ژرمن ها قرار گرفت و بیش از سایرین در شرایط بازی ها قرار گرفته است به نظر اصلی ترین گزینه لو نیز بندر باشد.
گزینه دوم؛ انتقال فیلیپ لام به سمت راست و استفاده از مارسل اشملزر به عنوان مدافع چپ تیم ملی گزینه ای که با توجه به ترکیب خوبی که لام و بادشتوبر در سمت چپ ایجاد کرده اند چندان از سوی مربی به مانند لو قابل قبول نیست.
گزینه سوم؛ استفاده از بندیکت هوودس مدافع باشگاه شالکه، هوودس همواره از سوی یواخیم لو به عنوان گزینه اصلی در خط راست دفاعی مطرح بود اما به نظر شکست سنگین مقابل سوئیس موجب شد تا بواتنگ جای او را در این پست بگیرد. شاید یواخیم لو برای این بازی یک بار دیگر به بندیکت اعتماد کند و فرصتی دیگر را در اختیار وی قرار دهد.
bayern.blogsky.com
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ برتی فوگتس سرمربی اسبق آلمان ها پیش از دیدار پایانی آن ها در مرحله گروهی مقابل تیم ملی دانمارک قهرمان یورو 92 هشدار داد و دیدار با کشور های اسکاندیناوی را بسیار سخت و فیزیکی قلمداد کرد.
به نقل از بیلد؛ برتی فوگتس در مورد این بازی می گوید: "دانمارکی ها از یک پیروزی که برابر آلمان بدست می آورند برای ده سال با روحیه زندگی می کنند." فوگتس از تجربه شکست آلمان در فینال یورو 92 مقابل دانمارک با نتیجه 2 بر 0 صحبت کرد.
ماتیاس سامر نیز که تجربه حضور در فینال یورو 92 را با پیراهن تیم ملی آلمان داشت و اکنون به عنوان مدیر ورزشی در فدراسیون فوتبال آلمان فعالیت دارد دانمارک را حریف خطرناکی می داند و میگوید: "ذهنیت آن ها و اهمیت بازی سوم مقابل آلمان برایشان نقش بسیار مهمی در دیدار سوم ایفا می کند. آن ها با مربیگری مورتن اولسن به خوبی با بازی آلمان ها آشنا هستند و خیلی خوب برای بازی با ما آماده خواهند بود."
bayern.blogsky.com
![]()
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ آلمان، دانمارک، پرتغال و هلند آخرین پرده نمایش از گروه مرگ را به اجرا در خواهند آورد تا دو تیم بخت صعود به دور یک چهارم نهایی را در لحظه آخر بدست آورند.
امشب دور سوم پیکارهای گروه دوم یورو 2012 با انجام دو دیدار به صورت همزمان میان آلمان با دانمارک و هلند با پرتغال انجام خواهد شد. این جدالهای مهیج در شرایطی انجام میشود که اکنون ژرمنها با وجود کسب دو برد و جمعآوری شش امتیاز هنوز بطور قطعی به مرحله یک چهارم نهایی صعود نکردهاند.
به همین خاطر حتی تیمهای سه امتیازی (دانمارک و پرتغال) در کنار تیم فاقد امتیاز این گروه (هلند) تا پایان پیکارهای فردا بخت صعود خواهند داشت. بدین ترتیب دو مصاف باقیمانده با حساسیت و هیجان فوقالعادهای پیگیری خواهد شد.
با توجه به این شرایط، در ورزشگاه «لویف» اوکراین ساعت 23:15 به وقت تهران، در جدالی که ولاسکو کاربالو، داور اسپانیایی مامور قضاوت آن است، ژرمنها مجبور به برداشتن گام دیگری در چهاردهمین دوره جام ملتها هستند.
تیم یواخیم لو که به روال «آلمانهای ادوار گذشته» با احتیاط پیکارهای خود را شروع کرده، بتدریج چهره یک مدعی درجه اول را به خود میگیرد. «مانشافت» پس از بازی «حسابگرانه» برابر پرتغال (برد یک صفر) چهارشنبه شب گذشته برابر «لالههای نارنجی» به پیروزی مهم 2 بر یک رسید. شاگردان جوان «لو» که عزم خود را برای رسیدن به فینال این پیکارها جزم کردهاند، حتی با کسب یک امتیاز مقابل «دینامیتها» بطور کامل خیال خود را برای صعود راحت خواهند کرد.
البته مربی 52 ساله آلمانها به این نکته واقف است که در صورت مد نظر داشتن صرف «کسب تساوی» برای این رویارویی احتمال دارد کارش در نهایت به مشکل بربخورد. زیرا حریف سه امتیازی برای صعود به همه امتیازهای بازی با «فاتح سه دوره این جام»، نیاز مبرم دارد.
با در نظر گرفتن این نکات، تقابل دو تیم اروپایی تماشاییتر از هر زمان دیگری خواهد شد. این در شرایطی است که هر دو تیم تا قبل از این بارها در پیکارهای مختلف برابر هم قرار گرفته و از سبک بازی یکدیگر آشنایی کافی دارند. حتی مورتن اولسن (سرمربی دانمارک) سالها در بوندسلیگا فعالیت کرده و با خلق و خوی کاری همتای خود بخوبی آشنا است.
آخرین بار که او مردانش را برابر آلمان هدایت کرد، به دو سال قبل مربوط میشود که در دیداری دوستانه موفق شد در کپنهاگ به تساوی 2 بر 2 برسد.
در سطح جام ملتها نیز این دو حریف دو بار در دهه 90 برابر هم صفآرایی کرده که ابتدا دانمارک 2 بر صفر پیروز شده اما در مرتبه دوم تیم آلمان با همین نتیجه به برتری دست یافته است.
در دومین بازی همزمان گروه، همانگونه که اعلام شد، مصاف هلند و پرتغال در ورزشگاه متالیست خارکف خواهد بود. پیکاری که قضاوت آن بر عهده ریزولی، داور ایتالیایی است و پرتغالیها پس از باخت از آلمان و پیروزی 3 بر 2 مقابل دانمارک، برای صعود به شدت نیازمند پیروزی در این بازی هستند.
در حالی که هلندیها برای حفظ شانس صعود خود چشم یاری به همسایگان آلمانی دارند تا ژرمنها مقابل رقیب اسکاندیناوی خود به برتری برسند و هم خود با بیش از دو گل بر «برزیل قاره سبز» غلبه کنند تا امکان صعودشان فراهم شود.
تحت این شرایط آلمان 9 امتیازی خواهد شد و به عنوان سهمیه نخست گروه صعود میکند. آنگاه «اورنج»(هلند) در کنار دو حریف دیگر سه امتیازی خواهد بود ولی به لطف میانگین گل زده بهتر جواز صعود را در لحظه آخر از گروه موسوم به گروه مرگ دریافت خواهد کرد.
جدول ردهبندی:
1- آلمان 6 امتیاز، میانگین گل زده 2
2-پرتغال 3 امتیاز ، میانگین گل زده : 0
3-دانمارک 3 امتیاز، میانگین گل زده: 0
4-هلند 0 امتیاز ، میانگین گل زده : -2
bayern.blogsky.com
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ فرانتس بکن باوئر، اسطوره فوتبال آلمان معتقد است انتقادهای مهمت شول از ماریو گومز تاثیر مثبتی روی این بازیکن داشت.
هافبک سابق تیم ملی آلمان پس از پیروزی 1-0 این تیم مقابل پرتغال، علیرغم گلزنی گومز در این دیدار، عملکرد او را مورد انتقاد قرار داد. گومز در دیدار بعدی مقابل هلند نیز هر دو گل تیمش را به ثمر رساند و بکن باوئر معتقد است انتقادات شول موجب افزایش انگیزه این بازیکن شد.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت: "انتقادات شول بعد از دیدار مقابل پرتغال کمی تند بود اما به نظر می رسد او می خواست گومز را از خواب بیدار کند. به یاد دارم من بعد از شکست 3-0 مقابل لیون در چمپیونزلیگ سال 2001 چنین کاری را انجام دادم و تیم در همان فصل قهرمان چمپیونزلیگ شد. امیدوارم گومز بعد از فینال امسال یورو بتواند همین را به شول بگوید."
bayern.blogsky.com
![]()
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ تیم ملی آلمان یکشنبه شب به مصاف تیم ملی دانمارک خواهد رفت. اگر آلمان در این دیدار به نتیجه ی تساوی و یا برد دست پیدا کند به مرحله ی بعدی صعود میکند اما در صورت باخت آلمان برابر دانمارک و پیروزی پرتغال برابر هلند تفاضل گل مشخص خواهد کرد که کدام تیم به مرحله ی یک چهارم نهایی صعود خواهد کرد.
به نقل از UEFA.com، فلیک گفت: "مسلما ما درباره ی اینکه به مرحله ی بعدی صعود میکنیم یا خیر فکر میکنیم اما در حال حاضر همه چیز را در اختیار داریم. ما در دو دیداری که تاکنون داشته ایم موفق به کسب 6 امتیاز شده ایم و به نتیجه ای دست یافته ایم که تاکنون هیچ یک از تیم های حاضر در یورو 2012 قادر به کسب آن نشده اند. باید در دیدار برابر دانمارک در تمام 90 دقیقه تلاش کنیم تا به آنچه که میخواهیم دست یابیم. ما تا پیش از تورنمنت یکی از اصلی ترین مدعیان قهرمانی بودیم فکر نمیکنم در حال حاضر شرایط تغییری کرده باشد."
همچنین ماریو گومز در ادامه گفت: "همه درباره ی فینال میان آلمان و اسپانیا در یورو سخن میگویند اما باید گفت که راه طولانی تا رسیدن به فینال در پیش است. ما قادر به دستیابی به هر چیزی هستیم و در موقعیت مناسبی برای دستیابی به قهرمانی هستیم اما راه تا فینال طولانی است و شما نمیتوانید به نتیجه ی حاصل از تنها دو بازی اکتفا کنید."
bayern.blogsky.com
![]()
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ مسوت اوزیل اظهار داشت که در حال حاضر تیم ملی آلمان به تیمی تبدیل شده است که همه خواهان شکست دادن این تیم هستند درست مانند رئال مادرید باشگاه اسپانیا.
به نقل از ZEITONLINE ،اوزیل گفت: "من هنوز تمام کاری را که میتوانم برای تیم ملی انجام دهم را بروز نداده ام. در دیدار برابر هلند موفق ظاهر شدم اما هنوز باید برای بهبود تلاش کنم. من به تیم ملی آلمان افتخار میکنم هیچ یک از مدعیان قهرمانی تا کنون موفق به کسب 6 امتیاز در این تورنمنت نشده اند و تنها ما 6 امتیاز بدست آورده ایم اما با این وجود همچنان به یک امتیاز دیگر برای صعود نیازمندیم. باید هرکاری که میتوانیم انجام دهیم در این صورت میتوانیم پیروز شویم. دیدار برابر تیم های بزرگ همیشه به حریف انگیزه ای دیگر می بخشد. در تیم ملی آلمان و باشگاه رئال شاهد چنین ماجرایی هستیم. چراکه همه به علت قدرت این دو تیم بزرگ خواهان پیروزی در مقابل آنها هستند."
bayern.blogsky.com
![]()
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ یواخیم لو سرمربی ژرمن ها در مصاحبه ای به پاسخ به سوالاتی درباره ی زندگی خصوصی و حرفه ای خود پرداخت.
به نقل از 11freunde.de، در قسمت زیر به پاره ای از این مصاحبه پرداخته میشود.
آقای لو صبح ها هنگامی که از خواب برمی خیزید دقیقا چکار میکنید؟
7:30 دقیقه صبح از خواب بلند میشوم و به ورزش میپردازم. به سالن ورزش میروم و حرکات ورزشی از قبیل تردمیل، دوچرخه و ژیمناستیک انجام میدهم.
یعنی شما صبح به این زودی بیدار میشوید؟!
بله ، من انسان سحر خیزی هستم.
در این تورنمنت ها روز شما با فوتبال شروع میشود، آیا وقت آزادی هم دارید؟ در اوقات فراغت خود چه میکنید؟
در هنگام غروب اندکی زمان خالی پیش از رفتن به رختخواب پیدا میکنم. در این زمان به مطالعه میپردازم.
پیش از خواب چند صفحه مطالعه می کنید؟
حدود 300 تا 400 صفحه از یک کتاب 800 صفحه ای را در طول سه هفته میخوانم.
شما چندی پیش گفته بودید که به هنگام تورنمنت ها کیفیت زندگی شخصیتان پایین می آید ، میتوانید این گفته را اندکی باز کنید؟
در طول تورنمنت ها شما دیگر نمیتوانید با خانواده و دوستان خود باشید، برای شام به رستوران بروید و برای دیدن فیلم به سینما بروید. بلکه در این زمان فوتبال تمام زندگی شما را تحت شعاع قرار خواهد داد. البته این هم یک تجربه ی جدید از زندگی است.
کمی درباره ی دیدارهای خود در ابتدای کار خود با تیم ملی آلمان توضیح دهید.
من مدت زیادی است که در تیم ملی مشغول هستم. به یاد دارم که در سال 2004 که تقریبا ابتدای دوران کاری ام با تیم ملی بود. دو دیدار فوق العاده یکی در اتریش و یکی در تهران داشتیم. الان و با گذشت 8 سال از همکاری من با تیم ملی من پی برده ام که بهترین دیدار ها دیدارهایی هستند که در تورنمنت ها داریم.
شما گفتید که هنگام بازیها استرس ندارید پس چرا پس از دیدارهای تیم می در یورو 2012 خسته به نظر میرسید؟
این دیدارها دیدارهای مهمی هستند و ناکامی در آنها باعث نا امیدی بسیار میشود. برای مثال وقتی شما دیداری برابر هلند برگزار میکیند و به پیروزی میرسید باید بلافاصله به فکر دیدار بعدی باشید. این امر سبب میشود که من خسته به نطر برسم، نه استرس.
نظر شما درباره ی عملکرد اخیر ماریو گومز چیست؟
من به ماریو گفتم که نظر من درباره ی او مهمترین چیز است و نباید به حرفهایی که مردم میزنند توجه کند. مهمترین چیزی که او باید بداند این است که از نظر من او نمایش های عالی برای تیم ملی داشته است و در دو بازی اخیر با گلزنی خود سبب پیروزی تیم شده است.
تیم ملی که شما در اختیار دارید از همه ی ادوار گذشته قوی تر است. آیا این موضوع کارتان را برای شما راحت تر میکند؟
ما تواسته ایم در چند سال اخیر تیم ایده آل خود را تشکیل دهیم. در حال حاضر بازیکنان بااستعدادتری نسبت به گذشته داریم. در سالهای 2006 و 2007 ما از بازیکنان مستعد کمتری نسبت به حال برخوردار بودیم اما همین موضوع داشتن بازیکنان باکیفیت نیز سبب خواهد شد که در انتخاب بازیکن مشکل داشته باشیم.
bayern.blogsky.com
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)